Hos Kiropraktorn

Under det första besöket lade jag direkt märke till kraften i hans varma och starka händer. Inför det andra besöket tar jag på mig ett par trosor med spets. Väl där poängterar jag att min höft värkt mycket på sistone och att jag därför skulle vilja att han tar en extra titt på den och ger den massage om så behövs…

– Ta av dig glasögonen och tröjan.

Jag står upp och han känner på min ryggrad och axlar.

– Böj dig framåt.

Han rör mitt ryggslut.

– Du kan lägga dig på rygg.

Jag lägger mig på britsen. Känner mig lite generad och blundar. Jag känner hans varma, starka händer som böjer på mina ben, vrider och vänder och mjukar upp min kropp. En låsning i korsryggen och han tar mitt ena lår och drar till. Det lossnar och knakar rejält och jag grimaserar.

– Det är både skönt och obehagligt, säger jag.

Det är när han rätar ut mitt ben igen som min fot kommer åt hans skrev och jag känner hur hård han är. Det bultar omedelbart till mellan mina ben och jag flämtar nästan till. Blyg som jag är håller jag först andan och stelnar till. Men sen tar jag ett djupt andetag, slappnar av och låter min fot långsamt glida in mellan hans ben. Jag blundar fortfarande.

– Du kan lägga dig på mage.

Jag vänder mig om på britsen. Han knäpper upp mitt Bh-band, hämtar massagecréme och börjar massera min rygg. Helt professionellt masserar han min nakna rygg, axlar och nacke. Glöm inte höften tänker jag. Han drar ner byx- och troslinningen en bit och sticker ner handen innanför och börjar massera min höft. Jag känner hur jag börjar bli allt våtare.

– Du kan vända dig om och ligga på rygg.

Under första besöket hade han knäppt mitt Bh-band innan men nu ligger jag på rygg med bara bröst. Jag blundar fortfarande. Känner hans händer på min mage med mycket massagecréme på.

– Du är spänd här uppe.

Han har låtit sina händer glida upp mellan mina bröst utan att nudda dem och trycker under nyckelbenen.

– Mm, svarar jag.

Mina bröstvårtor är stenhårda. Det måste han ha märkt för i nästa stund känner jag hans läppar runt min ena vårta. Jag stönar till. Det ilar rakt ned mellan benen.

Han retas med mig. Blåser på den och låter sin tunga fjäderlätt möta. Jag är otålig nu. Öppnar ögonen. Han ser på mig och ser mina kåta ögon. Han börjar suga hårdare och biter nästan hetsigt i mina bröst. Jag för upp min fot i hans skrev igen och känner hur det bultar.

– Du kan ställa dig upp.

Jag ställer mig upp. Han ställer sig bakom mig och drar av mina byxor.

– Sära på benen.

Jag gör som han säger. Han låter ett finger glida in under troskanten på skinkan och drar det långsamt in mellan mina ben. Han stönar högt när han känner hur jag svämmat över. Det blir för mycket. Han river av mig trosorna och trycker ner min rygg så att jag stödjer mig med händerna mot britsen.

– Sära mera.

Han böjer sig ner och börjar bita min höft och ner mot mina skinkor. Hans händer har ett fast grepp om mina höfter när hans tunga vandrar neråt mellan mina skinkor. Han biter insidan av mina lår och snart är tungan uppe och leker i mitt våta sköte. Jag stönar och trycker mig mot honom. Hans tunga spelar hårt över min känsligaste punkt. Jag vill bli fylld NU men det är han som bestämmer. När hans finger kommer in i mig kan inte heller han hålla sig. Jag blundar fortfarande och det nästa jag känner är att han tränger in med spetsen i mig. Han låter den retsamt glida fram och tillbaka, bara en liten bit in. Fortfarande med ett hårt grepp om mina höfter. Men plötsligt tränger han in med full kraft. Hårt, snabbt och bestämt där jag står framåtlutad med händerna på britsen. Det knackar på dörren. Han stelnar till.

– Vänta lite, säger han med påklistrat neutral röst, Jag är klar om fem minuter.

Han fortsätter ta mig, nu ännu snabbare. Känner hur jag är på väg. Han låter sitt ena finger glida in i min stjärt och den andra handen börjar smeka mig känsligaste punkt. Ändå lyckas han fortsätta ta mig hårt. Jag känner hur avgrunden börjar öppna sig. Han är också på väg. Vi exploderar. Jag får snabbt på mig kläderna. Torkar svetten från pannan med en bit papper. Han drar upp byxorna. Sätter sig bakom skrivbordet igen. Vi bokar in en ny tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *