Min kille är bisexuell

I alla förhållanden går det slentrian i sexlivet förr eller senare. Det hade jag hört av alla mina kompisar och när det hände Jonas och mig blev jag inte det minsta förvånad. Jag visste ju att han var kåtare än jag. Och när jag inte ville så blev han förbannad. Det ena ledde till det andra och så småningom slutade vi knulla nästan helt och hållet.

I flera år inbillade jag mig att det var mig det var fel på. Jag var frigid och han orkade inte tjata på mig längre för att få knulla. Det var en deppig historia tyckte jag, men jag kunde inte ta mig ur den.

Så kom fredagskvällen med Annelie. Hon bodde granne med oss ute vid sommarstugan i flera år, men när hon skilde sig var det killen som fick behålla stugan och Annelie såg vi inte till. Men så ringde hon en kväll och jag bjöd hem henne. Jonas hade alltid varit svag för henne, och när hon kramade om honom blev de båda förtjusta av det, det syntes.

Jag tänkte så här: Jonas behöver knulla, och det behöver säkert Annelie också. Om det skulle råka bli så att dom faller för varann i kväll så ska jag inte hänga upp mig på det. Annelie åker i alla fall hem till Malmö i morgon bitti och sen träffas dom inte mer.

Undermedvetet tänkte Jag mig nog en trekant. Jonas talade ofta om det när vi precis hade träffat varandra. Blotta tanken på ett knull med både Jonas och Annelie gjorde mig kåt. Jag hällde upp ordentliga groggar åt dom hela kvällen och märkte inte att Annelie fyllde på sprit i mitt glas också hela tiden.

Vi började dansa, först Jonas och jag, sedan Annelie och Jonas och till sist alla tre. Under dansen tog jag Jonas på kuken och den var stenhård. Han började klä av mig, men när jag försökte protestera – lite blyg är man ju – så sa Annelie att det var okej med henne. Där stod Jonas mitt emellan oss med kuken rätt ut och jag runkade honom och såg på Annelie. Hon hade stringtrosor och mörka strumpor; det var länge sen jag sett nåt sånt.

Jag ville ha honom, med en gång, och kastade mig ner på alla fyra på soffan i vardagsrummet och Jonas körde in staken i mig bakifrån och vi började knulla. Jag hade aldrig känt honom så stor och skön tidigare.

Och plötsligt flämtade han till och jucken blev oregelbundna och häftiga. Det blev en helt ny rytm som han aldrig använt tidigare. Jag vred på huvudet och såg att Annelie stod bakom Jonas, också hon på knä.

— Ja, gör så, grymtade Jonas och dundrade in hela kuken i mig så att jag kippade efter luft.

— Tycker du om min dildo? sa Annelie och då förstod jag. Hon hade kört in en löskuk i Jonas stjärt och för varje juck inåt som hon tog drev han in kuken i mig. På ett sätt skrämde mig det här. Jonas hade aldrig talat om bisexualitet förut, men jag kunde inte tänka på det nu. Inte när det var så skönt. Inte när Jonas sprutade sperma i min flödande fitta så att jag föll framstupa och skrek ner i kudden.

Sedan knullade Jonas och Annelie och jag låg och såg på och var glad över att Jonas äntligen fick knulla så mycket som han ville.

Några kvällar senare var Jonas på ett sent sammanträde. Jag var hemma hos en kompis och var hemma igen vid halv elva-tiden. Det var släckt i hela lägenheten, utom i vardagsrummet. Jag öppnade munnen för att ropa något, men tappade totalt talförmågan.

Jonas satt med benen brett isär i soffan och framför honom låg någon och sög högljutt stönande hans stora kuk. De var båda nakna. Först efter en stund såg jag att personen på golvet var en kille.

Jonas älskade med en kille. Herregud, Jonas är bög! tänkte jag först. Jag vet inte varför jag blev livrädd. Jag har verkligen försökt att arbeta bort alla fördomar som mina föräldrar inpräntade i mitt huvud, men det är inte så lätt.

Om det varit en tjej som sugit hade jag inte alls blivit så chockad.

Jag smet ut och gick runt på gatorna i flera timmar innan jag ringde Jonas och låtsades att jag glömt portnyckeln. Han öppnade fem minuter senare för mig och då var den andra killen borta.

Jag sa ingenting om vad jag sett utan vi fikade och kröp sedan i säng. Nakna som vanligt. När jag nästan somnat kände jag hans styva kuk snudda vid min stjärt bakifrån och jag blev stel i hela kroppen. Varför gör han så om han är bög? tänkte jag. Han behöver ingen tjej.

Han trängde in hel och hållen och jag kunde inte låta bli att besvara hans stötar. Vi hade ett långt och våldsamt knull som fick mig att slockna som ett ljus efteråt.

Nästa kväll berättade jag för Jonas vad jag sett. Först blev han förvirrad och lite ängslig, sedan kom det fram att han länge varit medveten om att han var bi- sexuell. Han hade försökt hålla tillbaka detta men när vi inte hade något sexliv blev lusten allt starkare för honom. Han måste ha någon att älska med och det råkade bli en man.

I veckor försökte Jag förmå mig till att förstå. Att acceptera. Att tolerera. Jag ville se på det som ett vanligt kärleksförhållande mellan kille och tjej, men det var så himla svårt. Innan jag somnade på kvällarna såg jag synen från vardagsrummet, och jag blev först äcklad med allt eftersom tiden gick började minnessynerna att göra mig kåt.

Det var jag som föreslog att Jonas skulle ta upp sin kompis till oss. Vi talade ut alla tre och jag var med när dom knullade vilket var en mycket spännande upplevelse. I stället för äckel kände jag bara kåthet. Jag blev sprängkåt efter deras uppvisning och vi förenades alla tre i någon underlig ormgrop där jag till slut hade en kuk i munnen och en i fittan.

Numera förstår jag Jonas bättre. Han har inte så ofta manliga sexuella kontakter längre eftersom vårt samliv är bättre, men fortfarande kan det hända att han kommer hem och berättar om vilken snygg kille han träffat. Eller tjej, vilket händer minst lika ofta.

Vi talar ofta ut om våra sexuella problem. Och vi försöker lösa dem tillsammans. De bisexuella kontakterna fort- sätter och jag förstår Jonas bättre och bättre. Om tjejer kan bli lesbiska kan väl killar bli bögar. Eller bisexuella som älskar både tjejer och killar. Jag tycker inte längre att det är något fult och snuskigt, det är precis lika viktigt och vackert som ett heterosexuellt förhållande tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *