Min otrohet med svarta män

Jag är en tjej på 27 år som lever i en lycklig relation med min sambo. Vi har det bra, har bra sex och jag har all förhoppning om att kommer vara vi för resten av livet. Jag har däremot haft en dröm, en fantasi en längre tid. En fantasi där jag bli råknullad av flera svarta killar samtidigt. Jag har en schysst slank kropp, är söt i ansiktet, stora silikonbröst och en helrakad fitta. Den här helgen skulle min sambo åka på konferens med jobbet. Jag var hemma själv och kände mig så där småkåt i kroppen. Jag bestämde mig för att gå ut på ett schysst bar i närheten av där jag bor. Duschen smekte min kropp, passade på att raka fittan ännu en gång för att det skulle vara så här len och mysig. Jag tog på mig ett par svarta stringtrosor, en schysst push up BH och en svart klänning med lång slits som gick hela vägen upp till troskanten.

Väl inne på krogen var det massor med människor och flera av mina tjejkompisar var där. Det var varmt, hett och massor med snygga människor. Vi drack en hel del och jag kände mig klart berusad men kvällen hade ju bara börjat. Det var runt midnatt som en kille kom fram till mig. Han var svart och väldigt reslig, vältränad, snygg helt enkelt. Han undrade om han fick bjuda på en drink, jag vände mig om mot mina tjejkompisar, gav dem en liten blink med ögat och vände mig tillbaka mot killen och sa:

– Självklart, jag heter Åsa.
– Mattias

Vi gick bort till ett bort och satte oss där, vi pratade och det var hela tiden en elektrisk laddning mellan oss. Han var verkligen snygg och jag kände mig lite småupphetsad när jag satt där och tänkte på honom och hans kropp. Vi drack drink efter drink och jag kände mig ganska full. Efter vi suttit där ett tag så kom några av hans kompisar och satte sig bredvid oss. Shit tänkte jag, ytterligare fyra svarta snygga killar, tankarna kring min fantasi började växa sig allt starkare. Är det ikväll det ska hända tänkte jag?

Efter ett tag i sällskapet av fem svarta män och fler drinkar så kom frågan som jag väntat på…

– Vill du inte följa med oss, vi tänkte gå vidare sa Mattias.

Mitt hjärta slog ett dubbelslag och jag nickade försynt. Vi reste oss upp och gick mot dörren. På vägen ut så passerade jag mina tjejkompisar som såg mig i sällskap med fem svarta män, deras ögon höll verkligen på att trilla ut.

Vi kom hem till en av killarna och de satte sig i soffan och satte på musik och bjöd på fler drinkar. Jag kände hur blickarna från killarna smekte min kropp och jag blev alldeles varm och kåt av dem.

– Kan du inte dansa lite för oss sa Jonas?

Visst svarade jag där kåtheten tillsammans med spriten gav ett självklart svar. Jag ställde mig framför dem och började röra min kropp sexigt till musiken.

Jag vände mig om och lät klänningen sakta falla till marken. Där stod jag nu i minimala stringtrosor bh och ett par högklackade skor. Andreas, den största av de fem svarta killarna gick ut i sovrummet och kom tillbaka med två leksaker, en enorm rosa dildo och en guldfärgad massagestav. Jag satte igång vibratorn och började föra den fram och tillbaka mellan mina blygdläppar medan jag slickade och sög på toppen av dildon.

In och ut gled den surrande apparaten mellan mina ben. Plötsligt drog jag ut den och satte mig i fåtöljen. Jag tog den rosa dildon och tryckte in i sin savande grotta. Medan jag pumpade sin fitta, pressade hon sakta in den gyllene vibratorn i sin trånga stjärt.

– Nå, ska ni bara sitta där? frågade jag rakt ut medan jag dubbelknullade mig själv. Plötsligt blev det fart på alla. Kläder slängdes i högar och de gick alla fram mog mig och började känna på mina bröst och smeka mig över hela kroppen.

Jag var eld och lågor. Hon hade aldrig haft gruppsex förut, och aldrig varit ensam med fem killar. Jonas satte sig i fåtöljen och tecknade åt mig att komma. Hon lade ifrån sig dildon och grenslade hans stora svarta kuk, som lätt gled in. Mattias, Peter och Stefan ställde sig vid fåtöljens huvudände och sträckte fram sina lemmar, som jag girigt sög och runkade

Efter en stund började Jonas stöna och sa:

– Nu kommer jag snart.

Jag hoppade av hans stake, ställde mig på knä och tog den i munnen medan en annan av killarna trängde in med sin stora svarta kuk i min fitta bakifrån. När Jonas sprutade fångade jag varje droppe varpå hon sög och slickade hans kuk tills den var helt ren.

– Alla satser som kommer här i kväll ska jag ha i munnen, förkunnade jag.

Jag fortsatte att bli knullad bakifrån. Under tiden ägnade jag min mun och mina händer åt Mattias, Peters och Stefans pålar. Andreas tog den rosa dildon och tryckte den lätt mot mitt anus. Jag visade min uppskattning genom att svanka ordentligt så att mina skinkor särades än mer och man tydligt kunde se hur mitt trånga rövhål pulserade och ville bli uppfyllt. Tacksam för denna signal började de bearbeta det bakre hålet och vidgade sakta men säkert hennes analöppning med stora dildon.

Jag hade ägnat sin fenomenala sugteknik främst åt Peters stake och det gav resultat. Han spände ryggen i en båge och tryckte sin lem ner i mitt svalg. När han sprutade kom den första strålen rakt ner i halsen på mig utan att ens nudda hennes tunga. Han drog ut och sköt den andra strålen rakt in i hennes öppna mun. Jag tog hans slaknande lem och slickade den ren.

Jag hade fått in hela dildon i min stjärt och knullades taktfast i båda hålen. En av killarna drog sig ur min fitta och gjorde sig redo. Efter en liten stund tog de bort även löskuken och pressade sin riktiga svarta kuk mot mitt rövhål. Eftersom leksaken inte var särskilt liten, tog det inte lång stund för dem att komma helt in i min anal. Trångt och skönt var det där. Med långa drag började de stjärtknulla mig.

Jag var helt i extas. Jag hade en lem i min trånga rumpa och Mattias och Stefans stakar att suga på. Men jag visste vad jag ville. Jag blev ledd mot fåtöljen och drogs med när en kille satte sig ner, så att jag kom att sitta i bakvänd ridställning med en kuk djupt inne i mitt arsle.

Mattias var inte sen att fatta galoppen utan kom fram och tryckte in kuken i mitt hårlösa kön medan Stefan fick sin lem behandlad av min tunga och läppar. Det var första gången jag blev trippelpenetrerad av enbart riktiga stora svarta kukar, men det skulle inte bli den sista.

Jonas och Peter hade inte varit sysslolösa sedan det hade gått för dem. De stod och tittade på och runkade så smått. Mattias och Andreas kom snart in i en behaglig takt och det tyckte jag också, för hon mitt underliv drog ihop sig i spasmer medan orgasmen genomfar min kropp. Killarna skiftade position och turades om att knulla mig i röven, i fittan och bli avsugna.

En av killarna ställde sig hos Jonas vid mitt huvud och lät mig suga in sin stake i min mun. Jag sög ivrigt på kuken som inte dröjde med att skjuta en kaskad. Jag hade riktat den perfekt in i sin öppna mun, så att strålen träffade mitt på tungan. Under tiden hade Stefan borrat in sin påle i röven på mig och samarbetade med Mattias i en magnifik dubbelmacka.

Mattias kände att även han var nära. Efter en del omflyttningar var det Mattias tur att komma i min mun. Jag låg nu och red med Stefan i stjärten, medan Peter höll på att ersätta Mattias i min fitta. Jag tog Mattias lem mellan mina läppar och sög hans kuk. Jag kände när strålen lämnade hans ollon och flög in i min öppna mun. Med en outsinlig törst sög jag musten ur Mattias och slickade i mig de droppar av säd som hade hamnat kring min mun.

Fortsättningen av natten gick i samma upplägg. Jag blev hela tiden påsatt i alla hål samtidigt av stora välutrustade svarta män som verkade ha hur mycket sperma som helst att ge mig. Efter flera orgasmer och munsprut sa Peter.

– Ställ dig på knä.

Jag följde order och killarna ställde sig runt mig och runkade på sina stora svarta kukar. Det dröjde inte länge förrän den ena efter den andra närmade sig orgasm. De riktade sina kukar mot min vidöppna mun och avslutade hela natten med att tömma all sin sperma i min vidöppna mun. Vi sjönk ner tillsammans helt slut efter denna sexnatt. När vi låg där så reste sig en av killarna upp och gick iväg och kom tillbaka med en kassett.

– Du var så kåt så du har inte märkt att vi filmat allting. Här har du något att njuta av när du sitter hemma i mörkret.

Mitt hjärta slog en volt. Jag tog filmen och log. Jag klädde på mig och gick hem och tog en dusch med världens största leende. Jag fick min dröm uppfylld och insåg direkt att jag måste ha mer av den varan i framtiden. Mina äventyr fortsatte därför och jag njöt verkligen till fullo av att bli knullad av flera män. Många av mina möten med dessa män filmades, allt för att förlänga njutningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *