Kicki och jag

Det här var i början av maj och en riktigt varm dag. Kicki hade de tre översta knapparna i blusen oknäppta och jag kunde se skåran som öppnade sig där. Plötsligt översköljdes jag av en sådan stark nyfikenhet att få se hur Kicki såg ut naken. Jag kunde inte påminna mig att jag någonsin gjort det.

För tre år sedan hade jag inte haft en tanke på annat än vara med killar. Det var ju liksom det självklara. Och jag hade heller aldrig problem att få killar. Jag var lagom uppvaktad, om man säger så. Men våren 1996 kom jag hem efter en misslyckad trip till Australien. Jag hade träffat en kille därifrån i Grekland sommaren innan. Han kom till Sverige över julen och vi bestämde att jag skulle flytta till honom. Åtminstone på försök.
Allt var lika underbart som tidigare de första två veckorna. Men sedan blev han lynnig. Humöret växlade från en sekund till en annan och han började slå mig. Emellanåt var han jättegullig och jättefin. Jag var verkligen kär och försökte i det längsta, men det gick ju inte. Jag beslutade mig för att åka hem, men det kändes som ett misslyckande och jag var jätteledsen.

När jag kom hem till mina föräldrar fick jag höra att Peter gått ifrån Kicki och barnen. Han hade träffat en yngre tjej (en gammal gymnasiekompis till mig förresten). Kicki och Peter flyttade in i villan bredvid vår när jag var 17. Kicki var 25 och vi blev snabbt bra kompisar. Jag har suttit många gånger på hennes veranda och pratat om allt som hör tonåren till. Men sex direkt hade vi nog aldrig kommit in på.
Kicki var väldigt ledsen, sa mamma och redan andra dagen jag var hemma gick jag dit. Vi behövde inte säga så mycket. Barnen var hos Peter i hans lilla lägenhet och det gjorde att Kicki verkades så mycket mer ensam och utelämnad. Vi såg båda på varandra hur den andre mådde och vi föll i varandras armar direkt. Vi kramades länge och hårt.
– Vet du att du är den finaste tjej jag träffat någon gång? sa Kicki efter en lång stund.

– Du är fin du också, mumlade jag mot hennes axel. Du har betytt så mycket för mig. Jag kände att hon smekte mig lätt över min välvda rygg.
– Jag menar inte bara som människa, sa hon. Redan när du var 17 år var du en av de finaste tjejer jag sett. Det var roligt att höra, trots att det kom från en kvinna.
– När jag var ung så var du min förebild. Tänk om man kunde bli lika lycklig
som Kicki, lika snygg, så snygg och snäll man och så fina barn. Jag daskade henne skämtsamt på stjärtan.
– Du behöver väl inte skämmas för din kropp. Du är lika snygg fortfarande.
– Jag har alltid varit rätt nöjd med min kropp.

Vi gick in i köket och drack kaffe. Kicki hade trots att hon var nere bakat en jättegod jordgubbstårta när hon hörde att jag skulle komma. Vi satt mitt emot varandra och pratade. Visst hade vi mycket att berätta för varandra, men det kändes ändå som om det bara blev kallprat. Det var som om närhetskänslan från den långa kramen överskuggade alla mina andra intryck och vårt snack om våra kroppar gav en pirrande känsla av spänning som stannade kvar.
Det här var i början av maj och en riktigt varm dag. Kicki hade de tre översta knapparna i blusen oknäppta och jag kunde se skåran som öppnade sig där. Plötsligt översköljdes jag av en sådan stark nyfikenhet att få se hur Kicki såg ut naken. Jag kunde inte påminna mig att jag någonsin gjort det.
– Så du brukade gå och spana in mig då, när jag var en liten oskyldig 17-åring, trevade jag och det hettade på kinderna så att jag var helt övertygad om att ansiktet övergått till att bli en tomat. Hon pillade med sitt pekfinger mellan fingrarna på min högerhand som låg på bordet.

– När du solade topless kunde jag se det genom häcken och jag kunde inte slita blicken. Hon tystnade och tvekade. – Sedan brukade jag gå in och göra det skönt för mig själv. Du gjorde mig så jäkla kåt. Jag fantiserade om att jag smekte dig. Det sista sa hon med en lika het röst som Bonnie Taylor och såg på mig som om ”nu var det sagt”. Nu fanns det ingen återvändo. Nu måste jag bestämma om jag skulle vara med i leken eller inte. Hennes ord och blicken gjorde att det sög ända från bröstet och ner mellan ljumskarna, om man säger så. Benen kändes alldeles möra och för ett ögonblick tvivlade jag på att de någonsin mer skulle bära mig.
– Jag har aldrig sett dig naken sa jag.. Hon log och reste sig från bordet.
– Ska jag strippa för dig?. Hon tog mig vid handen. – Kom vi går in i vardagsrummet.

Inne där förde hon mig till den skönaste skinnfåtöljerna och ställde sig själv ett par meter framför. Kicki är mörk med stort brunt krulligt hår ner till axlarna och ögon i ungefär samma färg. Hon är nog en decimeter kortare än jag och har en stor skrattande mun med varma mörkbruna läppar. Kinderna blir runda när hon drar på munnen. Sakta började hon knäppa upp de återstående fyra knapparna i den storblommiga blusen. Hon hade ingen bh under. De två svarta vårtgårdarna stirrade direkt som två uppspärrade ögon mot mig. Hon hade otroligt fina, fasta bröst i perfekt storlek. Dessutom måste hon ha använt solariet flitigt för hela överkoppen. Tuttarna var läckert bruna. Hon vände baken mot mig när hon drog ner sina grå tights. Kickis stjärt är helt underbar, rund och fast. För första gången kom jag verkligen att inse vilken skönhetsupplevelse det är att se på en kvinnokropp. Hon vände sig mot mig igen, lade huvudet på sned och log.

– Ja, nu står jag här i all min prakt. Nu måste vi bestämma oss för vad vi egentligen håller på med. Vill du känna på mig? Får jag känna på dig?
Jag reste mig och gick fram till henne. Utan att säga något lade jag höger hand på hennes vänstra bröst. De enda bröst jag tagit på var mina egna, men det här kändes helt annorlunda. Konsistensen var liksom en annan och det kändes häftigt på något sätt. Jag blev liksom glad i hela kroppen. Jag tittade upp på Kicki, som log mer avslappnat nu, och sedan fångade jag upp det andra bröstet med vänsterhanden. Jag kände bröstvårtan som något hårt mot handflatan och när jag tog bort handen så såg jag att den var betydligt större än mina egna. Framför allt längre och den såg riktigt ”sugvänliga” ut. Det var faktiskt inget stort steg att böja sig ner och ta vårtan mellan läpparna, låta tungans spets leka med spetsen på ett av hennes små känslospröt. Kicki smekte mig i håret och jag höll om det andra bröstet.

Bakom Kicki fanns en mjuk lurvig matta och hon lade sig ner försiktigt, såg till att jag följde med utan att tappa vårtan ur munnen. Nere på golvet kom näsan och kinden mer mot hennes hy och jag kände hur otroligt mjuk och skön hennes kropp var att känna mot ansiktet och hur gott hon luktade. Jag blev som besatt av att få kyssa henne över allt och att lukta, på varje ställa sniffa och sniffa länge, länge. Men fittan (jag vill använda det ordet här) undvek jag i det längsta. Det var något som tog emot, ända tills nyfikenheten vann.
Hennes bröstvårtor hade nästan blivit hårda omedelbart och jag kände det fuktiga i mina egna trosor. Med ett finger måste jag kolla hur hon reagerade på min upptäcktsfärd över hennes kropp. Det var alldeles blött. Så där så att det nästan gick av sig själv när jag började låta fingret glida in och ut. – Ta två, uppmanade Kicki och särade mer på benen, grep om låren nära knäna och drog upp dem. Jag kunde se rakt in i henne där jag satt på knäna mellan hennes ben. Det syntes hur glansiga och ”kletiga” mina fingrar blev och nu var jag som ett barn. Jag ville känna och smaka på allt nytt. Så fingrarna åkte in i min egen mun och jag slickade i mig hennes saft. Det var en märklig känsla. Jag vet inte om det är rätt att säga att det smakade gott, men det var som om smaken i munnen och hennes öppnade sköte så starkt uppmanade mig att ”dricka mera”. Kicki tittade på mig med en vädjande blick och sa:
– Snälla…

Jag hade sugit på penisar några gånger och jag kan inte påstå att det var så där vidare käckt att ha en sådan där stor grej i munnen, men jag lade mig till rätta och när jag hittade hennes klitoris med tungspetsen så gav det en kittlande känsla som gjorde att jag bara ville fortsätta och hela tiden fortare. Kickis andning blev efterhand tyngre och snabbare. Det var som om ljudsignalerna gick direkt genom hörselgångarna och ut i tungspetsen där de fortplantade sig i allt intensivare vibrationer.

När det gick för Kicki så var jag nästan lika mycket i extas och först då märkte jag att min hand måste ha tryck länge och väl mellan mina egna ben. Kicki låg och pustade länge med slutna ögon. Jag lade mig bredvid och pussade henne på den stängda munnen, på ögonlocken, på halsen. Lite kändes det som om förtrollningen brutits när hon ”vaknade till liv”.
Det var inte alls självskrivet att vi skulle fortsätta leken med ombytta roller. Jag tror till och med att jag stelnade till lite när Kicki började smeka av mig kläderna i ett m y c k e t högt tempo. När jag låg där på mattan förstod jag hur mycket hon fantiserat om mig. Hon kunde inte hejda sig.

Hon var som en gourmet som gått hela året och drömt om ett julbord så att salivproduktionen gått för högvarv. Hon kunde inte välja fat, hon måste smaka på allt samtidigt. Så långt var det inte så skönt, men efter en stund kunde hon lugna ner sig och då förstod jag att hon vet hur man smeker en kvinna. Det mest underbara var nog hur försiktigt hon förde sin sina fingrar i min ganska lilla och trånga slida.
Jag har alltid haft lite panik inför själva penisinförandet. Här hann jag aldrig få några sådana känslor. Plötsligt var det bara något inuti mig som kändes så fantastiskt skönt. Sedan var det som om cellon på exakt rätt ton anslöt sig till soloviolinen när hennes mun kom med sitt tryck och sin rörelse mot klittan.

Jag har alltid kunna behärska mina ljud när jag varit med killar, av rädsla för grannar, för att inte upplevas som pervers och så där. Jag hade nog egentligen inte så mycket ljud att tysta heller. Men nu gick det inte. Jag skrek. Jävlar vad jag skrek. Och när det inte fanns något skrik kvar längre så började jag gråta. Då gick det och orgasmens vågslag gav bara mer kraft åt gråten.
Kicki stannade kvar där nere en stund och gjorde så att det sköna stannade kvar länge. Sedan kom hon till mig och tog mig i sin famn, kramade mig länge och vaggade mig. Det var första gången i mitt liv som jag upplevde en riktig orgasm. Vi var tillsammans hela helgen, älskade på nya sätt och nya ställen. Det var omtumlande, men under söndagnatten, när jag snurrade mig i min egen säng utan att kunna somna, insåg jag att jag var störtförälskad i Kicki och verkligen ville var hennes älskarinna, skulle till och med våga leva öppet i ett förhållande med henne.

Vi träffades två veckor senare, nästa gång Peter hade barnen, och vi hade det lika fint, men efter ytterligare två veckor hade Peter tröttnat på sin lilla flamma och ville komma hem. Då verkade allt i ett svep glömt för Kicki, både vad Peter gjort mot henne och vad vi hade tillsammans. Hon tog emot honom med öppna armar och förklarade ganska kort för mig att vi skulle glömma det som hänt. Och framför allt inte nämna det för någon. För mig var det ett slag och det dröjde ett bra tag innan jag kom över henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *