En blondin och en indiska

När jag som vanligt gick ner till sjön för att ta mitt kvällsdopp så passerade jag förbi ett flertal stugor och utanför en av dessa så låg en blondin och en negress och solade. Jag hälsade vänligt och spanade in de båda de var verkligen fräscha. Blondinen såg ut att vara i 45 – 50-års åldern och negressen i 30-års åldern, de hade välformade kroppar och ett vackert yttre. Jag betraktade dem länge och kände hur min kuk vaknade till liv, men jag fortsatt ner till sjön och tog mitt dopp och min simtur. När jag sedan vände hemåt igen var jag tvungen att ta samma väg tillbaka för att kanske få en glimt av de båda.

När jag närmade mig stugan där de båda legat så upptäckte jag till min besvikelse hur de lämnat platsen. Jag konstaterade lite missnöjd det faktum att de var försvunna och fortsatte min promenad hemåt. När jag passerat deras stuga med ett 10–tal meter så ropade en röst efter mig. Det var blondinen som ropade på mig:

– Kan du hjälpa mig lite?
– Javisst, svarade jag och log.
– Vi skulle vilja ha hjälp med vattnet till duschen, sa hon.
– Jag kan väl prova i alla fall.

Jag gick in i den rödmålade stugan och blondinen presenterade sig som Marie-Louise. Hon visade mig fram till badrummet och fram till duschen, på väg in i badrummet mötte vi negressen som presenterade sig som Sofia.

– Kan du öppna kranen, frågade Marie-Louise?
– Ja det tror jag väl att det skall gå, svarade jag.

Jag fattade tag om kranen och vred med all kraft, men inget hände. De båda skönheterna samlade sig bakom min rygg för att se hur det gick. Jag gjorde ännu ett försök och då började vattnet forsa ur kranen, men när jag vred över vredet till duschen så gick slangen sönder och vatten började spruta runt omkring oss. Jag blev alldeles genomblöt och de båda kvinnorna som endast var iförda vita t-shirts och bikinitrosor blev detsamma. Jag lyckades slutligen vrida av vattnet och det blev lite lugnare inne i badrummet. När jag vände mig om så såg jag de båda kvinnorna i sina dyblöta t-shirts, man kunde tydligt se deras bröst och vårtgårdar. Jag kände hur kuken ryckte till när jag såg negressens välformade bröst och styva bröstvårtor. Den lugnade inte direkt ner sig när jag fick syn på blondinens bröst, de var ännu större och såg väldigt fasta ut. Min kuk växte sig allt större i mina blöta brallor och snart hade jag ett praktstånd. Jag försökte dölja det men det var omöjligt, innan jag hann tänka tanken så hade de båda kvinnorna fått syn på mitt stånd.

– Oj oj oj då, utbrast Sofia.
– Ja vad har hänt här då, sa Marie-Louise?
– Vadå, svarade jag generat.
– Du ser allt lite kåt ut, sa Sofia.
– Ja såhär kan du inte gå hem, tillade Marie-Louise.
– Vad skulle du tycka om att ha en trekant med oss, frågade Sofia?

Jag trodde inte mina öron, var det sant att jag skulle få knulla dessa båda samtidigt. Utan att jag svarat så kastade sig Sofia ner mot byxlinningen för att ta fram min kuk. Jag kysste samtidigt Marie-Louise het på brösten innan jag drog av henne den våta t-shirten, sedan fortsatte jag att smeka hennes fina pattar tills hennes bröstvårtor stod rakt ut som på en fjortisbrud. Sofia hade nu kommit in till kalsongerna och drog ner dem till fötterna och samtidigt så blottades min bamsekuk på 27 cm för hennes ansikte. Hon stönade till när den kom fram men det dröjde inte länge innan hon slickade försiktigt på ollonet för att sedan suga in hela kukhuvudet i munnen. Marie-Louise slickade mina bröstvårtor och kysste min mun och hals, jag förde sakta handen mot hennes sköte och kände en alldeles renrakad fitta mot mitt pekfinger. Jag lät fingret glida över hennes blygläppar för att slutligen stanna mellan hennes skinkor och försiktigt så smekte jag anus. Hon stönade till när jag tryckte lite lätt mot anus samtidigt som hon förenades med Sofia vid roten till min kuk.

Vi lade oss ner på det våta golvet och jag började sakta slicka Fia på hennes lår och jobbade mig hela vägen in till hennes tofsbeprydda fitta som smakade ljuvligt. Marris (Marie-Louise) sög min kuk i ett rasande tempo och då och då svalde hon den nästan hel. Jag slickade Fia allt intensivare och allt hårdare och ibland så sög jag in klittan i munnen för att sedan låta tungan glida in i hennes fitta. Marris började massera mina kulor med en hand och sedan så slickade hon min anus också. Jag hade aldrig upplevt det tidigare men det var riktigt skönt och jag hade stor möda att hålla tillbaka satsen.

Jag reste mig och ställde mig bakom Marris och måttade min väldiga kuk mot hennes fittskåra, jag lät endast ollonet glida in i fittan. Jag kände hur hennes safter rann ner efter kukroten och slutligen ner på pungen. Hon kved tyst och andades häftigt, jag måttade min väldigt hårda kuk mot hennes fitta och tryckte till. Hon skrek till av smärta och njutning när jättekuken försvann in i hennes förvånansvärt trånga fitta, jag körde den i bott ett par gånger innan jag lugnade mig. Sofia som legat en bit bort och smekt sig själv ville nu vara med i leken, hon slet åt sig kuken och började suga den i ett ursinnigt tempo samtidigt som Marris slickade hennes fitta. Jag lyfte upp Fia på ett närliggande bord och började knulla hennes fitta så mycket jag orkade. Hon var jättetrång och skrek ut sin njutning gång på gång när min kuk nådde i bott på henne. Marris började smeka sin anus med sin egen fittsaft och bad mig att knulla henne i röven, hon behövde inte be länge jag tryckte ollonet försiktigt mot det ännu trängre anushålet och innan jag visste ordet av så juckade hon in hela ollonet till ljudet av ett skrik. Sofia ville inte vara sämre utan skrek att hon ville ha en kuk i röven nu. Jag lade de båda damerna på rygg med rövarna i vädret och började pumpa deras rövhål för allt vad jag orkade. Det var mycket upphetsande att se den stora kuken försvinna in mellan Marie-Louise ljusa skinkor för att nästa gång försvinna in mellan Sofias svarta skinkhalvor. Sofia hade ett mycket trångt rövhål och hennes fitta var alldeles rosa och hon savade som en björk om våren. Jag hade aldrig tidigare knullat en negress och det var verkligen en härlig upplevelse. Jag kände en jättesats komma krypande utmed ryggen, jag exploderade i Sofias röv och jag fyllde hennes rövhål med var vit sperma. Det blev så mycket att det kom upp ur hennes rövhål. När jag sansat mig lite så sög Marie-Louise ur det sista ur kuken och sedan kysste de båda varandra och log mot mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *