Het sex

Det var en kall vinterkväll då jag körde hem efter en lång dag på kontoret. Radion var avstängd och det var alldeles mörkt, men det var skönt för mitt mörbultande värkande huvud. Jag bestämde mig för att ta ett svalkande dopp, i havet, för att lätta på spänningarna. När jag väl kom ner till skogsgläntan där vårt kallbadhus låg, såg jag en bil som körde där ifrån, jag stängde av motorn. Jag kom på att jag inte hade något att bada i eftersom jag hade kört raka vägen hit, men det gjorde inget för klockan var nästan elva och jag var alldeles själv på anläggningen.

Jag gick in i omklädningsrummet, satte mig på en bänk och andades ut, tog av mig kläderna. Gick snabbt in i duschen och sen vidare till bastun. Det var så skönt att bara få sitta och känna hur all stress började rinna av mig. Hur min spända kropp blev mjukare av värmen. Då svetten börjat tränga fram var det dags att för det väntande doppet. Jag lämnade bastun och gick med raska steg bryggan ut och hoppade i vattnet och dagens alla påfrestningar på kroppen bara försvann. Det var frisinnigt underbart att bada naken, så här sent, i det kalla havet. Jag började känna gåshud på min kropp och skulle just gå upp för att basta igen innan min tidigare så heta kropp blivit en stor isbit. Så jag simmade mot bryggan och upptäcker en vålnad som är på väg ut mot vattnet.

Den närmar sig och jag ser en man med välbyggd överkropp, muskulösa ben, en batong och pistol i hölster. Jag återfick förnuftet och förstod att det var en polis. Han berättade att han sett bilen med ljuset tänt men att ingen var i närheten och frågade mig om allt stod rätt till? Jag förklarade varför jag var där, att jag måste ha glömt ljuset på, att jag bara skulle torka mig och sen köra där ifrån igen. Han var nöjd med det, sa hej då och gick sin väg. När han var utom synhåll klättrade jag upp för stegen, men kände mig iakttagen, så jag skyndade mig in i bastun. Efter en stund började mina tankar skena iväg på polisen och vad han hade kunnat göra med mig. Jag kände hur det började pirra i hela min kropp som om han fortfarande iakttog mig. Tanken borde skrämma mig, men istället blev jag upphetsad. Jag satt på den översta bänken, lutad mot väggen, sakta särade jag lite på benen och såg hur våt jag hade blivit. Mina bröstvårtor var styva och värkte av upphetsning så jag smekte dem varsamt. Plötsligt hör jag en dörr gå igen, sätter mig till rätta fast med ett begär utan dess like som jag hellre hade gjort något åt.

Dörren till bastun öppnas och in kommer han, samma polis, men nu utan uniform. Stämningen blir lite tryckt när han kommer in och sätter sig på den nedersta bänken. Nu börjar mina tankar igen på tänk om han…… Plötsligt säger han att det såg så skönt ut när jag var i vattnet att han själ tagit sig ett dopp efter det att jag gått upp och att han ändå hade tänkt vänta med att köra tills jag kommit därifrån säker. – Du vet man är ju en lagens man! sa han. Vi började småprata lite om jobb, väder och intressen. Jag märkte att han tittade på mig i smyg, trodde han, men något avslöjade hur mycket han gillade det han såg. Mitt sköte började bulta igen och jag blev rosig om kinderna då en rysning av upphetsning gick längs ryggraden. Han reste sig och tanken på mig, honom och ångande hett sex, slog mig. Istället går han fram till bastuaggregatet och häller över lite vatten så värmen stiger. När han vänder sig mot mig igen blir han förstummad då jag åter särat på mina ben. Jag är nu så upphetsad att det är som om man öppnat en kran i mitt sköte, mina safter tämligen rinner ur mig.

Han ser mig rakt i ögonen och frågar – Är allt ok? Jag svarar – Jag har ett problem! Varpå han säger – Är det något jag kan hjälpa till med? Han förstår utan att jag behöver svara och börjar sakta gå mot mig. Han ställer sig på knä framför mina lätt särade ben och börjar smeka dem från fötterna upp till knäna. Beröringen är så mjuk att jag darrar till vid blotta tanken på vad som kommer att hända sen. Hans händer smeker utsidan på mina lår ner till min stjärt som han för längre fram mot kanten av bänken. Försiktigt tar han tag om mina anklar och lyfter mina ben så de hamnar på hans axlar. Väl till rätta för han smidigt sina händer över mina lår mot ljumsken ner mot min glansiga våta springa. Hen ser mig i ögonen igen, så jag inte har ångrat mig, och finner sitt svar i min glödande blick. Sakta kysser han min navel, där ett vackert kattstens öga lyser. Han slickar en stig ner från naveln över mitt venusberg där han planterar en ny kyss. Sen särar han med sina fingertoppar på mina svullna blygdläppar och börjar åter slicka lugnt och försiktigt. Han rör sin tunga vant runt klitoris och runt slidan som en åtta. Han penetrerar mig med sin tunga och jag möter upp hans stötar. Jag känner hur jag närmar mig klimax och säger till honom att lugna sig innan jag kommer, men istället fortsätter han om än intensivare och stötar senare kommer jag i en väldig orgasm. Han fortsätter att suga och slicka mig som för att tömma mig på mina safter, sen reser han sig upp och sätter sig bredvid mig och frågar – Hjälpte det? Men han vet av mitt gnyende att det bara gjort det hela värre, så han vrider sig mot mig och smeker min mage upp över brösten som nu värker ännu mer. Han böjer sig fram och vi kysser varandra med hunger. Jag för min högra hand till hans axel nacke öronsnibb och borrar in fingrarna i hans mörka hår. Med handen om hans nacke för jag honom mot mina bröst och han vet vad jag vill ha. Så han tar mitt ena bröst i besittning med munnen, slicka och suger och biter lite lätt i bröstvårtan samtidigt som han rullar den andra mellan sin tumme och pekfinger. Med sin andra hand har han fört in två fingrar i mig och med tummen masserar han klitoris. Min vänsterhand har ett fast grepp om hans stora lem och jag runkar honom. Jag välkomnar de annalkande orgasmen och ju närmare jag kommer desto fortare runkar jag honom. Under tiden jag väntade ut efterdyningarna efter orgasmen tyckte jag att det var min tur att återgällda lite.

Så jag reste mig upp och han fick en besviket uttryck i ansiktet som ändrades då jag gick ner på knä framför honom. Jag tog åter ett stadigt grepp om lemmen och märkte att han var glad att känna mig igen. Överst på ollonet hade en droppe runnit fram och han var mer än redo. Då jag tittade på droppen och slickade mig om läpparna fick jag höra ett stön. Jag började slicka honom från pungen längst skaftet upp till ollonet några gånger sen tog jag honom i mun och fick på nytt höra ett stön. Jag sög honom ömsom hårt och intensivt ömsom lugnt och mjukt. Rätt som det är tar han tag om mina armar och ber mig sluta, men jag tänkte ge honom samma val som han gav mig, när jag inte slutade lyfte han upp mig i mina armar. Väl stående framför honom vände han mig om och drog ner mig i sitt knä. Mina ben hamnade på utsidan av hans vilket gjorde det lättare för honom att sära på mina ben. Sen känner jag hans starka händer om mina höfter, hur han lyfter upp mig och sänker mig ner över sitt stånd. Han började gunga mig fram och tillbaka, upp och ner. Sen tog jag över och då hittade hans händer åter mina bröst och min klitoris som han började massera så skönt. Hela tiden slickade och kysste han mina axlar och nacke, ibland stannade han upp och sög på mina öronsnibbar. Klimax närmade sig ännu en gång och ingen av oss höll tillbaka utan nu red vi vågen tillsammans.

Jag trodde aldrig att efterdyningarna skulle ta slut men det gjorde dem. När jag reste mig upptäckte jag att han fortfarande var hård, så jag sa till honom att lägga sig på rygg. Jag satte mig grensle över hans ansikte, lutade mig fram och tog honom i mun igen. Han hängde på och slickade mig med sin skickliga tunga. Vi byter ställning till missionären och det enda jag vet är att jag vill ha honom i mig igen. Han lägger sig på mig och jag slår mina ben om hans midja för att han ska komma längre in. Vi kysser varandra och njuter av denna nyfunna bekantskap. När vi tillsammans kommer en andra gång och han sprutat sin varma sperma längs in i mig, reser han sig och sätter sig med ryggen mot väggen och med fötterna framför sig på bänken, han drar mig till sig så att jag hamnar mellan hans ben. Jag njuter av synen hur han leker med pärlorna av svett som brutit fram på mina bröst och mage. Vi myser så en stund innan vi går hand i hand ut till duschen. Som tur var hade han två handukar så vi kunde torka oss.

Vi klädde på oss och gick ut. Vi bytte nummer och jag sa; – Det här får vi göra om. Det höll han med om. Vi har träffats regelbundet och har till och med pratat om att ta med våra partners, men det får vi se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *