Min flickvän och min pappa – Del 2

Det hade gått några veckor sedan pappas besök på min flickväns födelsedag.

Jag o Sofia hade inte pratat så mycket om det som hände. Jag hade försökt ett par gånger, men hon bara skrattade bort det o avfärdade det med ett ”äh, det var väl inget” eller ”jag ville bara låta honom kolla på presenterna han gav mej”. Hon verkade nästan vara beredd att neka till att något opassande hade hänt mellan dem o jag var inte påstridig nog att konfrontera henne.

När vi satt hemma en kväll o kollade på tv så ringde det o Sofia svarade. Jag brydde mej inte om samtalet först, men började snart lägga märke till en flörtig o nästan kåt ton hos min flickvän. Jag började lyssna. ”Javisst det låter jättekul…Ja, jag tar med mej lillkillen, hihi. Va! Ska jag ha på mej det?! Mmm, kanske det, men då får du lova att uppföra dej….Hihi, jaså, din stygging.”

Sofia satt som i en egen värld en stund efter samtalet o när jag frågade vem det var sa hon att det var min pappa som bjöd in oss på kräftskiva o att hon hade tackat ja. Hon verkade genast mer sprallig o glad medan jag satt o bävade för vad som skulle komma. Jag hade varit med på ett par av pappas kräftskivor o det var alltid riktigt vilda fester, med många sexuella snedsprång o annat.

När dagen för kräftskivan kom ägnade min flickvän nästan hela eftermiddagen åt att förbereda sej. Hon badade länge, rakade sin kropp noggrant, stod o sminkade sej i en timma iklädd underkläderna hon hade fått av min pappa o nynnade med i låtar under tiden. Jag tittade till henne då o då o såg att hon skapade sej en riktigt slampig men snygg make up.

Hon var otroligt sexig där hon stod o svängde lite på rumpan i sina minimala rosa trosor, stay-ups o den läckra rosa behån hon hade fått av min pappa. Jag blev kåt men visste ändå att det inte var någon idé att försöka få lite sex innan vi stack iväg. Hon var i sin egen värld.

Till slut kom hon ut från toan, iklädd precis samma svarta korta kjol o rosa ulliga jumper som hon hade haft sist hon träffade min pappa. Samma ulliga jumper som hon hade spillt lite av hans sperma på. Istället för de rosa sockarna hade hon svarta höga stövlar. Jag var på vippen att avbryta allt, men hon bad mej att ringa en taxi o så kom vi iväg.

Min pappa bor i ett stort fint hus utanför stan. När vi kom dit hade festen redan börjat. Folk gick omkring o minglade med drinkar i händerna. Det var ganska mycket folk, säkert 40 personer, men min pappas hus är stort med en lummig trädgård o en stor, mysig uteplats, så det kändes ändå inte trångt. Där fanns en hel del människor jag hade träffat tidigare. Min pappas polare, jobbiga typer som jag aldrig gillat, några av dem hade med sej flickvänner o fruar. Där fanns grannar, nån avlägsen släkting o en hel del folk jag aldrig sett förr.

Vi gick runt o jag kunde se hur pappas kompisar oblygt lät ögonen klä av min vackra flickvän, som vekade njuta av den uppmärksamhet hon fick så fort hon kom in i ett rum. ”Aaah, här är dom!” hörde vi en mörk röst utbrista. Min pappa kom gående mot oss med händerna utsträckta i en välkomnande gest o gick direkt fram till min flickvän o gav henne en kyss på kinden o en intensiv kram.

De höll om varandra länge, med kropparna tryckta tätt intill varandra. Han gav mej en nick mitt i kramen o slöt sedan ögonen o andades in Sofias förföriska parfym. Han lät handen glida över hennes rygg o lade den att vila på hennes mjuka, runda stjärt. De stod så ett tag, jag blev obekväm o plötsligt kom en av pappas polare fram o la armen om mej. Han var berusad. Han började skratta o nickade menande mot min pappa o min flickvän o fick ur sej att det är en jävla sexig tjej det där…hon är säkert bra i sängen, sa han o rykte i min axel. Jag började fundera på om pappa hade berättat vad som hade hänt mellan honom o min flickvän.

Kräftskivan flöt på i glädjens o rusets tecken för de flesta gästerna. Jag var däremot ganska vaksam mot det flörtande som hela tiden pågick mellan min flickvän o männen på festen, inte bara med min pappa. Vid ett tillfälle såg jag henne stå i mitten av en samling män, som med kåta blickar granskade henne uppifrån o ner. Det var så uppenbart att alla i gruppen stod o tänkte på hur det skulle va att knulla henne. Hon putade med brösten o rumpan o lät sej villigt beskådas. Jag kunde plötsligt se henne rikta sej mot min pappa, skjuta fram brösten lite ytterligare, o med ett finger cirklande över den ulliga rosa jumpern utanpå bröstet frågade hon med beslöjad röst:

”Har jag spillt något här? Det känns som att jag har fått nån fläck här, jag ser inte riktigt.”

Det var precis där pappas sperma hade runnit ner sist de träffades, vilket de båda mycket väl visste. Pappa verkade först lite överraskad, men sken snabbt upp o gick fram o inspekterade noga hennes jumperbeklädda bröst till vännernas imponerade beskådan. Han tog handryggen o lät den smeka över bröstet vilket fick min flickvän att flämta till o skjuta fram bysten ytterligare. Hon tittade med en syndig blick upp mot honom. Sen sa han att han inte kunde se nån fläck. Vid ett annat tillfälle såg jag hur Sofia stod o pratade med min farbrors rätt tråkiga fru. Då kommer min pappa upp bakifrån o ställer sej tätt intill min flickvän, bakom hennes rygg, o ger sej in i diskussionen. De låter farbrors fru mala på o jag kan se hur min flickvän backar ett steg, så att hennes rumpa hamnar rakt emot pappas skrev, o så blir de stående ett tag. Lätt gnidande med rumpan står hon o låter pappa trycka sin kuk mot sin rumpa. Vid ett tillfälle gör hon en snabb manöver med handen o låter den glida ner bakom sej o smeka över hans kuk samtidigt som hon säger nåt till kvinnan framför sej.

Senare på kvällen har jag dragit med mej Sofia till salongen, där vi sitter o pratar med några av de mer vettiga gästerna i fåtöljer o soffor. Ett par av pappas polare är förvisso där, men det är ganska trevligt. Pappa kommer in i rummet o går o sätter sej på en av de få lediga platserna i en av sofforna o tittar på min flickvän. Sofia ber mej snart att hämta lite mer att dricka, o jag lämnar henne sittande på armstödet av min fåtölj o går o hämtar ett par glas till oss. När jag är på väg tillbaka hör jag pappa säga:

”Ska du inte komma o sätta dej här i mitt knä? Det ser obekvämt ut på armstödet. Kom o sätt dej hos pappa!”

Jag ser min flickvän genast resa sej o hur hon går fram o sätter sej ganska långt ut på hans ena ben, så att kjolen glider upp o blottar ännu mer av hennes himmelska lår. Man kan skönja stay-ups-kanten. Jag ger henne ett glas o sätter mej lite surmulen i fåtöljen. Att se henne sitta där, ganska oskyldigt, på pappas lår, iklädd samma läckra kläder som sist gör mej ganska kåt, om än motvilligt. Hon är så jävla läcker.

Jag är inte den ende som verkar tycka det. Alla männen i rummet stirrar på henne o jag märker hur samtalen glider in allt mer på det sexuella. Några som inte vill va med om sexprat lämnar rummet o lämnar oss med fyra av pappas polare, två av deras flickvänner o ett annat par. Det blir diskussioner om galna sexminnen, antal partners, oralsex o otrohet.

Under samtalet om oralsex glider min flickvän allt längre bak på pappas lår o har snart kommit fram med sin lilla rumpa över hans skrev. Det är en lullig kåt stämning i rummet. Vibrerar. Under diskussionen om otrohet fnittrar hon fram att ”ni killar tror ju ofta att vi tjejer är trogna när vi inte är det…men ibland verkar ni inte ens förvänta er att vi ska va det” o så ger hon mej en kort, triumferande blick, samtidigt som hon gnider rumpan lite demonstrativt mot pappa. Han svarar med att lägga sin hand mot hennes lår. Min kuk är stenhård.

Människorna runt omkring mej verkar mycket intresserade av vad som händer där i min pappas knä, men de kan inte med att glo hur mycket som helst. Det verkar trigga igång folket att de sitter o bevittnar uppenbar sexuell spänning mellan en vacker ung flicka o hennes pojkväns pappa, samtidigt som pojkvännen sitter i rummet. Min flickvän gör det i alla fall inte lättare för dem att titta bort när hon särar allt mer på sina ben, så att alla kan se kanten på hennes stay-ups o se hur mannens hand vilar mot hennes lår. Jag kan känna hur alla i rummet lite roat tycker synd om mej i tron att jag inte märker vad som händer.

I en diskussion med en av min pappas polares flickvän, om hur män smeker bröst – bättre eller sämre? ber hon plötsligt min pappa att låna henne hans hand för att demonstrera hur hon vill bli smekt. Hon tar hans tunga hand o lägger den mot sitt kokosnötsstora bröst o säger att hon gillar när handen tar för sej o kramar hela bröstet ordentligt. Man kan se hur pappa hjälper till med demonstrationen genom att knåda min flickväns bröst genom den rosa jumpern o hur hon leende stönar att precis så ska det göras. När hon har sagt hur hon vill ha det o diskussionen går vidare låter han handen vara kvar ett bra tag o hon stönar nästintill ljudlöst när han kramar hennes mjuka bulle i sin hand. Jag kan plötsligt se, därifrån jag sitter, hur han andra hand har letat sej in längs med insidan av hennes lår ända in under kjolen. Ingen annan verkar ha uppmärksammat denna djärvhet ännu o jag kan se hur min flickvän särar ytterligare lite på sina ben, diskret men villigt, o hur hans hand försvinner ännu lite längre in under kjolen. Hon rycker plötsligt till, flämtar o ler bak mot pappa. Nu vet även han att det är trosorna han köpte till henne som hon har på sej.

Det känns helt overkligt att min pappa sitter här i ett rum fullt med människor o smeker sin sons flickvän över fittan. Jag kan inte se det, men föreställer mej hur han låter ett finger glida över skåran genom trosorna. Frasandet med fingertoppen mot hennes kön genom det tunna tyget. Med en önskan från båda om att han kunde leka in fingret under troskanten o låta det halka omkring i hennes säkert plaskblöta fitta. Långsamt o eggande. Jag ser på hennes andhämtning att det har effekt. Hon biter sej i läppen. Hon sitter o blir stenkåt. Hon har vridit o gnidit sej mot hans säkert stenhårda kuk i en halvtimma nu o så får hon hans fingrar mot fittan.

Folk pratar på, gör ingen grej av vad som händer om de märker det. En kvinna drar ner sin topp lite grann o visar sin granne en läcker spetsbehå. Jubel o applåder ljuder, hon våpar sej lite skämtsamt o drar tillbaka toppen o någon frågar efter att få se trosorna också, o skrattar. Kvinnan kan inte med att visa trosorna o blickarna går istället till min flickvän. Pappa får precis bort handen från fittan i tid.

Hon sitter där o ler i hans knä, flämtande kåt o samtidigt spelat oskyldig. ”Vill du visa trosorna?” frågar en av pappas polare med kåtdarrig röst. ”Nu har vi fått se en läcker behå, det blir obalans om vi inte får se ett par läckra trosor också ju!”. O så skrattar han ”Eller du kanske inte har några?” Min flickvän fnittrar att jo, det har hon o vrider sej lite i knät. Pappa ber henne lågt att låta oss få se lite grann o så nyper han tag i kanten av kjolen o vippar. Sofia kippar efter andan o drar långsamt upp sin kjol, så att ett par rosa, tunna, tunna stringtrosor kommer fram, lite snett sittande efter smekningarna från pappa. Männen i rummet hämtar andan ljudligt o glor så att ögonen håller på att ramla ur.

Pappa låter handen vila tungt mot hennes lår, längst upp vid troskanten o sticker plötsligt ut pekfingret o drar längs med sömmen i ljumsken. ”Vilket litet underverk!” säger han beundrande o min flickvän rör sej lite ryckigt vid hans rörelser. ”Dom sitter lite snett” säger han o pekar på att man kan se halva den ena blygdläppen. Min flickvän lyfter ut trosorna, så att i alla fall pappa kan se rakt ner på hennes nytrimmade härliga mus o hon låter glipan va ett tag, innan hon rättar till dem, leende, o lägger sin hand om min pappas grova tumme o kramar den lätt.

”NU BÖRJAR SMÄLLARNA!!! FYRVERKERIER!!” ropar en förfriskad festare från altandörren.

Pappa utväxlar en blick med sin polare bredvid mej o denne börjar genast att få folk att resa sej o hänga med o kolla raketer. Jag reser mej med, o flyter med i den långsamma strömmen av folk mot trädgården. Jag ser i ögonvrån hur bara min flickvän o min pappa blir sittande kvar. Jag låter mej föras med i klungan av människor på väg ut o så stannar jag till o gömmer mej bakom en bokhylla, fem meter från soffan de sitter i. Trots att folk ännu inte lämnat rummet, utan bara vänt ryggen åt dem, har pappa redan dragit upp hennes kjol igen o smeker med handen utanpå hennes små genomskinliga trosor. Min flickvän gnyr o rör sej rytmiskt mot hans hand. Jag känner hur mitt stånd bultar o min mun blir torr av vad jag ser. Pappa låter handen glida upp på magen o sen ner igen, innanför troslinningen. Sofia stönar till, högt o vrider sej när hans hand når hennes blöta fitta. Handen börjar glida upp o ner längs med skåran. Sensuellt i svaga ryckningar låter hon sin fitta smekas. Den verkar pulserande o hal mot hans lite grova hand o hon flämtar efter andan i knädansen.

”Mmm, ta fram den, snälla, ta fram den” bönar hon o sätter dej längre ut på hans lår o vänder sej halvt om.

Istället för att invänta att pappa ska ta fram sin kuk, är hennes händer genast där över hans gylf o fullkomligt sliter upp den. Hon drar byxflikarna åt sidan, masserar hans stånd genom kalsongerna o sticker sedan in handen i dem o ler. Fram kommer hennes hand o i den hans stora, ådriga kuk.

Hon börjar runka den långsamt o ömt, men ökar snart tempot o stönar hela tiden in i hans öra när hon runkar. Sen vrider hon ena benet över hans lår o sätter sej gränsle över honom, fortfarande med kuken i handen. Jag ser henne nu snett bakifrån. Hon tittar ömsom ner mot kuken i hennes hand, ömsom in i min pappas ögon. Pappa tar tag om hennes skinkor o drar henne mot sej så att hon hamnar med fittan precis ovanför kuken. Hon börjar gnida sej mot den o jag kan se hur den stenhårda kuken trycker mot hennes tunna trosor. Bara ett väldigt tunt tyg skiljer deras kön åt o ollonet verkar vilja borra sej igenom trosorna för att komma in i hennes fitta.

”Åh, jag känner genom trosorna att du är riktigt våt” stönar min pappa o stöter med kuken mot fittan.

Min flickvän vrider sej till svar o så sträcker hon bak handen o drar sina trosor åt sidan för att lämna sin fitta helt bar för honom. Direkt är hans ollon där o jag kan se hur det försvinner in i henne. De stönar båda två. De sitter så en liten stund, med bara ollonet inne i fittan innan pappa börjar jucka lätt upp mot henne. En liten bit åt gången glider hans tjocka kuk in i min flickväns fitta o deras läten blir nu allt högre. De flämtar högljutt o min flickvän gnyr för varje stöt in i henne. Jag har aldrig hört henne så här kåt. ”

Mmm, aaah, vad skön den är! Vilken kuk du har, aaaaah, vilken kuuuuk” stönar hon o pappa ler belåtet o stöter in i hennes fitta.

Ännu är inte mer än halva kuken inne i henne. Jag märker i lätt panik att fyrverkerierna utanför har tystnat o folk börjar släntra upp mot huset igen. Det knullande paret i soffan verkar inte ha märkt nåt, men när klackarna börjar låta mot altangolvet gör pappa en hård stöt mot min flickväns fitta o hela hans kuk försvinner in i henne. Hon ger ifrån sej ett långt, gudomligt stön.

Pappa drar ner hennes korta kjol så att den täcker hennes rumpa o rummet fylls på nytt med folk. Människorna pratar med varandra o lägger inte märke till att min pappas kuk är inne i min flickväns fitta. Jag låter mej ledas med in i rummet från mitt gömställe o står bara ett par meter från soffan där min pappa o min flickvän sitter o försöker se normala ut. Jag märker hur Sofia gnider sej lite med pappas kuk i sej, rullar runt med höfterna lätt, vilket gör det svårare för honom att verka oberörd. Han griper om hennes rumpa o stöter till, vilket på nytt får henne att stöna lätt. Plötsligt bestämmer han sej för att detta inte räcker. Han måste tydligen knulla henne ordentligt efter så många timmars teasande.

Han viskar något i hennes öra, lyfter smidigt upp henne så att ingen verkar upptäcka hans blottade kuk som han snabbt får in i byxorna o efter att ha rättat till kläderna lite grann går de iväg. De går båda tätt förbi mej, så att jag kan känna lukten av kåthet o kön. Min flickvän har dimmig blick o låter sej ledas av pappas hand. Pappa säger att han ska visa min flickvän runt o att de strax är tillbaka, detta utan att knappt ge mej en blick.

Jag ser dem försvinna bort genom rummet o upp för trappan. Pappa kan inte låta bli att smeka min flickvän på rumpan när de går upp för trappan. Jag smyger efter dem.

När jag kommer upp ser jag en halvöppen dörr till ett av sovrummen o smyger fram mot den. Innan jag har nått fram till den hör jag ett högt kåtstön från min flickvän o ett grymtande från min pappa o jag förstår att nu har hon fått hans kuk i sej på riktigt. Jag tvekar om jag ska titta in eller inte, men gör det till slut o får då se min flickvän stå bredbent, svankande med händerna på ett skrivbord. Bakom henne står pappa o pumpar allt han kan in i henne bakifrån.

Hennes kjol ligger uppslängd över ryggen o trosorna har än en gång bara dragits åt sidan. Pappas byxor ligger skrynklade runt hans anklar. Min flickvän tittar med kåta ögon bakåt när hon blir ordentligt knullad. Det skakar i skrivbordet o det är ett otroligt tempo i deras knullande. Båda verkar helt inställda på att jaga orgasmen så fort de kan. Pappa tar tag om hennes bröst bakifrån o lyfter plötsligt upp henne, med kuken inne i henne o sätter ner henne på alla fyra på sängen. Han står på golvet o pumpar med full kraft in i hennes fitta. Jag ser hennes händer krampaktigt gripa om överkastet på sängen när hon låter sej knullas o de närmar sej båda orgasmen. Min flickvän vänder sitt kåta, söta ansikte bakåt o stönar fram ”Spruta i mej, pappa, spruta i min fitta!” N

ågra sista furiösa stötar mot hennes skinkor senare stelnar han till, tystnar för en stund o vräker med all sin kraft vrålande kuken hårt in i botten av henne. Hon skriker till, stelnar också o börjar sedan att skaka lätt när pappa tömmer sin sperma i hennes fitta. Han står spänd med kuken djupt inne i henne o hennes orgasmkramper verkar gå i takt med hans pulserande spermasprut in i hennes fitta. Kåtheten i rummet går nästan att ta på. När min flickvän faller ihop lite grann o börjar flämta fram slutet av sin orgasm börjar pappa stöta kuken in i hennes fitta på nytt o ger henne de sista spruten av hans stora sats. Det läcker redan sperma ut i retur o börjar rinna längs hennes stay ups.

När stötarna avtar o pappa drar ut sin kladdiga tjocka kuk ur min flickväns fitta så att det rinner en flod av sperma ner längs med hennes lår ser jag ett lyckligt leende på hennes ansikte o jag lämnar dem försiktigt o smyger iväg för att vänta på dem där nere.

En stund senare kommer de ner, fnittrande o tillfredsställda. Min flickvän kommer fram o kysser mej på pannan o pappa säger att det är lite ont om sängplatser under natten, men att vi båda kan sova i hans dubbelsäng… ”Det blir väl mysigt?” fnittrar min flickvän o kysser mej igen på pannan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *