Knullade min killes kompis

Vi hade suttit hemma och grillat och druckit en hel del pilsner. Framåt natten vart vi trötta och skulle gå och lägga oss. Då vi var i vårat torp och bara hade ett rum och kök lade vi oss alla tre (min man, jag och hans polare) i våran dubbelsäng. Min man var ganska full och somnade direkt. Staffan och jag låg och snackade lite grann. allmänt fyllesvammel, fniss och sånt. Jag vände mig om på sidan och skulle försöka sova. Då kände jag något hårt mot arslet. Jag fnissade lite och frågade honom vad det var för nåt.

– Känn efter får du se svarade han.

Jag sträckte handen bakåt och kände något stort och hårt. Jag vände mig försiktigt om och smekte honom försiktigt utanpå kalsongerna. Kuken där innanför växte då betydligt. Jag började bli ordentligt upphetsad. Hans kuk var nog dubbelt så stor som min mans.

Vi smekte varann försiktigt, vi ville ju inte väcka gubben. Han smekte mig mjukt och fint över clittan samtidigt som jag runkade hans stora balle. Jag vart mer och mer sugen på att få denna enorma kuk i mig.

Jag kröp upp över honom och tog tag i staken och började smeka mig själv över clittan med den. Tydligen stönade jag lite för högt då min man vaknade. Jag blev iskall och trodde att han skulle bli skitförbannad. Men han bara frågade om jag var kåt. På den frågan kunde jag ju bara svara JA.

– Jag förstår nog varför sa han bara och nickade bara åt Staffans stora kuk.

Staffan ursäktade sig genast och erbjöd sig att ta en taxi hem.

– Nä, för fan sa min man. Avsluta vad ni påbörjat bara.

Så jag tog ett stadigt tag om kuken och stoppade in den i min hungrande grotta. Måste säga att det var skillnad mot vad jag var van vid. Jag kom okontrollerat redan efter ett par juck med denna mastodontkuk. Sedan vände han över mig i ”missionären” och knullade mig brutalt hårt. Fan vad jag njöt. Min man hade nu fått full erektion på sin kuk. Han bad Staffan dra ut sin balle och bad mig ställa mig på knä och suga dom bägge. Även att jag haft flera orgasmer vart jag kåt av detta.

Jag ställde mig på knä framför dom. Dom höll fram sina kukar och jag började suga omväxlande på båda. Måste säga att jag blev full i skratt när jag såg min mans lilla pitt jämte Staffans monsterkuk. Min man har knappa 13 cm och ganska smal. Den här var garanterat dubbelt så lång och jävligt grov. Jag kunde inte låta bli att fnissa när jag såg dom jämte varann. Min man förstod vad jag hade roligt åt och hans snopp slaknade lite medan Staffan blev ännu mer uppmuntrad och hans kuk styvnade ännu mer. Han bad mig att snacka snuskigt och tala om vilken kuk jag vart kåtast av.

– Det finns ju bara en kuk här, svarade jag. Det andra är ju bara en liten snutt.

Staffan garvade lite åt detta och bad min man ta mig bakifrån lite samtidigt som jag skulle suga honom. Min man hade nu funnit sig i rollen som ”lillen” och stoppade in sin snopp i mig bakifrån. Det var för jävla skönt att bli knullad bakifrån samtidigt som jag sög Staffans hästkuk. Efter en stund tyckte Staffan att grabbarna skulle byta plats. Inte mig emot. Jag var enormt sugen på att få hans stora organ i mig. Min man ställde sig framför mig och jag sög in hans lilla lem till roten direkt. Samtidigt kände jag hur Staffan började böka in sin enorma lem i mig bakifrån. Efter några juck frågade han mig om det var någon skillnad mot min mans liila lem.

– Oohh svarade jag lustfyllt. Det går fan inte att jämföra. Då ska jag knulla dig på allvar nu då sa han.

Han bad min man att gå undan och sätta sig i jämte och titta på. Min man drog sig tveksamt och skamset åt sida och satte sig på sängkanten.

Sen började ett knull utan dess like, Jag kom säkert 8-10 gånger på raken. Hela tiden pratade jag om hur skön hans stora kuk var. Det lustiga var att min man inte blev svartsjuk. Hans lilla snopp blev bara hårdare och hårdare. När det så var dags för min välvuxna älskare att spruta drog han ut sin monsterlem och lät mig runka av den i frihet så det inte skulle hända en ”olycka”. Det var ett enormt sprut som stänkte över hela ansiktet.

– Nu är det din tur sa han till min man.

Han bökade ivrigt in sin lilla snutt i mig. I vanligsa fall brukar den kännas tillräckligt trots sin brist på storlek. Men nu när jag var riktigt uppknullad kändes den inte mycket alls. Jag sa det till honom också. Staffan hörde detta med och skrattade.

– Kanske jag kan hjälpa till att ställa till rätta vad jag förstört sa han. Sedan körde han in två av sina stora fingrar i mig samtidigt som min man knullade mig. Med den andra handen smekte han mig med cirklande rörelser över clitoris. Nu var jag nästan i himmelen igen. När han stoppade upp ytterligare två fingrar i mig kom jag som ett blixtnedslag som aldrig ville sluta. Samtidigt sprutade min man mig full. Det var det skönaste jag varit med om. Visst är det en stor skillnad mellan små och stora kukar. Dom som säger något annat har nog aldrig testat. Kan tillägga att det här var en engångsgrej. Känns inte lika bra efteråt. Men det år ett stimulerande minne för både mig och min man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *