Morsans Tuttar Del 2

Hon hade bokat in Adam oss tandläkaren, bara som förevändning för att få hämta honom i skolan, så att hon kunde visa upp sig för hans klasskamrater. Han kom aldrig ihåg tider själv, Hon fick fortfarande väcka honom på morgonen, och sitta på sängkanten tills han kom upp. Hon måste dessutom följa med honom till tandläkaren. Hon märkte snabbt att hon redan var en legend. Hon kom i god tid, men fick stanna och svara på frågor från nyfikna tonårstjejer. Hur tunga var de? Hade hon ryggproblem? Vad kostade de? Var hon nöjd? De var tunga och dyra. Hon var vältränad och hade inga ryggproblem än. Hon var väldigt nöjd. Hon njöt av uppmärksamheten, och kände sig som om hon fått en bebis. Killarna i klassen var också nyfikna, men de var för blyga för att komma fram och fråga. Tjejerna bad till och med att få känna på dem. Adam var rädd för tandläkaren, fast hon hade snygga bröst. Han tyckte dock att det var med all uppmärksamhet hans mamma fick ifrån hans klasskamrater, så han var ivrig att komma iväg.

Inget av det kunde dock mäta sig med hur hennes familj uppskattade förvandlingen. Flickorna hade nästan börjat tröttna på sin gamla mamma, och plötsligt hade hon blivit ny och spännande. Mest av allt älskade hon att paradera sin sexiga kropp framför den enda manliga medlemmen av familjen. Adam var fortfarande blyg, men hon visste att han inte kunde titta på sina storbystade porrstjärnor utan att tänka på att mamma var snyggare, hade större bröst och rumpa, och dessutom älskade honom djupt. Han var hennes största idol, och hon trodde att hon var hans med.

Hon tittade fortfarande på hans sökhistorik på datorn regelbundet. Han tittade inte mindre på porr nu, snarare mer. Hon såg att de flesta av modellerna liknade henne. I vissa fall var likheten slående. Vid det här laget hade hon hunnit studera hans smak ingående. Bäst av allt gillade han långbenta blondiner med silikonbröst och en schyst rumpa, Hon hade ganska fylliga läppar själv, men inte som de. Hon gillade de tjocka läpparna. Det var något erotiskt med dem. Hon lekte med tanken. Han gillade som sagt fejkrumpor som såg ut som ett par enorma bröst som limmats fast på rumpan. Helena log när hon såg dem. Hon hade lyft sin rumpa, och hon älskade den ännu mer nu än innan. Hon hade gått upp i vikt, och den var riktigt stor nu. Ändå lekte hon med tanken. Hon visste att hon skulle kunna manövrera en så stor rumpa och att hon antagligen skulle gilla att ha den, men hon var tveksam. Hennes naturliga rumpa var unik. Vem som helst kunde skaffa en silikonrumpa. Dessutom kunde hon bli missnöjd med resultatet. Hennes operationer hade varit framgångsrika hittills, men man kunde inte räkna med det. Dessutom hade brösten varit dyra. De skulle inte kunna åka på semester på flera år. Hon hade lite dåligt samvete, men hennes döttrar försäkrade att det var värt det.

Hon hade gått till doktorn, och de hade planerat en läppförstoring. Hon hade inte bestämt sig än. De hade diskuterat rumpan också. Hon hade känt sig mer öppen för idén, men hon tvekade fortfarande. Det skulle iallafall få vänta tills efter graviditeten. Läpparna kunde de dock göra innan. Hon hade bokat in en tid. Det var redan den kommande helgen, fast det var inte försent att ändra sig. Hon kände sig som sagt mer äventyrlig, men hon måste hejda sig.

Hon lyfte skeden med gröt till sina fylliga läppar, och skulle just stoppa in den när huset fylldes av barnskrik. Hon log mot sonen och lämnade bordet. Han lutade sig fram när hon passerade, och hennes rumpa strök mot hans axel. Beröringen kändes elektrisk. Hon var het, nästan febrig, och alldeles mjuk. En mörk fläck började bildas på hans kalsonger. Han kom snabbt på fötter, och följde efter henne ut i hallen. Han vågade dock inte följa efter in i systerns rum. Hon skulle se honom. Han satte sig igen. Hon kom ut några minuter senare i sällskap med hans lillasyster Jenny. Han log mot flickan. Hon måste ha vaknat blöt, för modern hade bytt hennes nattblöja mot en dagblöja.

Helena lyfte upp Jenny i sitt bara knä, och började amma henne. Hon höll om henne med ena handen, och smekte henne över ryggen med den andra handen. Hon slöt ögonen och stönade lågt. Hon älskade att amma, särskilt när tuttarna var överfulla. Det var helt naturligt för henne. Adam älskade kvinnobröst. Det gick inte fem minuter utan att han tänkte på bröst, och han kunde ägna timmar åt att söka på nätet eller åt att tänka på dem när han runkade. Helena älskade att gå på stan med sin son, för han bara stirrade på alla bröst som passerade. Om han gick ut själv följde han ofta efter tjejer över halva stan tills han kom i kallingarna, men då tittade han mest på deras baksidor. För honom var bröst oerhört erotiska, särskilt som Helena hade förstorat sina. Helena såg ömt på honom. Hon visste hur han kände. Hon älskade som sagt att amma. Hon hade ammat sina andra döttrar i arton månader, och Adam i två år. Hans bröstfixering kunde inte bero på att han inte blev ammad ordentligt, snarare tvärtom. Jenny hade ett förlängt bebisstadium, och det hade varit lätt att fortsätta amma henne. Helena tänkte inte sluta än på ett tag.

Adams andra systrar kom just in. Klara var åtta och Hanna elva. De såg ut som mindre versioner av Helena. Hanna hade blivit ganska lång. Hennes rumpa var relativt sett större än Klaras, och hon hade börjat få bröst. Hon var klädd i mjölkvit pyjamas.

Klara var mer intresserad av tuttarna än systern. Hanna började göra frukost åt dem. Helena höll på könsrollerna. Elvaåriga Hanna kunde både städa, laga mat och byta blöjor. Trettonåriga Adam hade inte en aning om hur man lagade mat, visste inte vad städning var, och om man hade bett honom byta blöja hade han bara stirrat i panik tills en moderlig person hade tagit över. Hanna och Klara älskade sin hjälplösa bror. Klara smekte Helenas fria bröst, och nöp om bröstvårtan. Bröstet var rejält svullet, och en kaskad av mjölk regnade över bordet. Det mesta hamnade i moderns gröt. Flickan skrattade förtjust. Modern skrattade. Hon kysste dottern på pannan, Adam flämtade till när. Modern tog en sked och förde in den mellan sina fylliga läppar. Adam kom nästan när han såg sin mamma äta sin egen mjölk. Fläcken på kalsongerna blev större. Helena såg ömt på honom, och sa att det bara var mjölk. Hon kupade handen under sitt fria bröst. Han fick dock inte se henne amma sig själv, för hon blev uppmärksam på Jenny.

Hon lyfte snabbt upp flickan och gick mot badrummet. Adam såg efter henne. Hon var vältränad, men det förvånade honom ändå att hon kunde bära både den knubbiga flickan och sina gigantiska bröst. Brösten vägde säkert mer än flickan. Han såg bort mot badrummet. Dörren var stängd, men han såg scenen framför sig. Jenny satt på pottan med blöjan nere, medan modern satt och talade ömt till henne. Han tittade på tallriken. Moderns gröt var nästan orörd. Det var så varje morgon. Trots det var hon alltid lika öm och kärleksfull. Han fick dåligt samvete över att han var kåt på henne, och tänkte på henne som ett sexobjekt och inte som sin mamma. Han önskade att hon aldrig hade skaffat monster tuttarna. Han såg ointresserad på systrarna. Hanna stod fortfarande med ryggen mot honom och väntade på sin gröt. Adam åt snabbt upp, och flydde köket för att slippa pinsamma frågor om fläcken på sina kalsonger.

I vanliga fall när han lämnade ett rum så annonserade han sin närvaro med en högljudd och stinkande fes. Jenny brukade rynka på näsan åt honom. Helena log bara ömt, som hon gjorde åt allt han gjorde. Hon trodde att hon hade bytt över hundratusen blöjor i sitt liv, många av dem på honom, så det var omöjligt att äckla henne. Hon brukade dra in doften och känna vad han hade ätit och hur han mådde. Det tillfredsställde hennes modersinstinkter. Hon hade blivit bekymrad om han inte tillfredsställde sina behov, som pojkar gör. Det var bara flickor som höll sig. Hon öppnade dock fönstret för Jennys skull. Hanna och Klara stördes inte nämnvärt heller. De hade dock föredragit att han lät bli. Själva skulle de aldrig få för sig att fisa i någon annans närvaro, förutom om de satt med en tjejkompis på toaletten.

Adam gick mot trappan till sitt rum. Modern stack ut huvudet och påminde om att han måste borsta tänderna. Han suckade och gick in i badrummet. Jenny var redan klar, och pottan var rengjord. Modern skickade ut henne i köket. Sedan såg hon ömt på sin pojke. Han var lite förlägen. De växlade några meningslösa ord, och började Adam borsta sina tänder. Helena börjande prata efter att Adam hade fört in tandborsten i sin min.Han gillade hennes röst. Den var len som honung. Hon hade underbar sångröst också. Hon frågade om han mådde bra, och han nickade. Hon drog lite i hans resår, och sa att han behövde duscha. Han ryckte på axlarna. Han hade tänkt porrsurfa, men han kunde runka istället. Hon tog av honom kalsongerna och kastade dem i tvätten. Han var ganska slarvig med att torka sig i rumpan, och han fes mycket. Han gissade på att hon hade sett bromsspår. Hon rynkade inte ens på sin söta näsa. Hon hade bytt blöja på honom i sju år, och därefter nattblöja i ytterligare två. Han trodde nästan att hon saknade det ibland. Han ställde sig i duschen och väntade på att hon skulle gå, men hon gick inte. Istället frågade hon om hon fick prata med honom.

Hon slängde trosorna i tvättkorgen och kom in i värmen. Han vände sig bort. Hon var så sexig att det var smärtsamt. Hon gick fram till honom, och han kände hennes kurviga ben och stora bröst. Hon knöt armarna om hans midja och kysste honom i nacken. Hon sa att hon älskade honom. Sedan sa hon att hon tyckte att han tittade för mycket på porr. Han visste att hon tyckte att det var bra att han tittade på porr. Det gjorde alla killar. Dock var det inte bra med för mycket. Han visste inte vad han skulle säga.

Hon smiskade honom lätt, mycket lösare än hon gjorde på sig själv eller döttrarna. Vissa dagar hade flickorna för ont för att sitta. Man måste vara försiktig med pojkar. Hon kysste honom en gång på vardera skinkan. Sedan frågade hon om hon fick kissa. Det fick hon. Adam var spänd. Modern var hemlighetsfull med sina kroppsliga behov. Han hade aldrig hört henne rapa, nysa, hicka eller fisa, och hon hade aldrig kissat eller bajsat i sina barns närhet. Han visste att hon rensade tarmarna med vatten varje dag, men hon gjorde det väldigt diskret. Han misstänkte också att hon höll sig långa perioder. Det märktes dock inte på hennes beteende. Han såg kisset försvinna i golvbrunnen. Hon fnittrade lite och bad honom vända sig om. Hon ville titta på honom.

Han vände sig motvilligt om. Modern var otroligt sexig naken och våt. Hon hade varit det innan, men de nya brösten var otroliga. Han såg förläget på henne. Hon kysste honom på munnen, med lite tunga, Deras blickar möttes en bråkdel av en sekund. Han önskade plötsligt att han kunde bli hennes lilla bebis igen. Han såg på hennes blick att hon förstod. Ett ögonblick senare var mötet över. Hon lämnade duschen.

Han stirrade på hennes rumpa på vägen ut. Han älskade stringtrosor, men det var ännu mer upphetsande när hon var helt bar. Hon vände på huvudet och gav honom en slängkyss. Så fort hon hade kommit ut gick han till tvättkorgen och tog upp hennes trosor. Han låste badrumsdörren, och tog moderns trosor i ena handen. Adam luktade försiktig på trosorna som luktade mamma men även något mer. Efter ett tag la han tillbaka sin mammas trosor i tvättkorgen och tog en dusch.I huvudet flög tankarna hur skulle hans mamma reagera om han berättade om alla sina fantasier ? skulle hon bli ledsen på honom ?

Sedan gick han till sitt rum och vilade. Det skulle inte ta lång tid att ladda om, och sedan skulle han sitta hela dagen framför datorn. Han porrsurfade mest. Han var för klumpig för dataspel, eller för okoncentrerad, och han blev bara arg. Han kunde bara fokusera ett kort ögonblick innan han började tänka på bröst, rumpor och stringtrosor. Han var inte särskilt intelligent, och han var för lat och klumpig för att idrotta. Han tänkte på sin mammas stora bröst igen. Det hade varit så skönt att vara bebis igen, hennes lilla bebis. Han behövde kissa, och skulle snart få resa sig igen. Han såg sorgset upp i taket, och lekte med tanken på att kissa på sig.

Helena kikade in på sin nakna son på sängen. Hon tänkte på hans porrvanor. De skiljde sig inte så mycket från hennes väninnors söner, men hon var ändå orolig. Hon tyckte att det var bra att pojkar tittade på porr. Det tränade dem i att tänka på sex och i att uppskatta kvinnokroppen. Det gjorde en vacker kvinna helt oemotståndlig. Hon hade sagt till honom att det var okej, men hon låtsades ändå tro att han inte gjorde det. Hon tänkte att hon borde skaffa en tjej åt honom. Han var inte så intresserad av sina jämnåriga, utan var mer intresserad av sina lärare och sina vänners mammor. Han måste ha kurvor. Hon log. Det var faktiskt hon som hade fått honom intresserad av kvinnor med stora tuttar, genom att spela in porrfilmer och låta dem gå på efter tolv, så att han trodde att han såg på TV. Hon hade börjat innan han blev könsmogen. Pojkar var nyfikna på porr långt innan. När han hade börjat porrsurfa sökte han på mogna kvinnor med stora tuttar snarare än unga tonåringar.

På sätt och vis hade han redan en tjej. Hon visste hur han såg på henne. Det smickrade henne. Hon var inte orolig. Hon tyckte att det var helt naturligt att en pojke var kåt på sin mamma, särskilt om han inte vågade prata med tjejer och om det inte fanns någon pappa att konkurrera med. Han var den enda mannen i hennes liv. Hon erkände motvilligt för sig själv att hon aldrig hade skaffat tuttarna om hon inte visste att han skulle gilla dem. Hon älskade när killarna trånade efter henne, och hon kände det ännu starkare för sonen. Mötet i duschen hade varit intensivt. Hon visste att det inte finns något mer sensuellt än en kvinnokropp i duschen. Hon kunde lätt ha fått honom att komma utan att ens röra vid honom, men hon lät bli. Hon hade visat musen för honom för första gången på flera år. Hon trodde att den fascinerade honom och kanske skrämde honom lite. Hon hade lämnat trosorna åt honom så att han kunde runka i dem. Hon hade haft dem i ett dygn nu, så de var genomvåta nu. Hon tänkte mycket på sex och blev lätt våt. Hon blev också våt när hon ammade. Hon brukade dessutom ligga och runka lite på morgonen. Hon höll sig ofta, och hennes blåsa var ofta full. Hon skrattade mycket, och kissade i stort sett alltid lite i trosorna. Efter ett helt dygn var de alltså genomsyrade av hennes doft, doften av en mogen och sexig kvinna. Hon visste att den doften gjorde Adam galen.

Adam sökte mest på bröst, men förr hade han sökt mer på rumpor. Han hade brukat sparat ner bilderna i en mapp på hårddisken. Hon hade tagit några rumpbilder på sig själv i ett par sexiga trosor och lagt dem i samma mapp. En vecka senare fann hon att han hade tittat fler gånger och längre tid på henne än på någon annan. Hon hade älskat det. Hon hade tagit en större risk bara för några veckor sedan. Hon hade tagit bilder av hela sig, framåtlutad med rumpan i vädret och tuttarna hängande. Hon hade sett till att han inte kunde se att det var hon, men han måste se att hon var väldigt lik henne. Nu låg bilderna högst upp på hans lista. Hon hade menat allvar med att torka rumpan. Han hade så dålig motorik. Hon log. Det kanske var en mammas jobb att runka sin pojke också. Hon tänkte tillbaka på duschen. Det hade varit lätt för henne att ta den i handen eller munnen, eller till och med i rumpan. Hon var inte så mycket för analsex, men hon ställde alltid upp på det. Hon frågade killen om han ville, eftersom han kanske inte vågade fråga. Hon var inte fysiskt attraherad till sonen, men det var okej. Hon var en mamma, och det var tillfredsställande att göra det skönt för sin älskling. Hon hade knullat med kvinnor flera gånger, och trots att hon var heterosexuell så hade hon uppskattat det. Det kanske till och med skulle vara skönt att få analsex från en pojke. Han hade inte så stor snopp. Hon satte sig naken på sängen och masserade sina bröst. Hon tänkte än en gång på hur mycket hon älskade dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *