Nattsköterskan

Detta hände en sommar när jag arbetade som nattsköterska på ett sjukhus i Köpenhamn. På min avdelning vårdades en hel del patienter med skador från trafikolyckor. Den jag minns bäst var Carl. Han var en 21-årig norrman som hade råkat illa ut i en motorcykelolycka.

Hans ena ben var brutet och båda händerna var så sönderslagna att de var omlindade med stora bandage. Vilka behövde bytas varje morgon och kväll. Han hade också ordentligt ont men försökte alltid hålla humöret uppe och man hörde honom nästan aldrig klaga. Faktum var att det han var en ganska charmig kille, men det var omöjligt för mig att tänka på honom som sexig. I alla fall fram till den där kvällen i början på juli.

Sommaren var varm och genom det öppna fönstret i hans rum hördes ljuden från sommarstaden, barn som lekte i parken, trots att det var sent, folk som skrattade och nojsade när de gick förbi. Allt som oftast hörde popmusik från passerande bilar med fönstren nedvevade. Jag tyckte verkligen synd om Carl som fick tillbringa denna underbara årstid i Köpenhamn bunden till en säng.

Den här speciella kvällen kändes värmen extra tryckande och när jag kom in till Carl såg jag att han hade sparkat av sig lakanet och låg i sängen iklädd endast ett par shorts. Han sov lätt och i det bleka ljuset från sommarkvällen som silade in genom fönstret såg han lugn och avslappnad ut, utan några tecken på smärta. Och för första gången såg jag honom som en ung vacker man och inte enbart en patient i behov av vård.

Han såg riktigt bra ut, på et där typiska idrottsmanna-sättet.

Jag hade bara ett par trosor under min sköterskeuniform. I värmen var allt annat otänkbart. Trots det svettades jag och hade därför knäppt upp klänningen, som var ett nummer för litet, men min storlek var slut i förrådet efter som alla ville ha löst sittande plagg i värmeböljan och därför valde lite större nummer. Den trånga uniformen och de uppknäppta knapparna gjorde att jag nog visade mer än vad som var riktigt passande, men det var inget som jag tänkte på då.

Jag gick fram till honom, strök honom lätt över kinden och ropade hans namn.

– Måste bara väcka dig för att byta bandage. Sedan kan du fortsätta sova.

Han stirrade först lite sömnigt på mig, sedan fick han en märkligt frånvarande blick. Han nickade och svalde men sade inget.

Att byta bandage var lite besvärligt och hans djupa skador samt värmen under sommaren gjorde risken för infektioner extra stor. Så vi hade stränga order att alltid använda handskar då vi lade om såren. De gul-bruna latex-handskarna låg i en pappkartong i fönsterbrädan. Jag rev ut två ur förpackningen och började trä på handskarna. Det var varmt, mina händer var lite svullna, och jag fick använda en del kraft för att föra in varje finger i det lite sträva innanmätet på handskarna. När jag kämpade på med detta såg jag plötsligt hur en stadig erektion började växa nere i Carls shorts. Jag tittade upp på hans ansikte och han stängde blixtsnabbt ögonen, men jag såg hur han rodnade. Då förstod jag med ens situationen och hur Carl uppfattade den. Min rörelser när jag trängde in finger efter finger i gummit kunde han bara tolka på ett sätt. När jag blickade ner hade jag en väldigt generös vy av klyftan mellan mina bröst. Och när jag såg hans förstörda händer insåg jag att han inte kunnat röra sig själv sedan olyckan för tre veckor sedan. Jag blev upphetsad på ett sällsamt sätt, märkligt lugnt och samlad, men ändå kände jag mig oerhört laddad med energi.

En sjuksköterskas främsta uppgift är att lindra smärta och ångest. Därför visste jag direkt vad jag borde göra. Och det fanns ingen doktor i världen som behövde lära mig den terapin.

Jag är inte vad män direkt kallar snygg. Mitt ansikte är mycket alldagligt, lite för brett och med en haka som kunnat vara mindre. Håret kräver mycket färg och fusk för att bli riktigt glänsande och fluffigt. Och när det gäller höfter och ben är jag ganska bastant, det finns inte mycket i kurvväg att kika på. Men jag har förstås min byst. Den är kanske det främsta skäl att många förbipasserande män inte hinner lägga mitt ansikte på minnet. För jag fyller utan problem de flesta BH-tillverkares D-kupor och mina bröst är tunga och mjuka med stora, nästa bruna vårtor och vårtgårdar. Över åren och i många relationer med män har jag lärt mig att använda dem på mer än ett sätt. För det mesta till full belåtenhet för mina partner. I bland har de faktiskt varit ett problem då männen använt alltför mycket kraft år mina bröst och sedan inte riktigt haft krut kvar till de andra delarna av min kropp, som också pockat på uppmärksamhet.

Jag drog det sista fingret i handsken på plats, ställde mig alldeles intill sängen och började långsamt knäppa upp resten av knapparna i den vita bomullsklänningen. Redan efter andra knappen föll mina bröst ut i full frihet och jag lät därefter plagget falla till golvet och klev enkelt ur det.

Försiktigt, allt för att inte röra de skadade delarna av hans kropp försökte jag dra ner hans byxor. Det visade sig omöjligt utan att först ta fram hans svällande stake. Så jag stoppade in handen under resåren och förde ut hans kuk. Den var stenhård, men trots gummit i handskarna kunde jag känna värmen från den mjuka huden när jag kupade handen runt skaftet och med en mjuk rörelse blottade hans ollon. Den mörkröda knoppen glänste redan av fukt och jag hörde hur Carl stönade.

Hans bädd var av den moderna typen som gick att höja och sänka elektriskt. Jag hissade upp den till maxläge. På så vis blev det enkelt för mig att luta mig fram och placera staken mellan mina bröst. Kuken ryckte och skakade, nästan som ett levande djur. Jag förstod att den här grabben var sprängfylld. Stackars sate.

Jag var verkligen varm och blöt av svett mellan mina bröst. Därför var det lite svårt att få hans upphetsade stake att stanna kvar i den fuktglänsande glipan. Jag fick pressa på ordentligt med handskarna på utsidan av varje bröst för att få tillräckligt tryck. Latex-gummit nuddade vårtorna och en extra ilning for genom kroppen ner till den bultande punkten mellan mina ben. Ganska snart fann jag rätt teknik och jag började mycket långsamt gunga fram och tillbaka. Carl stirrade på mig men en blandning av extas om misstroende.

– Du måste lätta på trycket, sade jag mjukt. Det är inte nyttigt att hålla kvar allt där inne. Var en nu en snäll pojke så tar syster hand om det här.

Och så ökade jag taken och nådde snabbt rätt rytm, precis som jag gjort så många gånger förut. Och metoden funkade – som alltid. Efter en kort stund kände jag kuken styvna ännu mer. Carl stönade och slängde med huvudet.

Och så kom han.
Och som han kom.

Den första laddningen landade på min haka och kind, varmt och kladdigt. Men jag lyckades hålla kvar hans stake och fortsatte gunga och han bara fortsatte att pumpa, i ryck efter ryck sköt han sin sats över min svettblanka hud. När han slutade var jag rejält nedsölad och en droppe sperma föll ner från min ena bröstvårta.

Med sin klumpiga bandagerade hand strök han mig över håret och talade för första gången den kvällen.

– När jag vaknade upp och såg dig stå där i din vita dress, dina underbara bröst och med de sexiga handskarna trodde jag att jag dött och kommit till himlen. Om det är så, vem vill bli trettio?

Jag skrattade och gick in på toaletten för att tvätta av mig.

Då jag kom ut sov han som ett barn och vaknade knappast när jag bytte hans bandage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *