Morsans Tuttar Del 1

Adam kom ut i köket, klädd i endast kalsonger med en stor tydlig bula, som alltid på morgonen. Han stannade till och blev stående blickstilla och stirrade på scenen. Framför honom stod hans mamma Helena vid spisen. Hon hade just böjt sig ner för att ta upp något Adams blick fastnade på Helena. Hon hade bara stringtrosor och linne på sig, och hon vickade förföriskt rumpan fram och tillbaka. Hon var just fyllda fyrtio år nu, men var fortfarande len i huden som ett nyfödd barn, och fast hon hade en mycket stor och välsvarvad rumpa så var hon väldigt välbevarad för sin ålder.Hon var otroligt attraktiv och hon visste det. Hon ställde sig plötsligt upp och log varmt mot sonen. Hennes läppar var fylliga och starkt röda utav läppglans. Hon slickade sig ofta om munnen, så de var alltid förföriskt våta och glansiga. Hon hade ett sött ansikte som kunde ha tillhört en av hans tjejkompisar.Hon hade klara blå ögon, vilket i kombination med långa, kolsvarta ögonfransar gjorde hennes blick sensuell. Ansiktet ramades in av en kaskad av gyllene hår som nådde ner till brösten. Hon hade naturlig päronform, med breda höfter och stor, rund stjärt, i kombination med trådsmal midja och platt mage. Hon hade också långa kurviga ben, som slutade i små feminina fötter. Axlarna var späda, och hon hade ursprungligen haft små tuttar. Nu var linnet dock hårt spänt över ett par väl tilltagna silikonbröst.

Hon såg ömt på honom med kärleksfulla ögon. Pojken började stamma nervöst. Hon kom fram och pussade honom på kinden. Sedan kramade hon honom hjärtligt, vilket innebar att han tydligt kände hennes tuttar trycka genom linnet. Hans snopp trycktes mot hennes kurviga lår. Hon kunde inte undgå att känna den. Hon fäste dock ingen vikt vid det. Hon visste hur pojkar fungerade. Han undrade om hon gillade känslan eller om den besvärade henne. Hon satte honom vid bordet och gjorde frukost åt honom. Han stirrade på hennes stora rumpa, med den mjölkvita stringen som spände över hennes rumpa. Hon vred på huvudet och log bredare. Hon skakade på rumpan, och smiskade sig sedan hårdhänt, en hand på var skinka. Det lämnade en sexig rodnad på ena sidan av hennes rumpa.

Hon visste hur fascinerande stringtrosor var för unga killar speciellt för Adam. Det fanns många orsaker. Den främsta var nog att de trodde att det måste göra ont, särskilt när den var så hårt spänd. Det var också att det var ett lite oanständigt plagg och att man var nästan naken i dem men bara nästan.
Hon kunde inte ana vad han ville göra med hennes rumpa, eller kunde hon? Han såg drömmande på den. Den var så förtrollande sexig, och han kunde inte ta ögonen från den. Den var dubbelt så bred som hans egen, och ändå var hennes trosor inte ens hälften så stora som hans kalsonger. Han var femton och hon fyrtio, och hon vägde tjugo kilo mer, men han hade ändå inte fått på sig hennes trosor. Å andra sidan hade hon inte fått på sig hans boxers heller. Trots storleken så var Helenas rumpa ändå lika jämn och len som hennes femåriga dotters. Helena ställde en skål med cornflakes framför honom, och frågade om han ville ha mjölk. Han hörde henne knappt, utan stirrade hjälplöst på hennes bröst. Det vänstra hade trillat ur linnet. Bröstet var välformat och naturligt, trots det stora implantatet.Bröstgården var stor som en tallrik och vinröd. Längre bak såg han ett nätverk av blodkärl. Bröstvårtan var piercad. Hon hade gjort så att hon ändå kunde amma, och efter natten var båda hennes bröst ordentligt svullna. Linnet hade två mörka fläckar. Hon fnittrade och sa något om pojkar. Sedan rufsade hon honom kärleksfullt i håret med en hand och upprepade sin fråga. Hon ville veta om han ville ha mjölk eller yoghurt. Han stammade fram att han ville ha yoghurt. Hon gick bort till kylskåpet, vilket gav honom ett nytt tillfälle att studera hennes rumpa. Hon ryckte på axlarna. Det fanns ingen yoghurt. Adam frågade om det kunde finnas längst ner. Hon log, och böjde sig ner i en brant vinkel varvid hon sköt upp rumpan i vädret. Hon grävde en lång stund, medan hon rörde hypnotiskt på höfterna. Det fanns ingen yoghurt. Det fick bli mjölk istället. Han höll på att flämta av upphetsning när han såg att hennes andra bröst hade fallit ur. Hon hällde upp mjölk åt honom, och gick och hämtade sin gröt. Hon log mot sonen och drog av sig linnet. Hon sa att hon inte hade något att skämmas för, och att han uppenbarligen ville studera hennes tuttar. Hon erbjöd honom få känna på dem, men han tackade skrämt nej.Helena fnittrade igen, och började äta.

Hon älskade hans uppmärksamhet. Hon hade trots allt skaffat större tuttar för att folk skulle titta. Hon hade alltid älskat att strutta omkring och förtrolla killarna. Hon var fyrtio nu, och visste att hon fortfarande var en sexbomb. Hon hade blivit rundare om rumpan, men på ett bra sätt. Hon hade använt en korsett för att göra midjan smalare. Korsetten hade också tvingat henne att svanka ordentligt. Nu höll sig midjan smal, och hon gick ständigt omkring och svankade, med rumpan i vädret och tuttarna hängande. Hon såg sig i spegeln varje morgon, och när hon började närma sig sin fyrtionde födelsedags hade hon känt att det var dags att skaffa en uppgradering. Inte för att hon behövde det, utan för att hon ville det. Hon visste inte varför hon hade valt bröst, men det kunde bero på att hon hade en femtonårig son. Pojkar i hans ålder var bröstfixerade, och han var inget undantag.

Hon brukade inte titta på porr själv, så hon hade gått igenom hans sökhistoria på deras gemensamma dator. Det visade sig att hennes pojke inte bara inte var ett undantag, utan att intresset var stort. Han tittade mycket på porr, flera gånger om dagen, och kom ofta i kalsongerna. Helena visste det eftersom hon tvättade dem. Hon var väldigt fascinerad över den makt en sexig kvinna kunde ha över en man. Det var därför hon letade bland porrstjärnorna efter inspiration. Hon hade lekt med tanken på att bli porrstjärna själv. Hon hade aldrig varit allvarlig, men med sina nya bröst kände hon sig mer äventyrlig och självsäker, och kanske framförallt slampig. Sonen gillade bara de kurvigaste modellerna. Han älskade stora rumpor och stora silikonbröst. Han gillade rentav blonda kvinnor med stora silikon tuttar och välformad rumpa.Helena älskade bilderna. Rumpa hade hon redan, och hennes var större och sexigare än många av modellernas. Det var bara tuttar som saknades, och hon ville ha riktigt stora och lyxiga. Hon hade sagt att hon skulle på spa en helg. Hon hade ursprungligen bara tänkt förstora brösten, men de hade erbjudit henne rejäla rabatter, för det var ett dyrt ingrepp. Hon hade slängt in en näsoperation och ett rumplyft också. Efter operationen hade hon fått massage och diverse skönhetsbehandlingar, och sedan hade hon åkt hem. Hennes barn hade varit helt oförberedda, och hon älskade deras ansiktsuttryck. Flickorna hade hållit på att fråga och känna i flera dagar. Pojken såg lite förlägen ut, men hon märkte att han gillade sin nya mamma. Hon gillade henne också. Hon visste när hon såg sig i spegeln att allt var precis rätt : tuttarna, rumpan och näsan.

Adam gillade silikonbröst bättre än riktiga. Hon trodde att det delvis kunde bero på att de ofta var större, men det fanns nog andra skäl också. Vanliga bröst hade man bara, men silikonbröst hade man skaffat, och med dem signalerade man till omgivningen att man ville vara en oemotståndlig sexbomb. Det var lite som med stringtrosor. Man var lite mer inbjudande, och killarna tyckte att det var spännande och lite otäckt. Hon visste att det måste kittla i pojkarnas magar, för att inte tala om i kalsongerna, när de tänkte på de sociala konsekvenserna av de stora tuttarna. Vart än hon än gick, på arbetsintervju, på släktmiddag, på föräldramöte eller bara till mataffären, så skulle folk stirra och viska. Det fanns inga kläder hon kunde dölja dem med. Hon skulle alltid vara ett objekt, ett par jättebröst, dygnet runt resten av livet. Det var okej. De kunde inte veta att hon inte hade några nära släktingar eller vänner. Hon var hängiven mamma och förförerska dygnets alla timmar.

Hon fick många blickar på stan, både från äldre och yngre män. Hon hade gått till badhuset i sin nya stringbikini för att visa upp sig. Hon tog på sig ett par riktigt små och tajta trosor som inte helt dolde hennes blygdläppar. Hon var piercad i den ena, och piercingen stack ut ur trosan. Hon hade helst tagit på sig ett par som gick mellan läpparna och lämnade dem bara, men det var inte tillåtet. De hon hade var egentligen inte heller tillåtna, men hon kom undan med det. Överdelen var bara en tunn tråd med två minimala trianglar. Den hade varit iögonfallande redan innan, men nu var den nästan löjligt liten. Hon såg till att bröstvårtorna sällan var täckta, vilket inte heller var tillåtet. Hon fick mycket uppmärksamhet från andra kvinnor också. Hon älskade deras avundsjuka blickar, och hur de önskade att de också vågade och hade råd. Hon älskade hur hon stal deras killars uppmärksamhet.

Tack för att du tog dig tid att läsa första delen av morsans tuttar.Det är några punkter som jag inte blev riktigt nöjd med till exempel ” Hon hade använt en korsett för att göra midjan smalare. Korsetten hade också tvingat henne att svanka ordentligt.” om du har några synpunkter om hur denna sexnovell kunde ha varit bättre.Så får du mer en gärna lämna en kommentar jag läser alla kommentarer och uppskattar dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *