En Fantasi som blev verklighet

Jag hade alltid haft en fantasi som handlade om att min tjej hade sex med andra killar. Jättekonstigt har jag alltid tyckt eftersom man borde vilja ha sin älskling för sig själv.

För en tid sedan fyllde jag 33 år och min flickvän Lisa, som är 30, och jag låg och småpratade i sängen efter gästerna hade gått. Ämnet kom in på sex (såklart…) och jag frågade henne om det inte fanns något som vi inte prövat som tände henne extra mycket.

– Nej det skulle väl vara att du är upphetsad sa hon lite svävande och frågade direkt och du då?
– Nja sa jag jag vet inte…
– Jo då, jag märker att det är något! sa hon säg!

Alltså… började jag… Det kommer säkert låta jättekonstigt men jag skulle tycka att det skulle vara otroligt upphetsande att se dig med någon annan.

– Jaha, sa hon men det är väl inte så konstigt. Alla killar drömmer väl om att ha två tjejer samtidigt.
– Jo fast jag hade nog mer tänkt mig dig med en kille, sa jag.
– Va!? utbrast Lisa. Skulle du vilja se mig ha sex med en annan kille??
– Ja, sa jag.

Lisa bara tittade på mig och så sa hon efter en stund:

– Du skulle vilja att jag hade skönt med någon annan medan du tittar på?
– Ja, jag vet att jag är konstig men så är det.
– lite konstig är du allt men jag tycker om dig ändå sa Lisa och fnissade lite.

Min fantasi förblev en fantasi och vi pratade inte något mer om det veckan efter. Två veckor efter min födelsedag skulle vi få besök av en affärsbekant till en släkting till mig. ”Michelle” skulle få sova hos oss eftersom resten av släkten hade fullt hus den helgen. Jag och Lisa åkte ut och skulle hämta henne vid flygplatsen men när passagerarna hade hämtat väskorna fanns ingen kvar. Vi gick runt i ankomsthallen och letade men det fanns verkligen ingen där.

– Jaha, men då sticker vi väl igen då sa jag och vi gick ut på parkeringen.

Precis när jag ska sätta nycklarna i låset knackar det på min axel och en man frågar:

– Är det du som är Emil?
– Ja, sa jag.
– Vilken tur! Säger mannen. ”Micke” fortsätter han och räcker fram handen.
– Jaha säger jag förvirrat men sedan förstår jag.
– Aha, det är Du som är ”Michelle”.

Mannen börjar skratta.

– Nej det är bara din farbror som kallar mig det den fjanten, säger han och ler.

Efter resan hem åt vi lite mat och satt och snackade och skrattade lite när Micke reste sig och sa:

– Skulle man kunna låna duschen? Skulle vara skönt att fräscha upp sig lite.
– Självklart sa jag. Det finns handdukar i hallen.
– Ok, säger Micke och går i väg.

Samtidigt som han reser sig inser jag att han är otroligt storväxt. Lång men ändå grovt byggd. Han får huka sig lite när han går ut genom köket. Plötsligt pirrar det till lite i magtrakten och min fantasi blixtrar förbi i huvudet. Någonstanns hör jag:

– Hallå… Hallå!
– Vad sitter du och tänker på då? Säger Lisa.
– Nja… börjar jag.
– Tänker du på NJA nu igen säger hon pillemariskt.

Jag fattar att hon fattar vad jag tänkte på och säger:

– Ja, kanske det.
– Men Emil! Säger hon.
– Hur kan du tänka på det. Jag menar… Vi känner ju inte honom… och… Jag avbryter henne med:

– Nej, kanske just därför.

– Oavsett, börjar Lisa… Varför tror du att han skulle vara intresserad av att ha sex med mig?

Jag tittar på Lisa och ler samtidigt som jag tänker vem skulle inte vara det. Lisa är jättesöt i ansiktet och har en slank – otroligt fin kropp.

– Du är ju supersexig! säger jag. Det är klart att han skulle vilja de”.
– Äsch, det är bara du som tycker det säger Lisa.
– Om vi säger så här då säger jag. Om jag frågar honom och han säger ja… Vill Du det då? frågar jag samtidigt som jag känner hur hjärtat tar krumsprång i kroppen.
– Men vad pinsamt! säger Lisa. Men visst… eftersom du tycker att det är så himla upphetsande… men jag vill inte vara i närheten. Nej usch! tänk om han säger nej!
– Gå och lägg dig du så snackar jag med honom sa jag så gott jag kunde eftersom hjärtat bultade så att jag knappt fick luft.

Nu kommer det hända!! Lisa märkte det och sa:

– Blir du verkligen så kåt av tanken på att Micke skulle knulla med mig? så fortsatte hon i så fall går jag och lägger mig. Hon reste sig och gav mig en puss på pannan och sedan var jag ensam i köket.

Micke kom ut i köket efter duschen och avbröt mig i mina tankar som kretsade kring vad som skulle kunna hända… och framför allt: hur frågar man om sånt här?

– Var är Lisa? frågade han.
– Hon gick och la sig, sa jag.
– Jaha… sa han och jag tyckte mig se att han blev lite besviken.

Jag tänkte lika bra att chansa. Vad är det värsta som kan hända? Han kan ju knappast bli arg.

– Vi kanske skulle göra henne sällskap? säger jag. Jag hör hur orden ekar i köket…
– Va? säger Micke.
– Vi kanske skulle göra henne sällskap i sängen säger jag lugnt och studerar hans ansiktsuttryck.
– Menar Du… börjar han…
– Skulle du vilja det?” avbryter jag honom.
– Jo men… självklart. Men vill hon det?
– Hon väntar var det enda jag fick ur mig.

Hela jag vibrerade av spänning och förväntan och kåthet.

– Du då? frågade han.
– Jag vet… jättekonstigt. Jag blir skitkåt av tanken sa jag.
– Vill ni så är jag gärna med men inget mellan oss va? sa han.
– Absolut inget mellan oss, sa jag.
– Jag går in i förväg så kommer Du om… fem minuter? sa jag och reste mig.
– Ok, sa Micke.

Jag gick in i sovrummet som var lite skumt belyst och där låg Lisa och tittade i taket.

– Vad sa han? sa hon lite spänt.
– Han kommer om fem minuter sa jag samtidigt som jag la mig bredvid henne.

Hon tog mitt ansikte i sina händer och sa:

– Är det säkert att du vill det här?
– Känn här, sa jag och tog hennes hand och förde den ner till min nu stenhårda kuk.
– Det känns skumt, sa Lisa. Jag vet ju knappt vem han är och det är svårt för mig att tänka mig att ha sex bara så där.
– Ta det bara lugnt så ordnar det sig. Om du inte gillar det så slutar vi såklart sa jag.

Vi började kyssas och man kunde ta på spänningen som fanns i luften. Försiktigt började jag smeka henne lite över ryggen och rumpan och tryckte mig hårt mot henne. Vi låg under täcket och höll på så en stund när jag plötsligt får syn på Micke en bit från sängen. Jag fortsätter som om inget har hänt och märker att Lisa börjar slappna av lite. Micke kommer lite närmare och jag känner mer och mer på rumpan. Slutligen smeker jag ner med handen så att jag ”kommer åt” hennes fitta bakifrån och jag känner att hon är sjöblöt. Jag är nu så kåt att jag andas knyckigt. Sängen svajar till lite och jag blir medveten om att Micke har satt sig på kanten. Lisa stelnade till lite men suckar lite svagt när jag låter min hand smeka henne bakifrån.

Försiktigt ”smeker” jag bort täcket så att Lisas rygg och rumpa blir bar. Micke som sitter på sängkanten stirrar på min hand som smeker henne och han lägger sin hand på hennes rygg och börjar sakta smeka henne. Med andra handen lirkar han av sig sina kalsonger och fram hoppar en kuk som är åtminstone tre nummer större än min! Jag blir alldeles ur av tanken på att han ska knulla Lisa med den. Undrar om hon kommer att gilla den? Micke lägger sig försiktigt ner bakom Lisa och hon öppnar ögonen för första gången på ett tag och tittar på mig frågande. Jag säger bara:

– Jag älskar dig!
– Jag älskar dig också! viskar hon och så börjar vi kyssas igen.

Micke börjar nu smeka Lisas rumpa och fitta och små blöta ljud kommer från hans fingrar. Lisa jämrar sig lite och putar lite bakåt med rumpan. Jag tar tag i Lisas höger ben och lyfter det lite. Micke som ligger bakom förstår läget och makar sig lite neråt. Jag ser att han tar tag om sin kuk och siktar… Lisa tittar upp på mig igen och jag möter hennes ögon.

När Mickes kuk möter Lisas fitta ser jag hur Lisas ögon spärras upp lite och hon andas in ett kort andetag. Jag kan bara ana vad hon måste ha tänkt när hans äpplestora ollon rörde henne. Han tar det lugnt och jag förstår att han ligger och smeker henne med ollonet i hennes fittmynning. Hon sluter sina ögon sakta och ettt svagt ”umm…” av välbehag kommer från henne. Jag börjar kyssa henne igen. Plötsligt tar hon bort huvudet lite och biter sig i underläppen samtidigt som hon pressar ihop ögonen.

– Ohhh! Försiktigt! säger hon men fortsätter direkt att jämra sig av vällust, Oh… Oh… Ooohh…

Jag ser att Micke ligger helt stilla.

– Oh gud vad skönt! Låt mig bara få vänja mig lite säger Lisa.

Jag kysser henne lätt på munnen och en del av hennes jämrande kommer i min mun. Vi ligger så en stund när hennes jämrande plötsligt stegras och jag inser att Micke har börjat trycka in ännu mer av sin gigantiska kuk i henne. Till slut vänder hon bort sitt ansikte i från mig.

– Åh herregud… ah…aaaahhh oooh guuuud vad skönt hinner hon säga innan hon bara skriker rakt ut…AAAAAAHHHHH! och så kommer hon så hon skakar i hela kroppen.
– Slu… sluuuta ber hon Micke som stannar upp.

Vi ligger stilla en stund och så frågar jag henne om det var skönt.

– Ja, jösses… puh!

Micke som fortfarande är kvar i henne börjar röra lite försiktigt på höfterna och lisa stönar till direkt.

– Vänta säger jag. Lägg dig på henne i stället.

Utan att ta ut kuken så byter han ställning så att han ligger över henne. Jag makar mig längre ner så att jag är vid fotändan av sängen. Nu har jag full insyn och när ögonen har vant sig vid ljuset så ser jag varför Lisa jämrade sig så mycket… Mickes kuk som är halvvägs inne i henne spänner ut henne otroligt mycket. Sakta börjar han trycka in den djupare och Lisa börjar genast jämra sig åhhhh… Först lite svagt men Micke ökar takten och hon börjar med korta ”ah… ah… ah…” tills hon skriker. Jag ser förhäxat på hur Micke pumpar henne hårt och hans stora pung slår mot hennes skinkor. Lisa skriker nu rakt ut ”AHHHH!!… ÅHHHHHHH GUUUUD!! Hela tiden och jag inser att hon kommer gång på gång medan Micke pumpar på i ett allt högre tempo. Jag tror nästan att hon ska svimma när Micke börjar stånka och plötsligt stelnar han till och trycker sin kuk i botten på Lisa som fullständigt vrålar. Med ett utdraget stön kommer han och han juckar ett par gånger och blir sedan helt stilla. De ligger stilla en stund och sedan drar sig Micke sakta ur Lisa och i sama ögonblick som han drar ut sin kuk hörs ett svagt ”plopp” och ut fullständigt väller det sperma ner för hennes skinkor och vidare ner i sängen.

Jag kryper upp i sängen och upp till Lisas ansikte. Jag ser att det har kommit tårar och frågar ironiskt samtidigt som jag torkar bort dem.

– Var det så obehagligt?
– Nej, säger hon och ler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *