En regnig dag

Regnet tycktes aldrig vilja ta slut Jag drog mig för att gå ut men jag måste, jag hade tomt i mitt kylskåp och hungrig var jag.

När jag kom till butiken var det lätt att handla. Ingen trängsel, faktiskt inte en enda kund.

Det var först när jag kom fram till kassan jag upptäckte att en kvinna lastade upp varor från sin kundvagn. Plötsligt tappar hon ett paket på golvet. Jag böjer mig ner, tar upp paketet och ger det till henne. Jag känner en bedövande god parfymdoft, ler mot henne och får ett vackert leende till svar och ett tack.

I den stunden visste jag att hon var den kvinna jag ville ha. Jag var fullständigt bedårad av hennes kvinnliga skönhet, yppiga bröst, glittrande ögon, vackera hårsvall och mycket vackra ben.

Vi fick sällskap ut ur butiken. Jag sneglade på henne och kände på nytt hur temperaturen steg inom mig.

Regnet hade tilltagit. Jag blev glad när hon erbjöd mig att ta plats i hennes bil. Vi började prata, presenterade oss. Hon talade om att hon hette Saga och att hon var nyskild. Innan jag hann tala om min adress föreslog hon att jag skulle följa med hem till henne och laga mat och ta en drink.

Vi kom att ha väldigt trevligt när vi om en stund stod i hennes kök och förberedde en köttgryta. Vi pratade om allt, om livet, om resor, om filmer och mycket annat på ett ibland djupt, ibland lättsamt sätt.

Då och då fick jag henne att skratta, Hennes skratt klingade så befriande gott. Jag kunde inte ta mina ögon från henne. Styrd av en plötsligt påkommen impuls toga jag om henne och kysste hennes mun. Hon besvarade min kyss och jag kände att det fanns känslor i henne. Mina känslor kom också i dagen, hon kunde nog inte undgå att känna dem. Min kuk hade rest sig och var nu hård när den i vår omfamning trycktes in mot hennes kropp.

Våra kyssar blev allt mer intensiva. I en andhämtningspaus sa Saga:

– Jag vill med dig, Sven

Nu kände jag hur hon än kraftigare än nyss tryckte sitt underliv mot mig.

– Å, gud vad hård han är. Du måste knulla mig, Sven.

Saga tog mig i handen. Hon drog mig med till sitt duschrum.

– Sven, jag vill alltid knulla nyduschad, känna mig fräsch när jag älskar.

Vi tog av oss kläderna och duschade tillsammans, tvålade in varann, kysstes, jag nöp Saga i bröstvårtorna och hon smekte min kuk. Jag tog handduschen och hårdstrilade vatten på Sagas fitta under hennes fnitter och skratt.

Saga slingrade sig om mig, kysste mig häftigt. Vi slog av duschen. Sara tog fram ett par tjocka frottéhanddukar och så ledde hon mig till sin sängkammare. Jag såg in i Sagas ögon och kände hur spänningen steg inom mig. Saga log och det var det vackraste, mest inbjudande leende jag fått av någon kvinna.

Vi lade oss nakna bredvid varandra i Sagas breda säng. Saga tog en flaska med massageolja från sitt nattygsbord och bad mig smörja och massera hennes kropp.

Sara lade sig på magen. Hennes kropp med de vackert rundade skinkorna, den smala midjan och de välformade vaderna var en gudomlig syn. Jag fyllde handen med oljan och började mjukt massera Sagas rygg, hennes axlar hennes höfter, hennes skinkor och hennes ben. Saga särade på sina ben och jag förde in en hand mellan dem och nådde fram till hennes grotta. Sakta förde jag mina oljade fingrar utefter hennes blygdläppar och fick tacksam respons, ett mycket belåtet läte.

Saga vände sig om och låg nu på rygg. Framför mig hade jag en kvinna jag inte kunde motstå. Jag var hänryckt och jag var kåt. Jag tänkte inte längre på att gnida in olja i hennes hud.

Saga särade på sina ben. Jag fäste blicken på hennes fitta. Jag såg underbart vackra fittläppar, våta, en aning uppsvällda.

Jag lägrade henne. Direkt utan finess. Kuken in direkt. Den smet in utan något egentligt motstånd.

Så började vi knulla. Saga lyfte upp sin underkropp mot mig varje gång jag tryckte in min kuk. Hon gav då och då ifrån sig små vällustljud och tittade mig i ögonen hela tiden. Hennes blick sa mig allt. Hon var kåt, hon var lycklig och hon bjöd sig fullständigt till mig. Hennes läppar var lätt särade, inbjudande. Jag sänkte min kropp så att jag med hela min tyngd vilade på henne, förde min mun till hennes. Våra tungor gled in och kyssen blev djup och våt.

Så satte jag åter händerna vid sidan av Sagas axlar och lyfte min kropp från hennes för att fritt kunna fortsätta att knulla henne. Jag växlade mellan långsamma skjut och snabba, hårda, djupa. Ibland stannade jag helt upp, vilade och avläste Sagas reaktion.

Hela tiden fanns ett ljuvt leende på Sagas läppar. Jag kände mig inspirerad, ville göra det så skönt för henne jag någonsin kunde. Medveten om den njutning en kvinna kan få när hennes clitoris berörs så stannade jag upp i knullandet och förde min bamse till hennes knopp och lät den där glida fram och tillbaka.

– Sven, Sven, du gör mig galen. Å, vad skönt. Fortsätt så! Ja, just så. Mer!

Inte kunde jag motstå den bönen. Jag fortsatte att pumpa ut och in med kuken men lät honom ofta besöka Sagas clitoris.

När jag kände att Saga kom nära en orgasm så stack jag in ett par fingrar i hennes fitta bredvid min kuk och kunde då få hennes clitoris kraftigt gnuggad.

Saga var nu kommen nära en utlösning. Jag märkte hur det började rycka i hennes kropp och jag såg att hennes blick ändrades. Den såg ut att slockna. Hon var halvvägs till nirvana. Och så med ett väldigt skrik kom hennes orgasm. Ryckningarna i hennes kropp blev synliga. Hennes förväntan hade nått sitt mål.

Min kuk stod fortfarande. Jag drog mig sakta ur Sagas våta fitta, lade mig vid sidan om Saga, som nu låg med slutna ögon. Efter en stund tittade hon upp, såg på mig, strök mig över ansiktet.

– Gick det inte för dig Sven?

– Nej.

– Vad synd, För mig var det underbart. Skönare har jag aldrig haft det.

Saga ställde sig på alla fyra.

– Kom nu Sven. Olja in mig i baken. Där blir det tillräckligt trångt för att din kuk ska få friktion så att du får ut din sperma.

Jag oljade in Saga i hennes bakhål.

– Jag är beredd. Skjut in honom nu, din gode, styve bamse!

Detta sa Saga med en kvittrande och glad röst. Hon var beredd att ge mig min utlösning.

Jag tog på mig en kondom och tryckte in mitt pulserande stånd och kom efter några försök in i Sagas trånga bakhål.

– Gillar du det här, Sven?
– Ja, min älskling. Det är härligt skönt.

Jag sträckte ner en hand och började massera Sagas fitta. Hon var genomvåt. Mina fingrar gled lätt över fittläpparna. Med jämna mellanrum lät jag dem stanna på Sagas clitoris.

– Å, Sven! Ja, smek min clitta! Ja, ja. Du gör mig så kåt igen. Fortsätt och knulla mig i röven med din bamsekuk!

Kuken gled bättre och bättre. Jag kände mig som en hingst. Jag fattade tag om Sagas höfter och drog henne till mig samtidigt som jag stötte in kuken. Jag kände hur njutningen spred sig i min kropp. Så kom det, jag kunde inte stå emot, mitt sprut. I njutning och lättnad kastades min sperma in i Sagas anal.

Jag drog mig ur. Direkt kände jag att Saga inte hunnit med. Jag vände på henne, fick henne på rygg. Hon särade sina ben och jag dök in med huvudet mellan dem. Nu skulle jag banne mig ge henne orgasm.

Mina giriga läppar och min tunga närmar sig Sagas våta fitta. Tungan träffar clitoris. Munnen suger i sig Saras frestande fittsaft. Dess doft gör mig totalt berusad. Sara stönar, vickar med underlivet, tar tag i mitt bakhuvud och trycker mig hårt in mot sin fitta. Jag slickar frenetiskt. Jag känner att jag är på väg att få utlösning. Och den kommer liksom Saras.

– Sven, ja, nu, nu, å, du, åååååååååå

När våra orgasmer klingat ut tar Sara av mig min kondom och slickar i sig den sperma jag har kvar på min kuk. Jag förs åter in i ett njutningsfyllt tillstånd och strax har Saga satt sig på mig, fått in min kuk i sin fitta och börjar en sagolikt skön ritt. Återigen når vi samtidig orgasm.

Sedan ligger vi länge tryckta intill varandra, känner hur mattigheten sprider sig i våra kroppar ända tills vi glider in i sömnen.

En kommentar

  1. Dröm är en Saga med min Styvkuk i våta kåta Saras Knullfitta och sedan in i rövhålet med kondom spruta full Anus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *