Bikten

– Förlåt mig Fader, för jag har syndat. Det var en vecka sedan jag sist biktade mig.

Fader Nyqvist svalde hårt när han hörde den väna rösten. Den tillhörde Therese Larsson som kommit för att bikta sig. Det hade hon gjort varje söndag nu sedan hon blivit frälst för några månader sedan.

Therese var en tjej på sexton år som för bara något år sedan varit väldigt illa ute. Fader Nyqvist kom ihåg när han träffat henne första gången. Det var hennes föräldrar som tagit med sig henne till hans ämbetsrum för att söka hjälp åt henne. Hon hade hamnat i svårigheter med lagen efter att polisen tagit henne på bar gärning med några gram hasch i jackfickan. Hon hade tydligen umgåtts med ett gäng svårt kriminella killar och dragits in i både det ena och det andra.

Föräldrarna önskade att han skulle hjälpa henne med stödsamtal. Eftersom hennes familj sedan många år varit medlemmar i församlingen hade han med glädje tagit sig an denna uppgift.

De första samtalen hade gått trögt och flickan hade varit motvillig att ta emot den hjälp som han och kyrkan erbjöd. Men hon hade ändå dykt upp punktligt varje vecka, och efter några månader hade hon även förändrat sitt beteende till det bättre.

När han började träffa Therese var hon alltid hårt sminkad, och hennes hår var svartfärgat och spretigt. Hon var alltid klädd i en svart skinnjacka och hon bar korta kjolar som visade mer än de dolde. I ansiktet hade hon haft ett flertal piercingar som hon ständigt pillade på under samtalen.

När man såg henne nu kunde man knappt tro att det var samma flicka. Det långa håret hade fått tillbaka sin naturliga färg och var vackert kastanjebrunt. Det var välborstat och böljade som en slöja över hennes späda rygg. Hon hade slutat sminka sig och tagit bort de flesta av sina piercingar. Den enda som var kvar var en silverring som satt i hennes vänstra näsborre. Hon bar numera fina, sedesamma klänningar som slutade en bra bit nedanför knäskålarna. Det hade dolt sig en riktigt söt tjej bakom all smink och attityd.

Allt eftersom samtalen pågått hade Therese visat allt större intresse för kyrkan och religionen. Efter ungefär ett halvår hade hon sagt till Fader Nyqvist att hon ville konfirmera sig. Han hade genast ordnat så att hon fått börja läsa med en grupp andra ungdomar under en av hans kollegor.

Det var där de nya problemen hade uppstått. Prästen som höll i läsningen till konfirmationen var en yngre kollega till Fader Nyqvist vid namn Jonas Cederlund. Denne Cederlund var tjugoåtta år och såg väldigt bra ut. Han var lång och stilig med ett ansikte som kunde ha tillhört en fotomodell. Den unga fröken Larsson hade blivit hopplöst förälskad i sin konfirmationspräst.

Han visste på ett ungefär vad som nu väntade. Sedan tre veckor hade Therese bikt handlat om samma sak; de starka känslor hon kände inför Fader Cederlund. Fader Nyqvist rätade på sig något och frågade Therese vilka synder hon hade att bekänna.

– Jag har haft syndiga tankar om Fader Cederlund igen, viskade hon som om hon var rädd att någon skulle höra henne. Fader Nyqvist harklade sig något och frågade henne vad det var för tankar hon hade.

– Det är som tidigare. Jag kan inte sluta tänka på honom. Trots att jag bett till den heliga jungfrun varje kväll och duschat kallt som du sade kan jag inte få honom ur mitt huvud.

– Det är ingen stor synd att ha dessa tankar, tröstade han.

– Men det har blivit värre. Therese röst var djupt ångerfull och gråten var inte långt borta.

– Såja, ta det lugnt och berätta i din egen takt. Gud kommer att förlåta dig.

– Det är värst på kvällarna. När jag gått och lagt mig. Då dyker han alltid upp i mina tankar. Han kommer naken in i mitt rum och fram till min säng. Han är så vacker, och han rör försiktigt vid mig med sin hand. Han smeker min kropp och jag blir upphetsad. Sedan lägger han sig bredvid mig på sängen och vi kysser varandra.

Fader Nyqvist kände hur hennes berättelse började påverka honom. Trots att han varit präst i över fyrtio år och han började bli gammal så hade hennes röst, och det hon berättade, den verkan att hans kuk nu hårdnade under prästkappan. Han kände också motvilligt en viss avundsjuka mot sin unga kollega som kunde väcka sådan åtrå hos en ung flicka som Therese. Han bytte position för att minska trycket han kände från kuken som växte sig allt större. Sedan lyssnade han vidare.

– Vi älskar. Fader Cederlund för in sin… Therese stannade upp och letade efter ett lämpligt ord. Det kändes inte rätt att säga ordet kuk i kyrkan. Efter några sekunder kommer hon på ett ord som hon hört under läsningen.

– Lekamen…han för in sin lekamen i mig. Vi älskar länge och till slut kommer han i mig.

Therse tystnade en stund igen innan hon fortsatte.

– Men det är inte det värsta, sade hon med en viskning så låg att Fader Nyqvist knappt hörde henne. Han lutade sig framåt mot det lilla draperiet som skilde dem åt och frågade henne vad som var det värsta. Hans röst var också viskande och han kom på sig med att andas tungt när han frågade henne.

– Det värsta är att jag smeker mig själv när jag tänker på honom. Jag använder ett ljus som jag stoppar in i mig själv och låtsas att det är hans….

– Jag förstår, avbröt han och kände hur några svettpärlor bröt fram på pannan. Kuken under kappan var nu så blodfylld att den pulserade i samma takt som hans hjärtslag.

Han gav henne absolution och föreslog att hon skulle fortsätta be och ta kalla duschar när dessa tankar kom över henne. Efter bikten gick han raskt in i kyrkan och ställde sig på knä framför den stora kristusbilden framme vid altaret. Han bad för han skall ha styrka att motstå köttets lustar som nu väckts i hans gamla kropp. Sedan gick han och tog en kall dusch för att lugna ner sig. Det var med stor möda han lyckades hålla sig ifrån självbefläckelse den kvällen.

Några dagar senare när Fader Nyqvist hade ett ärende inne på Fader Cederlunds rum råkade han titta i dennes planeringskalender. Han såg att Cederlund hade bokat in ett möte med Therese senare på kvällen. Han fylldes av oro och blev rädd för vad som skulle kunna hända om de två skulle träffas på tu man hand.

Han sökte genast efter Fader Cederlund medan han försökte hitta på någon ursäkt som kunde göra att denne inte skulle behöva träffa Therese senare. Han hittade honom i sakristian där Fader Cederlund höll på att förbereda sig inför gudstjänsten som han skulle hålla på söndagen. Fader Nyqvist harklade sig för att få hans uppmärksamhet.

– Jag hörde inte att ni kom in. Är det något jag kan hjälpa er med? frågade Fader Cederlund och tittade upp från bibeln där han gjort några understrykningar.

– Jag var inne på ert rum och råkade titta i er kalender. Jag såg att du bokat in ett möte med Therese Larsson senare i kväll. Jag funderade mest på om det gällde något speciellt. Som du vet hade jag stödsamtal med flickan innan hon började läsa till konfirmationen.

– Nej, det är inget speciellt. Hon ville fråga mig något kring läsningen som hon inte ville ta upp i gruppen, svarade Fader Cederlund.

– Jag kanske ska ta det istället? Du har säkert fullt upp med planeringen inför predikan. Fader Nyqvist hoppades att så skulle vara fallet.

– Nej, det behövs inte. Jag är strax klar här och eftersom det gäller konfirmationen är det kanske bäst att jag träffar henne. Det var ju ändå mig hon frågade efter.

Fader Nyqvist försökte förtvivlat komma på någon bra ursäkt som skulle göra att han kunde ta mötet istället, men misslyckades. Eftersom han inte kunde tala om hur det stod till med Therese var det inte mycket han kunde göra. Det han visste utifrån bikten kunde han inte föra vidare. Han kunde inte göra annat än hoppas att Therese inte hade några andra planer än att ställa frågor kring läsningen. Han lämnade sin kollega och gick med en gnagande oro inom sig tillbaka till sin bostad.

Kvällen kom och Fader Nyqvist kunde inte tänka på något annat än Cederlunds möte med Therese. Han kände på sig att något skulle hända. Han försökte koppla bort tankarna genom att titta på tv, men det hjälpte inte heller. Klockan var nu så mycket att Therese borde vara på Cederlunds kontor. Det var efter kontorstid och de skulle vara ensamma.

Han vankade av och an i rummet. Han kände att han var tvungen att göra något. Snabbt fick han på sig ytterkläderna och var strax på väg över gårdsplanen mot prästgården där Cederlund hade sitt kontor. Han närapå sprang den sista biten.

När han kommit fram till porten blev han lite osäkrare och lugnade ner sig. Han var andfådd och tog ett par kraftiga andetag för att hämta andan. Sedan öppnade han försiktigt porten och smög in i korridoren. Han hade ingen aning om vad han skulle säga när han kom fram. Kanske var mötet med Therese helt oskldigt. Kanske satt Therese och Fader Cerderlund på varsin sida om skrivbordet och diskuterade konfirmationen. Han tassade försiktigt på tå den sista biten fram till Cederlunds dörr och spetsade öronen för att kunna höra vad som pågick på andra sidan.

Det första han hörde var Therese som stönade högt innanför dörren. Han hörde också ett rytmiskt dunkande. Utan att tänka sig för ryckte Fader Nyqvist upp dörren. På andra sidan rummet såg han hur Therese låg dubbelvikt över skrivbordet med sin stjärt putandes mot Fader Cederlund. Hennes klänning var uppdragen långt över ryggen. Han stod och knullade henne bakifrån.

När dörren öppnades drog Fader Cederlund sig genast ur Therese och backade samtidigt som han försökte få upp byxorna som var nere vid hans anklar. Therese såg först mycket besviken ut när han drog sig ur henne. Sedan vände hon ansiktet mot Fader Nyqvist och tittade honom rätt i ögonen. Fader Nyqvist hade helt tappat målföret och stod med öppen mun utan att få fram ett ord.

Först var Theres blick arg, men plötsligt tyckte Fader Nyqvist se hur den blev mildare. Han tyckte sig också se att den liksom brann. Som om hennes ögon var fyllda av eld. Therese log självsäkert och reste sig upp utan att släppa Fader Nyqvist med blicken. Fader Cederlund var också som handlingsförlamad bakom henne utan att förmå sig att säga något.

Morskt och med en förförisk gång närmade sig Therese den gamla prästen. Hon vickade på höften och sträckte sig bakåt och smekte de små brösten genom klänningens tyg. Hon ställde sig bara några centimeter framför honom. Hon lät klänningen falla till golvet och blottade sin unga kropp för honom. Fräckt förde hon sin hand mot hans skrev och kramade kuken genom byxorna.

Med skräck i ögonen tittade han ner mot henne, men förmådde sig fortfarande inte säga något för att hindra hennes framfart. Therese tog ett kraftigt tag i prästkappan och drog isär den så att knapparna lossnade och trillade ner mot golvet. Sedan tog hon tag med sina flinka fingrar vid byxknappen och öppnade gylfen. Fader Nyqvist slöt sina ögon och bad gud om styrka. Bönen hjälpte föga och han kände hur hans kuk snabbt reste sig. Inom ett par sekunder hade Therese frigjort den ur byxorna och hon drog retsamt i den.

– Snälla…Jag är präst. Jag har lovat att leva i celibat, kved han.

Therese drog i kuken och han följde viljelöst med in i rummet med byxorna vid knävecken. Hon föll ner på knä framför honom och förde in kuken i sin mun. Han hade aldrig känt en så ljuv känsla. Det var varmt, vått och så skönt att han stönade högt. Hennes tunga virvlade runt hans svullna ollon.

Hon spottade ut den och reste sig upp och gav honom en häftig kyss. Hennes tunga trängde in i hans mun och han kände sin egen smak. Han öppnade ögonen och konstaterade att Fader Cederlund återfått handlingsförmågan och han stod nu bakom Therese och smekte över hennes rygg och stjärt. Ingen av prästerna sade någonting. Therese hade dem båda i sitt våld.

Hon krängde av Fader Nyqvist kläderna. Hans kropp var kanske gammal, men han var fortfarande en stilig herre. En aningen för smal och senig, men ändå välbehållen. Therese kysste hans håriga bringa, och munnen letade sig snabbt längre ner över hans mage. Han kände hennes styva bröstvårtor glida utmed hans kropp. Hon backade med benen och särade på dem samtidigt som hon vigt böjde sig framåt och placerade munnen vid hans kuk. Hon tog den i sin mun och sög honom.

Hennes vackra stjärt putade förföriskt mot Fader Cederlund som nu höll på att smeka hennes våta fitta bakifrån. Hon sträckte sin ena hand bakåt och fick tag i den yngre prästens kuk och förde den mot sin hungrande fitta. Fader Cederlund trängde in i henne bakifrån och började varsamt knulla henne.

Fader Nyqvist insåg att han och hans yngre kollega var förlorade. Tårar rann utmed hans kinder. Hans andhämtning blev allt tyngre och han stönade varje gång Therese läppar gled över hans känsliga ollon.

Efter några minuter av denna ljuvliga behandling slutade Therese suga honom. Hon reste sig upp och Fader Cederlunds kuk gled ur hennes fitta. Hon tog dem båda i händerna och förde dem mot skrivbordet. Hon beordrade Fader Cederlund att lägga sig på rygg på skrivbordet. Hans kuk stod rakt upp och Fader Nyqvist konstaterade att hans unga kollega var välsignad med en nästan dubbelt så stor kuk som han själv.

Therese kröp upp på skrivbordet och gränslade den väldiga kuken. Den gled lätt in i henne och hon skruvade på sig ett par gånger tills hon hade den i den position hon önskade. Hon vände sig mot fader Nyqvist.

– Jag vill att du kör in din kuk där bak, sade hon och pekade mot sin stjärt.

– Jag vill ha två prästkukar i mig.

Fader Nyqvist visste att han borde avslutat detta nu. Det hade redan gått alldeles för långt, men han var på något sätt helt viljelös mot denna unga flicka. Som i trance lydde han henne och kröp upp på skrivbordet bakom henne. Han såg hur hon blötte två fingrar rikligt med saliv som hon sedan började smeta ut över sitt anus. Hon lät ett finger glida upp i analen.

– Ta mig! Kör in kuken i arslet på mig, väste hon.

Fader Nyqvist placerade sitt ollon mot den lilla stjärtrosetten och trängde sig långsamt in. Centimeter för centimeter såg han sin kuk försvinna in i hennes anal. Det var trångt till en början, men efter bara några sekunder slappnade hennes ringmuskel av och tog emot honom. Hon stönade högt och lutade sig över Fader Cederlund. Hans starka armar stöttade hennes och deras fingrar var sammanflätade med varandra. Fader Nyqvist kunde känna sin kollegas kuk röra sig i henne genom den lilla skiljeväggen som var det enda som separerade deras kukar.

Therese började jucka långsamt upp och ner och de båda prästerna föll in i hennes rytm. Therese blev allt vildare och rörde sig allt snabbare mot deras kukar. Fader Nyqvist kände hur orgasmen närmade sig. Han stönade högt och kände hur han tömde sin säd djupt inne i hennes anal. Therese kom nästan samtidigt och skrek ut sin orgasm. Fader Nyqvist kuk krympte och den trillade ur henne. En rännil av sperma sipprade ut och droppade ner på skrivbordet. Han kravlade ner från skrivbordet och satte sig på en stol för att pusta ut. Hjärtat slog som om han sprungit ett maraton.

Therese hade hoppat av Fader Cederlunds kuk och stod nu på knä mellan hans ben. Hon runkade hans ståtliga kuk samtidigt som hon kysste den. Han kunde inte hålla sig och sprutade en kraftig stråle säd mellan hennes bröst och upp över hennes hals. Therese såg lycklig ut när hon smetade ut sperman med sin ena hand över brösten. Fader Cederlund låg kvar på skrivbordet och andades tungt.

Therese slickade girigt sina kladdiga fingrar och såg mycket nöjd ut. Sedan hoppade hon lätt ner från skrivbordet och drog snabbt på sig klänningen. Därefter hämtade hon sin skinnjacka som låg slängd över en stolsrygg. Fader Nyqvist hade inte lagt märke till den tidigare. Ur fickan tog hon fram ett cigarettpaket och slog vant översidan av paketet mot sin ena hand så att en cigarett hoppade ut. Hon tände den och drog ett djupt bloss. Sedan tittade hon nöjt på de två prästerna och log mot dem. Hon vinkade retsamt med ena handen och lämnade visslande rummet.

De båda prästerna klädde raskt på sig under tystnad. De skämdes för mycket för att säga något till varandra. Fader Nyqvist gick med tunga steg över gården mot sin bostad. Han tänkte på förfäran på den bikt som han och Fader Cederlund skulle avlägga om ett par dagar när biskopen kom på besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *