Den färgade konststudenten

”Hej älskling” sa jag till Lena när hon nyduschad kom fram till frukostbordet. Lena – min underbart vackra hustru som nyligen fyllt 32 – log brett mot mig och besvarade min hälsning med samma ord. Vi hade varit gifta i 9 lyckliga år nu, och hon hade skänkt mig tre underbara barn under denna tid.

Trots detta var hennes figur fortfarande fulländad. Den hade förändrats från den unga kvinnans yppiga och ungdomliga former till den mogna kvinnans fulländat runda och mogna former. Fan, hon blir ju bara vackrare för varje år som går, tänkte jag då jag tittade på henne där hon stod i morgonrocken och slog upp kaffe. Hennes långa blonda hår hängde halvtorrt ner över hennes vackra nacke och runda axlar, och hennes rundade höfter och rumpa tecknade sig tydligt trots den tjocka morgonrocken. När
hon vände sig om – med morgonrocken nödtorftigt omsvept – skymtade jag hennes stora och fortfarande mycket fasta bröst. Dessa pekade inte längre uppåt mot hakan som de gjorde då vi träffades för 11 år sedan, utan hade fått mer volym och tyngd efter barnafödslarna. Trots detta hade de emellertid bara en antydan till att vilja följa tyngdlagens brutalitet, men hade den mycket sexiga tendesen
att med all naturlighet i världen gunga till då hon rörde sig.
FAN, vad hon är vacker tänkte jag och log tillbaka.

Vi hade älskat föregående kväll, och vi hade – som blivit mer och mer vanligt – kryddat kärleksstunden med att tillsammans leva ut fantasier om att vara flera män i samma säng som ”tog hand om henne”. Den stora svarta dildon fick agera hemlig gäst som vanligt i denna lek. Fantasierna av att ha mer än en man i sängen gav alltid en extra krydda åt vårt sexliv, och när det fungera som bäst blev hon alldeles vild och ville aldrig att det skulle ta slut.

Vi hade – vid ett antal tillfällen – försökt omsätta fantasierna i verklighet, men bara vid ett enda tillfälle uppfyllde mannen NÅGOT av vad han utlovat i den annonsering som ledde fram till vår träff. Flertalet gånger blev det istället helt fel och pinsamt, varför vi slutat leta lämplig partner sedan ett och ett halvt år tillbaka. MEN, önskan att träffa ”Mr Perfekt” levde fortfarande kvar även om vi inte talade aktivt om att söka upp ”honom” längre.

”Du Lena” – sa jag, då hon läppjade på sitt kaffe och läste förstrött i
morgontidningen.

”Mmmmm” svarade hon drömmande.

”Jag träffade en intressant kille på stan igår”, sa jag liksom i förbigående.

”Jaså” svarade hon fortfarande frånvarande.

”Jo, jag besökte den där offentliga toaletten på stortorget efter ett möte jag hade på stan igår.
Bredvid mig stod en neger som bar sig väldigt konstigt åt då han skulle
kissa.”

”Jaså” svarade Lena – fortfarande försjunken i egna tankar.

”Jo han rotade så vid gylfen att jag först trodde han fastnat med pitten i
gylfen. Därför tittade jag lite extra på honom, och upptäckte då att han bara
hade problem att få fram sin kuk.”

Lena tittade nu upp från tidningen med större uppmärksamhet – ”Jaså”, svarade hon nyfiket.

”Jo, du förstår – när han väl fått fram den förstod jag orsaken till hans
krumbuktande tidigare.
Det var verkligen en kaftig apparat han halade fram. minst 15 cm i slakt
tillstånd och tjock som en präktig rökt korv. Ett praktexempel, helt enkelt.”

”Oj då” svarade Lena. ”Varför stod inte JAG där istället för du? Det hade
verkligen varit intressant” tillade hon skrattande.

”Jag följde efter honom då han gick, och såg då att han satt och sålde tavlor och målade porträtter på Stortorget. Jag stannade till och pratade med honom en stund. Han kom från Ghana, var 22 år och studerar konst här i Sverige. Det han gjorde på torget gav honom en extrainkomst som gjorde att han kunde leva lite drägligt.”

”Jaha” svarde Lena nyfiket. ”Och varför skulle detta intressera DIG?”

”Jag frågade honom om han kunde tänka sig att måla av min fru i vårt hem mot
en rimlig ersättning, och det ville han. Jag bad honom dessutom ta med ett antal tavlor han målat, eftersom vi stod i begrepp att dekorera om hemma,”

”VA, har du bjudit hem honom till oss???”

”Ja – han kommer i övermorgon efter kontorstid”, svarade jag leende.

”Men Leif – vi behöver väl inga tavlor! Och det där med att måla mitt porträtt vet jag inte precis om det var en bra idé.”

”Jag tänkte att vi kanske skulle försöka styra det hela till att bli något HELT annat”, svarade jag leende.

Lena satt bara tyst och stirrade på mig med stora ögon,

”Men du”, sa jag. ”Jag tänkte vi skulle prova åtminstone EN gång till – och denna gång med en kille som jag VET lever upp till dina förväntningar vad gäller storlek. Jag har ju sett den med egna ögon, och du – han ser mycket bra ut i övrigt också.”

”Men du sa ju att han bara är 22 år. Är det inte lite VÄL ungt?”

”Ung, snygg, välbyggd, och med STOR snopp. Kan det bli bättre? Förmodligen har han ungdomens förmåga till upprepade övningar, så vi kunde nog få ihop det till att bli en intressant kväll om det vill sig väl.”

”Jag vet inte precis”, svarade Lena.
”Det har varit så misslyckat de senaste två gångerna, och dessa män fick mig att känna mig som en billig hora”

”Jo men snälla – för MIN skull. Du VET att jag älskar att se dig sexuellt
upphetsad och totalt fixerad på sex. Låt oss släppa alla hämningar och förföra honom. Låt oss se vart åt det leder. Vi kan ju alltid avbryta om det blir fel, eller hur?””

Lena tittade länge på mig och med ett leende svarade hon sedan – ”Okay
älskling. Vad har vi att förlora?”

”Jag tänkte att vi skulle göra så här ………………..”, svarade jag.

Två dagar senare ringde det planenligt på dörren klockan 17.30.
Ungarna hade vi planterat hos mormor, och jag öppnade och släppte in negern. Han släpade på ett antal tavlor, och såg lite blyg och vilsekommen ut.

”Välkommen”, sa jag.
”Stig in i vardagsrummet. Min fru står tyvärr i duschen, men hon kommer strax.
Vill du ha något att dricka?”

Negern satte sig i den fåtölj jag pekade ut åt honom och tog emot
mineralvattnet jag hämtat.
Vi hade arrangerat stolens placering med största noggranhet.

Strax därpå kom Lena i i rummet med halvtorrt rufsigt hår och insvept i ett
badlakan.
Hon höll sin vänstra arm under brösten liksom för att hålla handduken uppe, och detta framhävde hennes bröst på ett alldeles fantastiskt vis.
Hon gick leende fram till negern och hälsade honom välkommen.
Hon såg verkligen bedårande sexig ut, vilket negern inte var sen att
uppmärksamma.

”Jag skall bara slänga på mig lite kläder” sa Lena och gick långsamt och med svajande höfter mot hallen.
När hon kommit ut ur rummet och in i hallen till vänster släppte hon handduken på golvet innan hon gick in i sovrummet. Allt detta såg negern i hallspegeln – som hängde MYCKET välplacerat dagen till ära – eftersom han inte kunde släppa henne med blicken.
När handduken föll till golvet och han skådade henne naken bakifrån blev ögonen stora som hönsägg och han skruvade besvärat på sig. Han sneglade mot mig för att se om jag tittade på honom, men jag låtsades vara upptagen med att meka med min videokamera.
När han såg att jag var ouppmärksam återvände blicken snabbt tillbaka till
hallspegeln. Genom denna såg han nu rakt in i sovrummet, där Lena stod framme vid garderoben spritt språngande naken och valde bland klänningarna. Hon stod i profil så
negern kunde inte undgå att se att hon hade en bedårande figur. Hennes stora
bröst hävdes lätt vid varje andetag och med hjälp att fönsterljuset bakom henne var varje detalj av hennes underbara kropp fullt synbara. Negern satt och stirrade med halvöppen mun, och brydde sig numera inte om ifall jag observerade detta eller ej. Han var fullkomligt fixerad vid den nakna Lena, som höll upp den ena klänningen efter den andra framför sig. När hon sträckte upp händerna med klänningen framför sig var hennes figur outhärdligt vacker att beskåda. De stora fasta brösta avtecknade sig med all önskvärd tydlighet i motljuset. Hennes bröstvårtor hade styvnad av den sexuella upphetsning hon kände av att veta att negern glodde oupphörligt på henne, och pekade rakt ur, stora och röda som hallon.
Lena fastnade för en sexig tunn sommarklänning med bar rygg som hölls uppe med ett axelband som bands runt nacken. Den var tämligen kort och minst ett nummer för liten för henne. Hon tog på den med utstuderad långsamhet, och hon bar inga underkläder under.

Allt detta uppmärksammade negern, som nu hade fått små svettdroppar i pannan.
Han föreföll dessutom att sitta illa, för han rättade upprepande till sina
byxor i grenen.

Lena kom nu åter in i rummet och gick åter fram till negern.
”Hello” sa hon. ”My name is Lena”.

Negern reste sig genast och tog hennes hand, ”Jag pratar svenska, så du behöver inte prata engelska. Mitt namn är Jimmy. Min mamma är svenska och min pappa är afrikan – därför pratar jag svenska obehindrat.”
Hela tiden stirrade han som förhäxat på Lenas praktfulla bröst som såg ut att vilja ha sönder den lilla klänningen hon bar.

”Så bra” sa Lena med ett bländande leende. ”Leif – min man – berättade att du målade vackra tavlor. Kan vi kanske ta en titt på några?”

”Javisst, jag har en del i min väska här framför mig” svarade negern.

”Okay, låt mig titta i väskan” sa Lena innan Jimmy hann öppna densamma.
Hon böjde sig fram varvid hennes bröst näst intill föll helt ut.
Jimmy hade nu dessa praktfulla leksaker mindre än en halv meter från sitt ansikte, och han såg fruktansvärt besvärad ut. Han kunde inte slita ögonen från dem och han visste detta.
Han visste också att han inte kunde dölja sitt stirrande, och började därför få svettdroppar i pannan igen. Med en ansträngning tvingade han sig att se Lena i ögonen, och svarade: ”Javisst, ta bara vad du vill.”

”Är du säker på det” svarade Lena skälmskt med sin blick fäst på den kraftiga bula som tydligt avtecknade sig på Jimmy´s högra lår.

I den mån en neger kan rodna, så rodna nu Jimmy. Stammande svarade han – ”javisst, du kan ta fram vilken tavla du vill.”

Lena tod ut en tavla föreställande Stortorget i skymningen, och gick fram mot fönstret.
Hon ställde sig i profil i motljuset och höll upp tavlan ovanför sitt huvud.
Hon såg ut som en grekisk gudinna i solljuset.
Hennes tunna klänning dolde inte hennes nakenhet, och i den mån Jimmy tidigare skulla ha missat att hon var naken under undanröjdes nu detta fakta
fullständigt.
Fan jag blev själv skitkåt av att bara se på henne där hon stod.

Då armarna var höjda över hennes huvud pekade hennes stora bröst rakt ut.
Bröstvårtorna avtecknade sig mycket tydligt i den trånga klänningen, och hennes platta mage sluttade sexigt ner mot venusberget. Hennes ganska stora rumpa och breda höfter avtecknades lika tydligt som resten av hennes underbara figur.

”Vad tycker du Leif. Skulle denna passa över byrån därborta, tycker du?”

”Kanske det” svarde jag. ”Håll upp den där så får jag se.”

Lena gick fram till byrån som var i 85 cm hög och 60 cm djup. Hon fick böja sig fram för att nå väggen. Hon stod med lätt särade ben och hennes praktfulla rumpa pekade nu rakt mot Jimmy som med gapande mun betraktade skådespelet. Den korta klänningen hade glidit upp och täckte nu nätt och jämt hennes rumpa och sköte, men det var MYCKET tydligt att de långa slanka benen ledde upp mot ett himmelrike.

”Vad säger du, Leif. Blir den bra här tycker du?”

”Ja, jag tycker den passar mycket bra, men du borde se det själv lite på avstånd” svarade jag.

”Ja, det vare en bra idé. Kan du komma hit och hålla den precis i detta läge,
Leif.”

Nej, jag håller just på med videokameran, men Jimmy kan kanske hjälpa dig?”, svarade jag och tittade på Jimmy med bedjande blick.

Jimmy ryckte till då han blev tilltalad. Han hade varit fullständigt fixerad vid Lenas utmanande posé tidigare, och hörde knappt vad som sades.

”Ursäkta, men jag hörde inte riktigt” sa han stammande.

”Jo, kan du hålla tavlan åt Lena i precis detta läge så att hon kan titta på den lite på avstånd, är du snäll”, svarade jag. ”Jag vill ogärna lägga ifrån mig kameran just nu.”

”Ja, javisst” stammade han och gick bort mot Lena. ”Vad vill du att jag skall göra?” sa Jimmy.

”Ställ dig bakom mig att fatta tavlan precis där jag håller den nu” sa Lena
oskyldigt.

”Ja, jaha” stammade Jimmy och kom upp bakom Lena just som jag startade min
videokamera.

Han försökte nå fram till tavlan utan att beröra Lena, men det var omöjligt på grund av byråns djup. Han var helt enkelt tvungen att komma tätt intill henne för att nå fram.

Lena passade på att ändra ställning varvid hon roterade med rumpan mot Jimmys höftparti.

Jimmys sexuella upphetsning var nu total och han hade ett präktigt stånd som inte kunde döljas längre.

”Oj då” sa Lena. ”Du var då mig en stor pojke” sa hon med ansikte halvvägs
vänt mot Jimmy. Samtidigt tryckte hon sin rumpa mot den stackars Jimmys präktiga stånd, vilket gjorde att han började darra i hela kroppen.

Med händerna på tavlan, kunde han inget göra när Lena vände sig mot honom. Hennes stora bröst pressades mot Jimmys brösdtkorg, och hennes mun var halvöppen och fuktig endast ett par centimeter från Jimmys. Hon pressade nu sin mage och sitt sköte
mot Jimmys höftparti, samtidigt som hon torkade av hans panna.

”Jimmy” sa hon. ”Jag tror bestämt att du känner dig obekväm?” sa hon leende. Hennes hand sökte sig ner mot Jimmys kraftiga stånd och gned detta.
”Jo, jo – du var då mig en STOR pojke Jimmy.”

Långsamt lätt hon handen öppna Jimmys livrem och gylf, samtidigt som hon sa –
”har du något emot att jag tar en närmare titt på vad som uppenbarligen vill komma ut ur dessa trånga byxor, Jimmy?” viskade hon i hans öra.

Stackars Jimmy stod som paralyserad när hennes hand gled in i hans byxa.
Han jämrade sig hörbart och svettades ymnigt när Lena greppade hans kuk. Han höll fortfarande krampartat i tavlan.

Jimmys praktfulla stånd kom fram i frihet, och det var verkligen ett stånd att betrakta. Minst 23 cm och grov näst intill som en falukorv.

Jimmy titta besvärat åt mitt håll, och såg att jag leende filmade det hela.

”Du kan ställa ner tavlan nu” sa Lena samtidigt som hon knöt upp sin klänning
i nacken med vänster hand samtidigt som hon började knäppa upp Jimmys skjorta med den högra.

Hon kysste honom passionerat och tryckte sig hårt mot honom.

Jimmy förde upp sina händer till hennes bröst och kysste henne tillbaka.
Byxorna hade nu hasat sig ner till knäna, och Lenas klänning hängde runt hennes breda höfter.

Jimmys händer gled ner längs Lenas rygg och stannade upp vid hennes rumpa
Med ett vilt frustande lyfte han upp henne och satte henne på byrån.

Lena hade nu ett fast grepp om den praktfulla kuken och styrde den mot sin
fitta. Denna befann sig strax ovanför Jimmys kuk och hon gned hans enorma ollon mot sina blygdläppar samtidigt som hon nafsade i Jimmys högra öra.

Jimmy tittade bedjande bort mot mig, och möttes av mitt leende och en fullt
märkbar och bejakande nick.

Nästan vrålande stötte han därefter vilt för att tränga in i Lena.

Lena – som blivit ordentligt kåt av förförelseakten – hade inga problem att ta emot honom och Jimmy började pumpa henne i vilt tempo. Hon kved ljudligt och stötte vilt tillbaka mot honom samtidigt som hon nu bet i hans öronsnibb.

”Ja, ja – knulla miiiiiig” skrek hon i hans öra.

Hon gled av byrån och satt nu grensle på hans praktfulla stånd med armarna runt hans hals. Den jättestora kuken borrade sig djupt in i hennes fitta och hon skrek ut sin njutning.

Jimmy pumpade – till Lenas stora förtjusning – med full kraft i flera minuter, men började sedan se märkbart trött ut.

Det tog på krafterna att stå där med byxorma i ankelhöjd och pumpa en störtkåt Lena i vilt tempo. Lena däremot verkade inte vilja ”hjälpa” honom utan red honom fortfarande frenetiskt och med glansig blick.

Jag däremot såg hans dilemma, och gick fram och klatsade till Lena i rumpan.
Jag hade nu själv klätt av mig naken och var kåt som en hingst på grönbete av det jag filmat och beskådat.

”Tänker du ta kål på honom helt, Lena?
Ser du inte att han börjar bli trött?
Låt oss flytta in i sängkammaren.” sa jag till Lena.

Lena kom ur sin trance och tittade på den stackars Jimmy. Hon såg att han var mycket medtagen och svarade – ”Okay, låt oss flytta in i sängkammaren.”

På vägen dit sa hon – ”gud vilken härlig kuk han har! TACK för att du tog hit honom, min underbara man” varpå hon gled upp i min famn och gav mig en het kyss.

Jag lyfte upp henne, och halvsprang mot sängen framför oss.
Jag lade henne på rygg i fotändan av dubbelsängen och satte mig på knä framför henne. Mitt ansikte borrade sig in mellan hennes ben och jag slickade henne frenetiskt.

Lena kved högt och det blev inte sämre då Jimmy började suga på hennes bröst.
Hennes hand gled ner till hans stora kuk som hon började runka frenetiskt.
Jimmy satte sig på knä framför henne och hon förde in hans stora kuk mot sin
mun. När jag titta upp såg jag denna upphetsande syn. Samtidigt såg jag nu riktigt hur stor och praktfull kuk han hade. Lena fick gapa ordentligt för att få in det rosa ollonet i sin mun. Resten av hans svarta lem förblev utanför munnen. Den fick helt enkelt inte plats.

Detta blev för mycket för mig. Jag måste helt enkelt knulla henne innan Jimmy fortsatte med detta. MEN när jag satte mig tillrätta och skulle föra in min kuk i hennes dyblöta fitta, satte hon sin fot i mitt bröst och stötte bort mig.

”Jag är ledsen Leif, men jag MÅSTE helt enkelt först ha Jimmys stora kuk i
mig. Du får vänta, älskling” sa hon bedjande.

Jimmy gled nu ner på knä i fotändan och måttade sin enorma kuk mot hennes fitta. Den gled återigen in utan nämnvärt problem och Lena kved ljudligt av vällust.

Jimmy började åter stöta vilt mot hennes fitta samtidgt som han hade ett
stadigt grepp om hennes breda höfter. Den grova kuken gled med lätthet ända in till roten i den dyblöta fittan, och Lena skrek åter högt av vällust. Hennes stora bröst gungade rytmiskt till Jimmys vilda stötar, och han stirrade som besatt på dessa böljande vita kullar strax framför hans ansikte.

Jag fångade upp brösten och började bearbeta Lenas känsliga bröstvårtor.
Efter alla dessa år visste jag exakt vad hon gillade mest – nämligen när jag förde ihop brösten och sög och slickade på båda bröstvårtorna samtidigt.

”JAAAAAA”, vrålade Lena. ”Jag kommer NUUUU !!!”

Lenas kropp höjde sig i en vid båge när det gick för henne, och Jimmy pumpade ännu vildare i hennes nu plaskblöta fitta. Han började strax himmla med ögonen och jag förstod att han var nära nu.

Jag börjde mig ner mot Lena och viskade i hennes öra:
”jag hoppas du kommer att tycka om att få fittan fylld med negersperma, för
Jimmy kommer snart att spruta dig full, älskling.”

”Ja, jag vet. Jag känner det tydligt.” skrek hon och låste sina ben runt Jimmys rumpa och tryckte honom hårt mot sig.

Jimmy började frusta ljudligt, och borrade in sin grova kuk till roten och
fyllde Lena med upprepade utlösningar.
Det tog säkert upp till 20 sekunder innan jimmy slutade darra i hela kroppen, och då hade han fyllt en vilt skrikande Lena så mycket att sperman började rinna ut runt hans stora kuk.

När han sedan drog densamma forsade hans sperma ut mellan Lenas lår.

Hon såg helt bedårande ut där hon låg med ett nöjt leende – min UNDERBARA
hustru var verkligen nöjd med det hon just upplevt !!!

”Får jag knulla dig nu då” frågade jag henne samtidigt som jag ömt kysste
henne
.
”JAAAA, Leif – nu vill jag ha DIN kuk i min fitta.”

Jag gled ner i sängens fotända och måttade min kuk mot Lenas fitta som
emellertid fortfarande släppte ut Jimmys sperma.

Jag tittade upp mot hennes rosiga ansikte samtidigt som jag lät kuken glida in i den dyblöta fittan. Hon låg med halvslutna ögon och ett nöjt leende på sina läppar.

Jag böjde mig fram och började bearbeta hennes bröst igen. Jimmy lade sig vid Lenas sida och tog hand om det ena av brösten, och Lenas åtrå växte återigen snabbt mot nya höjder. Hon drog oss båda i håret och tryckte våra ansikten mot sina bröst. Med mitt långfinger bearbetade jag hennes klitoris samtidigt som jag knullade henne vilt.

Återigen fick Lena en orgasm samtidigt som jag släppte min sats i hennes
fitta. Hennes grepp om mitt hår då hon tryckte mitt ansikte mot sitt bröst var nästan smärtsamt och jag tittade in i Jimmys ögon där han låg med den andra bröstvårtan i sin mun och såg att han utsattes för samma behandling.
När lena skrek ut sin extas, log vi båda mot varandra.

Jimmy hade återigen fått ett praktfullt stånd vilket Lena uppmärksammade. När jag drog ut min kuk gled hon därför elegant upp och satte sig grensle över Jimmy.

Hon förde med vana händer in hans jättekuk i sin fitta och började rida honom. Jag sprang och hämtade videokameran för att filma så mycket som möjligt av denna vilda sexlek.

När jag kom tillbaka satt hon på huk över hans kuk och red honom vilt.
Hennes stora bröst guppade upp och ner och hennes blick var vild av åtrå.

Det smackade ljudligt då hennes fitta och rumpa dunkade ner över Jimmys kuk.

Det var i sanningen en helt fantastisk syn att se henne älska så fullständigt
hämningsfritt.

Jimmys händer gned hennes bröstvårtor varsamt, och Lena ömsom kved, ömsom skrek av vällust. Att jag filmade de båda tycktes inte störa dem alls – snarare tvärtom.

Återigen fyllde Jimmy Lenas fitta med sin sperma samtidigt som Lena fick en av sina otaliga orgasmer, varefter Lena utmattad gled ner över hans bröst och blev liggande en lång stund vilt flämtande.

Denna natt blev mycket lång, och kameran stod på sitt stativ och fångade det mesta som hände. Det blev inte mycket sömn, men gud vad vi njöt av varandras närvaro.

Jimmy och jag samarbetade perfekt i att ge Lena en natt hon aldrig kommer att glömma. Man skulle kunna tro att det hela repeterats under en lång tid, för något mer perfekt samarbete kommer jag och Lena med all säkerhet inte mer att uppleva.

Trots sina unga år var Jimmy en perfekt och hänsynsfull älskare, och när han lämnade oss på tidigt morgonkvist sov Lena djup.

Jimmy och jag skakade hand och lovade varandra att träffas snart igen.

Att vi i efterhand köpte tre av hans tavlor var bara en logisk konsekvens av en underbar natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *