Sommar och semester

Jag heter Sandra och detta hände för ett år sedan när jag just fyllt 17. Jag och min mamma Ingalill som då var 46 skulle fara på semester till Mallorca efter att skolan hade slutat.

Det var bara jag och mamma som skulle åka för pappa skulle fara på arbete i en vecka. Vi bodde i Magalluf på ett lägenhetshotell med två rum och det var jättefint.

Mamma och pappa är ganska stränga och jag får inte göra vad jag vill. Då brukar jag bli jättesur men det hjälper inte.

Min mamma Ingalill ser väl ut som dom flesta. Hon är blond med kort hår och hon har inte så jättesnygg kropp, men hon har ganska stora bröst som inte hänger. Jag har också stora fasta bröst och både jag och mamma är ganska smala. Mamma ville inte ha på sig bikini på stranden utan hade en baddräkt men jag hade en snygg bikini.

Första dan solade vi bara och hade det skönt och badade för det hade redan blivit ganska varmt i vattnet. På stranden fanns jättemånga snygga killar som tittade på mig och visslade. Jag frågade mamma om vi skulle gå på disco på kvällen och först var hon inte så förtjust men då jag tjatade och sa att vi bara kunde vara där en stund så gav hon med sig.

När vi gjorde oss iordning på kvällen gjorde mamma en drink till oss och vi satt på balkongen och lyssnade på sorlet från byn. Det var jättevarmt och skönt. Mamma sa att jag inte fick dricka så mycket på discot så jag blev full och det lovade jag.

Mamma brukar inte sminka sig så ofta men nu hade hon mascara och läppstift och hade också lite parfym. Hon hade på sig en kort kjol och en topp och ett par högklackade sandaletter. Hon såg ganska snygg ut. Jag tog också på en kort kjol och ett linne och sminkade mig snyggt.

Vi tog varsin drink till och så gick vi till discokupolen i Magalluf. Där var jättemycket folk men vi kom in på en gång. Det fanns mycket killar i alla åldrar så jag sa till mamma att det blir nog inte så tråkigt som hon trodde. Jag träffade en annan tjej från Sverige och vi hade jättekul och mamma dansade också och verkade ha roligt. Tjejen bodde på ett hotell nära vårt och det var ju bra så vi kunde träffas nästa dag också.

Efter några timmar kom mamma och sa att hon hade huvudvärk och ville gå tillbaka till hotellet. Det ville inte jag och vi kom överens om att Lina och jag skulle ha sällskap hem och att vi inte skulle komma för sent.

Vi dansade och hade kul i en timme till och sedan gick vi. Vi skildes vid hennes hotell och jag gick till vårt.
Det lyste i vår lägenhet och jag gick tyst in om mamma sov. Jag hörde ljud från sovrummet och dörren stod öppen lite.

När jag öppnade så fick jag en chock. Mamma låg på sängen och hade en kuk i munnen som hon sög på och mellan benen låg det en kille och slickade henne. Trosorna hade hon tagit av sig men annars var hon påklädd. Jag såg att hon hade rakat en stor del av fittan. Jag stängde till dörren så det bara blev en springa som jag kunde titta genom. Jag började bli kåt och kände hur jag blev fuktig i fittan och jag tog av mig trosorna så jag kunde smeka mej.

Killarna var ungefär i 25 årsåldern och ganska snygga. Kuken som hon hade i munnen var inte så stor men ganska tjock och hon sög ordenligt och killen stönade.

Så reste sig killen som slickat mamma och tog av sig byxor och kalsonger och han hade en jättestor kuk som stod rakt ut. Han trädde på en kondom och lyfte mammas ben åt sidan och la sig över henne och styrde in sin kuk i henne.

’ohhhhh jesus vilken kuuuk’ stönade mamma när mer och mer gled in i henne. ’ohh knuuulla mig’ skrek hon och lyfte på stjärten. Hon släppte kuken som hon sög och kastade med huvudet när hon började motjucka så att hela gled upp i henne. Dom ökade takten och knullade i allt snabbare takt.

Mamma stönade och gnällde medan pungkulorna daskade mot stjärten och den stora kuken for ut och in i hennes såphala fitta.

Jag var nu ordentligt blöt i fittan och smekte clittan medan jag såg på. ’Ohhh nnnuuuuu sprutaaaaaa’ skrek mamma när det gick för henne och med ett stön sprutade killen i gummit. Sedan drog han ut kuken tog av gummit och satte den till mammas mun och hon slickade ren den från sperma. Sedan tog han på kläderna.

Då kunde jag inte hålla mig utan öppnade dörren och gick in. Mamma satte sig upp i sängen och försökte rätta till kjolen.

’Nämen hej min älskling. Kommer du redan?’ sa hon. ’Detta är min lilla dotter’ sa hon till killarna och jag förstod att dom var svenskar. Hon var inte riktigt nykter hörde jag.

Han med den stora kuken hette Leif och var 27 år och den andre Pontus som var 25.

’Å Sandra du kan väl göra oss varsin drink är du snäll’ sa mamma och gav Pontus en puss på kinden.

Jag kom med drinkarna och mamma svepte sin whiskey direkt.

’Dom här trevliga killarna följde mig hit så jag inte skulle behöva gå ensam, och vi har suttit och pratat lite innan du kom’ Hon hade dragit ner kjolen så att fittan inte syntes. ’Kom och sätt dig här på sängen du med. Här är ju så dåligt med möbler’ kuttrade hon. Jag klev upp i sängen och var noga med att se till att kjolen åkte upp lite. Bröstvårtorna stod rakt ut så vem som helst kunde se att jag var kåt. Mamma var så onykter att hon inte märkte att trosorna låg bredvid henne på sängen.

’Ingalill, strippa för oss’ sa Leif och klappade henne på låret. ’Är du tokig, när Sandra är här’ fnittrade mamma. Men hon klev upp på golvet och började dansa. Sakta tog hon av sig toppen och bh:n. De stora brösten gungade när hon dansade. Sedan föll kjolen till golvet och hon var naken, men fortsatte att dansa. Nu hade hon bara sandaletterna på sig.

Jag kände Pontus hand som strök uppför låret och jag skrevade lite. När han nådde till fittan började han smeka sakta och jag lutade mig mot honom och kysste honom. Jag kände tungan djupt i min mun och vi kysstes länge.

’Ohhh vad jaag är kååt’ nynnade mamma där hon dansade och vred sig samtidigt som hon smekte sin rakade fitta. Pontus började klä av mig och snart låg jag naken på sängen. Jag tog av honom kläderna och såg kuken som sakta reste sig. Jag tog i den och runkade och kände att den var stenhård.

Mamma klädde av Leif och började suga på hans jättekuk. Leif hade ett par fingrar i fittan på mamma och smekte hennes clitta.

Jag tog Pontus kuk i munnen och sög sakta. Samtidigt slickade han min fitta som var dyblöt nu. Mamma hade böjt sig över sängen och nu knullade Leif henne bakifrån. ’Sandra du får inte knulla utan gummi älskling’ sa hon samtidigt som hon tittade på när Pontus slickade mig.

’Ohh knulla mig nu’ väste jag och Pontus reste sig upp och trädde på en kondom. Jag kände den kraftiga kuken mot mynningen och med ett par stötar var den långt upp i mig och vi började jucka. Oh vad det var skönt att känna kuken i mig och så blev jag ännu kåtare när jag såg hur mamma knullade.

Efter ett tag bytte killarna plats och Pontus styrde in sin kuk i mamma som nu var i extas och Leif bad mig vända mig om. Jag ställde mig på knä och kände kuken komma in i mig bakifrån. ’Ohh den är för stoor’ gnällde jag men kuken fortsatte längre in. Jag var alldeles svettig och den jättelika kuken hamrade in i min plaskande fitta.

Nu gick det för mamma och hon gav till ett litet skri och samtidigt drog Pontus ur sin kuk och sprutade på hennes rygg. Leif och jag vände på oss och han kom in i mig igen och nu gled kuken hur lätt som helst.

Efter en liten stund kände jag att det ilade i ryggslutet och jag stönade’ ohhhhhh det gåååår för mig’ och till slut kände jag kramperna och fittan kramade som en tokig runt kuken. Leif kunde inte heller hålla sig och snart gick det för honom också.

När killarna gått och mamma och jag duschat av oss, tittade vi bara på varann och skrattade. Vi var överens om att detta skulle vi hålla för oss själva, och det var inledningen på en fantastisk vecka. Mamma var som förbytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *