En sommar

Min man, Tomas och jag, Anita skulle för första gången åka ensamma på semester, barnen hade vuxit upp och flyttat hemifrån. Vi fick barn tidigt så jag var bara 39 år och Tomas 41 när vi nu åkte iväg med husbilen för en fyra veckors semester, bara vi två. Tomas tyckte om när jag klädde mig utmanande och det gjorde jag gärna när vi var själva hemma men nu var vi ju på semesterresa och jag hade inte en tanke på sexiga kläder.

Resan gick från Göteborg och norrut, första stoppet blev på en camping utanför Strömstad, vi hade ingen resplan och inget mål utan skulle ta dagen som den kom.

”Har du inget mysigt att ta på” frågade Tomas på kvällen, han menade något sexigt.
”Nej, jag tog inte med något” sa jag och såg att han blev lite besviken så jag fortsatte.
”Om du vill att jag skall ha något utmanande på mig får du köpa det så lovar jag att ha det på mig”

Det blev inte mer prat om det. Efter några groggar och sex la vi oss för att sova, då säger Tomas.

”Lovar du att ha dom kläder på dig som jag köper”

Jag funderade en stund och eftersom vi förmodligen inte skulle träffa någon vi kände så sa jag.

”Ja jag lovar att ha dom kläder på mig som du köper”
”Hela semestern, lovar du att ha dom hela semestern” frågade han.

Jag förstod att han hade något i bakhuvudet men jag sa:

”Ja, jag lovar”

Nästa dag körde vi in till Strömstad och stannade i centrum för att titta på staden. Vi kom till ett stort köpcentrum och gick in, till slut kom vi till klädavdelningen och Tomas sa till mig att vänta utanför. Det tog lång tid men tillslut kom han med en kasse i handen, på min fråga vad han köpt sa han bara att jag får se.

Resan gick vidare norrut och på kvällen stannade vi på en rastplats i Dalarna, jag höll på med kvällsmaten när Tomas sa.

”Nu får vi se om du håller vad du lovar, jag har lagt lite kläder på sängen, nu vill jag att du klär av dig naken och tar på det som ligger där”
”Jaha, det kan jag väl” sa jag och skulle dra för fönstren.
”Nej, rör inte fönstren utan klä bara av dig” sa han.
”Va, skall jag klä av mig naken utan att dra för, tänk om det kommer någon, då ser dom ju rakt in”
”Ja det gör dom” sa han bara.

Jag tittade ut och såg ingen utanför så jag klädde av mig naken.

På sängen låg ett linne, när jag tog på det märkte jag att det var ett par nummer för litet och det hade bara ett axelband att bröstet hela tiden hotade med att hoppa fram. Vidare låg det en kjol på sängen som var av en kort, kort modell med slits i ena sidan som gick hela vägen upp.

”Vad vad sexigt” sa Tomas när jag vände mig om.
”Hmm, jag känner mig sexig också”

Den kvällen hade vi ett av dom bättre samlagen på länge och jag somnade lycklig.

Nästa morgon vaknade jag till lukten av kaffe, Tomas hade vaknat före mig och dukat fram frukosten. När jag skulle klä på mig hittade jag inte några andra kläder än linnet och kjolen.

”Var är mina kläder” frågade jag.
”Du har lovat att ha dom kläder jag köpt till dig, resten av dina kläder har jag plockat undan” sa han och såg mycket nöjd ut.
”Men, men” började jag.
”Inga men nu utan gör som jag säger” sa han.

Jag stannade till i mina rörelser och tittade på honom, han har aldrig låtit så bestämd förut.

”Vad menar du skall jag inte få ha vad jag vill på längre” frågade jag lite paff.
”Det är rätt uppfattat, ta nu på det jag har köpt och krångla inte” sa han.

Så med linnet som inte dolde så mycket och den korta kjolen som avslöjade att jag inte hade några trosor under på mig åkte vi vidare. Vid middag stannade vi på en rastplats med en restaurang.

”Nu är det dags för lunch” sa han.
”Men, men jag kan inte gå in där med dom här kläderna på mig, jag kommer att känna mig som ett luder”
”Nu gör du som jag säger älskling” sa han bara och lämnade husbilen.

Han gick några meter, stannade upp och tecknade åt mig att komma.

Skulle jag verkligen följa med, jag satt en stund och tänkte men samtidigt kom det en pirrande känsla, jag blev lite upphetsad av tanken på alla blickar jag skulle få.

Hand i hand gick vi in på restaurangen, blickarna från alla män var uppskattande men kvinnornas blickar var giftiga, det kändes så. Vi åt en god lunch och hela tiden kände jag männens blickar på mig.

”Jag känner mig stolt, tänk att ha en sådan sexig fru” sa Tomas plötsligt.
”Tack, jag känner mig mycket sexig” sa jag och särade omedvetet på benen.

En pirrande känsla mellan benen förkunnade att jag var kåt och det kändes fuktigt mellan benen.

Vi hade bråttom iväg från fiket och under tiden som Tomas körde klädde jag av mig naken och la mig i sängen, jag la mig så att han kunde se mig i backspegeln. Med brett särade ben smekte jag sakta min fitta som redan var jättevåt, jag var kåååt.

Knappat hade han stannat förrän jag hade hans kuk i mig och vi knullade som kaniner, det tog bara någon minut så gick det för mig och jag skrek rakt ut. Det var droppen för Tomas som kom bara sekunder efter mig, han sprutade stråle efter stråle långt upp i fittan. Vi låg i sängen flera minuter efteråt, fortfarande med kuken inne, och kramades.

”Jag älskar dig” sa jag och kysste honom.
”Jag älskar dig också”

Så fortsatte resan, nu frågade jag inte efter några andra kläder utan när jag satt jämte Tomas sa jag.

”Älskling, jag tycker om när du bestämmer vad jag skall ha på mig så nu får du bestämma helt och hållet hur jag skall klä mig”
”Det var en liten dröm jag hade, att du skulle klä dig sexigt bland folk, men jag har en liten önskan till” sa han och jag frågade vad det var.
”Jag skulle vilja att du rakar bort allt hår mellan benen”

Det hade han nämnt några gånger förr men jag hade inte velat det, nu funderade jag bara några sekunder innan jag reste mig och gick in på toa.

När jag kom tillbaka, satte jag mig, särade benen brett och drog upp kjolen för att visa min nu helt renrakade fitta. Tomas tittade, sträckte ut en hand och strök med ett finger mellan blygdläpparna som var våta av mitt sekret, jag var jättekåt.

Vi passerade just en skylt som det stod Ljusdal på, vi körde en bit innan vi stannar på en liten parkering ett stycke från vägen.

Den kvällen älskade vi ännu mer intensivt och brydde oss inte om ifall det skulle komma någon som såg oss. När vi låg och pustade ut sa Tomas.

”Detta blir bara bättre och bättre men jag skulle vilja bestämma helt och hållet över dig, inte bara vad du skall ha på dig utan allt och du skall lyda mig fullständigt”

Jag tänkte en stund på vad han egentligen menade innan jag svarade.

”Älskling, så här bra har vi inte haft det sedan smekmånaden och jag är villig att låta dig bestämma allt, jag kommer att lyda dig vad du än säger till mig”
”Bra” var allt han sa innan han kysste mig god natt.

Denna semestern kommer att bli underbar, det kände jag på mig, jag var såå lycklig nu så när vi vaknade kysste jag Tomas igen och sa.

”Jag är din leksak, du kan göra vad du vill med mig, jag kommer att lyda allt du säger”
”Tack älskling” svarade han och kysste mig tillbaka.

Efter frukost la han fram andra kläder till mig, det var en liten blus som han tagit bort alla knappar på så jag fick knyta den istället vilket gjorde att mina bröst syntes till hälften, kjolen var även den av en kort, kort modell med knytband i sidorna.

”Jag kom på att vi kan besöka mina morbröder, dom har ett ställe strax ovanför Sundsvall” sa han när vi kört några mil.

Han ringde och vi var välkomna, dom hade inte setts på fem år, jag visste att den ene varit gift men den andre var ungkarl och båda två var nu pensionärer. Dom hade ett hus som dom delade på, vi hade varit där en gång tidigare och vad jag kom ihåg så låg huset för sig självt mycket vackert vid en sjö.

Dagen efter kom vi fram och båda morbröderna stod på trappan när vi kom.

Jag hade fortfarande den lilla blusen och knytkjolen på mig, inget annat, och det kändes lite pirrigt att kliva ur husbilen så utmanande klädd, men jag hade givit Tomas tillstånd att bestämma över mig helt och hållet resten av semestern så det var bara att kliva ur.

Båda bröderna gjorde stora ögon när jag gick mot dom, brösten gungade halvt om halvt synliga under blusen.

”Välkomna” sa dom och jag fick en stor kram av båda två.

Dom var jättetrevliga och jag kände hur dom liksom klädde av mig med blicken, dom hade hela tiden ögonen på brösten när vi drack kaffe. Snart kom det fram sprit också och ett par timmar senare var vi alla lite berusade när Tomas sätter på radion.

”Får jag lov min sköna” säger han och bjuder upp mig.

Det var en tryckare och han håller båda händerna på min bak, bröderna sitter tyst och tittar på när vi dansar. Jag blir bara kåtare och kåtare av att dansa framför dom med vetskapen att dom hela tiden stirrar på min bak och mina ben. Dansen tar slut och vi sätter oss igen.

”Har du något emot om jag dansar med din vackra fru” frågar Stig.
”Nej, absolut inte, dansa så mycket ni vill” svarar Tomas och genast bjuder Stig upp mig.

Han håller mig först lite avvaktande men då säger Tomas något som får mig tro att han har baktankar.

”Håll om hennes bak, känn så skön bak hon har”
”Får, får jag det” frågar Stig och berusad som jag är svarar jag högt.
”Naturligtvis får du det, håll var du vill”
”Där hör du Stig du får hålla var du vill” säger Tomas.

Han trycker mig mot sig och håller båda händerna på min bak utanpå kjolen, sakta smeker han min bak och jag undrar om inte kjolen åker upp när han viskar.

”Har du inga trosor på dig”
”Nej, det är så skönt utan” viskar jag tillbaka.
”Hmm” viskar han och dansar så att inte Tomas och Hans ser att han plötsligt lyfter kjolen och smeker min bak under kjolen.

Vi dansar så några sekunder när jag sakta vrider oss runt, vet inte varför jag ville att Tomas skulle se vad han gör, då tar han bort handen igen.

”Nej håll kvar handen, det var sååå skönt” viskar jag.

Sakta för han handen under kjolen igen och nu dansar vi så att dom kan se hur Stig smeker min bak under kjolen.

Så tystnar musiken och jag kysser honom på munnen och säger tack. Jag hinner inte sätta mig innan Hans är uppe.

”Får jag lov” säger han.
”Till vad som helst” viskar jag i hans öra när han tar ett stadigt tag om min bak.

Han tittade på mig en sekund.

”Okej, går Tomas med på detta” viskar han.
”Fråga honom, jag går med på allt han går med på” viskar jag tillbaka.
”Är det okej om jag håller din fru så här” sa han och höll en hand under kjolen så Tomas kunde se.
”Du får hålla henne precis var du vill” sa han.
”Där hör du, håll mig var du vill” viskar jag och trycker mig mot honom.

Jag känner hur hans kuk växer och jag rör underlivet mot honom.

Nu försvann dom sista hämningarna och han tog ett hårt tag om min bak med en hand, den andra handen letade sig upp på mitt ena bröst, han lossade knuten i blusen och mina bröst kom fram i full frihet.

”Här är varmt inne” viskar jag och hoppas han förstår vad jag vill.

Det gör han för snart har han tagit av blusen, med naken överkropp och en mycket liten kjol dansar vi vidare. Han kysser mig, smeker min bak och mina bröst när musiken tystnar.

”Nu är det min tur” säger Stig och drar mig loss från Hans.

Han övertar smekningarna och min kåthet stiger hela tiden, så drar han till i knuten på kjolen och den faller till golvet.

”Aaah sååå skönnnt att vara naken” stönar jag i hans öra och nu har dansen gott över till någon typ av parningsdans.

Jag trycker mig mot honom och hans kuk känns stor innanför hans byxor, när jag börjar knäppa upp hans livrem stannar han till.

”Tomas, kan jag ta med din fru in i min sängkammare” säger han.
”Javisst kan du det”

Stig stänger dörren till sovrummet, tar tag i mig och säger åt mig att böja mig framåt över sängen.

”Äntligen skall jag få kuk” tänker jag samtidigt som jag undra vad som flugit i både mig och Tomas.

Under tiden som jag står framåtböjd med brett särade ben, beredd att ta emot hans morbrors kuk funderar jag på vad som hänt oss dom sista dygnen. Vi som alltid bara knullat ungefär en gång i veckan och aldrig haft något annat för oss än typ missionären, vi har helt plötsligt blivit sextokiga och jag njuter av det, jag år såå kåt nu att det rinner på låren.

Klatsch, klatsch två hårda smällar på min stackars bak som får mig att ramla framåt.

”Stå still” ryter Stig och trots att baken svider som eld gör jag som han säger.

Jag svankar ännu mer, särar benen ännu mer, känner hur den svidande värmen sprider sig över hela baken.

”Vad menar ni med att komma hit och förvrida våra huvuden på detta sätt” frågar Stig samtidigt som han klär av sig.
”Aaaååå det, det var Tomas idé att åka hit”
”Och varför är du klädd som en hora, var det också hans idé”
”Ja, Tomas bestämmer allt jag skall ha på mig och allt jag skall göra” erkände jag och förde en hand till min fitta.
”Men du verkar inte ha något emot det ser jag” sa han när han såg hur jag smekte min fitta.
”Nej, jag älskar det” svarade jag och kände hur orgasmen närmade sig.

Så ställer han sig bakom mig, han riktar in kuken mot fittan, sakta trycker han kuken mellan blygdläpparna.

”AAaaoo jaaaaa knulllaaaa miiiig” stönar jag när kuken delar läpparna och banar sig väg in i min längtande fitta.

Hans kuk är större än Tomas och smeker hans pung när han kommit ända in. Så börjar han dra kuken sakta ut och in, min orgasm är nära nu och jag behöver bara smeka klittan några sekunder så går det för mig.

”Aaaååaaooo jaaaa knullaaaaa aaaaahh nuuuuu” skriker jag när det nästan svartnar för ögonen.

När hela min kropp rycker i efterdyningarna känner jag hur hans kuk växer lite till och han börjar stöna. Då drar han ut kuken och säger till mig att fort gå ner på knä. Jag hann knappt ner förrän han tryckte kuken mot min mun.

”Gapa ditt luder” sa han och jag gapade stort.

Jag har aldrig tagit sperma i munnen förr och bara slickat på Tomas kuk några gånger så nu skulle jag bli av med den mödomen också. Han hann bara trycka in kuken och dra några gånger innan han med ett stön kom i munnen.

Jag blev tvingad att svälja för han höll kuken kvar i munnen samtidigt som han höll mitt huvud i ett fast grepp. En del sperma lyckades jag svälja men det mesta rann ut och ner på mina bröst. Det var inte alls äckligt med sperma som jag trott hela mitt liv utan när han drog ut kuken slickade jag ren den från sperma, jag tyckte faktiskt om det.

Han klädde på sig och gick ut till dom andra, jag satt på golvet och pustade.

”Det var en mycket trevlig fru du har” hörde jag att han sa.
”Får jag också låna henne” sa Hans och Tomas sa att det var helt okej.

Det tog bara några sekunder så hade Hans kommit in och stängt dörren. Jag satt fortfarande på golvet och utan att säga något klädde han av sig, kom fram till mig.

”Sug” sa han bara och tryckte en ännu större kuk mot min mun.

Jag hade knappt hunnit sansa mig innan jag gapade stort igen och han började knulla min mun. Jag kände kåtheten stiga igen och smekte fittan under tiden som han knullade min mun.

”Aaoooaanuuu stäääälll diiig uuuupp” stönade han efter bara några minuter.

Jag hade blivit kåt igen och välkomnade hans kuk i fittan, med händerna i sängen och brett särade ben var jag beredd på hans kuk.

”Aaaaoo jaaaaaa kooomm” stönade jag när kuken lätt delade mina blygdläppar, jag kände en ny orgasm komma.
”Att man kan vara sååå här kåååt, det är underbart” tänkte jag när kuken med lätthet gled in i fittan och jag behövde bara fortsätta smeka fittan några sekunder så gick det för mig igen.

Hela min kropp ryckte återigen och jag märkte knappt att han tömde sig långt in i fittan.

Han drog sig ur och jag vände mig om, gick ner på knä och slickade ren hans kuk. När han går kommer Tomas in men han bryr sig inte om att stänga dörren utan bröderna kan sitta i rummet och titta in. Tomas år jättekåt och sliter av sig kläderna på vägen fram till mig.

”Hej, älskling, skall du också spruta i munnen” sa jag och log mot honom.
”Ja, men först skall jag ta din andra oskuld” kom det.

Han har försökt många gångar att knulla mig i röven men jag har alltid nekat honom det, nu visste jag att det inte var någon idé att neka utan jag ställde mig genast upp, lutade mig framåt över sängen igen och väntade.

Han smekte min bak, förde handen mot fittan och drog uppåt för att smörja in röven med sperman som rann ur fittan.

”Aaaajjjj föörsiktiiiigt” stönade jag när kuken trycktes allt hårdare mot anus.
”Aaaajjjjjjaaaaa” skrek jag till när ringmuskeln gav vika och kuken kunde glida in i röven.
”Det var den oskulden också” tänkte jag när han sakta började dra kuken ut och in, för varje stöt trycktes kuken längre och längre in.

Jag blundade och njöt faktiskt, åter igen steg kåtheten inom mig. Så plötsligt känner jag hur mina bröst smeks, det var bröderna som kommit in och stod på var sin sida om mig. Dom smekte och drog i mina bröst samtidigt som Tomas knullade min röv i allt högra tempo. Inte heller Tomas kunde hålla på så länge innan han drog ur kuken och sa till ig att ställa mig på knä. Jag som aldrig haft en kuk i munnen förr skulle få den tredje kuken i munnen på en och samma dag. Han körde snabbt in kuken och det tog bara några sekunder så tömde han sig. Han sprutade bara en stråle i munnen så drog han ut kuken och fortsatte spruta rakt i ansiktet. Jag gapade stort och fick lite i munnen som jag svalde men det mesta kom i ansiktet.

En halvtimme senare när vi duschat och satt på altanen, karlarna hade kläder på och jag hade bara en badhandduk, för att titta på solnedgången kom Stig med varsin grogg. Det var en spänning i luften, ingen sa något till en början, men så sa Tomas.

”Ert hus ligger väldigt vackert och lugnt här, inga grannar som stör, väldigt avkopplande”
”Ja vi trivs här, ni kanske vill stanna några dagar” sa Hans.

Båda jag och Tomas förstod vad det skulle innebära så han tittade på mig, när jag försiktigt nickade sa han.

”Ja det skulle vi kunna göra, vi skulle kunna lägga några semesterdagar här”
”Men det vore väl synd om ni skall ligga i husbilen, det finns rum i huset” sa Stig.

Vi satt kvar en lång stund och efter ytterligare ett par groggar var vi alla fulla, då säger Stig.

”Kan inte Anita sova hos mig i natt så kan hon sova hos Hans nästa natt osv”
”Då har jag en bättre idé, hon sover i en säng mitt i rummet så kan vem som helst komma till henne” sa Tomas och fortsatte.
”Och som ni vet så bestämmer jag vad hon skall ha på sig, så från och med nu skall hon alltid vara helt naken och hon har sin säng i rummet, håller ni med”

Det var naturligtvis spriten som gjorde att alla höll med om att det var ett bra förslag.

Men så blev det, det ställdes en säng i rummet, alla mina kläder låstes in i husbilen och det blev inte mycket sömn för mig. Dom hade gjort upp en turlista som dom höll sig till dom första dagarna, jag njöt för fullt och fick den ena orgasmen efter den andra. Så efter fyra dagar råkade Tomas komma till mig när jag red Hans.

”Ursäkta, var det din tur nu” sa han.

Då säger jag.

”Vänta, det finns fler hål, om det är okej för dig Hans”

Så kom Tomas upp i sängen och jag fick vara med om min första dubbelmacka, min orgasm lät inte vänta utan den kom bara några sekunder efter att Tomas kört in sin kuk i röven.

”Oooaajaaaaa hjääälp nuuuu” skrek jag högt när orgasmen rasade.

Då öppnas dörren till Stigs rum och när han ser vad som händer kommer han också fram.

”Täpp till hennes mun” stönar Tomas och genast ställer sig Stig i sängen.

Jag gapar stort och suger in hans kuk i munnen, jag är i sjunde himmeln så lycklig är jag, karlarna kommer i takt, kukarna går ut och in i alla mina hål. Så med ett stön kommer först Tomas i baken, sedan Hans i fittan och strax efter tömmer sig Stig i munnen.

När bröderna lagt sig kommer Tomas till mig och frågar hur det är.

”Jag är sååå lycklig älskling, varför har vi inte gjort detta förr”
”Jag älskar dig” säger han och vi kysser varandra.
”Hur länge skall vi stanna” frågar jag.
”Hur länge som helst, hur länge vill du stanna”
”Hela semestern” säger jag.

Den semestern gick jag helt naken alla dom fyra veckorna och så utknullad och lycklig som jag var när vi åkte hemmå ville jag uppleva igen. Vi är välkomna nästa år igen och vi lovade att komma.

Nu visade det sig att bröderna inte kunde vänta så länge utan dom kom till oss och stannade tre veckor över jul och nyår. Vi har bara en sängkammare så vi köpte en jättesäng där vi kunde ligga alla fyra och det tyckte dom var en bra idé så till vårt nästa besök skall dom också fixa en stor säng. Dom har bara precis åkt när jag skriver detta.

”Det är långt till semestern” sa jag till Tomas när vi var ensamma igen.
”Det finns ju en påskhelg också” sa han och smekte min våta fitta.

Kåta hälsningar från en som längtar till påsk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *