Ensam…trodde jag

Det är sent på kvällen och jag ligger ensam i min säng och känner hur kåtheten smyger på mig…

Jag kliver upp ur sängen och hämtar mina leksaker från garderoben. En lila ”avgjuten” dildo av större modell och en mindre blå rabbit som är underbar att massera klittan med… Går tillbaka till sängen och lägger mig till rätta.. Ligger och tänker på den man jag nyligen inlett ett förhållande med och bli kåt av tanken på att ha honom liggandes vid min sida nu… men det är en fantasi, då han får lov att jobba sent.

Jag börjar att massera min klitta med min lilla rabbit och känner med fingrarna hur våt min fitta hunnit bli på så kort tid. Jag stönar och släpper hämningarna och kommer snabbt i en skön orgasm.

Samlar mig snabbt och tar den andra dildon och börjar knulla min våta fitta och fantiserar om den nyfunna kärleken… Plötsligt hör jag hur någon harklar sig och i dörröpningen så ser jag att han står där..

-Vad gör du här?!, var det enda jag förmådde mig till att säga… Lite generad över att jag låg där naken och lekte med mig själv.
-Jag lyckades smita iväg tidigare och ville överraska dig,och det verkar det som jag lyckades bra med!, sa du och log brett.
-Jo.. du gjorde väl det, sa jag och skrattade till lite av den lite främmande situationen.
-Men låt mig inte störa, svarade du bara lätt, fortsätt du med det du gjorde nyss, det såg ut som du njöt.
-Mmmm, men vill gärna ha dig med.
-Det kommer, svarade du.

Jag tog tag i den större modellen på dildon och började leka i fittöppningen med den…

Du stod kvar i dörröppningen och tittade med nyfikna ögon på mig.. Jag stönade högt och lät dildon glida in i mig och jag började knulla mig med den… snabbare och snabbare…

-Nu kan du sluta, hörde jag dig säga.

Jag la ifrån mig dildon och tittade på dig. Du hade hunnit klä av dig och stod där med kuken i högform…

Du gick fram till sängen och drog ut mig till sängkanten så jag hade benen mot golvet och gick ner på knä och började smaka på min våta fitta… Du lekte med din tunga och förde ett finger in i mig. Jag stönade högt och du tog ett till finger och pullade mig med… Nu var det nära. Jag kände hur jag började skaka och stöna allt mer och mer… Du förde in 4 fingrar i mig och jag kom i en våldsam orgasm! Inte nog med den fösta orgasmen du gav mig, du gled så lätt in med hela din hand ioch med alla fittsafter från min orgasm så jag kom ännu en gång efter den första.

På skakande ben ställde jag mig upp och kysste din mun, smakade på mina safter och sög lätt på dina fingrar.. Jag puttade dig lite lekfullt ner i sängen och sa att nu var det min tur. Jag kröp upp mellan dina ben och började slicka på din pung… Gled med hela min tunga längst sin kuk och lät tungspetsen leka med ditt ollon ett bra tag innan jag tog hela din kuk i min mun!

-ÅÅÅÅhh så skönt, stönar du högt.

Jag suger av vällust hela din kuk och du tar ett tag om mitt hår och börjar munknulla mig lite försiktigt till en början men mer och mer tuffare… Jag stönar och känner att jag är på väg till orgasm nr 3.

-Jag vill att du knullar mig, lyckas jag få fram.
-Vänd på dig, svarar du, med hes röst.

Jag vänder på mig och svankar upp mot dig och du stöter in din kuk hård i min våta fitta och jag känner att jag kommer komma snabbt.

-Knulla mig, BER jag dig.

Du stöter kuken in och ut, snabbare och snabbare och tillslut så fyller du hela mig med din varma sperma och jag kommer samtidigt som dig och jag skriker ut min vällust… Jag tar mig snabbt loss och går ner och slickar och smakar på din kuk innan jag omfamnar dig och talar om för dig hur mycket jag älskar dig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *