Historien om ”A”

Så var det dags för den firmafest igen, ibland fruktansvärt tråkiga tillställningar, ibland sanslöst roliga röjarfester. För lite drygt ett år sedan började A på vårat jobb, en liten, ca. 30-årig smal tjej, inte speciellt söt, men hon utstrålar sex på något konstigt sätt. Mer än en gång hade vi grabbar snackat om det, vi brukade också spekulera hur hon var i sängen. Fast det brukade vi ju spekulera om dom flesta tjejerna på jobbet. Jag vet att hon har dansat jazzbalett och har visat prov på att hon är helt otroligt vig. A:s hår var ganska kortklippt, hon var smal, på gränsen till mager, väldigt små bröst, en liten sexig rumpa. A klädde sig ofta rätt så sexigt, mycket åtsittande kläder, slitna, ibland trasiga, men på något sätt ändå sexiga, jeans.

När maten var avklarad satt vi vid borden och småpratade, drack öl och hade det trevligt, då kommer A fram till mig och viskar i mitt öra:

– Kan du komma till redigeringsrummet om tio minuter?

A är en mycket ambitiös tjej, så jag trodde att hon ville ha hjälp med någonting där. Jag gick till rummet efter ca. tio minuter och där sitter A på en stol. Hon ber mig sätta mig ner.

– Vad ville du, frågar jag
– Vad tycker du om mig?
– Bra, ambitiös, arbetsvillig, du ställer för det mesta upp, osv., svarar jag.
– Ja, ja, det om mitt arbete, men vad tycker du om mig?
– Bra, svarar jag lite tvekande.

A böjer sig fram och fattar mina händer.

– Det här är lite svårt att berätta, men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag har varit kär i dig nästan sedan jag började jobba här.

Vad svarar man på det?

– Jag har nog tittat lite för mycket på dig också, säger jag fånigt.
– För mycket?

Vi satt mittemot varann, Jag och A, höll varandras händer, då tittar hon mig rakt in i mina ögon och frågar försiktigt:

– Är du dominant?

Först fattar jag inte om jag har hört rätt. Då säger A att hon nog tagit fel, att det inte var något, snabbt tittar jag på A och säger att det kan nog stämma, men att jag aldrig utforskat detta vidare. Ett litet leende spreds på A:s läppar.

– Bra, säger hon med ett litet flin, inte jag heller, vill du utforska detta mer, med mig, frågar hon.

– Självklart svarar jag snabbt.
– Då är jag helt och hållet din nu, du får göra vad du vill med mig i kväll, vad som händer sedan får vi se, vad vill du att jag ska göra, frågar A, och låter lite spänd.

I min nya roll som dominant, och faktiskt ganska så blyg, känner jag mig lite tafatt, men jag prövar lite försiktigt med att be A att smeka sig själv.

A släpper mina händer och börjar, med en hand smeka sina små, väldigt små, bröst utanpå sin skjorta. Den andra handen lägger hon på sitt högra knä och drar sakta med sina naglar upp och in mot sitt kön. Ett lätt litet stön hörs från A:s läppar:

– Detta har jag drömt om sedan jag började jobba här, säger hon.

A masserar nu sin fitta utanpå sina jeans, hon nyper i sina bröstvårtor genom det tunna skjorttyget, hon drar i sina små bröst, ganska hårt ser det ut som och börjar stöna, lite för högt för att jag skulle känna mig trygg där vi satt i ett litet redigeringsrum på vår arbetsplats, som dessutom har ett litet fönster som man nästan kan se igenom.

Jag ber A att knäppa upp sin skjorta, hon lyder omedelbart. Jag blir då tvungen att fråga A om hur långt jag kan gå med denna ”lek”?
A ser allvarlig ut och svarar:

– Du kan gå precis så långt du vill, jag är med på vad du än kan hitta på.

A fortsätter att smeka och nypa i sina pyttesmå bröst. Hon börjar se lite otålig ut, och jag funderar på mitt nästa steg.

– Vi kan inte fortsätta här, säger jag till henne.
– Vi kan gå till mig, svarar A, det är bara fem minuter att gå.
– Okay, ta av dig trosorna och skjortan så går vi till dig säger jag. A ser lite förvånad ut, men gör som jag säger. A ställer sig upp och drar av sig jeansen och sina trosor. Jag ser på hennes trosor att dom har en stor mörk fläck i grenen, A måste vara helt sjöblöt, Nu står A framför mig helt naken, hon tittar inte på mig utan blicken är riktad ner på golvet.

– Jaha nu då, frågar hon, hur har du tänkt att vi ska komma från denna fest om jag är helt naken?

Jag går fram till A och kysser henne prövande, nästan lite tafatt, på munnen, stoppar in min tunga i hennes mun så långt jag kan. A kvider lite och trycker sig emot mig:

– Sug på min tunga, befaller jag A.

Jag samlar upp så mycket saliv jag kan på min tunga, sträcker ut tungan mot A. A gapar och sluter sina läppar runt min tunga och suger av all min saliv från tungan.

– Mmm, låter hon, har du mer?

Jag smeker försiktigt hennes bröst, dom är nästan som pojkbröst bara lite större och med betydligt större bröstvårtor. Jag för prövande ner handen mellan hennes ben och drar med ett fingen genom A:s fitta, det är alldeles slemmigt.

– Det var ett tag sedan du rakade dig känner jag,
– Mmm, svarar A och tillägger, men det kanske du kan hjälpa mig med.

Jag för mitt fittslemmiga finger till A:s mun och hon suger och slickar av mitt finger mycket noggrant.

– Ta på dig jeansen och skjortan, inga trosor, hon gör som jag säger, nu fortsätter vi hemma hos dig.
– Jag måste bara gå och kissa innan vi går säger A.
– Nej, nej det sparar vi tills vi kommer hem till dig, svarar jag.

A ger mig då en finurlig blick och ett litet leende, bra tänker jag, då wetsex har varit en dröm som jag haft sedan väldigt länge. På väg ut från det lilla rummet ställer jag mig bakom A och nyper ganska hårt hennes bröstvårtor, A bara stönar till svar, jag prövar och nypa hårdare och drar ganska hårt bröstvårtorna rakt ut, A svarar genom att kvida lite högre.

– Är det skönt frågar jag,
– Jaaaa svarar A.

Då nyper jag och drar väldigt hårt, Ajjiimmm låter A och jag släpper hennes bröst.

– Nej fortsätt, mer, hårdare, stönar A.

Jag daskar till henne hårt på den lilla stjärten och A trycker sig bakåt mot mig. Jag har nu ett sådant fantastiskt stånd som jag nog aldrig tidigare i mitt 35-års liv har haft, det nästan snurrar i mitt huvud, inte bara av all alkohol jag druckit under kvällen, utan av en sån otrolig kåthet, jag har ett sug i magen som går upp efter halsen, jag säger att vi nog får skynda oss hem till A. Snabbt smiter vi iväg från firmafesten och ut i den kalla, friska vintern.

– Jag är fantastiskt kissnödig viskar A i mitt öra när vi går i snön, jag har druckit fyra öl sedan jag kissade sist.
– Bra svarar jag henne. Jag själv har nog druckit åtminstone tre öl sedan jag kissade senast.

När vi kommer upp till A:s lägenhet frågar hon om jag vill ha något, jag frågar vad hon har att erbjuda, allt svarar hon.

– Har du champagne eller nått mousserande vin.
– Visst.
– Okay vi måste dela på en flaska innan vi får kissa säger jag.
– Aldrig, svarar A, det klarar jag aldrig.
– Du anar inte vad man kan klara av bara man vill.

A tar fram en flaska vin och jag öppnar den, korken smäller i taket och A kastar sig fram mot mig och försöker fånga det vin som sprutar upp, hon blir ganska blöt, ser oerhört sexig ut.

– Klä av dig naken, säger jag.

A reser sig upp och börjar dra av sig sina något blöta jeans och den blöta skjortan. En liten hårtofs blir synlig när hon drar ner dragkedjan i sina jeans.

– Aj, skriker hon till, dragkedjan har fastnat i håret.
– Då får vi nog se till att det inte kan hända igen, säger jag och rycker ner hennes dragkedja helt bryskt.
– Ajj, skriker A till.

När vi är nakna båda två tycker jag att vi kan duscha av oss så vi går in i A:s badrum som är ett stort rum med en liten bänk vid ena långväggen, både dusch och badkar, toastol och en bidé. A gnäller att hon nu måste kissa.

– Nej, nej, svarar jag, när vi har druckit upp vinet.

Vi sätter oss på bänken och jag börjar smeka A:s små bröst och stoppar in min tunga i hennes mun, jag för ner min hand över hennes spända mage och trycker hårt över buken.

– Åååhh låter det från A. Stoppar sedan in två fingrar i hennes fitta och gnuggar hennes klitoris hårt.
– Aahhh skriker hon till.

Det börjar droppa från hennes fitta och jag vet inte om det är kiss eller könssaft, men hon gnyr och säger att hon kommer att kissa nu. Jag går ner på knä mellan hennes vitt särade ben, lägger min tunga strax under hennes klitoris och säger nu. Plötsligt bara forsar det urin över mitt ansikte och jag gapar och sväljer, det smakar lite beskt men faktiskt väldigt gott, jag gnuggar min tunga mot A:s klitoris och A bara skriker rakt ut, och det bara fortsätter att forsa, det vill liksom aldrig ta slut. A:s lilla kropp skakar i nattens första stora orgasm. Jag lovar att A säkert kissade minst en liter, sjöblött på golvet, jag helt nersölad, jag har säkert svalt fem, sex stora klunkar, och jag har kvar en stor klunk av A:s urin i min mun. Jag ställer mig upp och böjer mig över A:s ansikte och börjar sakta släppa ut lite av hennes kiss över hennes mun, A vaknar till, gapar stort, sträcker ut sin tunga och fångar upp dom gyllene droppar som sakta rinner från min mun, hon sväljer och gapar om vartannat.

– Mmm.

När jag har slut i min mun och A har druckit upp allt ler hon mot mig:

– Är det din tur nu?
– Nej, först ska vi göra dig fin runt ditt kön, lägg dig på bänken och sära på benen så mycket du kan.

Jag hämtar en rakhyvel, tvålar in henne och börjar raka A mycket noggrant. Jag särar på hennes fittläppar och rakar bor precis allt hår, från analen ända upp på magen, något litet raksår blev det, men när jag är nöjd ställer jag mig upp och säger:

– Nu är det min tur.
– Kan du vara lite försiktig, jag har mina linser på mig, och jag har aldrig gjort sånt här tidigare.
– Inte jag heller.

A ler mot mig och ställer sig upp, går in i duschen, och ställer sig på knä.

– Kom då nån gång.

Nu är jag så sprängfull att jag knappt kan gå, men jag går fram till A, tar tag i min kuk, riktar den mot A:s utsträckta tunga och försöker släppa på. Det kommer ingenting. Det gör så ont i min blåsa, men jag kan inte få ut en droppe.

– Kissa på mig, ber A.

Hon böjer sig fram och tar den halvstyva kuken i sin mun, som nu börjar resa på sig ännu mer, och suger in min kuk till roten.

– Vänta säger jag, och försöker blunda och tänka på någonting helt annat.

Då känner jag dom första dropparna leta sig fram genom mitt urinrör. Med kuken nerkörd till roten i hennes hals kommer mitt urin forsande. A drar snabbt ut kuken från halsen och får en hostattack. Jag försöker knipa åt och vänta tills hon är klar, När A har hostat färdigt, vänder hon sig mot mig, gapar, sträcker ut sitt tunga, och ber mig fortsätta. Jag släpper än en gång på min stråle, och det forsar nu in i A:s mun, på hennes lilla söta ansikte, i hennes ögon som hon var så rädd för, men A bara fortsätter gapa och svälja om vartannat. Jag ser att A nu frenetiskt gnuggar sin fitta, hon kvider och stönar.

– Mer, ber hon, Och det bara kommer mer, mer, mer. Det är som om det aldrig ska ta slut. När strålen dock, efter vad som verkar vara en evighet börjar avta, tar A den halvstyva kuken, med ett kvidande, djupt ner i sin hals, och jag kissar rakt ner i hennes mage. När det till slut inte kommer något mer, börjar A sakta röra sitt huvud fram och tillbaka, kuken växer snabbt. A stönar med kuken långt ner i sin hals, hon drar ut den och säger att hon måste ta ut sina linser.

– Det svider så i ögonen efter allt kiss jag har fått där.

Snabbt är det avklarat

– Jag är kissnödig igen, säger A.
– ra, lägg dig ner på rygg.

A gör som jag säger och jag tar tag i hennes ben och drar dom mot hennes huvud så att stjärten lyfts upp så att hennes urin nu ska spruta upp i luften och ner mot hennes egen mun och ansikte, A förstår vad jag är ute efter, och hjälper till genom att hålla sina händer under skinkorna. Jag lägger mig ner vid A:s ansikte kysser henne och ber att hon ska kissa. A släpper på sitt flöde medan vi kysser varann och vi blir än en gång ”dränkta” i underbart varmt och skönt urin. A försöker rikta in sin stråle så att den ska träffa rakt in i hennes mun, men det verkar vara svårt för det sprutar hela tiden över hela hennes ansikte.

När hon är klar, ler vi mot varann där vi ligger på hennes golv och jag smeker hennes nu kissblöta fitta och börjar försiktigt att ”klappa” fittan, ”smack”, ”smack”, hårdare och hårdare. A särar sina blygdläppar och jag slår nu hennes öppna fitta hårt. A kvider och jag böjer mig fram och suger in hennes stora, hon har en fantastiskt stor, klitoris, som en pytteliten miniatyr kuk, jag suger in hennes klitoris hårt i min mun. A kastar sitt huvud fram och tillbaka, och jag suger, biter och drar hårt i hennes klitoris samtidigt för jag min tumme mot hennes anus och trycker bryskt in tummen där.

– AAhhhj, låter det från A.

Jag drar ut tummen och trycker in mina två pekfingrar och långfingrar i hennes fitta och öppnar hennes fitta hårt.

– AAAhhhjjjj, låter det från A och hon är nu långt borta i sin njutning.

Jag fortsätter att gnugga hennes klitoris hårt men en hand och tar det mousserande vinet, som vi aldrig drack upp och för den nästan fulla flaskan till hennes fitta, jag trycker in flaskan en bra bit och skakar lite på den. Kolsyran gör att det fullkomligen forsar ur hennes fitta, A skriker till:’

– Jaaaa.

Jag tar ut flaskan och trycker in den i hennes anus istället, så långt jag bara törs, och knullar hennes anus hårt med flaskan, det sprutar ut vin från hennes anus, A får ett ordentligt vinlavemang.

– Jaaaaa, Ahhhh, mmmm, ohhh, låter det från A, som nu bara skakar i hela kroppen i en jätteorgasm, när den har ebbat ut och A sätter sig upp ger jag det lilla som är kvar i flaskan och A dricker upp allt, direkt från flaskan.

– Tack, Tack, det var nog den skönaste orgasm jag någonsin fått.
– Bra, men nu måste det vara min tur.
– Vad vill du att jag ska göra? frågar A.

Jag funderar hur långt det är möjligt att gå med denna underbara tjej.

– Vi kan väll duscha av oss först, säger jag och i duschen daskar jag till hennes rumpa hårt.
– Aj!
– Tycker du om när jag slår dig.
– Jaa!

Jag ber A att böja sig så långt ner med huvudet som hon kan, och börjar slå hennes skinkor och fitta hårt. A kvider och stönar, vattnet från duschen strilar ner på oss, jag nyper tag om hennes ena bröstvårta och vrider om hårt. Plötsligt slutar jag, och vi kliver ut ur duschen, torkar oss, och går in i sovrummet.

– Smiska mej, ber A, medan hon går upp och ställer sig på alla fyra i sängen, jag går fram till A och ber henne sära på benen all vad hon kan. I den ställningen är hon vidöppen och jag böjer mig fram och slickar hennes fitta.

– Ahhh, gnyr A, då daskar jag till henne på skinkan med min hand.
– Aj.
– Vill du ha mer?
– Jaaaa!

Jag fortsätter slå A:s bak tills den är helt rödflammig, A bara gnyr och hennes fitta är alldeles såphal.

– Nu ska du få suga kuk.
– Mmmm!

A vänder sig om och tar min hårda kuk mellan sina läppar, lägger sina händer bakom mina skinkor och trycker hårt och snabbt in hela kuken till botten, sedan rå-knullar hon mig brutalt med sin mun och djupt ner i hennes hals.

På grund av denna behandling kan jag naturligtvis inte hålla mig längre utan jag börjar spruta. När A känner att det går för mig kör hon in kuken i botten och liksom bara småjuckar med sitt huvud. Det är så fantastiskt skönt, jag bara sprutar, sprutar, och sprutar rakt ner i A:s hals. När vi har hämtat oss lite går A in i köket och hämtar en till flaska mousserande vin.

– Vi drack ju inte så mycket av den förra flaskan, säger hon och ler lite blygt, har du tänkt på att vi fortfarande inte har knullat på riktigt?
– Natten är ju fortfarande ganska ung, jag tror nog att vi ska hinna med det också, svarar jag, vill du att jag ska göra en helt fantastisk grogg med hjälp av vinet, frågar jag.
– Jag tror att jag vet vad du har tänkt dig för slags grogg, men kör till.

Jag tar hennes champagneglas framför min kuk och lyckas fylla nästan halva glaset med urin, där efter fyller jag både mitt och A:s glas med champagne.

– Skål min älskling, säger jag och lyfter upp mitt glas, botten upp.

Vi tömmer våra glas.

– Faktiskt väldigt gott, säger A, och ser lite förvånad ut.
– Har du några sexleksaker, frågar jag A.
– Inte mycket, nån massagestav bara, vad hade du tänkt?
– Gå till köket och hämta det som du tycker kan vara intressant att leka med.

A lämnar sovrummet och går in till köket, när hon kommer tillbaka så överraskar hon mig igen, hon bär på en påse och tömmer ut den på sängen. Där ligger nu: En stor gurka, ett långt rep, ett äpple, en banan, ett värmeljus, tändstickor, en flaska whisky, och lite annat jox.

– Kan det här vara nåt.
– Mmm, har du några klädnypor?
– Jaa, vänta.

A försvinner ut och kommer tillbaka med händerna fulla och faktiskt en klädnypa i varje bröstvårta.

– Blir det här bra, frågar hon och ler.
– Lägg dig ner i sängen med benen brett isär och armarna upp.

A lyder omedelbart och lägger sig som ett X i sängen, jag tar repet och binder först fast fötterna så hårt jag törs och sedan drar jag armarna uppåt och knyter fast A så att hon inte kan röra sig alls.

– Nu ska vi leka, säger jag och smeker henne på magen och upp till hennes klädnypsförsedda bröst. Jag drar i klädnyporna tills dom lossnar.

– Ajj.
– Var det skönt?
– Mmm, svarar hon lite tveksamt.

Jag upprepar detta några gånger, och A kvider och gnyr. Jag ber henne sträcka fram tungan och fäster två klädnypor där, jag sätter en i varje bröstvårta, tre stycken i fittläpparna, och en i hennes klitoris.

A gnyr för varje klädnypa jag sätter fast på henne.

– Gör det ont?
– Jaa.
– Gör det för ont?
– Du kan gå precis så långt du vill, har jag ju sagt.

Jag fäster en bit snöre på varje klädnypa som sitter på hennes fitta och öppnar fittan så mycket jag kan, binder fast snörena runt hennes ben, tar upp gurkan och för in den i hennes mun.

– Gör den så blöt du kan.

A spottar och ”dreglar” på gurkan så den blir alldelens slemmig av saliv, jag sätter gurkan mot hennes fittöppning och börjar trycka in gurkan i hennes öppning.

– Ahh, den är stor, säger A
– Går det bra?
– Jaa, jag tror det, det spänner lite.

Jag trycker sakta in gurkan, säkert 25cm, då det börjar ta emot. Det är en härlig syn och se fittan så vidgad. Försiktigt börjar jag att knulla A med gurkan, A stönar, jag masserar samtidigt hennes klitoris, och knullar henne fortare och fortare, A börjar kasta med huvudet och ge ifrån sig små skrik.

Tillslut kan jag nästan få in hela gurkan i A:s fitta. När det går för henne så sprutar hon ut en vätska, jag rycker ut gurkan, kastar mig fram och slickar och suger ut varje droppe jag kan få tag i. A bara skriker rakt ut.

– Var det skönt, frågar jag med munnen full av hennes fontänorgasm?
– Jaaaa, säger A.
– Vill du smaka?
– Fråga inte så mycket, kyss mig, svarar A.

Jag böjer mig fram och kysser A och låter vätskan sakta rinna över i hennes mun.

– Nu ska vi byta ställning, säger jag och lossar på repen som håller fast A i sängen, det är skavt ganska ordentligt i hennes handleder.
– Ställ dig på knä med benen brett isär.

Den här gången binder jag ihop A:s armar med hennes vader så att hon blir stående på knä, med baken upp i luften och bröst och ansikte ner i sängen. Jag binder också ett rep i hennes knäveck och drar isär benen så mycket jag kan. En otroligt sexig syn, jag lovar. Jag drar med ett finger i hennes stjärtskåra och ner till fittan, blöter fingret där och trycker in det i hennes anus, jag drar ut fingret och trycker in tre fingrar i A:s fitta, drar ut dom och trycker in fingrarna i stjärten på A.

– Ahhjjj.
– Har du haft analsex förut?
– Nej, inte annat än med min lilla massagestav, svarar A.
– Jag kanske ska vara försiktig då, säger jag.
– Mmmm.

Försiktigt börjar jag jucka in och ut med pek, lång och ringfinger i A:s stjärthål. Efter några drag så lyckas jag även få in lillfingret, A kvider och stönar.

– Skönt?
– Hmm.

A låter lite tveksam. Sakta juckar jag med fyra fingrar i henne, då får jag se en sån där vanlig skollinjal ligga på skriv bordet, jag drar ur fingrarna och hämtar linjalen, går fram till A:s lilla rumpa och klatschar till ordentligt.

– Aajjj, skriker A till, det gjorde ont!

En illröd, rektangulär rodnad lyser omedelbart upp på A:s ena skinka.
Smack. Jag snärtar till på hennes andra skinka.

– AAAJJJJ, skriker A.

Smack, smack, smack, tre snabba slag, nu skriker A betydligt mindre.
Smack, smack, smack, tre snabba igen och A bara kvider nu, stönar lite. A:s rumpa lyser nu illröd. Jag klatschar till lite försiktigt på fittan.

– AAAJJJJ, skriker hon igen, där gör det för ont.

Uppfläkt som hon är så träffar jag nog hennes stora klitoris lite för hårt. Smack, en träff till rakt på fittan.

– AAAJJJJ, inte mera där, ber hon.

Smack, smack, smack.

– AAAAjjjjj, Sluta, ber hon.

Jag ställer mig på knä bakom A och trycker in min bultande kuk i hennes fitta.

– JAAAHHH, kvider A. Efter alla gurk och flask övningar så känns A:s fitta nu lite stor, jag drar ut kuken och riktar in mig på hennes anal hål i stället, trycker in kuken, i en enda stöt, in i botten i hennes stjärt.

– AHHHhhhiii.

Så otroligt skönt. Snabbt och stöter jag i henne, nu vill jag bara spruta hennes anal full så fort som möjligt. När jag känner att det är på väg ropar A till:

– Spruta inte i mig!

Jag drar ut kuken som nu är på väg att sprängas, och frågar var hon vill ha mig?

– I champagne glaset, säger hon hetsigt.

Nu har jag kommit av mig lite så jag lossar på A:s rep, hon reser sig och suger in min kuk i sin sköna mun, rakt ner i halsen. När det börjar gå för mig igen tar hon fram champagne glaset, håller det framför kuken och ber mig spruta i glaset. När min orgasm är över ligger min sperma i hennes champagneglas, och A säger:

– Nu är det min tur och blanda en drink.

Hon häller i ca. En halv deciliter whisky, skakar lite på glaset så att det blandas och säger:

– Skål!

Sedan sveper hon drinken och ser nöjd ut.

– Vilken dryck var godast?
– Om jag måste välja så var nog den senaste godast, den med whisky, jag gillar whisky mer än champagne, svarar A och fnissar. Om du sover över här så ska du få ett härligt uppvaknande.

Det erbjudandet kan jag naturligtvis inte tacka nej till, även om jag är helt slutkörd nu.

– Ska vi försöka sova lite, frågar A
– Jag tror nog att det skulle vara rätt skönt, vi kanske måste vara lite pigga i morgon.

Vi lägger oss ner i sängen, A smeker min lite ömma kuk och pung.

– Gör det nåt om jag leker lite med din snopp, frågar A
– Naturligtvis inte.

A lägger sitt lilla söta huvud mellan mina ben och låter min slappa kuk vila i hennes mun, hon smeker skönt pungen och jag somnar mycket skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *