Massknull i naturen

Jag hade länge drömt om att dela min kåta fru med andra män. Satt in kontaktannonser osv. Men det passade aldrig riktigt. Ofta var det praktiska saker som avstånd o vart man skulle träffas.

Sen kom jag på tanken att ta med henne till någon plats där det är känt att kåta män finns. Typ videoklubb eller dyl. Där vi bor, i Örebro finns det inga sådana, men det finns ett känt ställe där homo o bs män cruisar för snabba sexkontakter. Ett litet fågelreservat som heter OSET.

Fina sommardagar är det gott om kåta män där. Tanken att få visa upp min fru för några runkande män tände mig enormt.

En vacker sommardag sa jag till Eva att vi skulle ta en promenad. Du kan väl gå utan trosor idag sa jag, o din korta vita kjol? Fuling svarade hon. Hon visste väl om mina önskemål om andra män o delade dessa, men hade ingen aning om vad jag planerat idag.

Vi parkerade bilen utanför OSET o började gå sakta. Det är små stigar kors o tvärs, öppna ytor blandat med täta dungar. Vi såg flera män stryka omkring, de är lätta att känna igen de som söker sex. En del ligger o solar o vill gärna visa upp sig. Faktum är att det är fler sexsökare än vanliga flanörer där ofta.

Idag hade vi tur. Det var gott om kåtingar. Efter flera dagar regn fanns väl ett uppdämt behov. Medans vi gick smekte jag Eva tydligt över stjärten. Drog upp den korta kjolen då vi fick möte med en man. Eva protesterade inte, hon tyckte att det var klart spännande. Hon ville spela slampa när vi hade sex. Utåt sett är det inte många som anar att hon är en sådan kåtslyna. Min egen kåthet gjorde mig ivrigare o snabbt järvare. Vi stannade ibland o nästan grovhånglade. Eva var mycket het redan. Hon var säker på att vi kåtade upp oss för att snart ta bilen hem för rå sex.

Vi kom fram till ett öppet parti där en kille låg o solade. Han spanade hela tiden. Han hade shorts som hade korta vida ben, o låg på ett sådant sätt att man såg rakt in i skrevet på honom. Han ville verkligen visa vad han hade. Man såg en rakad hängpung o ett blottat ollon. Kraftig bit! Jag stannade o vände Evas rygg emot honom. Tog ett fast tag om hennes bak o började bearbeta den kraftigt. Kysste henne djupt o nästan lite brutalt. Jag gned min kuk mot hennes bullfitta. Sakta arbetade jag upp den korta kjolen så att hennes nakna bak skulle blottas. Jag tittade på mannen o han var tydligt intresserad av vad han såg. Eva var lite chockad tror jag men inte alls avvisande. Hon svarade allt hetare på mina juck mot fittan o putade med röven mot åskådaren. Han hade dragit upp benet på shortsen så att kuken var utanför. Han började massera sin härliga hängpung. Evas hela arsle var nu exponerat för honom. Jag drog isär skinkorna så att han skulle se hennes rövhål o rakade fitta. Evas fittläppar är enormt stora o det tänder åtminstone mig oerhört. Jag petade i hennes fitthål o masserade anus. Jag var så kåt att det snurrade i huvudet.

Eva hade tagit ett skamgrepp om min kuk o masserade den med stora rörelser. Jag släppte för ett ögonblick taget om henne o gjorde en gest o mannen, pekfingret in o ut genom andra handen. Samtidigt som jag nickade åt honom. En tydlig gest kan man säga! Han runkade nu sin styva kuk på säkert 20 centimeter.. Han började rulla ihop sin filt o reste sig o gick mot oss. Eva visste inte riktigt vad som hände. Jag förde Eva Vidare på stigen mot en dunge högre upp. Mannen gick efter. När vi kom in i grönskan såg vi två killar stå o runka åt varandra. Jag hade ju varit här förr så jag blev inte förvånad. Men Eva!! De två slutade skamset med sina aktiviteter o försökte diskret gömma sina styva lemmar. De stod trots allt kvar. Ovana o säkert förvånade att se en kvinna i buskaget.

Vi stannade på en mindre öppen plats under den lummiga grönskan. Jag drog upp Evas kjol direkt o killarna tappade hakorna. Mannen var ikapp oss o började smeka Evas bak direkt. Eva gnydde o jag tror det nästan rann fittsaft ner för hennes lår. Jag plockade fram min kuk o sa till Eva ”sug kuken nu lilla fitta”. Vi gillar båda när jag talade till henne förnedrande under sexakter. Jag tog tag i hennes huvud o tvingade ner Eva mot min styva balle. Jag tecknade åt mannen att komma fram till mig. Han placerade sig bredvid mig o jag tvingade Eva mot hans kuk. Hon stretade faktiskt emot, men jag gav henne aldrig chansen att komma undan. Äntligen fick jag se min fru suga en annans kuk! O det var en rejäl sak också.

Eva ställde sig på knä o sög nu den härliga kuken med stor aptit. Jag runkade min o förde den sakta mot killens kuk. Lite försiktig för att se om han skulle reagera negativt att känna min mot sin egen. INTE Han tog ett stadigt tag om den o började glida sitt svullna ollon mot mitt o Evas sugande läppar. Det var också en dröm jag hade haft länge att få stå tätt med en annan man o bli sugen av Eva. Hon var helvild o försökte få in båda kukarna samtidigt i munnen. HÄRLIGT! ”Vad heter ni?” Viskade killen, ”Jag heter Bosse” sa han. Jag talade om våra namn. Bosse stack ner handen o började smeka mig där bak. Han närmade sig mitt analhål o arbetade på att få in ett finger i stjärten på mig. Jag hade haft sex med män förr så detta var inget jag hade något emot. Fast jag undrade vad Eva skulle tänka. Hon hade nog anat min BS fantasier som jag lite diskret antydde ibland…Bosse märkte att jag uppskattade hans behandling när jag tryckte mitt hål mot hans finger.

Grabbarna som vi överraskat hade nu åter plockat fram sina lemmar o runkade nu öppet. Jag vinkade på dem.. Sa inget men de förstod att de var välkomma. Man brukar inte tala så mycket i sådana här situationer, när BSmän träffas för anonym sex. Plötsligt tog Bosse tag i min nacke o tryckte ner mig mot Eva.. OJ han ville jag skulle suga honom. Eva var med på noterna o styrde hans feta kuk mot min mun! Jag gillar att suga kuk men har aldrig gjort det så här! Jag slickade lite försiktigt på ollonet, när jag hörde Bosse grymta till o otåligt stötte in ballen i min mun. Han körde in den så långt att kräkreflexer satte in. Eva titta fascinerat på. Han alternerade mellan min o Evas kåta munnar. Vi sög girigt båda o njöt av att dela på denna godbit. Grabbarna hade kommit fram till oss o jag såg i ögonvrån hur de runkade intensivt. Plötsligt drog Bosse ut sin massiva stock o började runka häftigt. Jag förstod att han skulle komma o Jag o Eva gapade girigt med våra munnar tätt tillsammans. Och så kom satsen! Jag tänkte ”herregud tar det aldrig slut”! Han geggade med sin kuk i mitt o Evas ansikte. Vi kysstes o njöt av att låta sperman vandra mellan oss.. Jag trodde jag skulle svimma av kåthet. När vi hade svalt all kuksås o torkat resterna med min tröja såg jag hur grabbarna börjat kladda på Evas bak. Hon ställde sig på alla fyra o lade en hand på skinkan o blottade sig för dem. En tog initiativet o gick ner på knä bakom Eva, körde in sin kuk i fittan o började våldsamt knulla henne. Hon kved som den hynda hon nu var. Den andre gick fram o munknullade henne. Jag var tätt intill o njöt av att se henne suga kuken. Jag stod på alla fyra o mina shorts hade kanat ner så jag var bar. Då känner jag att någon tar i mig o vänder mig om. En enorm karl står bakom mig o börjar pilla mig i arslet. Jag visar min uppskattning o han blir ivrigare. Jag har aldrig blivit knullad, men var nu så kåt att jag aldrig skulle kunna säga nej till en omgång.

Forts följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *