Min kåta flickvän

Tjena, jag heter Erik och nu tänkte jag berätta om min kåta flickvän Lin.

Vi hade varit ute bland folk hela dagen och kåtat upp oss inför varann. Nu var det kväll och vi satt och tittade på en film, båda var kåta men vi ville se klart filmen. Men när filmen väl var slut så gick vi till hennes säng.

Vi var så kåta så vi brydde oss inte om nåt förspel. Vi lade oss i missionären, jag trängde in lite sakta i henne tills hela kuken var inne i hennes underbart kåta och trånga fitta. Hon stönade att jag skulle sätta på henne hårt. Lin låg och viskade massa kåta ord i mitt öra vilken bock jag var och att jag kunde knulla henne så bra…

Efter ett tag kom hon i sin första orgasm. Hon stönade som en liten hora hur skönt hon hade det och hur underbar jag var. Hon ville fortsätta knulla så jag knullade henne till ännu en orgasm. Sen ville hon suga mig så jag satte mig i soffan, och som hon sög. Sen helt underbart slickade längst hela. Tog in pungkulorna och tillslut kom jag med världens största sats. Hon fick den över sina bröst, i håret, i munnen, till och med jag själv kom det över.

Så vi gick in och tvättade oss och sen gick vi och lade oss. Efter någon timme vaknade Lin igen och var lika kåt, så hon väckte mig och sa att hon ville bli tagen bakifrån.
Hon ställde sig på alla fyra och sen trängde jag in. Hon var så kåt att de bara rann fittsafter. Så efter ett tag så frågade jag om hon ville rida mig och det ville min kåta slyna . Jag satte mig i soffan och hon uppe på mig. Det gick inte lång tid innan hon kom. Hon var så kåt att hon ville fortsätta knulla på en gång och inte mig emot. Även nu knullade jag henne bara ca en minut innan hon kom en gång till.

Hon sa att jag vet inte vad du gör med mig, du gör mig så jäkla kåt Erik.

Sen gick hon ner på knä och tog fram sina underbara kuksugarläppar och sög mig tills jag kom med ännu en rejäl sats, den tog hon i munnen och svalde alltihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *