Kundvård

Han tar av mina skor och sin egen kavaj och lägger den över mina ben. Samtidigt som han lägger ner kavajen låter han sina händer försiktigt glida längs mina ben upp under kjolen. Han når spetskanten av mina stay ups, ett par fingrar följer kanten där spets och hud möts.

Ahhh vad härligt, jag kände verkligen en annan kraft i mina steg när jag nu närmade mig min gamla arbetsplats för första gången sedan jag slutade där för några månader sedan. Firman där jag som helt nyutexaminerad från ekonomlinjen fick mina illusioner krossade och jag lärde mig hur det går till i den ”riktiga världen”. Men nu några år senare var jag alltså på väg tillbaka till firmans julfest och nu som kund! Kund, haha, det gav mig verkligen en kick varje gång jag tänkte på det.

Marschaller var tända utanför ingången och det var skönt att komma in i trapphusets värme. Det var i alla fall runt 10 minusgrader ute och således inte helt njutbart att gå omkring ute i kjol och klackade skor. Visst hade jag denna kväll lagt ner lite längre tid på mitt utseende. De klackade skorna var nya och lika så den ganska djupt ringade sidenblusen som fick mig att känna mig lagom sexig med på samma gång strikt. Omlottkjolen var det enda som inte var nytt utan den hörde till en av mina dräkter som jag använde när jag arbetade på firman. Men idag var jag faktisk extra syndig….inga underkläder förutom ett par svarta stay ups men det var det ingen som skulle få veta. Det kändes pirrigt syndigt… fy på sig Anna!

Väl inne i hissen trycker jag med mina rödlackerade naglar på den så välbekanta knappen ”plan 7” och passar på att fixa till min nya kortklippta frisyr som är återhållsam fram med en anstrykning av 20-tals bob men ”slarvrufsig” bak. Det hade varit jätteskönt att klippa håret riktigt kort i nacken. Jag älskar att känna vinden blåsa runt min hals….
”Ping”, hissen är framme.

I receptionen möts jag självklart av VD Thomas.
– Anna! Vad trevligt att du kunde komma, bla, bla, bla….
Vi kallpratar men när nästa gäst dyker upp byts hans fokus snabbt och jag fortsätter in i de bekanta lokalerna. Träffar och småpratar med mina gamla kollegor både de trevliga och de som förpestade min tillvaro så. Det är fascinerande att se hur de nu smörar hejdlöst för mig när jag istället är kund, tror de jag är korkad eller? Som tur är dyker Carina upp, en av de vettigaste och trevligaste personerna på firman och räddar mig. Hon drar med mig till festens medelpunkt, kontorets stora kafeteria. God mat, bra (och mycket) dricka, bra musik och trevligt folk, tiden rinner iväg. Värmen och pulsen stiger i lokalen, de strikta konsulterna och deras kunder börjar släppa loss, tempot ökar ytterligare.

Phuu, vad varmt, jag känner att jag behöver luft och lämnar kafeterian på lagom vingliga ben. Jag drar mig längre in i lokalerna till en korridor som jag vet har ett fönster som går att öppna. Nu hörs festen ljud endast som ett avlägset dunkande ändå känner jag precis som jag befarat migränens första tryck över pannan och hur den första blixten av smärta samtidigt som jag öppnar fönstret.
– Aaajjjj

Jag är tvungen att hänga mig mot fönsterkarmen och den kalla vinden glider runt min kropp. Det svalkar och smärtan avtar något. Jag halkar till och glider ner och hamnar under fönstret med benen ut i korridoren. Jag vet inte hur länge jag suttit där när jag vagt hör hur en av dörrarna i korridoren öppnas.
– Anna! Vad gör du här? Vad har hänt?
Det är Jannes röst, en av firmans ”stjärnor” och helt klart ”the good guy” som kramat om och småpratat med mig tidigare under kvällen (han är lite ”kramig” men bara på ett trevligt kamratligt sätt) Han knäböjer framför mig, tar mitt ansikte i sina händer och säger uppmanande.
-Titta på mig Anna!
Jag lyfter mitt värkande huvud och öppnar sakta ögonen, känner hur isande kall jag blivit och rycker till. Huden på mina bröst har knottrat sig, bröstvårtorna avtecknar sig tydligt genom det tunna sidentyget. Jag lyfter blicken, Janne stirrar ner i min urringning samtidigt som han biter sig i läppen.
– Migrän, är det enda ord jag får fram.
– Men inte kan du sitta här, det är ju iskallt, det drar ju enda in på mitt rum, ja, jag var tvungen att färdigställa en offert till en kund, du vet, allt för kunden skrattar han till.
– Mmmmm, blir mitt enda svar innan jag glider in i migrändimman igen.

Janne stänger fönstret och lyfter upp mig. Inte visste jag att han var så stark men jag känner mig trygg i hans famn. Han doftar som en blandning av nytvättad skjorta och läder mmmmm, men åååå mitt huvud värker så. Han lägger ner mig på vad som känns som en stor soffa med ryggen lutad mot ett av armstöden. Jag öppnar åter ögonen och känner genast igen hans lyxiga stora kontor. Han står med ryggen mot mig i dörröppningen och kikar ut, vänster, höger och stänger sedan snabbt dörren, fäller persiennerna, vänder sig om och går fram till soffan, sätter sig vid mina fötter och lägger sina händer på mina smalben.
– Migrän, det brukar jag själv få ibland som du vet.
Det stämmer, för om Janne är borta en vanlig arbetsdag har han migrän nio gånger av tio. Det är väl känt på kontoret.
– Men du är ju iskall hela du!
Han tar av mina skor och sin egen kavaj och lägger den över mina ben. Samtidigt som han lägger ner kavajen låter han sina händer försiktigt glida längs mina ben upp under kjolen. Han når spetskanten av mina stay ups, ett par fingrar följer kanten där spets och hud möts.
– Här var det kallt men det ska vi nog kunna ställa till rätta.
Hör jag honom mumla medan migränblixtar far fram genom mitt huvud. Vad är det han säger? Janne? Näää?!

Han lyfter upp mig och flyttar mig en bit från armstödet, kryper upp bakom mig i soffan så att han själv kan luta sig mot armstödet.
– Såja, luta dig mot mig Anna så ska jag ge dig en huvudmassage som min sambo brukar ge mig när min migrän slår till, den hjälper alltid……..
– Tack Janne, dig kan man lita på.
Mumlar jag och lutar mig bakåt mot hans bröstkorg, jag känner hur hans värme börjar sprida sig till mig, mmmmmm, åååå mitt huvud.

– Lita och lita på hmmm, schysta Janne, trevliga Janne, snälla Janne bahh! mumlar han.
Han är trött på den stämpeln, tittar ner på Anna och ser återigen hur bröstens rundning tydligt skymtar fram i blusens urringning och bröstvårtorna som fortfarande avtecknar sig stora och styva genom det tunna tyget. Det vattnar sig i munnen, han drar lätt händerna längs hennes armar, känner det lena tyget under sina handflator. Blodet börjar lämna hjärnan och förflytta sig till skrevet. Nu ska hon minsann få känna på kundvård av den högre skolan.

Hans fingrar tar ett kraftigt grepp om mitt bultande huvud, sakta, sakta börjar fingrarna cirkla runt, runt, runt, nästan hypnotiskt. Han trycker på punkter runt mina ögon och cirklar sedan igen, trycker, cirklar, trycker, cirklar, trycker. Jag börjar återfå värmen i kroppen samtidigt som migränen förvånansvärt nog börjar ge med sig. Janne verkar ha magiska fingrar. Jag slappnar av mer och mer och plötsligt övergår migränens smärta i lustfyllda ilningar som sprider sig i min kropp.
– Mmmmmm, min andning blir lugnare och djupare.
– Mmmmmm, det pirrar härligt i läpparna.
– Mmmmmm, det pirrar i brösten och jag känner hur min fitta börjar sava.
– Mmmmmm
Då slår det mig, vad håller jag på med!? Jag öppnar ögonen samtidigt som jag känner en varm andedräkt mot min hals och hans mjuka läppar som pressas mot den. Mot min vilja stönar jag till.
– Aaaahhh
– Känns det bättre nu Anna?
Viskar han samtidigt som läpparna mjukt fortsätter utforska min hals. Jag rätar hastigt på mig och sätter mig rakare upp i soffan. Kavajen glider ner på golvet och tvärt emot min avsikt hoppar jag liksom lite bakåt närmare honom stället för längre bort som var min avsikt. Jag pressas mot honom och utan tvekan är inte heller han oberörd utan jag känner hur ett kraftigt stånd trycker mot mitt ryggslut.
– Hå håå, var rädd om mig!
– Men Janne, vad håller du på med! Tack för hjälpen med migränen, jag är förbluffad men nu är det nog bäst att jag lämnar dig.
Jag ålar mig runt ett halvt varv får benen över soffkanten och mina fötter når golvet.

– Kundvård Anna, kundvård, är du inte nöjd? Och migränen försvann, förbluffad ja, är du säker på att inget annat hände?……det brukar det oundvikligen……
Han vrider mitt ansikte mot honom, han ler okynnigt, ögonen glittrar. Jag rodnar ofrivilligt.
– Dina bröst var toppiga av kyla förut men nu när du är varm igen är de fortfarande toppiga, vad kan det tänkas bero på, ge mig din analys Anna!

Jag rodnar ytterligare. Han lutar sig snabbt fram mot mig, för in sin hand i blusens ringning, kupar sin hand runt ett av mina bröst samtidigt som han börjar knäppa upp resten av knapparna med den andra.
– Ååhh ingen BH, det var som jag misstänkte, triumferar han. Erkänn att du blir kåt av att klä dig i siden, väser han i mitt öra. Min fitta börjar genast sava ytterligare.
– Janne, Janne!….sluta snälla, det här går bara inte, det här var inte min mening, jag, aaaahhhhh!!
Snabbt och smidigt har han lyckats knäppa upp min blus och lika snabbt har han böjt sig fram för att omsluta ett av mina bröst med sina läppar. Han suger girigt och taktfast samtidigt som en hand söker sig upp längs mitt lår. Aaaaahhh vad skönt men åååå nej han får inte…… han får inte veta…..det var ju inte meningen att någon skulle få reda på det…..men det är för sent…..
Hans hand når min nyfriserade och våta fitta, han stelnar till, slutar genast suga på mitt bröst, släpper det med ett ploppande ljud och stirrar upp på mig ärligt förvånad. Jag vet inte var jag ska ta vägen och försöker undvika hans blick så gott jag kan.
– Anna! Vad är det här?
– Hmmmm, det var min lilla hemlighet ikväll, det var inte meningen att någon annan än jag skulle veta om det.
Säger jag generat men känner samtidigt hur min lust håller på att ta överhanden över förståndet. Han tar fram handen.
– Hhhrrmm vad du gör mig kåt.
Han doftar på den och jag ser hur det blänker till på ett par av fingrarna innan han slickar av dom.
– Aaahhhh du smakar gott också, jag visste det!
Blicken är mörk av kåthet, han rätar på sig och kysser mig brutalt. Jag hinner känna min egen sälta när hans tunga forcerar min mun och jag kan inte stå emot längre utan möter hungrigt hans kyss. Mina händer smeker hans hals och börjar knäppa upp hans skjorta.
– Ändrat sig hmmm?
– Visa mig hur du tar hand om dina kunder viskar jag med kåthes röst i hans öra.
– Kundens ord min lag, svarar han och det glittrar till i hans ögon.

Han reser sig upp framför soffan.
– Ska du lämna mig så här?
– Nää, självklart inte, jag bara omgrupperar.
Han torkar sig om munnen och ställer sig på knä framför mig, tar ett grepp om mina knäveck och drar hastigt till så att jag åker ner ytterligare i soffan. Han knäpper upp min kjol.
– Den här känner jag igen, mmmmm, praktiskt är det med omlottkjol också.
Mumlar han innan han böjer sig ner mot min fitta.
– Aaaaarrrghh
Han bearbetar min fitta på ett underbart mjukt men samtidigt bestämt sätt. Lapande rör sig tungan över hela min blodfyllda och savande fitta, den öppnar sig helt för honom. Händerna smeker insidan av mina lår. Jag för ner mina händer och trasslar in dem i hans mjuka hår, hjälper honom att hålla takten.
– Mmmmm, du smakar så gott.
Plötsligt spänner han sin tunga och trycker den direkt mot min klitoris och håller kvar trycket.
– AAAaaaaaaa!
Spänningen i min kropp är så hög att jag direkt exploderar i en kraftig orgasm och min kropp spänner sig i en båge, mitt underliv trycker sig ytterligare mot givaren av detta underbart sköna…..

När sammandragningarna börjar klinga av känner jag hur Janne har hittat mina bröst igen som han ömsom smeker ömsom suger på. Direkt börjar min kropp en ny uppladdning.
– Ahhhhhhhh, suckar jag förnöjt.
– Är du tillbaka nu?
Han tittar upp mot mig ifrån mina bröst.
– Mmmmmmmm, underbart mumlar jag.
– Tack, ja inte brukar jag få kundklagomål. Skrattar han till.
– Du tycker om bröst va?
– Jaa, de är så mjuka, doftar och smakar gott. Jag tycker precis lika mycket om bröst som fitta, mmmmmm.
Han slickar sig om munnen.
– Vet du vad jag tycker om då?
– Naee vad då………?
Jag lutar mig fram.
– En rejäl kuk och från vad jag kände tidigare verkar du ha ett lovande exemplar på lager, viskar jag hest.
– Du får väl se efter då, manar han på och ställer sig upp framför mig.
Jag sträcker förväntansfullt fram mina händer mot bältesspännet och bulan under det. Smeker bulan.
– Hhrmm, stönar han.
Jag öppnar spännet, hakar upp byxhaken, knäpper upp byxknappen och drar ner dragkedjan, tar ett samlat grepp om byxlinning och boxershorts, drar sakta ner dom. Janne tittar på mig med kåtglänsande ögon och knäpper samtidigt upp de sista knapparna i sin skjorta. Skjorta och byxor når golvet på samma gång. Han sträcker på sin vältränade kropp, sparkar av sig skor och byxor.

– Nåååå?
Han kuk strävar emot mig, klart över medellängd och normalgrov, precis som jag vill ha dem! Det glittrar av försats på ollonet.
– Härlig, härlig.
Sträcker mig efter den och slickar först bort den lite salta försatsen innan jag låter mina mjuka läppar omsluta det varma, pulserande, blodfyllda ollonet.
– Mmmmmmmm, mumlar jag.
– Aaaaahhh stönar han.
Jag smeker skaftet och fortsätter bearbetningen av ollonet samtidigt som jag vrider mitt huvud och tittar upp på honom. Han stirrar ner på mig med mörk dimmig blick.
– Du brukar väl inte heller få klagomål?
Harklar han fram. Jag skakar på huvudet samtidigt som jag fortsätter bearbetningen. Han sträcker ner sina händer och jag förväntar mig ett rejält, härligt munknull men istället drar han loss mig från kuken, drar upp mig på fötterna, kramar om mig hårt, kuken pressas mot hans mage och mig. Min blus faller till golvet och där står vi tätt tryckta mot varandra. Jag med bara ett par svarta stay ups på mig och han bara i strumpor. Våra kroppar vibrerar.

– För bra, för bra, grymtar han i mitt öra.
– Får jag inte ha den i munnen vill jag ha den i fittan, väser jag tillbaka.
Drar mina rödlackerad naglar längs hans ryggslut och slickar hans hals.
– Hhhrrgh, visst ska du få det du vill ha grymtar han.
Han greppar tag om min högra handled snurrar mig runt på stället, bänder upp armen på min rygg och puffar mig samtidigt framåt mot soffan. Jag faller framåt på knä i soffan. Han lutar sig över mig och viskar i mitt öra.
– Nu ska snälla Janne ta hand om stygga Anna….
– Aahhh mer, mer, stönar jag fram.

Han ställer sig med ena knät på soffan, böjer sig över mig och drar sina läppar längs min hals samtidigt som han drar sin kuk längs min stjärtskåra mot min blöta fitta. Han nafsar mig i nacken, min kropp rycker till av kåthet och jag svankar.
– Duktig flicka.
Mumlar han och börjar sakta föra in sin kuk i min fitta. Långsamt, långsamt, tills han fyller mig ända till botten och då trycker han till för att få in de sista centimetrarna.
– Ahrgh, stönar jag.
Hans bäcken pressas mot mig och han släpper högerarmen, hans händer söker sig till mina bröst. Min högerarm får nu söka sig ner mot min fitta och det stämmer, hela hans härliga kuk är inne i mig. Jag suckar förnöjt samtidigt som jag börjar smeka klitoris. Jag både känner och hör hans tunga ansträngda andhämtning, han börjar smeka mina bröst.
– Hrrrmmm, vad du är härlig Anna, kåt och tillgänglig, inte kunde man gissa att detta fanns under din propra yta.
Viskar han och börjar knulla mig bakifrån med långsamma djupa drag. För varje stöt låter han kuken glida ut helt för att sekunden senare åter leta sig fram till min blöta fitta. Först får ollonet glida in i mig innan han långsamt men bestämt pressar in kuken. När han når botten morrar han lågt och pressar på ytterligare för att slutligen spetsa mig helt och hållet.
– Ooohhhrrg är de enda gutturala ljud jag får fram när han pressar in de sista centimetrarna.
Om och om och om igen……
– Ooohh vad du har en härligt trång fitta.
Jag svarar genom att spänna mina fittmuskler samtidigt som jag smeker klitoris intensivare, jag närmar mig min andra orgasm.
– Mmmmrff, grymtar han fram.
Orgasmens första kittlingar börjar sprida sig i mitt underliv innan den slutligen sprider sig i hela min kropp.
– AAAaaaahhhh, stönar jag och hör samtidigt en dov röst genom orgasmdimman.
– Nu ska du få för snälla, schysta Janne.

Han släpper ett av mina bröst, tar tag i mitt korta hår och drar mitt huvud kraftigt upp och bakåt. Ökar takten och knullar mig nu vilt djuriskt istället för sofistikerat kontrollerat. Han utnyttjar mig totalt för sin egen njutning vilket även förlänger min egen. När orgasmens vågor börjar avta känner jag mig som en våt trasa, mina ben darrar av både trötthet och tillfredställelse. Janne ger mig ytterligare några brutala, djupa stötar, det riktigt smaskar om min blöta fitta när han kör sin kuk in och ut, in och ut, in och ut…….. fortfarande med ett stadigt grepp om mitt hår. Sen stelnar han plötsligt till för att slutligen explodera.
– OOOoooaarrrghh!
Stönar han fram mellan sina hoppressade tänder, han släpper taget om mitt hår och bakifrån omsluter han mig med sina kraftiga armar. Hans bäcken pressas mot mig i samma takt som hans varma sperma pumpas djupt in i mig. En varm rännil av sperma letar sig ner längs mitt lår…….

Vi andas tillsammans, våra varma, lätt svettiga kroppar är nästan som en. Han harklar sig.
– Ska vi boka in ett nytt kundmöte?
– Mmmmm jaaa, mumlar jag tillbaka.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *