Klubben

När man varit gifta länge är det lätt att det smyger sig in slentrian i förhållandet. Och i vårat fall var det det ett faktum. Efter nästan varit tillsammans i tjugo år så hade det blivit lite slentrian i vårat förhållande. Det var mycket jobb för oss båda och en hel del med barnen så. Jag tyckte att vi kunde prova på att göra vårat sexliv lite mer spännande för att vi inte skulle fastna och tröttna på varandra. Mitt förslag var att vi skulle bjuda in en till i våra sexlekar men det var inget du nappade på. Du var rädd för vad som skulle komma dagen efter, ågren och dåligt samvete. För min del är det ingen fara med sånt men med dig så var det där skon klämde. Vi hade varit i Örebro ett par gånger och festat loss och bott på hotell, det hade varit toppen. Där fanns även en par och singel klubb dit man kunde gå för att förlusta sig om man ville utöka sitt sexliv. Mina försök att få med dig dit hade misslyckats ett antal gånger så jag hade mer eller mindre gett upp hoppet om att vi skulle gå dit någon gång.

Vi lyckade en helg att få barnvakt till våran minsta son och det skulle bära iväg till Örebro för ett dygn för oss själva. Vi skulle äta, dricka och mysa bara vi utan några barn i närheten. Jag frågade dig om vi skulle göra något speciellt eller bara mysa ordentligt. Du sa att vi kunde ”kanske” gå på den där klubben och titta lite, bara för att se om det är något för oss. Jag sa att man inte bara kunde ”droppa” in utan att man var tvungen att anmäla sig innan och sedan betala entré avgift när man anländer. Du ville tänka på saken ett tag sa du och vi packade i ordning det vi skulle ha med oss. En kort stund innan vi skulle gå sa du att vi kunde ju gå dit och bara titta lite. Jag ringde till klubben och sa att vi var ett par som var nyfikna på att besöka klubben i morgon på Fredag kväll. Hon som svarade gav mig adressen och gav mig instruktioner hur det gick till. När det var klart sa jag till dig att allt var ordnat och att vi skulle anlända mellan kl 22 och 23 för att bli insläppta. Du sa att du tyckte att det var väldigt nervöst men samtidigt spännande. Jag bad dig att ta med lite ”extra” kläder för att förhöja det hela. Du tittade på mig med ett leende och försvann in i sovrummet en kort stund. Färdigpackade och klara gav vi oss av till Örebro.

Väl på hotellet så duschade vi och gjorde oss i ordning för att gå ut och äta en liten bit. Vi gick på en litet hak som vi brukar gå på och tog varsin sallad och en öl. Eftersom det var Fredag eftermiddag redan så gick vi runt lite i stan och tittade en stund innan vi gick tillbaka till hotellet. Vi la oss och vilade lite och naturligtvis somnade vi till en stund. När vi vaknade så var klockan redan halv åtta så vi gick upp och duschade för att göra oss i ordning. Vi hade tänkt att gå ner till Bishops Arms och dricka upp hotellcheckarna som jag hade fått för att jag var stamgäst.

Du klädde på dig i badrummet så jag fick inte se dig förrän du kom ut färdigklädd och jättefin. Du hade en halvlång svart klänning med en generös urringning och svarta strumpor. Svarta mockapumps gjorde det hela inte sämre, med andra ord, en mycket vacker och lite utmanade kvinna. Själv hade jag svarta byxor med svart skjorta till så vi såg nog ganska stiliga ut båda två. Du hängde ponchon över axlarna på dig när vi gick ner till Puben, det var lite kyligt ute men varmt och skönt därinne. Vi satt där och drack lite vin mest för att fördriva tiden tills vi skulle ta en taxi till klubben. Klockan gick hastigt vidare som den brukar göra när man har trevligt och så var den halv elva på kvällen. Jag ringde en taxi som anlände efter ca fem minuter och vi klev in. Väl framme vid adressen som jag fått såg vi en gul villa. Vi klev ur taxin och gick fram till dörren och ringde på. Dörren öppnades av en kraftigt målad kvinna i fyrtio- fyrtiofem års åldern. Vi fick visa leg och betalade trehundra kronor för oss båda i entré. Väl inne på stället så hängde vi av oss ytterkläderna och fick ett litet skåp som vi kunde lägga mobiler och nycklar i.

När vi kom in i den så kallade bardelen så var det redan en hel del folk där och jag märkte att du kände dig lite obekväm. Värdinnan visade oss runt på klubben, alla olika rum och sånt som fan där. Vi återvände till bardelen och slog oss ner med varsitt glas vin som jag köpte i baren. Vi hade inte suttit länge innan ett par i trettioårs åldern frågade om dom fick slå sig ner vid vårat bord. Vi bjöd dom att sitta hos oss och det kändes med en gång bättre. Tjejen var kort och mycket smal, nästan plattbröstad, kort mörkt hår och kraftigt sminkad och hette Lena. Killen såg trevlig ut, mellan brunt hår medellängd och även han smal och hans namn var Johan. Dom frågade oss om det var första gången här och vi svarade att så var det. Dom hade varit där ett par gånger tidigare och tyckte att det var ett bra ställe om man ville få utlopp för sina fantasier och sånt.

Vi hade suttit och pratat säkert en halvtimme när en ganska lång man frågar om han får slå sig ner hos oss. Det finns en stol över så vi bjöd honom att sätta sig ner. Han såg nästan ut som Bengt Magnusson på Tv. Han var väl i femtoiårs ålder, såg att vara normalbyggd, det man kunde se av kläderna att döma. Vi frågade vad han som singel kille gjorde här? Han sa att han tröttnat på att hans fru inte ville ha sex så han hade varit här ett par gånger men det hade aldrig gått så lång som att han hade haft sex med någon här, han hade mest tittat på när andra hade sex och runkat till.

Det blev en trevlig stund där vi satt och pratade alla fem när Lars som den äldre mannen hette sa att han tyckte att vi skulle gå runt och titta i rummen lite vad som försiggick där, det är halva nöjet sa han. Vi reste på oss och följde efter honom när han stannade vid ett rum med öppen dörr.

Vi tittade in och där låg ett par och en tjej och hade sex mitt framför ögonen på oss. Man såg klart och tydligt vad dom gjorde där inne. En kvinna stod på alla fyra medans en annan kvinna låg framför henne som hon slickade samtidigt som en man tog henne bakifrån. Synen och deras stön gjorde att jag kände kåtheten komma som ett expresståg. Din hand i min började bli lätt fuktig och jag misstänkte att du inte heller var oberörd av skådespelet som utspelades framför oss. Helt plötsligt lutar du ditt huvud mot min axel och viska att du känner att någon smeker dig över din rumpa. Jag säger att om du tycker att det är obehagligt så ska du säga till. Vad tycker du, frågar du mig. Jag svarar att jag tycker att du ska låta handen smeka vidare, men att det avgör du. Du säger inget utan står kvar och tittar på de tre som älskar framför oss. Jag märker att du börjar skruva på dig och viskande frågar jag vad som händer. Du svarar att handen har letat sig in under klänningen och är på väg upp mot låret. Jag vänder mig om sakta och ser att det är den äldre mannen som smeker dig.

Lena och Johan märker inte vad som försiggår utan de står kvar och tittar på de tre i sängen. Lars säger lite halvtyst att vi kanske ska gå in i ett rum vi också. Du säger lika tyst att du inte tänker göra något inför öppen ridå. Lars svarar då att det finns ett rum där man kan låsa dörren för att vara ifred. Du tittar på mig och jag vet vad du tänker så jag säger att det får du bestämma men du vet nog vad som kommer att hända där inne på rummet. Så om du vill så går vi in annars så stannar vi kvar här om det är bättre för dig säger jag. Du viskar till mig att nu när vi har kommit hit och att du inte kommer att komma tillbaka igen så kanske vi ska göra det i alla fall.

Det går nog någon minut innan du har funderat klart. Du vänder dig mot Lars och säger att han ska gå före så följer vi efter. Du vänder dig mot mig och kramar om mig och säger att du är orolig för att det ska bli något knas mellan oss eller att du ska känna dig jättesmutsig efteråt. Jag säger att jag alltid kommer att älska dig vad som än händer och sker. Du ger mig en lång blick och tar mig i handen och följer efter Lars in i rummet. När vi kommit in på rummet och ska låsa den så kommer Lena och Johan och ställer sig i dörren och frågar om dom är välkomna att vara med dom också. Jag svarar snabbt att det är helt ok för mig och du ger mig en lång blick. Jag låser dörren efter dom.

Väl inne i rummet ser vi en soffa och en stor dubbelsäng i mitten. Vi sätter oss i soffan och Lars sätter sig bredvid dig och lägger en hand på ditt lår och börjar smeka det. Han smeker sakta upp klänningen lite så att hans hand kommer upp på låret och låter den närma sig slutet på låret. Helt plötsligt slår det mig att jag inte vet vad du har under och jag känner hur kåtheten stiger i min kropp när jag ser ditt strumpklädda lår med hans hand smekande det.

Du vänder dig mot mig och kysser mig. Jag besvarar kyssen men kan inte låta bli att snegla på Lars hand som har kommit till slutpunkten på ditt lår och ser att klänningen är uppdragen så att man ser att du har på dig strumporna som är som strumpor och strumpbyxor. Jag ser och känner på din kyss som blir intensivare att hans hand har nått sitt mål. Han låter sina fingrar smeka ditt nästan helt rakade sköte och du stönar i kyssen. Du slutar att kyssa mig och lutar ditt huvud mot min axel och blundar. Jag ser att Johan lösgör sig från skuggorna och kommer fram till oss för att ställa sig på knä mellan dina särade lår. Hans huvud närmar sig ditt sköte och Lars slutar att massera dig. Du ryggar till när Johans tunga träffar ditt sköte och tar min hand i din och trycker den hårt ett tag. Jag ser Johan slicka dig och ser att hans mun är alldeles blöt av dina safter så jag vet att du inte kan tycka att det är otrevligt, märker det på dina stön också. Lars försöker att få av dig klänningen och du lösgör dig från mig så han kan få av den över huvudet på dig. Johan slutar inte att slicka dig för en sekund under tiden. Nu är du naken sånär som på dina ”strumpbyxor” och dina pumps. Jag ser Lars och Johans gillande blickar när dom ser dina stora fina bröst. Lars kan inte låta bli att luta sig fram och ta en bröstvårta i munnen och försiktigt smaka på den.

Lars reser sig upp, tar din hand och leder dig till sängen. Du vänder dig om och tittar på mig och jag nickar jakande. Johan har rest sig upp och börjar att klä av sig. Han är smal och nästan spenslig med en normalstor kuk. Du lägger dig på sängen och sluter dina ögon medans Johan lägger sig mellan dina ben och börjar där han slutade, att slicka dig.

Lars ställer sig bredvid sängen och klär även han av sig. Hans kropp är lite kraftigare än Johans men den är inte tjock på något sätt. När han dra av sig kalsongerna hajar jag till. Det var den största kuk jag sett i verkligheten, lång och väldigt grov. Han runkar den några gånger och jag kan inte undgå att se det stora blålila ollonet som är helt blottat. Han kryper upp i sängen och lägger sig bredvid dig och kysser din kropp medans Johan fortsätter att slicka dig. Jag ser att du börjar röra på dig, stönande och vet att om han fortsätter så kommer du att komma snart. Lars tar din hand och lägger den på sin kuk. Jag ser som i trance hur din lilla hand greppar den stora kuken och du öppnar ögonen för att se vad du fått tag i.

Du reser dig upp halvägs och börjar runka hans kuk sakta, först med en hand men du använder snart båda händerna och jag ser att det är en bra bit kvar av staken när du greppat den med båda händerna. Du ställer dig på alla fyra och jag ser rakt in ditt vackra sköte bakifrån medans du sakta sänker ditt huvud över hans Lars kuk. Du tar honom i munnen, lirkar försiktigt in honom i munnen för att inte rispa den med tänderna. Du suger honom med långa drag och jag hör hans stön, jag vet vad han får. Du är underbart bra på att suga kuk. Under tiden så har Johan ställt sig bakom dig, jag vet vad han tänker göra och ska precis säga åt honom att använda en kondom när han tar fram en ur sina byxor som ligger på golvet och trär på den på sin kuk.

Det verkar gå en million år från att han satt på kondomen tills han trycker in den i dig bakifrån och börjar sakta att stöta i dig. Du slutar för en stund att suga Lars när Johan börjar knulla dig bakifrån. Du ligger på magen med rumpan i vädret och bara tar emot Johans kuk som oförtrutet åker ut och in i dig. Jag hör klatscharna när era kroppar slå ihop när hans kuk bottnar i dig. Mitt stånd är som aldrig förr och jag är på väg att ta av mig byxorna när jag känner en hand på mitt lår. Det är Johans tjej som smeker mig över skrevet för att i nästa stund knäppa upp mina byxor och dra ner dom till vaderna. Jag knäpper upp skjortan lite när jag känner hennes hand omsluta mitt bultande stånd. Tittar på henne där hon sitter bredvid mig i soffan och ler. Hon viskar i mitt öra om jag gillar vad jag ser, jag nickar bara stumt till henne. Hon ställer sig upp och skalar snabbt av sig kläderna och jag hade rätt när jag tyckte att hon hade små bröst. Det var ett par små kullar med ett styvt hallon på varje som stod rakt ut och bara väntade på att en mun skulle smaka på dom. Jag gjorde dom inte besvikna utan jag smakade på dom och Lena vred sig av kåthet.

Jag gjorde dom inte besvikna, tog en i munnen medans jag sneglade på er i sängen och såg att du börjat suga Lars igen medans Johan tog dig bakifrån. Lena kröp efter ett tag ner till mitt skrev och lät sina läppar omsluta mitt bultande stånd. Att min fru var bra på att suga kuk det visste jag, men Lena var inte långt ifrån. Hon slickade min stam för att i nästa stund låta tungan leka runt ollonets flänsar. Min blick var som fastnaglad dig i sängen där du hade in i munnen och en i skötet. Helt plötsligt så drar du dig framåt så Johan halkar ur. Du säger något till Lars som jag inte hör men jag fattar snart vad det är när han trär på en kondom på sin kuk. Den räcker inte riktigt till på längden med det räcker gott och väl. Du vänder dig om för att se på mig när du upptäcker att Lena sitter mellan mina ben och suger mig.

Ditt ansikte spricker upp i ett leende och du säger till mig.
-detta har du vilja se länge eller hur, passa på och njut nu för det kommer inte att ske igen. Du tar ett stadigt tag om hans kuk, lyfter lite på höfterna för att gnida ollonet mot dina blygdläppar ett par gånger innan du sakta låter din kropp sjunka ner över han stora kuk. Du stannar halvvägs och juckar lite innan du sätter dig ner helt. Jag ser hans kuk försvinna in i dig och tillslut sitter du på honom helt och hållet. Det enda jag ser är hans pungkulor under din rumpa. Du börjar sakta att rida honom och ökar efterhand farten när ditt sköte vant sig vid honom. Under tiden så har Lena sugit min kuk stenhård och jag har varit nära att komma i hennes mun ett antal gånger men hindrat henne från att slutföra det.

Lena kryper upp i soffan och lägger sig på mage med sin lilla smala rumpa i vädret och jag ser blygdläpparna som är lätt särade och fuktiga och kan inte låta bli att böja mig fram och smaka på hennes sköte. Det smakar annorlunda än min fru, syrligare men friskt och fräscht. Jag låter tungan löpa i skåran ett par gånger innan jag reser mig upp och ställer mig bakom henne. Jag är fast besluten att sätta på denna tjej som står med rumpan i vädret framför mig. Plockar fram en kondom och trär på den. Tittar på dig en gång till och ser även du tittar på mig. Jag tar ett stadigt tag om min kuk och borrar in den i Lena hela tiden med blicken riktad mot dig. Jag ser dina ögon spärras upp i samma ögonblick jag borrar in mig i Lena. Du böjer ditt huvud bakåt och stönar högljutt när du rider Lars.

Johan tittade även han på oss och log märkte jag. Han placerar sig bakom dig och trycker ner din kropp mot Lars bröstkorg. Jag vet vad han vill göra. Men det är ingen ide tänker jag, det tillåter hon aldrig, att någon annan tar henne i baken. Jag mer anar än ser Johan ta tag om sin kuk och försöker att pressa in den i din rumpa. Du stelnar till men rör dig inte ur fläcken när Johans kuk nosar på din ringmuskel. Jag tror inte det är sant det jag ser, när Johan släpper taget om sin kuk och när jag hör ditt dova stön, då visste jag, han fick ta dig där bak. Alldeles ifrån mig av kåthet pumpar jag min kuk i Lenas fitta bakifrån med allt vad jag förmår och hör henne gny under mig.

Jag kan inte låta bli att titta på er i sängen. Ser dig lutande över Lars med Johan pumpande i din bak, en syn som nästan fick det att gå för mig. Raskt drog jag mig ur för att inte komma än. Jag hör dig stöna från sängen och ser nu att dom båda männen hittat rytmen, dom borrar sig ut och in i dina hål växelvis. Du stönar högre och högre och jag vet att du snart kommer att komma. Vild av kåthet bestiger jag Lena igen, men denna gång placerar jag min kuk mot hennes rosett. Ta det försiktigt säger hon och i nästa ögonblick pressar sig mitt ollon in i hennes rumpa och jag börjar stöta i henne hårt och hetsigt. Jag tittar på dig samtidigt som jag knullar Lenas anus. Plötsligt stönar du till och jag vet att du kommer, känner igen stönen väldigt väl. Vet att ditt sköte drar ihop sig hårt och vet vad männen du har i dig känner. Johan ökar tempot och det smackar när hans höfter slår mot dina skinkor. Med ett stön så borrar han in sig i botten i din rumpa och tömmer sig i kondomen. Nästan samtidigt känner jag att jag är på väg och med ett par sista hårda stötar så drar jag mig ur Lenas anus, drar av kondomen och skjuter min säd över hennes skinkor.

Johan drar sig sakta ur din rumpa och sätter sig på sängen och drar även han av kondomen. Kvar är bara du, och Lars som oförtrutet verkar kunna hålla på hur länge som helst. Men även han börjar stöna och vrida sig under din ritt och vi förstår att han snart kommer att spruta. Han välter över dig på rygg och stöter i dig hetsig och snabbt ett par gånger innan han drar sig ur dig, drar av kondomen och sprutar ut sin sats över ditt blygdben. Han låter sitt ollon smeta ut säden över det lilla som är kvar av ditt könshår och sjunker sedan ner på sidan bredvid dig.

Du reser dig upp med en gång och kommer fram till mig där jag sitter i soffan helt naken och sätter dig nära mig, kramar om mig och viskar i mitt öra att du älskar mig över allt annat. Jag kan inte låta bli utan jag låter min hand glida ner mellan dina ben och känner Lars kletiga säd på ditt blygdben. Jag viskar samtidigt i ditt öra hur du tyckte det var med Lars, och Johan också förståss. Du säger att i början var du jättenervös men efter ett tag så släppte det. Lars var skön sa du med du föredrar i alla fall dom lite mer normala storlekarna. Det var lite jobbigt ibland, men häftigt att ha provat en så stor som Lars.

Johan och Lena klädde på sig och gick ut ur rummet. Lars sa att han skulle gå och duscha och frågade om vi ville göra honom sällskap. Vi svarade att vi skulle tillbaka till hotellet för att duscha där. Lars gav dig en pappersrulle som stod i rummet så du kunde torka av dig det värsta. Vi klädde på oss och gick ut ur rummet för att ta på oss ytterkläderna och fixa fram en taxi.

När vi kom ut till baren såg jag att du såg skuld tyngd ut och jag frågade vad som var fatt.
-tänk om dom här inne har hört oss, sa du. Jag försäkrade dig att det inte var någon fara, dom är vana vid sånt här och det spelar väl ingen roll för vi kommer ju inte att träffa dom något mer eller hur? Du nickade tyst. Lars var redan försvunnen och jag undrade vart han tagit vägen när han fem minuter senare dök upp och sa att nu var han också klar för att åka hem. Jag föreslog att vi skulle dela på taxin, det blir enklare för alla parter. Taxin kom och vi klev alla in i den. Du och jag satt i baksätet och Lars satt fram. Jag sneglade på dig och försökte lista ut vad som försiggick i ditt vackra huvud.

Vi kom fram till hotellet vid ett tiden på natten och klev ut och stängde dörren. Lars klev också ut och sa att han skulle gå härifrån, det var inte så långt. Vi stod vid porten och tog adjö när plötsligt fan for i mig. Lars!! Vill du komma med upp på lite vin sa jag och fick en hastig blick ifrån dig. Gärna det sa han och vi tog hissen upp till våran lilla svit som vi hade. Du gick raka vägen in i duschen och jag satte mig ner i soffan och både Lars och jag hörde duschen starta.
-du har en fin fru sa han till mig
-det har jag, svarade jag. Lars kontrade med att fråga om jag inte blev svartsjuk när jag såg dig bli tagen av honom och Johan på klubben.
-det var det absolut läckraste och sexigaste jag varit med om sa jag. Han log och nickade, hon är bra i sängen din fru, sa han.

Jag öppnade vindunken vi hade köpt på dan och hällde upp till oss alla när du kommer ut ur duschen. Vacker som en gudinna med morgon rocken om dig. Du slår dig ner hos mig i soffan, tar ditt glas och tar en stor lunk när Lars säger.
-jag har nyss sagt till din man att jag tycker att du är väldigt bra i sängen. Rodnaden spred sig över dina kinder när du tittade snabbt tittade ner i glaset och tog snabbt en klunk till. Lars var en bra konversatör och snart satt vi där och skrattade och hade det mycket trevligt. Det var bra åtgång på vinet och vi blev alla lite berusade. När du reste på dig för att gå till badrummet så såg jag att du var lite ostadig på benen.
-du är bra tankad, tänkte jag.

När du kom tillbaka och satte dig ner så gled morgonrocken isär lite och jag såg vart Lars blick var någonstans, mellan dina ben. Påverkad av vinet så tänkte du antagligen inte på det utan bara fortsatte att prata med oss. Lars ögon slukade dig med hull och hår och jag såg att han vill att du skulle ta av dig morgonrocken. Jag sneglade mot hans skrev och såg att det började bli trång där nere. Ytterligare ett glas vin rann ner genom våra strupar. Nu var det min tur att gå på toa. När jag kom tillbaka såg jag att Lars hade satt sig hos dig så jag satte mig på andra sidan om dig. På så sätt hade du en man på varje sida om dig. Du tittade på oss växelvis och sa.
-har ni fyllt mig så ni kan utnyttja mig? Nja,,, så är det inte riktigt sa jag.
-va synd då, svarade du snabbt.

Lars var inte sen att dra nytta av vad du sa utan han svarade snabbt tillbaka.
-vill du ha oss då, sa han. Jag trodde inte det var sant när jag hörde vad du sa, men antog att det var vinets förtjänst.
-om ni vill ha mig så ta mig, sa du.

Lars öppnade knuten på din morgonrock, stack in handen och greppade ett bröst. Du lutade dig tillbaka när jag öppnade den helt och lät mina läppar omsluta det andra hallonet som var styvt, du hade blivit kåt igen. Vi skalade av dig morgonrocken och du satt helt naken mellan oss vacker, het och villig. Du reste dig upp och ställde dig framför oss, lite vingligt och sa att det inte var rättvist att bara hon var naken. Vi klädde snabbt av oss och såg dig gå sakta mot sängen där du la dig på rygg. Vi la oss på varsin sida om dig och smekte och kysste din kropp överallt. Dina händer greppade oss båda och du runkade våra kukar medans vi smakade på din kropp.

Du släpper taget om min kuk, lutar dig på sidan och greppar Lars med båda händerna Jag kryper ner till din rumpa och lyfter på ena benet och låter mina tunga bada i ditt våta sköte, att du är kåt råder det inga som helst tvivel om. Jag varken kan eller vill hålla mig när jag ser din mun omsluta Lars stora ollon. Lyfter därför ena benet och trycker in min kuk i ditt längtande såphala hål. Ett stön kommer över dina läppar när jag bottnar i dig, sporrad av dina ljud låter jag min kuk fara ut och in i dig. Om det beror på vinet vet jag inte men jag orkar hålla på mycket längre nu och njuter av det som aldrig förr, din värme som slukar min stake helt och fullt. Du drar dig uppåt så jag halkar ur, ställer dig på alla fyra så jag kan ta dig bakifrån. Lars pockar med sin stora kuk mot din mun och du slukar den igen.

Jag vill inte komma ännu så jag backar ur dig och kysser och slickar dina blöta blygdläppar. Lars stönar och du vet tydligen vad han vill för du drar dig upp över hans höfter, tar ett stadigt tag om han kuk, drar ner förhuden så det blålila ollonet är alldeles bart och gnuggar det mot din öppning. Jag ser hans ollon bli vått och glansigt av sina safter innan du låter tyngdlagen göra sitt jobb och låter honom bottna i dig.

Du rider honom hetsigt och lustfyllt. Jag höra dina stön och vet att du njuter av att känna Lars kuk borra sig in i dig. En tanke slår mig plötsligt, han har ingen kondom. Tydligen vet du vad jag tänker på för du tittar på mig och säger stönande.
-jag vet, jag vet, men det är ingen fara.

Jag sitter stum och tittar på när hans väldiga kuk tar dig om och om igen. Eller är det tvärtom? Det är du som tar han väldiga kuk om och om igen? Vilket som helst så gör det mig jättekåt och jag vill ha dig som Johan tog dig. Jag ställer mig bakom dig, kysser dig i nacken och viskar att jag vill ha dig.
-ta mig då, väser du med kättjan lysande ur dina ögon. Jag tar ett stadigt tag om min kuk, drar tillbaka för huden och gnider in lite saliv på ollonet innan jag placerar den mot ditt anus. Jag håller kuken stilla där en stund och du pressar dig bakåt till din ringmuskel ger vika och jag glider in. Jag stannar upp när ollonet kommit in för att du ska vänja dig lite. Men sådana planer har du inte för du pressar dig ytterligare bakåt och min kuk glider in till roten och jag bottnar i dig. Det är trång och jag känner tydligt Lars kuk i dig när han stöter i dig.

Jag börjar sakta att knulla dig och snart har vi hittat ett bra tempo som vi oförtrutet tar dig i. Du börjar stöna mer och mer och jag vet att du snart kommer att komma igen. Jag kör in kuken i botten i din rumpa och känner dom bekanta kittlingarna och vet att jag snart kommer. Med ett tungt stön kör jag in kuken i botten på dig och låter mig explodera där. Jag slungar ut min säd i din trånga rumpa och märker i samma ögonblick att du också kommer.

Jag drar mig ur dig sakta och ser dig kasta huvudet bakåt när du rider Lars som en valkyria. Varje gång han bottnar i dig ser jag min säd pressas ut ur din rumpa. Lars snurrar runt så du hamnar på rygg och han lägger dina vackra långa ben över sina axlar och låter kuken gå som en pistong i dig. Jag har en perfekt syn där jag sitter i fotänden på sängen och ser han nästan onormalt stora kuk borra sig in i dig och ser samtidigt hur lätt du tar emot honom om man jämför med hur det var på klubben första gången. Med ett vrål kör han kuken i botten på dig stönar tungt. Han låter sin sperma dränka din hungriga fitta som slukar allt med glädje och lust. Han efterknullar dig så länge han har stånd och lyckas att få dig att komma en gång till.

Mycket mer minns jag inte än att vi lägger oss ner i sängen alla tre, du i mitten. Du vänder dig mot Lars och ger honom en puss på kinden och säger god natt och tack för en underbar kväll och natt. Du vänder dig sedan mot mig, lägger armen över bröstet på mig och säger.
-det har varit en underbart skön med mycket syndig kväll, älskar dig över allt.
-det samma svarar jag, älskar dig mest.

Jag hörde att du somnade ganska fort och lika så gjorde Lars. Själv hade jag svårare att somna, jag låg och tänkte tillbaka på allt som hänt under kvällen. Hur du hade ändrat dig på klubben och allt det andra också. Inte för att jag hade något emot det, det var bara det att det inte var likt dig. Efter ett tag somnade även jag. När jag slog upp ögonen kikade jag på klockan, den var halv fem på morgonen. Jag tittade på dig och såg att du låg på mage med en hand på Lars lår. Du hade tagit nästan allt täcke från honom så han låg där nästan naken med staken vilandes mot låret. Även i slakt tillstånd var den imponerande att se, tung och grov och farligt nära din hand. Tänk om du flyttade handen bara några centimeter så, mina tankar virvlade runt i mitt huvud. Jag kände att jag var tvungen att gå på muggen så jag smög försiktigt iväg för att inte väcka er där ni låg och sov. När jag kom tillbaka så kunde jag inte låta bli att titta på dig där du låg, du var vacker. Jag kröp ner i sängen och drog täcket över mig. Då rörde du på dig så pass mycket att täcket åkte av dig och du blottade din rumpa. Jag var bara tvungen att resa mig upp bara lite så jag kunde se på dig. Du såg mycket läcker ut och ett tag så funderade jag på om jag skulle väcka dig och ta dig igen. Jag kände kåtheten komma smygandes igen och min stake reste sakta på sig.

Lars rörde sig nu också lite, han la sig på sidan mot dig och jag tittade spänt på vad som skulle hända nu. Hans kuk låg mot din hand och det tog inte många sekunder innan din hand greppade hans organ. Jag hörde Lars stöna lätt och din andhämtning började bli lite oregelbunden. Lars reste sig sakta ur sängen för att även han gå på muggen. Jag såg hans halvstyva kuk gunga tungt när han gick iväg. Man hörde att toan spolade och Lars kom tillbaka. Han stannade vid fotänden på sängen och tittade på dig där du låg och sov på mage. Dina ben och din rumpa var helt blottade, täcket hade du från korsryggen och upp till nacken. Jag sneglade på honom så att han inte skulle se att jag var vaken, jag ville se vad han tänkte göra. Han närmade sig mycket försiktigt sängen och smög sakta, sakta upp i den. Lars smekte dina ben och lät händerna forma sig runt dina stjärthalvor och masserade dom sakta och mjukt. Han tog tag om dina vader och särade lite på benen så att han kunde krypa upp mellan dina ben och tittade rakt på ditt sköte bakifrån.

Jag ser han böja sig ner och låter sin tunga slicka ditt spermafyllda sköte. Du stönar till, vaknar och säger.
-men Min man då? Låt han sova svarar Lars.
-vi kan inte vara i sängen hör jag dig säga.
-kom säger Lars till dig, vi går till soffan. Jag ser dig resa dig upp ur sängen och ser din rumpa vandra iväg till soffan där Lars redan sitter och drar i sin kuk. Väl framme sätter du dig på huk och tar hans kuk i munnen och börjar suga. Hans stön blir lite för höga och du hyschar honom med en gång. Men fortsätter att suga och slicka på hans styva organ. Jag hör Lars säga att han vill smaka på dig så du reser dig upp och lägger dig på rygg i soffan med ena benet på ryggstödet och det andra låter du vila med foten på golvet. Du ligger helt uppfläkt framför honom och han böjer sig ner och smakar på dig. Hans tunga är ganska ljudlig och jag hör att det smackar om er när han slickar dig. Du vrider dig av lust i soffan men vill inte att han ska slicka dig mer för jag ser att du reser dig upp och grenslar Lars där han sitter i soffan med sin stora kuk pekandes rakt upp.

Jag blir faktiskt lite förvånad över hans virilitet, han är lite äldre än mig men fortfarande så får han upp den flera gånger. Du tar ett tag om hans stake och styr den rätt. Utan några större krusiduller så sjunker du ner till botten på honom med en gång. Jag vet att du är het och att du vill ha honom med en gång, jag känner dig ganska väl. Och eftersom det inte var några problem med att honom så var du väldigt kåt. Jag ser dig bakifrån ridandes på honom och du ser ut att njuta för fullt av erat knull. Jag funderar på om jag ska göra er sällskap eller om jag ska låtsas sova. Jag beslutar mig för att sätta mig lite upp för att se bättre men då upptäcker Lars mig men jag lägger mitt finger mot min läpp för att visa honom att jag vill att han ska vara tyst. Han blinkar åt mig och jag nickar. Lars tar tag om dina höfter och pressar dig ner över hans kuk som obönhörligen pumpar i dig, in och ut, in och ut. Det dröjer inte länge innan jag hör dom bekanta stönen och jag vet att han har drivit dig till målet en gång till.

Du kastar huvudet bakåt och stönar tungt och dovt samtidigt som du gnider ditt blygdben mot hans. Jag hör Lars säga att han vill ha dig bakifrån och jag glider snabbt ner så det ser ut som jag sover. Du reser dig upp och han glider ur dig, hans glansiga kuk står rakt upp som en betongpelare. När du lutar dig framåt i soffan så trycker Lars ner din kropp så du ligger med brösten mot soffan och rumpan rakt upp i vädret. Lars tar ett stadigt tag om sin kuk och låter ollonet reta springan lite innan han pressar in ollonet för att i samma sekund dra ut den igen,. Han håller på så ett tag innan han med en enda stöt driver in kuken i botten på dig och jag hör ditt stön högt och tydligt. Lars börjar knulla dig i ett allt högre tempo och för varje stöt åker du framåt en bit. Han stöter ett par gånger till innan han borrar in sig till botten i dig och tömmer sin heta säd i ditt sköte som än en gång sväljer allt som bjuds.

Ni står så ett tag innan du drar dig framåt och kliver ner från soffan och går även du på toan. Lars går och lägger sig i sängen och frågar mig tyst.
-du är inte förbannad va? Jag kunde inte låta bli när jag såg henne ligga där med sin inbjudande rumpa, jag var bara tvungen att ha henne och tydligen var hon kåt också.
-inte det minsta, jag förstår dig, säger jag. När du kommer tillbaka till sängen har vi slutat att prata. Du kryper försiktigt ner mellan oss, lägger dig på sidan med rumpan mot mig och trycker den lite mot min stenhårda stake.
-jag vet att du är vaken älskade make säger du, jag hörde det på dina andetag sa du, och jag visste att du inte skulle ha något emot om jag tog honom en gång till, bara du fick se på, och det gjorde du ju. Jag kramar om henne bakifrån och låter en hand glida ner mot skötet som är fuktigt då du tvättat dig i badrummet. Jag låter ett finger glida in i ditt våta inre och känner att du är fylld av sperma, Lars sperma.

Jag drar av dig täcket så att du ligger helt naken på sidan vänd mot Lars och lyfter ditt ena ben och låter min kuk nosa på ditt sköte. Med en enda stöt så begraver jag min stake i dig och vet att Lars ser allt mycket väl, det eggar mig bara ännu mera.. Jag tar dig hetsigt och hårt, vill bara komma i dig, vill bara köra in kuken så långt det går och fylla dig med min säd också. Tack vare alkoholen så är jag uthålligare än normalt och jag märker att du är på väg en gång till. Jag kämpar för att du ska hinna komma innan jag gör det och denna gången lyckas jag. Vi kommer samtidigt. Ditt underliv drar ihop sig, kramar min stake hårt, hårt och jag kan inte hålla tillbaka mig utan kommer även jag i dig.

Jag drar mig sakta ut ur dig och kysser dig i nacken. Du är underbar min älskling säger jag till dig. Det är du också säger du och ger mig en blöt kyss. Lars reser sig upp ur sängen och säger att han måste nog dra sig hemåt. Han klär på sig och vänder sig mot dig, böjer sig ner och kysser dig på munnen och säger.
-tack för allt, du är den underbaraste kvinna jag har haft sex med.
-tack själv svarar du.

Han går mot dörren och jag kliver upp helt naken och låser den efter honom. Går tillbaka till dig i sängen och frågar vad du tycker om kvällen och natten. Du svarar.
-du trodde aldrig att jag skulle våga men när vi var där så tänkte jag, vad spelar det för roll, jag kommer ju aldrig att sätta min fot där igen så det är bara att prova och se vad jag tycker. Att Johan också kom in var jag inte beredd på men det var faktiskt skönare än jag trodde det skulle vara, jag känner mig faktiskt inte smutsig ett dugg.

-det är bra , svarade jag. Vad tror du? Kan det hända något sånt här igen någon gång, frågade jag dig. Ditt svar överraskade mig en aning.
-kanske det, kanske det, vem vet?

-God natt älskling sa jag
-god natt på dig också sa du. Vi somnade tätt, tätt sammanslingrade.

Det hade gått ca ett halvår efter våran helg i Örebro och det var varmt och skönt ute. Vi hade planerat att gå ut och äta och ha det skönt denna Lördag kväll. Barnen var hos sina kompisar så vi skulle få sova så länge vi ville på morgonen därpå. Vi klädde oss fint och jag bad dig att gå utan trosor under klänningen, bara för spänningens skull. Jag tycker det är mycket upphetsande att veta att du inte har något under även om ingen annan kan se det men bara vetskapen om det gör mig kåt. Så under klänningen var du helt naken, ingen Bh eller trosor, bara stayups och dina pumps. Att inte har någon Bh på dig är också ett önskemål från min sida. Man kan ana dina styva bröstvårtor genom klänningstyget och att veta att männen kan ana dom är väldigt upphetsande. Jag vet ju om att dom är underbart läckra och fina. Att andra män kan ana vad som döljer sig svagt gör ju inte det hela sämre.

Vi gick på ett ställe som vi vet har bra mat, vi åt och drack mycket gott. Efter maten så gick vi till en krog som låg i närheten och tog ett par glas vin. Männens blickar på dina bröst var inte att ta miste på, dom gillade vad dom såg, ofta till deras fruars eller flickvänners förtret. Vi blev lite berusade men var på ett strålande humör. Kvällen blev sen och vi beslutade att ta en taxi hem. Väl hemma tog du av dig pumpsen i hallen och gick in och satte dig i vardagsrummet. Själv hämtade jag två glas och fyllde dom med vin.

Vi satt och myste i soffan, pratade, småkelade och hade det mycket bra. Vi pratade om det som hade hänt i Örebro tidigare och var båda överens om att det var en spännande upplevelse. Jag påminde dig om vad jag frågat dig om på hotellet om du kunde tänka dig något sånt igen. Du tittade på mig och sa att det beror nog mycket på omständigheterna och med vem. Jag kunde inte låta bli att fråga om du skulle kunna tänka dig att vi träffade Lars igen för lite bus på tre, jag menade att du hade ju inte något emot honom då, varken på klubben eller på hotellet. Du sa då att det hade varit trevlig och att han var trevlig och ödmjuk, både vid bordet och i sängen. Jag log åt vad du sa men svarade inte.

Klockan var väl halv tolv när det plötsligt ringer på dörren. Du tittar på och frågar vem tusan är det som kommer så sent. Ingen aning säger jag och reser mig upp och går till dörren för att öppna. Jag öppnar dörren och där står en bekant till oss. Han kliver in i hallen, tar av sig skorna och går in i vardagsrummet där du sitter. Dina ögon spärras upp en kort sekund när du känner igen mannen som klivit in.
-Lars!! Vad gör du här säger du samtidigt som du ger mig en blick under lugg.

Han går fram mot dig och du reser dig upp och ger honom en kram.
-du har rakat dig, säger du till honom. Lars svarade att du hade ju sagt åt honom att han passade bättre utan skägg så. Därefter slår han sig ner i soffan bredvid dig och jag hämtar ett glas vin till honom med. Det tar inte många minuter innan vi alla sitter och pratar. Lars berömmer dig och säger att du är vackrare än sist men du kontrar med att du tycker att du behöver gå ner ett antal kilo. Svaret kommer omgående från Lars som säger att mogna män tycker att kvinnor SKA vara lite fylliga, det är sexigt och du är det. Du undrade vad han gjorde här och hur han visste var vi bodde. Lars svarade att han var här i affärer och tänkte passa på då i samma veva att hälsa på oss. Adressen hade han fått av mig i Örebro bara ifall att han skulle vara i närheten så kunde han komma och hälsa på oss. Vad du inte visste var att jag visste att Lars skulle komma till Stockholm denna helgen. Vi hade bytt mobilnummer samtidigt som han fick vår adress. Det var jag som föreslog att han skulle komma och hälsa på om han hade tid. Han hade då sagt till mig att det fixar han för han ville gärna träffa oss igen. Särskilt dig då på ett visst sätt, som han sa till mig och skrattade.

Allt vin vi hade druckit under kvällen har satt sina spår i oss, vi var lite berusade, men inte mer berusade än att vi kunde få ner ett par glas till med Lars. Du frågade Lars hur det var med honom och hans fru, om det hade blivit någon förändring på sexlivet. Lars berättade att allt var som vanligt, att han inte har haft sex sedan han haft dig i Örebro.
-sex månader utan sex utbrast du, det kan inte vara lätt. Lars suckade och sa att hade fått ta hand om den saken själv så att säga.
-din stackare, svarade du Lars och smeker honom lite på låret sådär vänligt som man brukar göra när man känner medlidande med någon.

Du var som vanligt mycket charmerande och trevlig och Lars la sin hand ömsom på ditt lår och ibland la han armen runt dina axlar för att ge dig en lite snabb kram. Jag såg att du inte hade något emot det utan att du lät honom hållas. Undrar hur detta slutar tänkte jag när jag ser att din hand vilar på hans lår lite förstrött så där. Jag ser då Lars hand som inte heller vilar utan som smeker ditt lår lite mera och intensivare. Hans hand drar sakta upp din klänning lite men bara så pass att ena knät blottas.
-tänker ni fylla mig och utnyttja mig säger du tittande på mig och skrattar. Fylla och utnyttja svarar vi med en mun, det låter inte fel. Det är upp till dig vad du vill säger Lars, helt upp till dig. Du tittar på mig och jag vet vad som rör sig i ditt huvud. Jag säger att det är du som bestämmer vad som händer, bara du. Dina blanka ögon ler och du tittar mig i ögonen samtidigt som du lägger din ena hand på Lars skrev och låter handen gnida det.

Det var länge sedan Lars, det märker jag, sa du och log åt honom. Jag ser Lars blick bli lite simmig när du vänder dig mot honom och knäpper upp hans byxor och drar av honom dom. Jag kan tydligt se utbuktningen i hans kalsonger och den blir större hela tiden av ditt smekande . Du böjer dig ner och biter lätt i hans halvstyva kuk genom kalsongerna ett par gånger innan du drar av dom. Jag hade glömt bort hur stor den var och det hade du nog också gjort för du hajade till lite när du såg den ligga över ena låret. Du tog tag i den och började sakta runka honom ett par gånger innan du drar bak förhuden och blottar hans ollon som är alldeles kåtsvullet och blankt av försats innan du böjer dig ner och blåser lite lätt på det. Lars stönar svagt och jag sitter som fastfrusen, kan inte röra på mig och bara njuter av det som spelas upp framför mina ögon. Ser hur du låter dina rödmålade läppar omsluta hans ollon och bara suger lätt på det, liksom smakar på den. Lars stönar och vrider sig i soffan och jag vet vad han genomgår. Jag reser mig upp och ska gå fram till er när du helt plötsligt med ett slurpande ljud slutar att suga honom och säger till mig.
-du har planerat detta då får du också stå ut med att vänta en stund. Jag sätter mig ner och med kåtheten stigande i mig och knäpper upp mina byxor, tar tag i staken och runkar den sakta medans jag tittar på dig när du åter igen slukar hans kuk.

Du kysser ollonet ömsom slickar den långa grova stammen om och om igen. Lars böjer sig lite framåt och drar upp klänningen över dina höfter för att låta ett finger följa skåran mellan skinkorna ner till ditt sköte som glänser av dina safter som flödar till. Jag ser hur han utan svårigheter stoppar in pekfingret och långfingret i dig och knullar dig med fingrarna. Du stönar samtidigt som du suger och runkar hans kuk allt häftigare. Lars drar ut sina fingrar ur dig och stoppar dom en och en i sin mun och slickar långsamt av dom.
-mmmmm, du smakar gott påpekar han nöjt.
-du med stönar du med munnen full av hans kuk. I nästa stund tar han tag med båda händerna om fållen på klänningen och drar den över huvudet på dig så du blir tvungen att sluta suga honom för en kort sekund innan du åter börjar igen.

Synen framför mig är otroligt upphetsande. Ser dig sitta på huk naken med endast stay-upsen på dig framför honom med hans kuk i din mun och hans händer på dina bröst, sakta tvinnandes dina bröstvårtor. Jag ser ditt sköte mellan dina lår med blygdläpparna alldeles glansiga och lätt åtskiljda, redo för kuk, en väldigt sexig syn. Mitt stånd är hårdare än någonsin och jag är tvungen att sluta runka annars kommer jag, och det har jag inga som helst planer på att göra ännu.

Medan du sitter på huk framför honom och suger och slickar hans stake så börjar Lars knäppa upp skjortan och ta av sig den. Du slutar smaka på honom och han tar av sig sina byxor, strumpor och sitter helt naken framför dig med kuken pekandes snett upp över magen. Den räcker en bra bit över naveln och ser väldigt imponerande ut. Sakta reser du dig upp och sätter dig i soffan bredvid honom för att sedan sakta lägga dig ner med huvudet på armstödet. Ett ben lägger du upp på ryggstödet, det andra låter du vila mot golvet. Jag ser Lars sluka dig med blicken och börjar smeka o kyssa dina ben. Han börjar med att kyssa dina fötter och tar var och en av dina strumpklädda tår i sin mun och smakar på dom innan hans arbetar sig uppåt mot dina bröst. Vårtorna står styva och han smakar på var och en av dom , dina stön får mig att få gåshud där jag sitter och ser allt utspelas framför mina ögon.

Lars böjer sig ner och slickar dina blygdläppar ett par gånger innan han doppar tungspetsen i ditt blöta sköte ut och in ett par gånger. Att sitta en och en halv meter ifrån och se tydligt en annan mans tunga slicka din fru är en mycket kåt upplevelse och syn. Jag såg hans mun bli alldeles blank av dina könssafter och att du gillade vad han gjorde rådde det inga tvivel om för jag både såg det på dig och hörde dina lustfyllda stön. Du tar tag om hans huvud och pressar det mot ditt sköte för att han ska slicka dig hårdare och hårdare. Din kropp börjar röra sig av och an och Lars förstår att du snart kommer att komma. Han slutar med en gång att slicka dig och sätter sig upp i soffan.

Du reser dig upp, grenslar honom och tar ett stadigt tag om hans kuk och runkar den ett par gånger innan du drar ner förhuden så att det mandarinstora ollonet blottas och gnider det mellan dina blöta blygdläppar för att smörja det ordentligt. Du tittar på mig för första gången på länge och sjunker sakta ner till roten på hans kuk. Jag ser dina ögon vidgas ju längre ner du kommer tills han tillslut bottnar i dig och du sluter dina ögon och gungar lite för att vänja ditt sköte vid honom. Jag kan inte slita min blick från din rumpa där det enda man ser under den är Lars pungkulor. Du reser dig lite och sjunker ner igen med ett stön. nästa gång du reser dig upp så är det hela vägen upp över hans stam så man tillslut anar ollonets kanter innan du låter tyngdlagen göra sitt jobb och du sjunker ner igen.

Ett par gånger till gör du så där och jag förstår att det är för att retas med mig som du gör det. Du vet att jag gillar att se dig så här, uppträdd på en kuk , njutandes. Tillslut så orkar du inte mera utan du börjar rida honom i ett lugnt men stadigt tempo. Lars tar ett stadigt tag om dina höfter och pressar ner dig över honom varje gång du är på toppen av honom. Eran älskogsakt blir intensivare och allt hetsigare, era stön och små kåta rop av lust gör mig alldeles vimmelkantig. Att se hans grova manlighet glansig av dina könssafter gör mig kåtare än jag någonsin varit. Lars säger åt dig att vända dig om så att du sitter på honom med ryggen mot hans bröstkorg och sätta dig så. Du glider av honom och vänder dig om så att du sitter vänd mot mig. Lars tar tag om sin stake, runkar den några gånger och placerar den i mynningen på ditt sköte. Jag ser dig sjunka ner på honom tills han bottnar i dig igen och Lars placerar vänsterhanden över ditt sköte och börjar massera din klitta med några fingrar samtidigt som han låter den andra handen försiktigt massera dina bröstvårtor. Att du njuter råder inget tvivel om och du rider honom hetsigare och hårdare. Ser att du närmar dig kulmen på din älskogsakt. Du kastar huvudet bakåt och stönar högt när du kommer för att i nästa sekund nästan stanna av. Lars driver sin kuk in i dig utan någon annan tanke än att åter få fylla ditt sköte.

Några hårda stötar till, han gurglar och stönar att han kommer, tar tag om dina höfter med båda händerna och pressar ner dig över honom. Jag ser hans höfter nästan pulserar när han tömmer sin säd djupt i dig. Ni sitter kvar en stund och bara låter allt skölja över er. När du sakta reser på dig en bit ser jag hans säd som sakta rinner ur dig, ner på dina strumpor och ner över hans halvstyva kuk och pung. Du tittar på mig och kommer fram för att ställa dig på knä framför mig. Dina läppar omsluter mitt stånd och jag känner att du inte behöver suga mig länge innan jag kommer. Men det har jag inga planer på utan jag vill ha dig, jag vill borra in min kuk i ditt sädesfyllda sköte och fylla dig med min sav också.

Jag tar dig i handen och leder dig in till sängen där jag ber dig att ställa dig på alla fyra så jag kan ta dig bakifrån. Synen är oemotståndlig, ditt sköte alldeles glansligt och fyllt med Lars safter som sakta rinner ur dig gör mig vild av lust och jag borrar in min kuk i dig bakifrån med enda stöt. Jag känner att motståndet inte är så mycket som det brukar vara på grund av Lars stora kuk som arbetat upp dig, men nog för att jag ska känna att du pressar ihop skötet med dina muskler och mjölkar mig varje gång jag är i botten på dig.

Har inte haft en tanke på Lars men upptäcker att han inte är med i rummet men jag bryr mig inte det minsta nu. Jag är helt uppslukad av våran akt och vet att jag inte kommer att kunna hålla mig särskilt länge utan att jag kommer att komma snart jag med. Den bekanta ilningen i ljumskarna talar om för mig att jag kommer att komma snart. Tar tag om dina höfter och trycker in mig i botten på dig och känner livmodertappen slå mot ollonet, det blir för mycket för mig och jag kommer med ett dovt stön och blandar min säd med Lars som redan är i dig.

Du faller ihop på magen och jag över dig med staken djupt begravd i botten på dig. Ligger så en stund innan jag rullar av dig och lägger mig pustande på rygg. Du kryper in nära mig och kysser mig ömt.
-ni tar livet av mig, säger du och ler.
-inte då, svara jag. I samma stund kommer Lars in i rummet. Han har duschat, det ser man tydligt på hans blöta hår.
-här ligger ni och myser säger han och lägger sig bredvid dig. Du ger mig Lars en puss på kinden och tackar honom för en skön stund, sedan reser du dig upp ur sängen och två par ögon följer din nakna rumpa ut ut rummet.

Lars säger till mig när du gått att han tycker att du är underbar att knulla med och undrar om jag inte är svartsjuk eller så när jag ser min fru njuta så av hans kuk. Inte det minsta säger jag, det har varit min fantasi länge och att det tog väldigt lång stund innan du vågade ta detta steg som vi gjorde i Örebro och nu. Så inte är jag avundsjuk inte sa jag. Det tog nog tio minuter innan du kom tillbaka. Du stannade i dörren och det var en mycket läcker syn vi såg Lars och jag. Helt naken och nyduschad stod du där och bara lät oss njuta av din vackra kropp, dina runda höfter och dina stora bröst som gjord för att förlusta sig med.
-det är väl lika bra att Lars sover kvar här för det finns inget annat än taxi nu och det är ju onödigt dyrt när vi har plats, sa du. Lars tackade för erbjudandet och du kröp ner i sängen mellan oss. Vi drog täcket över oss och vi gav dig en puss på varsin kind och sa god natt.

Jag sov oroligt, det var nog på grund av för mycket vin på kvällen så jag klev upp och för att dricka vatten. När jag kom tillbaka så tittade jag på klockan , den var halv sju på morgonen. Jag la mig bredvid dig och tittade på ditt fridfulla avslappnade ansikte. Det dröjde inte länge innan Lars vaknade och jag slöt ögonen snabbt så det såg ut som jag sov, jag var nyfiken på vad han skulle göra. Han smög försiktigt ut ur sängen för att inte väcka oss och såg inte att jag kisade på honom när han gick iväg, antagligen till toaletten. Jag pussade dig på kinden och du vände dig på sidan så täcket drogs av dig och blottade din rygg och din rumpa. Jag kunde inte låta bli utan var tvungen att titta på din sexiga rumpa. Dörren stängdes till toan och jag la mig så att jag kunde smygtitta på vad som skulle ske när Lars kom tillbaka och upptäckte att du hade sparkat av dig täcket och låg med rumpan mot dörren. Lars stannade i dörröppningen och stod stilla en stund och tittade på din kropp. Han fullkomligt slukade den med blicken. Jag såg att hans stake började svälla och växa rejält. Undrar vad han kommer att göra tänkte jag.

Han klev fram, satte sig på sängkanten och smekte din rumpa sakta , sakta. Han såg inte att jag kikade på honom, inte för att han skulle ha brytt sig men ändå. Lars lät båda sina händer smeka din stjärtklot om och om igen. Du la dig på magen och särade lite på dina ben. Undrar om du gör det medvetet eller vad, undrade jag. Hans händer vandrade ner över rumpan och stannade vid skötet. Ett litet stön kom över dina läppar, det sporrade honom ytterligare för han förde in ett finger i dig och masserade ditt inre. Jag såg att hans kuk hade växt rejält och den stod nu snett upp över naveln. Nu var du vaken, det var det ingen tvekan om för du sköt upp stjärten lite så han skulle komma åt bättre. Lars kröp upp mellan dina ben, lutade sig framåt och tog tag runt kuken och måttade den mot ditt sköte.

När du kände ollonet nosa i öppningen sköt du upp rumpan helt som en löpsk katta och han lät sin kuk dela dina blygdläppar och tryckte in den för att sedan låta stanna där med bara ollonet och körde den fram och åter mellan ditt skötes läppar innan han pressade in sig i dig och utan större problem denna gång, så nog var du kåt alltid. Ingen av er visste om att jag var vaken och såg det hela utan ni bara fortsatte. Du lät överkroppen ligga på sängen medans du ytterligare tryckte upp rumpan så han lättare kunde ta dig. Du gillade det, det såg och hörde jag tydligt. Lars tog tag om höfterna och knullade dig med långa sugande drag. Du vände huvudet mot mig och jag kunde inte låta bli utan jag blinkade åt dig.

Dina ögon spärrades upp en kort sekund och du sa.
-din fuling, du visste att det skulle ske.
-ja, svarade jag, jag antog att du sparkade av dig täcket med flit för du visste att han inte kunde låta bli dig.
-jag hade hoppats på att det skulle vara du som tog mig, svarade du. Lars tittade på mig och log medans han plöjde upp ditt sköte med sin stora kuk. Han stönade och stånkade och knullade dig hårt och hett. Du vrider på kroppen så att du kommer att ligga lite snett med ansiktet mot mitt skrev. Mitt bultade stånd når dina läppar och du tar mig i munnen och börjar suga mig. Du suger hetsigt och okontrollerat, att det beror på Lars som pumpar i dig bakifrån råder det inga tvivel om.

Jag reser mig upp på knä med min kuk fortfarande i din mun så jag bättre kan se över din rygg Lars kuk åka in och ut ur ditt sköte. Sakta drar sig plötslig Lars ur dig och placerar sin stake mot din rosett. Du slutar suga mig och vänder dig om och säger åt honom att du inte kan ta emot honom där för han är för stor.

Lars svarar att han förstår det och att du inte ska vara orolig, han tänker inte ta dig där bak säger han. Du återgår till att smaka på mig medans Lars runkar och gnider sin kuk mot din rosett. Han placerar ollonet mot den och pressar sakta och försiktigt på.
-Lars!! jag klarar dig inte där!! säger du.
-jag ska inte säger han, lita på mig. Han runkar sin stake hårt samtidigt som han pressar den mot ditt anus. Jag ser att han trycker på lite mera och din rosett börjar att öppna sig lite, bara så pass att han får in en centimeter av sitt ollon. Med ollonspetsen i ditt anus så runkar Lars några drag till innan han med ett stön kommer. Jag förstod vad han ville, han ville komma i din rumpa och det gjorde han. Med spetsen på sin kuk i din rumpa pumpade hans stake rytmiskt ut sin säd i dig där bak. Nästan samtidigt kommer jag, du hinner inte med och får en hel del i munnen innan du drar ut den och låter resten komma över dina bröst.

Lars drar sig ur dig och börjar slicka dig bakifrån medans jag kommer över dig. Han vänder dig sen på rygg och låter sin tunga dansa över ditt sköte. Du stönar och vrider dig av och an. Jag kan inte låta bli utan kryper ner jag också mellan dina utspärrade ben och vi slickar dig tillsammans till en orgasm som när den kommer varar en evighet. Din kropp vrider sig som om i plågor, njutbara sådana och över dina läppar kommer ett långt dovt stön.

Vi lägger oss alla i sängen och bara ligger stilla en stund, ingen säger något. Du är den första av oss som reser på sig. Din läckra rumpa som försvinner genom dörren följs av Lars och mina ögon.
-du har en mycket läcker fru, säger han till mig. Jag kan inte göra annat än att hålla med. När du kommer tillbaka nyduschad och fräsch går Lars iväg och ska duscha. När han passerar dig ger han dig en puss på kinden och säger.
-Tack!! Det var fantastiskt, du är underbar.
-Tack själv, du är inte dålig du heller säger du och ler.

Du kryper ihop hos mig, ger mig en kyss och säger.

-Micci, det var mycket läckert och skönt det här, MEN nu vill jag inte att vi gör det här på länge, länge. Kanske aldrig mer hellre för den delen, jag får se. Du har fått din upplevelse och jag också för den delen så nu får det räcka.

Jag tittade på dig och sa att du har nog rätt, det spårar nog ur annars till slut. Lars kommer in i rummet också han nyduschad och fräsch och börjar klä på sig. Vi frågar om han vill ha fika innan han ska gå men han avböjer artigt men bestämt. Du reser dig upp från sängen helt naken, går fram till honom och ger honom en kram.

-Lars!! Detta blir sista gången vi ses, du får ha det så bra och sköt om dig. Hans händer vandrade över din kropp och smekte din rumpa lite lätt. Du gjorde inget för att hindra honom utan lät han hållas och jag förstod att det var som ytterligare ett litet tack. Han drar sig ur kramen och går mot dörren, jag tar på mig kallingarna och följer efter. I dörren skakar jag hand med honom och tackar även jag för en mycket trevlig natt. När han gått så återvänder jag till sängen där du ligger med täcket upp till hakan och ser så där busig ut som bara du kan göra.
-vad är det? frågar jag.
-inget svara du men ser hemlighetsfull ut. Jag kryper ner under täcket tillsammans med dig och vi kryper tätt intill varandra och myser.

-blir du inte svartsjuk när du ser en annan man ta mig och ser att jag njuter, frågar du?
-inte det minsta svarar jag, varför skulle jag det vi var ju båda med på det.
-jag älskar dig Micke säger du och lutar huvudet mot min axel. Jag hör dina andetag bli lugna och när jag trott att du somnat säger du med sömndrucken röst.
-du!! ”hon” är alldeles öm, jag tror nog jag föredrar dig och ”din” i långa loppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *