Att lära känna sin nya styvmor

Jag var en månad från att fylla 18 och skulle inom kort börja tredje året på gymnasium när det jag nu ska berätta inträffade. Det var så smått på väg att bli höst, en årstid som jag inte gillar så värst mycket med skola och allt. Mina föräldrar är skilda sedan ett par år tillbaka och jag bor främst hos farsan. Han har hunnit ha ett par nya kvinnor sedan dess men Kerstin är den första som faktiskt flyttat in i vårt hus. Hon bor i en grannstad och när de träffats någon månad började hon bo av och till hos oss. Farsan jobbar som försäljare och är ofta borta någon vecka i sträck. Han är inte den trognaste typen har jag förstått men det är nog Kerstin införstådd med och hon är ibland ute med kvinnliga bekanta på fest och vem vet vad mer.

Kerstin är 20 år äldre än mig, snart 40 år fyllda. Hon är ganska lång för att vara kvinna, bara några cm kortare än mig. Hon är blond med knappt axellångt hår, lagom stora bröst. Hon ser ganska bra ut och har en sexig utstrålning. Hon flyttade in i maj och blev väl tekniskt sett min styvmor då, men hon sov emellanåt i sin bostad. Hon arbetar som lärare och är alltså ledig hela sommaren. Redan från början gick hon klädd i bara bikini så fort vädret tillät och ett par gånger solade hon topless fast jag satt alldeles bredvid. Hon frågade om det gjorde nåt första gången men det gjorde det så klart inte.

Redan från början fick jag intrycket av att hon småflörtade med mig. Hennes ena fot hamnade ibland på min när vi åt och hon masserade gärna mina axlar fast jag inte har några besvär där. Det var liksom bara upp till mig att besvara inviterna. Riktigt säker var jag dock inte.

Det var tisdag kväll och början av augusti. Farsan hade åkt iväg på resa på söndagskvällen och jag hade sovit över hos några bekanta i ett par dagar. Jag surrade lite med Kerstin när jag kom hem och gick sedan och duschade. Efter duschen gick jag till mitt rum och såg på TV:n jag har där ett tag. Sedan gick jag in mot tvrummet för att se på TV där och kanske spana in sexiga Kerstin ett tag i smyg. Hon var dock inte där men jag hörde ett svagt ljud från deras sängkammare. Jag smög dit och hörde ljudet igen. Det var ett svagt brummande och jag var säker på att det måste vara en massageapparat eller liknande. Kanske höll hon bara på att massera axlarna men chansen fanns att hon faktiskt låg och onanerade bara några meter från mig. Tanken gjorde mig alldeles yr av kåthet. Tyvärr var dörrspringan bara någon cm och jag vågade inte putta upp den mera. När jag närmade mig springan knarrade det till svagt i golvet och brummandet slutade. Jag låtsades som ingenting och passerade rummet i vanlig fart och gick ut i förrådet.

Jag låtsades pyssla med en trasig radio där ett tag och gick sedan tillbaka mot sovrummet. Dörren var nu öppen och jag hörde att duschen gick igång. Jag hade hört det där ljudet någon gång tidigare när farsan varit borta men inte tänkt närmare på det. Denna gång skulle jag dock undersöka vad det varit och gick in i sovrummet. Sängöverkastet var lite i oordning och Kerstin hade med all säkerhet legat där. Jag öppnade översta lådan på byrån bredvid sängen men där var bara lite tidningar. I andra lådan hittade jag istället den. På några blad hushållspapper låg en löspenis och vid närmare granskning var den fortfarande lite blank och fuktig. Min lem reste sig i full prakt igen av tanken att Kerstin nyss legat här och lekt med denna sak. Jag hade säkert avbrutit henne vilket betydde att hon nog fortfarande var ganska kåt!

Duschen slogs av och jag stängde snabbt lådan och smet in till mitt rum igen. Jag väntade där någon halvtimme medan Kerstin fönade håret och tog på sig nattlinnet. Klockan var närmare halv tio på kvällen och Kerstin brukade nämligen ofta efter att ha duschat sent ta på sig ett nattlinne och en rock och sitta i dessa plagg fram till läggdax. Detta hade gjort mig upphetsad vid ett flertal tillfällen.

Jag fräschade upp mig så gott det gick och gick sedan in i TV-rummet. Kerstin satt mycket riktigt där på soffan i ett svart nattlinne och en typ av duschrock på sig. Jag slog mig ner i ändan av soffan och vi småpratade lite allmänt. Hon hade dragit upp fötterna mot sig när jag sate mig på soffan och jag sa att hon gärna fick sträcka ut benen om hon ville.

– Gärna, sa hon och lade dem korsade över mina lår. Jag hade bara shorts på mig så hennes hud vilade mot min. Jag började massera fötterna lite svagt och frågade ifall hon var kittlig.

– Inte då.

– Är det säkert?, sa jag och började massera försiktigt upp över vaderna.

– Testa mig så långt du bara vågar, svarade hon och log. Hon flyttade isär benen och jag kunde nu se hennes svarta trosa under nattlinnet.

Jag smekte mer än jag masserade och tittade samtidigt på henne med ett leende. Hon besvarade det men började inte skratta av kittlingen.

– Du ser att jag kan behärska mig, sa hon.

– Äsch då, replikerade jag.

– Fast bara om jag vill behärska mig , sa Kerstin och hennes blick fick det att pirra i

lemmen. Jag vågade inte massera högre än till kanten på nattlinnet.

– Här då, sa jag och lutade mig över henne, samtidigt som jag smekte hennes ena arm in under rocktyget. Kerstin lade den andra armen och handen på min rygg. Jag smekte upp och ner längst armen men hon bara log.

Hennes hand gled in under min tröja.

– Jag gillar dig, sa hon, du är glad och rolig och ser bra ut. Dessutom vältränad! Tycker du

om mig, frågade hon och log oskuldsfullt.

– Jo, jättemycket, svarade jag lite matt. Du är snygg och lättsam och har dessutom jättebra figur. Huden är len och härlig, fortsatte jag och smekte hennes arm.

– Bra du tycker det, sa Kerstin. Känn här, jag är ganska stolt över min mage. Hon tog min

högra hand från armen och förde den ner och in under nattlinnet. Hon släppte upp rocken och gled ur den. Magen var vältränad med mjuk hy, inget onödig fett där inte. Jag smekte magen en kort stund och sa att den var vältrimmad. Hon drog min hand upp mot brösten samtidigt som hon smekte min bringa med den andra handen.

– Jag har större bröst än du fast du har tränat, sa hon skämtsamt. Känn efter om du vill.

Jag smekte underkanten av brösten och Kerstin släppte ner axelbanden på nattlinnet. Sakta förde hon ner nattlinnet över brösten, samtidigt som hon leende såg på mig. Jag drog fram min hand från under nattlinnet och kände lätt på hennes högra vackra bröst. Sedan det vänstra, lika sexiga.

– Dom smakar bra också, sa hon och jag såg att hon var blank i ögonen av kåthet. Du får

gärna smaka!

Hon särade på benen och jag sjönk ner över henne och började slicka på hennes bröstvårtor. De blev snabbt stenhårda och hon rufsade om i mitt hår samtidigt som hon gnydde svagt. Jag smekte med handen ner över midjan och på insidan av låren. Jag var nära hennes sköte men nuddade aldrig det.

Efter att ha smekt och slickat hennes bröst i ett par minuter drog Kerstin upp mig till sin mun och kysste mig djupt. Hon tog min högra hand och förde den mellan sina ben.

– Du har gjort mig så våt, flämtade hon. Hon tryckte sitt sköte mot min hand och jag kände

först bara en värme men sedan hur våtheten gick igenom tyget. Hon drog trosan åt sidan och jag smekte hennes blygdläppar samtidigt som vi kysstes.

– Har du slickat en tjej där nere, viskade hon?

– Nej, sa jag, men jag vill.

– Bra! Slicka mig nu, jag vill ha din sköna tunga på min klitta, fortsatte hon och tryckte ner mitt huvud mellan sina särade lår. Hon lyfte lite på stjärten och vi drog snabbt av hennes blöta trosor innan jag dök ner med huvudet. Jag kysste insidan av låren och sedan började jag slicka alldeles nära hennes blygdläppar. Hon var delvis rakad och doftade av kåthet. Slidan blänkte och hon var inte långt borta redan innan jag började slicka henne.

Jag kom långsamt närmare och närmare hennes slida med min mun. Till slut var jag

framme. Jag kände hennes härliga blygdläppar mot min tungspets och körde in

min tunga i hennes slida. Hon stönade kraftigt och tog tag i mitt huvud. Kerstin höll i mitt huvud med båda händerna, och smekte mitt hår medan jag slickade henne.

Jag tittade upp och såg hur hon blundade med sina ögon och hur hennes tunga

då och då kom ut ur munnen. Hon gjorde motjuck med underlivet mot min mun. Jag tittade även på hennes bröst och såg dem gunga fram och tillbaka i takt med hennes juckande rörelser. Hennes stönanden och suckanden hade nu blivit allt högre och högre och till

slut halvskrek hon:

– ÅÅÅH!… jag kommer, jag kommer… mmmh ..Oh.. Oh… Hon tryckte ihop sina lår

mot mitt huvud. Plötsligt började hennes kön dra ihop sig mot min tunga.

Jag cirkulerade klitoris med min tunga, och plötsligt drog sig hennes slida ihop en gång till. Denna gång med en väldig kraft. Hennes redan våta grotta blev plötsligt sjöblöt. Hon höll i mitt huvud och hon stötte sitt sköte mot mej om och om igen. Efter ett tag började hon slappna av.

– Det där var helt underbart, viskade hon . Nu vill jag bara ha din kuk där inne också, sa hon och förflyttade sig upp så hon kom gränsle över mig.

Jag kysste hennes bröst och hon red sakta med sitt underliv mot mina shorts. Kuken stod styv där inne och det gjorde henne uppenbart helkåt igen. Hon tog min hand och vi skyndade oss in i sängkammaren. Där slet hon av mig kläderna utom kalsongen och lade sig sedan på rygg.

– Ta av dig kalsongen och runka för mig, visa att jag gör dig kåt, sa hon och smekte sina

bröst och sitt sköte.

Jag drog av mig mitt sista plagg och fram sprättade en stenhård kuk som bara längtade efter hennes heta inre. Jag gjorde som hon sa och smekta försiktigt min lem. Hennes fingrar masserade allt snabbare skötet.

– Jag har hört ett brummande ljud här tidigare, sa jag och hon log.

– Jag förstod att du hörde mig, sa hon. Du avbröt mig innan jag var klar. Hon tog fram

löspenisen. Var det detta ljudet? frågade hon och slog på den. Jag kunde bara nicka till svar.

Hon drog av sig nattlinnet och började slicka på löspenisens topp. Hon förde den sakta in och ur munnen. Sedan lät hon den cirkla runt sina bröstvårtor.

– Blir du upphetsad av att se mig knulla med löskuken och veta att jag önskar det vore din styva lem?

Än en gång kunde jag bara nicka och hon sög återigen in den i munnen. Hon förde ner den

mellan sina ben och njöt verkligen av att onanera framför mig. Jag hade slutat smeka min lem, annars hade det gått för länge sedan. Hon ställde sig på knä med baken i vädret och lät kuken glida in och ur hennes våta sköte. Jag tog den av henne och hjälpt henne en kort stund.

– Knulla mig, mumlade hon och vred sig mot långsidan av sängen. Jag ställde mig bakom henne och lät mitt ollon nosa hennes slidöppning. Jag ville verkligen köra in den i henne men samtidigt dra ut på det så länge det bara gick.

Efter att jag retat henne en stund lade hon sig på rygg och drog mig över sig. Min lem pressade hårt mot hennes mage och hon kysste mig djupt och passionerat.

Jag kom på att jag faktiskt inte hade något preventivmedel och viskade fram:

– Kondom…?

– Jag har just haft min period, svarade hon snabbt. Knulla mig nu djupt med din grova unga lem!

Jag placerade kuken mot hennes varma och våta sköte. Nu lät hon mig inte reta henne mer utan så snart den var i läge pressade hon sitt sköte mot mig och jag gled in i henne till botten. Båda stönade svagt av vällust.

– Jag vill verkligen knulla dig Kerstin, sa mumlade jag och började föra min kuk in och ur henne. Jag kände hur mitt ollon trängde in i hennes sköna våta fitta och hur den där blev hårt kramad. Hon smekte mig på ryggen och förde sedan ner händerna till min bak. Hon tog ett fast tag om mina båda skinkor hjälpte mig glida in och ur henne.

– Ja!!… kom i mig!… skjut din salva långt in i mig, stönade Kerstin …. Jag längtar efter dig..

jag har gjort det ända sedan jag träffade dig… Oh!… Oh!… knulla min sjöböta fitta!…Jag måste ha din varma säd i mig!

Hon slog benen om mig och låste fast mig så att kuk var mer eller mindre inne i henne hela tiden.

Jag kände hur min välfyllda pung drog ihop sig i en krampaktig rörelse. Kerstin ryckte till i en sprudlande orgasm och hennes blygdläppar drog ihop sig om mitt pålskaft. Jag kunde nu inte hålla tillbaka säden utan sprutade in salva efter salva i henne, medan hon stönade kraftfullt. Efter en lång utdragen utlösning sjönk vi ihop i varandras armar.

Jag lade mig flämtande på rygg och Kerstin passade på att lägga undan massagestaven som låg på golvet. Hon tog lite papper och torkade bort sperman som rann från hennes sköte. Hon tog ett nytt papper och torkade av min nu slaka lem.

– Jätteskönt, sa hon och log. Hon lutade sig mot mig och kysste mig samtidigt som hon smekte min lem med ena handen. Jag besvarade kyssen och smekte längs hennes rygg och ner mot låren, jag kände pålen sakta vakna till liv igen när våra tungor virvlade runt i djupa kyssar. Kerstin gled upp på mig och lade en kudde under mitt huvud. Jag hade nu fullt stånd igen och hon gned sakta sitt sköte mot skaftet. Mitt ollon gled upp och ner mellan hennes stjärthalvor. Jag cirklade med tungan runt hennes bröstvårtor samtidigt som jag med fingrarna drog isär hennes blygdläppar så att min påle masserade hennes klitoris.

Kerstin blev snabbt våt och hon stönade högljutt och slängde med håret. Ollonet drogs upp och ner i skåran mellan hennes skinkor, väloljad av hennes safter. Kerstin satte sig upprätt och förde ollonet till sin musöppning. Hon gled sakta ner över mig och jag såg lemmen försvinna in mellan hennes blygdläppar. Hon började en långsam ritt som sakta ökade i intensitet. Hennes bröst guppade upp och ner i takt med hennes ridande. Hon lutade sig fram över mig och gnydde när kuken gled in och ur hennes slida. Plötsligt krampade hon till och kramade om mig i en lång orgasm som bara sakta ebbade ut. Vi låg stilla en stund med min lem inne i henne. Hon kysste mig och gled sedan av min påle.

– Ta mig, jag vill ha dig bakifrån, sa hon och stödde sig på alla fyra mot sänggaveln. Jag for snabbt upp bakom henne och lät mitt ollon nosa på hennes varma sköte.

Hon mumlade belåtet när jag förde lemmen mot hennes mushål. Jag tog ett tag om hennes höfter och förde kuken upp och ner längs öppningen.

– Mmm, kved hon, knulla mig hårt med din unga kuk…. spruta i mig igen…!

Hon tog tag om lemmen och styrde in den en cm i fittan. Hon lät ollonet vispa upp och ner mot kittlaren några gånger till. Sedan gled hon sakta bakåt så att jag hamnade inne i henne igen vare sig jag ville eller inte. Hennes sköte var verkligen den underbaraste jag någonsin känt. Den var lite trång och kramade så skönt om kuken. Hon visste även precis hur hon skulle röra underlivet för att göra njutningen maximal. Jag for in och ur henne allt snabbare och plötsligt kunde jag inte hålla tillbaka längre utan sprutade än en gång i hennes sköna hål.

Efter detta gick jag och duschade av mig men när jag snabbt sköljt av mig drog Kerstin upp draperiet och ställde sig mot mig. Vi har dusch och badkar kombinerat.

Jag blev så varm och kladdig så nu får du tvätta av mig, sa hon och lutade sig mot väggen. Jag log och tvålade omsorgsfullt in hennes bröst tills bröstvårtorna åter var hårda. Sedan ställde jag mig på knä och tvättade insidan av hennes lår. När jag började cirkulera med ett finger längst hennes blygdläppar stönade hon till och svajade till lite. Jag lät ett finger sakta glida in i henne och spolade samtidigt med duschmunstycket över hennes sköte. Efter en stunds pullande lät jag tungan virvla över hennes mus och Kerstin rufsade stönande i mitt hår.

Plötsligt bröt hon sig loss och jag ställde mig där hon stått mot väggen medan hon nu stod på knä framför mig. Min lem stod i givakt och hon förde ner förhuden och blottlade ollonet. Sedan lät hon tungan virvla runt kukhuvudet ett tag innan hon svalde mig nästan helt. Hon började suga mig i långa härliga rörelser samtidigt som hon smekte min pung.

Kerstin klev sedan överraskande upp från bakkaret och torkade av sig på ett badlakan.

– Vill du ha mig får du fånga mig först, sa Kerstin och sprang iväg med bara badlakanet om kroppen. Jag torkade av mig tre sekunder och jagade efter helt naken och fick skrattande tag i henne vid mitt rum. Hon lade sig på sängen och jag öppnade upp badlakandet så hon blev naken igen.

Jag lade mig bredvid henne och smekte hennes kropp en stund innan Kerstin böjde sig ner mot min lem och började smeka skaftet. Den var redan styv och hon drog tog in kuken långt in i munnen. Hon använde både tungan och gommen och spände mun hårt runt ollonet. Sedan gick hon över till att slicka på kulorna innan hon kröp tillbaks till kuken och sög mig fortare och fortare och jag märkte att jag snart skulle komma. Hon munknullade mitt kukhuvudet i snabb takt och jag satte mig mot kuddarna och drog henne med ryggen mot mig. Hon satt nu i min famn och styrde välvilligt in lemmen i sig samtidigt som jag masserade hennes bröstvårtor.

Vi förflyttade oss till en fåtölj jag har i rummet och hon fortsatte sitta med ryggen mot mig medan jag smekte hennes bröst. Kerstin lutade sig lite fram för att förhöja njutningen. Hon spände sig i en ny orgasm och lutade sig bakåt mot mig medan denna ebbade ut. Hon vände på sig och började glida upp och ner längs min påle samtidigt som brösten slog mot mitt ansikte. Hennes fitta kramade hårt om min lem och jag kom allt närmare min tredje utlösning för kvällen.

– Åhh, vad härlig den är din sköna kuk, fortsätt bara knulla mig. Kerstin stötte emot med sitt underliv samtidigt som jag mötte hennes rörelser och det kändes verkligen som att hon aldrig fick nog. Det var så skönt i hennes varma kramande fitta och jag förstod att jag inte skulle kunna hålla mig särskilt länge till. Kerstin märkte nog min belägenhet för hon ökade tempot bara en aning och jag sprutade då i henne det sista som fanns kvar av sädesvätska.

Vi duschade av oss på nytt men åtminstone jag var för utmattad för något mer denna kväll. Jag lade mig i min säng och innan jag somnade minns jag att jag tänkte att hösten skulle kanske inte bli så trist i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *