De nya grannarna

Jag och min kille (Peter) bor utanför Stockholm i ett radhus. Nu ska jag berätta för er en helt otrolig historia som hände för ett par månader sedan. Det hade precis flyttat in ett par i huset bredvid så jag och min kille gick över en eftermiddag för att hälsa och lyckönska.

När vi kom in blev vi bjudna på kaffe och vi fann genast varandra och hade massor att prata om. Det visade sig att tjejen, Karin var intresserad av att fota precis som min kille så dem försvann snabbt ner till källaren där hon hade ett mörkerrum där hon brukade framkalla foton. Jag var mer intresserad av själva inredningen i deras hus så jag och killen, David gick snabbt upp till övervåningen för att kolla in resten av huset. Huset var supermysigt men inte helt klart berättade David, men sovrummet skulle tydligen vara klart så vi gick in dit. När vi kom in tog David tag i min hand och tittade mig i ögonen och sa

– Snälla Kicki jag har velat knulla dig sen första gången jag såg dig, låt mig få smaka på din härliga fitta.

Jag blev totalt paff och började skratta lite nervöst, men David var jätte allvarlig och sa

– Kicki jag såg dig genom badrumsfönstret när du rakade din röda mysiga fitta häromdagen, jag vet precis hur du ser ut och jag vill inget hellre än att knulla dig hårt i alla hål.

Jag var fortfarande nervös men kände hur fittan började bulta och när David förde upp handen mellan mina ben och lutade sig fram emot mig kunde jag inte göra annat än att besvara hans kyss. Vi kysstes intensivt och hans hand var hela tiden mellan mina ben. Han slängde ner mig på sängen och slet av mig alla mina kläder förutom mina trosor och på något sätt var hans kläder av efter en stund också. Helt plötsligt slutade han att kyssas och reste sig upp en aning i sängen och kollade på mig och sa.

– Kicki, du är så otroligt vacker, låt mig få se din fitta och sedan knulla den som den aldrig har blivit knullad förut.

Jag kunde inte annat göra än att nicka lite, men innerst inne ville jag bara bli knullad av David.

Han drog mina trosor åt sidan och blottade min nyrakade fitta som numera rann av kåthet.

Han förde in ett finger, sedan två och efter ett tag tre. Jag stönade högt ( hade inte en tanke på de andra som fortfarande var i källaren) och när han böjde sig ner och började slicka mig med långa och ganska hårda tag och nafsa i klitoris trodde jag att jag redan skulle komma. Men efter ett tag kände jag hans tunga leta sig längre ner tills den fann mitt stjärthål och han började slicka mig även där, och efter ett tag sa han att nu var det dags för honom att knulla mig och slet sönder mina trosor. Jag trodde att jag skulle dö av kåthet men innan han skulle få knulla min kåta dyvåta fitta ville jag smaka på hans kuk.

Jag satte mig up i sängen och han la sig ner och för första gången fick jag se hans kuk ordentligt. Den var ganska lång och grov, aning större än min killes. Den pekade rakt upp och ville inget annat än att bli avsugen. Han tog tag i min nacke och tvingade mitt huvud nedåt och började munknulla mig ganska snabbt och hårt, jag kände den stenhårda kuken långt ner i halsen, men David hade ett hårt grepp om min nacke och jag var alldeles för kåt för att resa mig upp. Han var nog nära att komma för han stönade ganska högt och drog sig snabbt ur min mun och tog tag i mina armar och drog mig uppåt och placerade min fitta över hans stenhårda kuk. Jag sjönk ner över honom och kuken gled in i min fitta ganska snabbt och vi började knulla sakta till en början men efter ett tag snabbare.

Efter ett tag kände jag hans hand trevande på min bak och jag visste vad den letade efter, mitt stjärthål, jag lutade mig en aning framåt och han körde upp ett finger och senare två och pullade mig i rumpan samtidigt som han knullade min otroligt kåta och blöta fitta. Jag var så kåt men helt plötsligt slutade han och jag såg att hans blick hade flyttat sig till dörröppningen och där stod min kille och Karin. Ja ni kan ju tänka er synen som Peter fick se, sin lilla Kicki ridandes en nästan helt främmande man som dessutom har två fingrar uppkörda i hennes rumpa. Men hans reaktion var allt annat än vad jag hade väntat mig.

– För all del fortsätt, jag har alltid velat se Kicki bli knullad av en annan man, men jag vill gärna vara med eller vi vill gärna vara med, sa Peter och tittade på Karin.

Både jag och David blev lite paffa, men David nickade lite och jag tyckte att det lät underbart och vi var så kåta att vi fortsatte knulla.

Jag kände plötsligt ett finger i mitt stjärthål, och förstod att det var min kille som hade hunnit fram.

– Här var det någon som redan har varit, sa min kille. Det är bra då behöver jag inte pulla så länge innan jag kan knulla lilla älsklingen ordentligt i analen.

Jag kände efter en stund hans stenhårda kuk tryckt mot mitt kåta hål, och han körde in den ganska hårt och jag stönade högt för känslan att bli knullad av två killar samtidigt var helt otrolig. Det tog inte lång tid innan jag kom i en helt otrolig och skön orgasm. Både David och Peter ( min kille) var också stenkåta och David var på väg att komma.

Karin satt på golvet nedanför sängen och smekte sig själv, hon var numera också naken. Hennes fitta fick jag en skymt av, den var också rakad och verkade blöt och mycket knullsugen, jag såg min kille även snegla ditåt och förstod att han skulle ta i tur med Karin senare. David stönade högre och högre och sa åt Karin att flytta sig närmare sängen. Han drog ut kuken ur mig och sprutade Karin i ansiktet, hon lapade i sig så mycket sperma hon bara kunde för satsen var ritigt stor. Samtidigt kände jag att nu var det dags för Peter att komma för han knullade hårt som han aldrig har gjort förut och efter ett litet tag stönade han till och sprutade hela min rumpa full av härlig sperma.

Killarna verkade trötta och föll ihop på sängen. Stackars Karin tänkte jag, hon satt fortfarande på golvet och hade inte blivit tillräckligt tillfredställd så jag bad henne komma upp i sängen. Hon gjorde som jag sa och genast när hon kom upp i sängen så särade jag på hennes ben och började kyssa hennes lår och ljumskar, hennes fitta doftade ljuvligt och jag ville verkligen köra in tungan långt i henne och få smaka hennes kåtsafter. Men jag var tvungen att reta henne en stund till och det tog inte lång tid innan hon skrek att jag skulle slicka henne. Jag gjorde som hon sa och böjde mig ner och började slicka hennes renrakade fitta, hon var verkligen härlig precis som jag hade föreställt mig. Fittan lyste rött och var så våt att det rann längst benen, hennes klitoris stod rätt upp och jag tog den i munnen och sög den. Killarna kunde tydligen inte motstå längre när jag flyttade tungan bak till hennes analöppning och slickade allt vad jag hade, David la sig ner under mig och började slicka mig och Peter tryckte in sin kuk i munnen på Karin som sög allt vad hon hade och Peter tyckte minsann att det var skönt för han började stöna direkt och jag blev ordentligt upphetsad av att se söta lilla Karin suga min killes kuk. Karin kunde inte motstå längre och skrek rakt ut

– Snälla knulla mig nu, jag gör vad ni vill bara jag får en kuk i mig.

Killarna verkade tända till direkt och David lämnade min fitta, men viskade i örat på mig att han minsann inte var klar med mig. David började knulla Karins fitta och Peter tittade lite frågande på mig, och jag nickade, visst skulle han ta för sig. David och Karin hade kommit igång ordentligt och Karin skrek högt att han skulle knulla hårdare och David knullade hårt så jag nästan trodde att lilla Karins fitta skulle spricka.

Peter sa något till David och han vände Karin om så hon började rida honom och Peter kröp fram och började slicka henne i rumpan precis som jag hade gjort, men det tog inte lång tid innan han måttade in kuken i den trånga öppningen och tryckte till och började knulla henne i hennes andra otroligt kåta och trånga hål. Jag satte mig över Davids huvud och han började slicka mig, och det var han verkligen bra på. Karin fick orgasm efter ett litet tag, och det blev tydligen för mycket för Peter och han kom i långa hårda stötar i baken på henne. Karin föll ihop över David, men Peter var framme snabbt och drog tag i hennes hår och körde in kuken i munnen på henne så hon fick suga rent den. Vid det här laget var jag så kåt att jag måste få kuk, och jag ville verkligen ha Davids stora ådriga balle. Jag ställde mig på alla fyra och han bakom och började leka med ollonet i mitt analhål, men drog sedan ut det och lekte med ett par fingrar istället, men efter ett tag kom kuken jag hade längtat efter. Han började sakta men ökade på tempot efter ett tag och det tog inte lång tid innan min ringmuskel och mina fittmuskler började rycka och jag kom i en otrolig orgasm. David var också nära hörde jag för han började stöna högt som en brunstig tjur.

– Kicki, din trånga anal är så jävla skön, jag har aldrig haft det så skönt, och din fitta, jag älskar den.. åhh åhhh nu sprutar jag. Och så kom han, flera liter kändes det som. Han drog sig ur, och drog tag i Karin och tvingade hennes mun till min analöppning och hon slickade rent den precis som hon hade gjort med Peters kuk innan.

Vi föll ihop alla fyra på sängen, helt utmattade. Efter ett tag klädde jag och Peter på oss och gick. Men innan vi gick ut från sovrummet sneglade jag tillbaka på David och han blinkade till mig och jag förstod att det här inte var sista gången jag och han knullade i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *