Bisexuella Emma och Maria

Jag vaknade av någon anledning. Utanför fönstret föll snön och jag såg att det var natt. Jag sträckte mig efter nattlampan, men lade märke till att någon låg i vägen. Sträckte mig försiktigt över den, tände lampan och kollade efter. Sakta såg jag vad som låg där bredvid mig. Det var Emma. Vackra underbara Emma. I det dunkla skenet från lampan betraktade jag hennes nakna kropp, bara delvis gömd under täcket. Hon har en sådan underbar kropp att det började pirra till i mitt underliv när jag tittade på henne där hon låg och sov. Sakta släckte jag lampan igen och lade mig ned försiktigt för att inte störa hennes sömn. Långsamt började minnet om vad som hade hänt komma tillbaka. Småleende började jag minnas tillbaka på dagen som gått.

Det hela hade börjat tidigare samma dag, en helt vanlig lördag. Emma hade låtit mig få veta att hon skulle komma upp till Norrland samma dag. Hon frågade om det var okej att hon kom och sovde över, jag sade självklart att det var okej. Sedan vi hade lagt på gick jag omkring och var på helspänn inför allting, jag varvade mellan att vara glad, lättirriterad och nervös på samma gång. Folk i min omgivning undrade, men jag berättade ingenting. Emma kände alltför många i Norrland för att jag skulle kunna prata fritt om mina känslor. Eller, vad var det för känslor. Allting var så invecklat.

På lördag morgon vaknade jag av väckarklockan relativt tidigt, tog fram rena underkläder. Nyinköpta dagen innan. Svarta och röda sexiga stringtrosor med lite röd spets och matchande BH. Hade även införskaffat ett par nya stockings, strumpbandshållare hade jag redan. Lade det på sängen tillsammans med de andra kläderna för kvällen; en rödrutig kort kjol och svart blus till. Nynnandes för mig själv gick jag mot badrummet.

Det varma vattnet värmde mig verkligen, kände att jag hade börjat frysa lite grann. Jag sträckte mig för att nå upp till översta hyllan där schampoot och tvålen stod. Tog ned det och började massera in schampot i håret. Ställde mig under duschen och lät vattnet rinna över mig och tvättade ur håret. Medan jag tvättade ur håret började jag tänka på henne, Emma. Hennes fasta vackra bröst, hennes vackra kropp, den var inte välsvarvad med dock ändå så vacker. Medan jag tänkte på henne lät jag min hand glida ned över min hals, mot mina bröst.Masserade dem lätt och nöp i bröstvårtorna så de blev styva. Smekte över brösten, runt brösten, kände hur det började pirra till i underlivet av kåthet. Sakta smekte jag med ena handen över magen, längst med sidorna ned mot fittan. Jag förde ned den andra handen och smekte lårens insidor och förde sedan handen mot blygläpparna och särade på dem. Började smeka klitoris med lätta runda cirklar. Lite hårdare och hårdare för varje cirkel. Jag började fingerknulla mig hårt med två fingrar samtidgt som jag ökade rörelserna på klitoris. Började andas tyngre och tyngre och jag kände att orgasmen var på väg, till slut kunde jag inte hålla mig längre utan stönade och skrek medan jag red ut orgasmen. Lite frånvarande sträckte jag mig efter tvålen och började tvåla in min kropp, duschade klart och gick för att klä på mig.

Efter att ha klätt på mig mina sexiga kläder och kollat sminket och ansett att resultatet blev bra, insåg jag att hon skulle komma snart. Nervöst gick jag in i köket och tog fram en flaska vitt vin och två glas. Började plocka med saker i skåparna och lådorna, då ringde det på dörren. Hon var där. Nervöst gick jag mot dörren och öppnade. Där stod hon. Världens vackraste varelse. Emma.

– Hej, sade jag.
– Hej, svarade hon.
– Vill du att jag ska ta din jacka?
– Ja tack, gärna.

Jag hängde hennes jacka i hyllan och bjöd sedan in henne i köket och bad henne sätta sig vid bordet och ta lite vin.

– Vad har du gjort på senaste då?, undrade jag.

Hon berättade att hon hade varit ute och rest mellan olika länder via sitt företag. Ju mer hon berättade om sina upplevelser desto mer avundsjuk blev jag. Vi satt och pratade väldigt länge där i köket, innan jag frågade om vi skulle gå och sätta oss i vardagsrummet. Erbjöd henne en plats i soffan, gick tillbaka till köket och hämtade vinet och glasen och satte mig sedan ned brevid henne.

– Maria, har du haft sex med en tjej någon gång? frågade hon plötsligt.
– Nee, det har jag inte, svarade jag.
– Skulle du vilja det då?

Jag tänkte efter, jo, det vill jag, men bara med dig, Emma. Fast jag svarade bara jo. Hon tittade på mig med sina vackra blågröna ögon, långsamt lutade hon sig mot mig och sa, nej befallde att jag skulle kyssa henne. Jag stirrade på henne, menade hon allvar? Det såg ut som det, jag bestämde mig för det.

Långsamt möttes våra läppar, försiktigt först och sedan mer passionerat. Hon började utforska min kropp med sina händer, sakta knäppte hon upp knapp för knapp i min blus och började smeka mina bröst. Jag gav ifrån mig ett lågt ljud av välbehag och hon tog av mig blusen. Hon böjde sig sakta ned och kysste dem, målade med tungan över bröstvårtorna och kramade sedan om mig hårt. Vi släppte taget om varandra och jag började klä av henne, plagg efter plagg. Hon hade en väldigt fin kropp. Så vacker. Jag tog av henne BH:n och började smeka hennes bröst och suga på hennes bröstvårtor. Jag hörde hur hon gav ifrån sig ett lågt stön av välbehag och fortsatte och smeka med händerna nedför hennes mage. Jag kände hur hon började darra lite smått och jag smekte hennes fitta utanpå trosorna.

– Snälla Maria, bad hon med kåt röst.

Jag förstod direkt vad hon ville att jag skulle göra. Jag böjde mig ned på knä och förde mina händer mot hennes troskant. Började långsamt skala av hennes svarta stringtrosor i spets och lät sedan en tunga nudda vid hennes våta fitta. Hon skälvde till vid berörningen och när jag nuddade en gång till stönade hon till. Jag förde in ett finger djupt in i hennes våta grotta och fingerknullade henne hårt samtidigt som jag ivrigt slickade i mig hennes safter. Det smakade gott. Hon var även helrakad. Åsynen av hennes fitta som glänste av saliv och fittsafter gjorde mig kåtare och kåtare. Jag slickade hennes fitta ännu ivrigare och fingerknullade henne ännu hårdare medan jag masserade hennes anal med andra handen. Jag kände hur hon började darra och andas tyngre och tyngre.

– Nu kommer jag… åååhhh… aaaah…. SATAN VAD HÄRLIIIIIIGT!

Jag slickade hennes svullna våta härliga fitta ända till hon inte kunde hålla sig längre utan skrek ut sin orgasm och jag kände hur hennes fittmuskeler drog ihop sig runt mitt finger.
När hon hade återhämtat sig sade hon;

– Nu är det din tur Maria.

Hon drog iväg med mig till sovrummet och lade mig på min stora dubbelsäng. Där började hon kyssa och smeka mina bröst. Jag stönade till. Att det kunde vara så skönt att bli omhändertagen av en erfaren tjej. Så skönt. Emma fortsatte sin upptäcksfärd ner över min mage ned mot min drypande våta fitta och log när hon såg hur våt jag var.

– Nej men Maria vad våt du är, sade hon.

Försiktigt rörde hon med tungan på klitoris och jag skälvde till och stönade högt.

– Så du gillade det där?, frågade hon retsamt och gav mig en till slick på klitoris.

Jag stönade till igen, högre denna gång.

När hon hörde det började hon slicka mig med jämna tag från klitoris och in i hålet med hård och ivrig tunga. Jag stönade högre och högre och kände att djupt inom mig började en orgasm förbereda sig.

Jag sade det till henne med kåt grötig röst och bad henne fingerknulla mig hårt. Men Emma hade en bättre idé. Hon hade redan trollat fram en dildo hon gömt under sängen och tog nu fram den och med bestämda händer tryckte hon in den i min våta fitta och började stöta den in och ut med bestämde rörelser. För varje stöt stönade jag högre och högre.

– Jag kommer snart, Emma.

Då började hon slicka mig, ivrigt och hårt på klitoris.

– Nu kommer jag, slicka mig meeeer.. åhhhh.. aaahhh.. ÅH GUD SÅ SKÖNT!

Jag riktigt skrek ut min orgasm.

Hon slutade inte knulla mig med dildon förrän de sista vågorna av min orgasm lagt sig. Sedan gav hon mig en kyss och undrade om det hade varit skönt? Jag kunde inte annat än att nicka.

– Det var jätteskönt för mig med. Du ska veta att det här har jag dröm om väldigt länge, Maria.
– Jag med Emma. Jag har varit förvirrad men nu vet jag med säkerhet att jag älskar dig.
– Jag älskar dig med, Maria.

Så kysstes vi och lade oss med armarna om varandra och somnade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *