Första gången med flickvännen

Min flickvän och jag var på väg hem till mig efter matchen. Jag höll min hand på hennes insida av låret. Då och då tittade vi på varandra med kärleks och åtråfyllda blickar. Vi hade aldrig haft sex förut.

Vi kom hem och tog en bit mat skrattade lite och gick senare in och la oss för att se på TV. Var inget speciellt så vi började kyssas mer och mer. Jag förde min hand i hennes långa blonda hår. Hon hade en otroligt fin kropp. Blont axellångt hår, blåa ögon och små nätta bröst, inte för stora och inte för små.

Jag lät min hand söka sig emot hennes bröst på utsidan av linnet. Jag kunde känna hur hennes bröstvårtor började styvna så jag tog min hand innanför linnet och började pilla på hennes vid det här laget stenhårda bröstvårtor. När jag nöp lite i dem fick jag genast respons genom ett litet stön och en mäktig kyss.

Jag frågade om vi inte skulle gå in på mitt rum. Vi gick in på mitt rum och jag satte på lite mysig musik och vi började genast kyssas igen. Vi föll ner i sängen. Jag la min hand på hennes venusberg, jag kände att jag inte kunde låta bli att smeka hennes kön så jag tog handen innanför byxorna och kände att hon redan blivit ordentligt blöt. Jag började dra mitt långfinger längs hennes skåra och började pulla henne. Hon började genast luta huvudet tillbaka och njuta. Jag slutade efter ett tag.

Tog av henne linnet och hennes bh. Hennes bröst stod med bröstvårtorna i givakt och jag började genast nafsa på dem. Jag fick efter lite sjabbel med att knapparna, upp hennes byxor och drog av henne dem. Man såg att hon räknat med att ha sex för hon att mycket sexiga underkläder. En svart stringtrosa med spets och en matchande bh verkligen super sexigt.

Jag drog av henne stringtrosan och vi kysstes i en lång och härlig tungkyss. Jag kysste henne på halsen vidare ner på brösten och tillslut på hennes välrakade venusberg. Slickade i mig lite saft ifrån skåran och började slicka henne. Det tog inte lång tid innan hon började stöna och darra av tillfredsställelse.

Vi rullade runt och jag frågade om hon hade sugit av någon. Jag blev lite förvånad när hon skakade på huvudet. När jag frågade om hon ville prova så bytte hon svar till ett om än tveksamt nickande så dock ett positivt. Hon drog av mig mina jeans, boxershorts och började runka. Jag märkte hur känslig jag var för beröring i de nedre regionerna.

Hon slickade först kring skaftet och på ollonet och utan förvarning sög hon i sig hela min ståtliga kuk. Efter någon minut kände jag att det började gå för mig så jag bad henne sluta och hon la sig återigen på rygg.

Jag återupptog det som jag för några minuter sedan och hon efter ett tags minuter av slickande på klittan så kände jag hur det rann till i fittan och hon gav ifrån sig ett långt och högt stön. Jag gick upp och kysste henne länge och väl innan jag körde in kuken i henne. Hon var lite trång men ändå väldigt skön.

Jag körde in den i botten och hon fick ganska ont så jag fick ta det rätt lugnt. Det dröjde inte länge innan det gick både för henne och för mig. Jag drog ut kuken och sprutade upp på hennes mage. Hon drog sitt pekfinger igenom satsen och slickade i sig det. Det var ett underbart sex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *