Överraskning

Jag ringde upp henne. Det gick fram två signaler sen svarade hon. –Hej snygging, sa jag glatt. Hon berättade om hur mycket hon saknade mig och om hur bra allting hade varit i Grekland, trots missödet kring resan. Efter några minuter berättade jag hur kåt jag var och hur hon var tvungen att komma hit så jag kunde få se hennes brunbrända kropp. Hon suckade ironiskt och sa att hon skulle komma över om en kvart. Jag la på luren och såg på honom som satt vi köksbordet och tittade ut i spöregnet. Han tittade upp och jag såg honom i ögonen. –Nu gäller det, sa jag. –Ok, svarade han. –Då är det bäst vi sätter igång. Han lyfte upp sin väska på bordet och lyfte ut flera små sidenpåsar. Han la dem var och en för sig och lyfte ut några flaskor innan han ställde tillbaks väskan på golvet. Han bad mig packa upp sakerna som tydligen fanns i de små mystiska påsarna och jag började. I den första påsen låg ett 15 cm långt snöre med tre kulor stora som vindruvor fastsatta med en centimeters mellanrum i ena änden. –”Diamond-kulor” sa han när han såg att jag undrade. –Du får se senare. Jag nickade. När vi packat upp la han undan de tomma påsarna och tog en av flaskorna. Han spädde ut vätskan med vatten och fyllde upp en större flaska försedd med en sprutmunstycke. Jag tittade på klockan och i samma ögonblick ringde det på dörren och handtaget vreds ner. Som tur var så var dörren låst och vi båda andades ut. Han tog sakerna och gick in ett av sovrummen. Så fort han stängt dörren efter sig så öppnade jag ytterdörren.

Därute stod hon, dyblöt av regnet. Hon var alldeles underbart vacker med sina stora gröna ögon och sitt våta hår. Hon klev in och kramade om mig hårt. Jag stängde dörren bakom henne och kramade om henne. Jag tog ett steg tillbaka och granskade henne från topp till tå. Hennes hals och nacke hade få stå ut med många timmars sol, det syntes. På överkroppen hade hon en rosa topp som gav alldeles utmärkta kontraster mot hennes hud. Jag fantiserade om vad som doldes under det rosa tycket, jag tyckte mig till och med kunna se två små bröstvårtor, men det var förstås inbillning. Hennes mage var den sexigaste jag visste, särkilt nu när de lilla staven hon hade peircat fast i navel lyste mot den mörka bakgrunden. Hon hade ett par träningsbyxor på sig och jag visste mycket väl att hon inte hade något under. Hon hängde av sig kappan och vi pratade i någon minut och sedan bad jag henne gå in i det stora sovrummet. Hon tittade frågande på mig men löd som tur var. Mitt hjärta bultade hårt, det var nu som allt kunde gå åt helvete.

Hon satte sig på sängen och såg väldigt undrande ut. Jag gav henne de svarta sidennattlinnet och de svarta sidenstring-trosorna som jag hade köpt. Du ska ha på dig dom här när jag kommer tillbaka, sa jag. Hon tittade på mig nu med en klart sur blick. -Du vill inte ens veta hur jag har haft det? Frågade hon. Jag övervägde ett svar i någon sekund. –Jo älskling, det är väl självklart att jag vill. Men du måste göra som jag säger, du kommer att förstå sen. Jag gick ut och stängde dörren. Hjärtat slog så hårt att det måste ha hörts i hela huset. Jag slöt ögonen och bad att det hade fungerat. Jag hade aldrig kört den dominanta stilen förut, det var det som kunde bli fel.

Jag gick in till honom, han stod naken mitt i sovrummet. Jag måste erkänna att han var väldigt snygg naken, hans bukmuskler spändes med jämna mellanrum när han andades. I ena handen höll han två läder remmar. –Klä av dig, sa han bestämt. Jag tvekade, vad var det egentligen jag tänkte göra? Det var något i hans blick som fick mig att ta av mig tröjan och slänga den på golvet. Han kom fram till mig och började knäppa upp mina byxor, precis som hon skulle ha gjort. Han fick av mig dom och jag kände mig lite orolig ståendes här halvnaken med en annan kille. Han smekte och masserade min kuk utanpå boxershortsen. Jag rös till, det var så skönt och så förbjudet på samma gång. Jag kom på mig själv vilja fortsätta denna underbara behandling när han slutade. Jag drog av mig boxershortsen och strumporna och vi stod nu helt nakna framför varandra. Min kuk var i något mellanstadium mellan slak och hård, den ville så gärna ha mer. Vi stod still en stund medan gatlyktorna utanför skimrade över våra vältränade kroppar. Han tog upp flaskorna och de andra sakerna samt det stora svarta sidenlakanet. Jag tog ögonbindeln och så gick vi in till henne.

Han ställde sig precis så han så kunde se oss genom dörren utan att hon kunde lägga märke till honom. Jag öppnade dörren och gick in. Hon log på sängen iförd nattlinnet och trosorna och jag pustade ut ordentligt inombords. – Kom, sa jag och sträckte ut handen medan jag dolde ögonbindeln bakom ryggen. Hon klev upp från sängen och kom och ställde sig framför mig. Vi kysstes en stund och sedan gled jag runt så jag stod bakom henne. Jag kysste hennes nacke och hon gav ifrån sig små, små ljud av välbehag. Jag smekte hennes bröst försiktigt utanpå nattlinnet och hennes bröstvårtor stelnade en aning, hon blundade och njöt. Jag tog tillfället i akt och la försiktigt ögonbindeln över hennes ögon och knöt den runt hennes huvud. –Va? Frågade hon. Jag svarade inte utan fortsatte smeka henne. Då slank han in och bredde ut sidenlakanet över dubbelsängen. Jag ledde henne till sängen och la ner henne. När hon kände de svala sidenet mot hennes rygg reagerade hon genom att rycka till en aning, hon och skulle precis öppna munnen när jag la ett finger över hennes läppar. –Sshh, det är ingen fara. Han hade ställt ner alla saker inom lagom räckvidd och jag gick fram till honom. Han knäppte en av läderremmarna runt min hals och nu förstod jag att det var ett koppel. Han fäste den andra runt sin egen hals och viskade. –Lugna ner dig, det här kommer bli det skönaste du nånsin har haft. Vi såg samtidigt bort mot den stora sängen och såg henne ligga där, försiktigt smekande sig själv över brösten. –Älskling, kom hit, sa hon med kåthet i rösten. Vi såg på varann och kröp upp på varsin sida om henne.

Jag drog upp nattlinnet lite började smeka henne över brösten och nöp henne försiktigt i bröstvårtan som redan var ganska hård. Sen släppte jag och nickade åt honom att göra samma sak. Han smekte i samma rörelser som jag hade gjort och nöp henne sedan i den andra bröstvårtan. Hon ryckte till lite, nästan som om hon förstod. Men det kunde hon bara inte ha gjort. Så fort han slutat började jag och vi fortsatte om vart annat, neråt. Vi smekte henne utanpå trosorna och log åt varandra då hon hela tiden stönade och sa mitt namn i tron att jag ensam stod för underhållningen. Jag särade på hennes ben och började slicka utanpå hennes trosor, hon kved och skruvade sig i sängen. Han fick hoppa undan när hennes armar kom flygande, vi ville ju inte bli upptäckta, åtminstone inte än. Jag drog mig undan och lät honom fortsätta slicka henne. Jag satte mig bredvid och såg på när han slickade henne, det gjorde mig mot all förmodan väldigt kåt. Jag smekte min stora ådriga kuk och jag såg att han kikade mot mej mellan hennes ben. Då, visste jag inte vad som skulle komma.

Efter en stund tecknade jag åt honom att sluta. Jag ställde mig bredvid hennes huvud och la kuken på hennes fuktiga läppar. Hon slickade på den några gånger och började sedan suga riktigt ordentligt. Jag stönade och kände hur hon bearbetade kuken med läppar och tunga. Jag tystnade efter ett tag och övergick i att röra mig välbehagligt istället, allt för att vi inte skulle bli upptäckta. När jag kände hur det började ila och hur jag blev alldeles varm drog jag mig ur. Jag tecknade åt honom i luften och han kom snabbt dit. Jag tog hans kuk i handen och förde in den i hennes mun. Vi hade noga studerat varandras kukar för att se om det var möjligt att utföra ett sådant byte utan att hon förstod vad som föregick. Det lyckades, hon fortsatte suga och slicka. Hon masserade hans pung och jag kände hur svartsjukan gjorde mig ännu kåtare. Han hade som jag en noga rakad pung och en ganska stor kuk. Då kröp jag ner mellan hennes ben och ökade på hennes välbehag genom att låta mina fuktiga andetag smeka hennes underliv. Hon stönade och drog i trosorna så att de skar in mellan hennes blygläppar. Jag kände mig alldeles överväldigad av kåthet.

Han drog sig ur och lade sig på rygg, jag sa åt henne att jag ville göra 69’an. Hon ställde sig över honom, fortfarande i tron att det var jag. Hon sög hans kuk och stönade högljutt medan han slickade henne utanpå trosorna som nu var helt genomblöta. Jag ställde mig på knä bakom henne och började trycka med min tunga upp mot hennes anus, fortfarande utanpå trosorna. Vi slickade avsiktlig hårt för att hon nu skulle märka att hon blev slickad av två, hon stönade högt av denna tunga som egentligen var två. Helt plötslig frös hon till och blev helt tyst. –Erik!?! Frågade hon förskräckt. Jag tog tag i hennes trosor och slet av dom, sen började jag stimulera det lilla område mellan anus och fittan samtidigt som han slickade hennes klitta. Hon skrek till och armarna vek sig för henne. Hon låg med huvudet på hans mage med ett hårt tag om hans kuk och bara gnydde. Hans händer smekte min mage och mitt bröst, de letade sig sakta neråt. Han kom ner till kuken och tog tag i den med ena handen, den andra lät han massera min pung. Han började runka kuken och smekte pungen med en van hand. Jag stönade och tog ut alla mina känslor på henne genom tungan, hon älskade det. Vi slutade och la henne tillrätta på rygg mitt på sängen. Hon fick ett koppel i varsin hand och drog våra huvuden emot varsitt bröst, vi sög och nafsade samtidigt som våra kukar växte till sina absolut största storlek och fullkomligt rann kåtsafter. Hon puttade ifrån oss och tog tag i knuten bakom sitt huvud. –Får jag? Frågade hon försiktigt. –Javisst, svarade jag. Hon drog av sig ögonbindeln och fick se två nakna tonårsgrabbar stå på varsin sida om henne med drypande kukar på 18cm. Först såg hon helt chockad ut. –Välkommen hem älskling, sa jag. Hon såg ut som om hon sett ett spöke. Någon sekund gick förbi och vi såg båda hur myntet ramlade ner i hennes tankar, hennes pojkvän hade precis gett henne vad hon alltid velat, men aldrig trott hon skulle få. Hon sträckte ut händerna och började massera en pung med vardera hand. Vi stönade båda två. Hon måste ha känt sig något som en drottning där mitt emellan två slavar. Hon lät ett finger glida upp och tryckte lätt mot mitt anus. Jag såg att hon gjorde likadant på honom. Vi gillade det båda två och stönade välbehagligt.

Hon drog ut fingrarna och började runka våra sprängande kukar. Hon reste upp sittandes. –Vem av er ska man suga? Frågade hon. –Du har redan sugit båda, svarade jag. Hon blev alldeles allvarlig i ansiktet, sen sa hon. –Mums, jag vill ha mer. Hon sög först min, sedan hans. –Smek mej, stönade hon med hela munnen full av kuk. Jag kände efter, hon hade aldrig varit så blöt tidigare. –Du är knappt blöt, sa jag. Hon tittade undrande på mig. Han drog sig ur och räckte mig ett svart tyg band. Jag band fast hennes ena hand i en av sängstolparna och han band fast hennes andra hand. Sen tog han fram flaskan med sprutmunstycket. Han riktade den mot mig och sprutade lite av innehållet över mig. Jag gissade på att det var någon sorts olja eller liknande. Han började smörja in min överkropp. Jag var rätt vältränad numera, så musklerna glänste i oljan. Emellan oss log hon och skruvade sig, de lyste i ögonen på henne, hon älskade att se oss hålla på med varandra. Han sprutade lite till i handen och började smörja in min kuk, han drog förhuden några gånger upp och ner och jag skakade till. Det var så otroligt skönt att bli runkad av en annan kille, någon som visste hur det kändes. Han fortsatte neråt och smörjde in min pung och mitt anus. Han lätt ett finger glida in i mig och jag stönade. Sen gav han mig flaskan och böjde sig ner. Med ett finger en bit in i mitt anus började han ge mig mitt livs bästa avsugning. Hans läppar sög åt som en jag-vet-inte-vad och jag kände hur det nästa svartnade för ögonen. Mitt framför ögonen på min flickvän som låg helt hjälplös under oss.

Jag stönade och halvskrek om vartannat och kunde inte mer än kladda lite olja på hans rygg mellan skälvningarna. När jag kände att det var på väg slutade han och började runka sig själv. Jag tog tag i min sprängfärdiga kuk och runkade jag också. Under oss låg hon och stönade och bad. –Knulla mej, slicka mej, snälla rör mej, jag hatar er!! Ingen av oss brydde sig om henne utan vi runkade våra stora saftiga kukar mitt framför ansiktet på henne. Jag såg att han var på väg och runkade lite hårdare några gånger, sen sprutade vi säkert femton strålar varm härlig sperma över hennes brunbrända mage och bröst. Hon skrek av ilska för att hon satt fast och vi sjönk ihop lite på varsin sida om henne. Hon lugnade ner sig och låg nu så hon kunde se oss. Han böjde sig och sög av de sista dropparna sperma från mitt ollon och jag stönade ljuvligt en sista gång.

Jag vet inte vad som flög i mig, men nåt fick mig att böja mig fram och ta hans kladdiga kuk i munnen och suga på den som om jag aldrig gjort något annat. Han stönade och drog sina fingrar genom mitt korta blonda hår. Jag runkade den samtidigt som jag sög och njöt verkligen av det. När jag kände att jag fått munnen full av sperma vände jag mig till min flickvän och såg henne i ögonen, hon älskade verkligen att se mig såhär. Jag svalde och kände den lena spermasmaken i munnen. Jag böjde mig ner över henne och kysste henne passionerat. Han gick ut och kom tillbaks med en blöt handuk som jag baddade hennes mage och bröst med. Hon skruvade sig fortfarande och bönade och bad om att få bli lös släppt. Han kom tillbaks till sängen och jag såg att han hade tänt en del ljus och satt på lite lugn musik. Han ställde sig på knä bakom mig och smekte mig över bröstet för att reta henne. –Nu ska vi ta hand om henne, eller vad tycker du? Sa jag. –De tycker jag, sa han.

Vi släppte lös henne och hon flög på mej så jag ramlade omkull. Jag låg på rygg och hon kysste och smekte min överkropp med sån kåthet att jag kände hur kuken hårdnade igen. När kom ner dit så började hon suga på pungen och smeka mig strax bakom den. Hon lekte med fingret allt närmare anus och jag kände hur det pirrade i mig. Hon slöt läpparna runt ollonet samtidigt som hon lät sitt finger glida in i mig. Det gick så lätt då jag var alldeles insmetad i någonting som tydligen fungerade alldeles utmärkt som glidmedel. De kom så plötsligt att min rygg spändes hårt och jag gick upp i brygga. Han hjälpte henne och höll ner mig, jag hade det så otroligt skönt.

Jag spände ringmuskeln så hennes finger gled ur, sen reste jag mig sittandes. Jag viskade något till honom och han kröp upp bakom henne. Han började smeka henne skinkor och hennes svanskota, sedan började han slå lätt med två fingrar mellan skinkorna, allt samtidigt som hon fortsatte suga på min hårdnande kuk. Jag kände hur hon ryckte till varje gång och stönade när hon samtidigt sög lite hårdare. Han förde in handen under hennes sköte och smekte de lilla könshår hon hade kvar. Hon hade sen en tid tillbaks rakat bort allting förutom en liten trekant, mest för min skull eftersom jag älskade att slicka henne. Hennes blygläppar var brett särade och hon var väldigt blöt. Han förde in tungan i skåran och drog den upp och ner några gånger. Sen började han ivrigt slicka henne med sån vana att jag nästan blev orolig att han var bättre än mig. Hon stönade och till slut slutade hon suga mig och la sig med huvudet i mitt knä. Jag smekte henne över håret och såg hur han stimulerade henne.

Efter ett tag började han precis som jag nästan alltid gör att pressa tummen mot hennes anus, hon stönade lite högre. Han tecknade åt mig och jag la mig under henne och slickade henne medan han sträckte sig efter flaskan. Han sprutade ut ganska mycket över hennes rumpa och jag fick en del i ansiktet. Jag bad mig sätta mig som jag satt innan och hålla i henne och så gjorde jag. Han smörjde noga in hennes skinkor, sen gick han neråt och smörjde in anus och hennes fitta.

När han var klar tog han fram sina Diamond-kulor. –Det här kan kännas lite konstigt men jag lovar att de kommer bli skönt, sa han till henne. Hon såg lite rädd på mig. –Det är nog ingen fara, sa jag. Han förde in ett finger i hennes anus och masserade henne. Hon stönade och började smeka sig själv. Han tog ut fingret och satte den första kulan mot hennes anus. Han tryckte till och jag såg den lilla kulan försvinna in. Hon skrek till och gnydde ordentligt. Jag frågade om hon var ok och det var hon tydligen. –Åååååååååååhhhhhh! Stönade hon så högt att jag trodde grannarna skulle höra henne. Han smörjde in henne lite till och förde den andra kulan mot öppningen. Han tryckte in den och den här gången bet hon sig i fingret så jag trodde det skulle börja att blöda. –Åhhhhhhh, Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Skrek hon. När han tryckte in den sista bet jag henne ganska hårt i örsnibben för att distrahera henne. Hon slängde sig på rygg och smekte och slog sig själv över klittan. Han drog till i de snöre som hängde ut ur henne och satte igång de inbyggda vibratorerna. De tog inte mer än tio sekunder som fick hon skrikandes en orgasm så våldsam att hon sparkade med benen. Jag kysste henne hårt och såg att hon hade tårar i ögonen av orgasmen.

Otroligt nog så fick hon en sådan orgasm som inte går över, så efter 30 sekunder började hon böna om att få kuk i sig. Han reste upp henne på alla fyra och förde in sina stora kraftiga kuk i henne bakifrån. Hon låg med huvet nerborrat i mitt knä och han dunkade på henne bra. Hon stönade ljuvligt och det syntes att det inte var första gången ha gjorde något sådant. Han höll ett fast tag om hennes höfter och knullade henne rytmiskt. Efter en stund började svettpärlor rinna utmed deras kroppar och jag började smeka min kuk till den eggande bilden av att se honom knulla henne. Hon tog min kuk i munnen och sög som aldrig förut. Det måste vara en speciell känsla att få suga en kuk samtidigt som man blir knullad av en annan. Jag smekte hennes bröst som slog mot hennes kropp varje gång han kom in i henne. När de kom kände jag hur jag nästa gick på moln. Han började ge ifrån sig högljudda stön, sådana som killar ger när de är på väg. Hon började gny och suga allt hårdare. När han började slå emot henne så hårt att hon inte kunde suga längre ställde jag mig bakom honom. Jag slog henne över skinkorna och smekte hans magmuskler. Sen började jag massera hans pung och tryckte med tummen mot hans anus. Då kunde han inte hålla tillbaka det. Och när han kom knullade han henne så rätt att hon kom hon också. Hon skrek och han gav ifrån sig de dova stön som vi ger. Han fyllde henne med sperma och hon kastade sig från sida till sida. När de kommit sjönk de ihop bredvid varandra på sängen och jag la mig bredvid henne och kysste henne i pannan. Jag sträckte mig och drog till i snöret igen så vibratorerna stängdes av.

Efter en stunds vila började jag smeka hennes kropp igen. Jag smekte lätt nerför armarna och på utsidan av hennes höfter. Jag särade på hennes ben och tog försiktigt tag i det lilla snöret. Försiktig drog jag i det och hon gav ifrån sig ett dämpat stön. Jag drog lite hårdare och kände hur den första kulan gled ur. Hon ryckte till och så drog jag ut de andra två, hon ryckte till kraftigt båda gångerna. Jag kysste försiktigt hennes klitta och området runt om blygläpparna. –Ååhh, Erik. Du är underbar, sa hon och satte sig upp. Hon tryckte ner mig på rygg och kysste mig. Hon kysste mig igen och smekte mig på halsen. Vi fortsatte kyssas och hennes hand vandrade ner en bit och började smeka mitt bröst. Hon nöp mig i bröstvårtan och jag ryste av härligheten.

Hennes hår som hängde ner stängde ut omvärlden från oss och därför såg jag aldrig när han kom krypande. Jag kände bara hur något varmt omslöt mitt ollon och hur en van mun började suga av mig. Hon började nafsa i mina bröstvårtor och det blev allt skönare. Han sög och sög som bara en kille kan. Jag vred mig och knöt nävarna så att de vitnade. –Vill du spruta på mej? Sa hon med en sexig röst. Jag nickade och hon kröp ner till honom. Jag sträckte nacken för att se vad de gjorde men blev nertryckt igen. Jag hörde att de viskade men struntade i det då han runkade mig som en gud. Jag kände hur hon tog över och slöt sina flickläppar runt mitt ollon. Jag höll på att komma när hon vant började suga. Men hon slutade precis i tid. Hon satte händerna på mina höfter och vände mig på mage. Sen drog hon upp mig så jag stod på alla fyra. Sen satte hon sig så jag hade ansiktet i hennes knä. Hon smekte min rygg och jag njöt. Jag undrade vad han gjorde och då slog det mig att jag stod med rumpan i vädret riktad mot en kåt, bisexuell man. Mitt hjärta bultade och jag kände mig som ett skrämt rådjur. Jag hörde hur han närmade sig och kände hur jag blev alldeles varm av rädsla. Tiden verkade stå still.

Jag ryckte till när jag kände hur han sprutade oljan över min rumpa, de var så kallt. Jag kände hur det rann nerför benen och var nu helt säker på att han skulle trycka in sina 18cm i mitt lilla hål. Han började smörja in mig och massera min pung. Det var så skönt men jag vågade inte njuta, jag var så rädd. Hennes varma händer smekte mig över ryggen och nacken. Jag såg ner mellan mina ben och såg hur något blänkte till. Jag undrade men blev avbruten då hon förde mitt huvud mot sitt och började kyssa mig. Jag glömde bort allt när jag stod där och hånglade med världens finaste flicka, till och med det.

Hon bet mig i läppen och jag kände hur smärtan spred sig i resten av munnen. Då kom det.
Jag kände hur metallens kyla smekte mig som en len vind. Han tryckte till och jag kände hur det gled in. Jag hoppade till och hon höll i mig hårt. Jag skrek till när han tryckte in den längre och kände hur jag ville sluta och ha mer samtidigt. Jag kände i hela kroppen för varje centimeter som kom in, det var som en enda orgasm. Jag gnydde och skrek, jag hade ingen kontroll alls. Jag hade aldrig varit med om något liknande. Varenda muskel i hela kroppen var spänd, jag var i extas. Helt plötslig kom slutade han trycka. Efter några sekunder släppte krampen och jag föll ihop i hennes knä. Hon smekte mig och drog fingrarna genom håret. Efter en lägeskontroll konstaterade jag att någonting av metall, ganska smal, var infört minst 10cm i anus på mig. Och jag hade aldrig haft det så skönt.

Jag låg still en stund. Sen började han smeka min pung igen. Jag rös. Han tog tag i staven och förde runt den med små, små rörelser. Jag stönade högt och kastade mig från sida till sida. Han rörde den snabbare och med större rörelse. Jag skrek av känslan. Hon tröttnade snabbt på att bara ligga där, hon kröp in under mig och tog kuken i munnen. Hon låg där och sög min kuk och han stavknullade mig bakifrån, jag var i himlen. Efter ett tag ville hon ta över och han satte sig som hon gjort innan. Hon befallde mig att suga honom och hotade att sluta om jag inte lydde. Jag tog hans stora lila ollon i munnen och slöt ögonen. Nu förstod jag hur hon kände det, det var helt underbart. Hon var ordentligt tänd där bakom och hon var riktigt duktig med staven. Jag fick med ett gnyende ur mig att jag var på väg och hon slängde sig på rygg och bad om att få det i munnen. Jag var helt överväldigad. Han tog snabbt över och gjorde nu snabba korta rörelser upp och ner i mig. Jag kände hur det kom.

Hon slöt ögonen och öppnade munnen. De tjocka vita strålarna hamnade både i och utanför hennes mun. Hon slickade sig om munnen och jag böjde mig ner och kysste henne. Hon älskade när jag fick sperma i munnen. Han hade lagt sig på rygg och låg nu och runkade bredvid oss. Jag sa åt henne att rida honom. Hon hoppade villigt upp och tryckt in hans kuk i sig. Han stönade och hon började de snabba knyckiga rörelserna. Jag ställde mig bredvid och stoppade in den sperma drypande kuken i munnen på henne. Hon sög duktigt och jag befallde henne att smeka sig själv. Hon red honom en bra stund innan hennes rörelser kännetecknade en kommande orgasm. Jag tog tag i hennes bakhuvud och tryckte henne mot mig. Han började hjälpa till och snart så kom hon. Hon skrek till och slängde sig bakåt. Orgasmen varade säkert i en hel minut och jag kände att jag verkligen älskade att se henne komma.

Vi la ner henne på rygg och smörjde in henne med glidmedel. Sen höll han i henne medan jag tryckte i min kuk i henne. Hon stönade högt. jag knullade henne i ett ökande tempo och snart kom hon igen. Men jag slutade inte, jag fortsatte knulla henne så hon skrek. Han hällde mer glidmedel över henne så hon inte skulle få ont. Jag blev alldeles svettig och kände snart hur de kom. Jag lyfte upp henne i höfterna och knullade henne lite snett nerifrån. Hon höll armarna runt min hals och slängde huvudet bakåt. Jag kom och med några hårda juck fyllde jag henne med sperma. Vi kramades och jag la ner henne igen.
Jag kröp runt, nu var det hans tur. Jag hällde lite mer olja över henne. Han kröp ner och slickade henne. Hon måste ha blivit lite extra kåt när hon kände hur sperman rann ur henne och in i hans mun. Han slickade henne ett tag och förde sedan han in sin kuk. Hon ryckte till lite och jag antar att det kåtade upp honom för han knullade henne på ett sätt som jag bara sätt i porrfilmer. Hon skrek högt varvat med dova stön från honom. Hon la upp ett ben på hans axel så att hon kom åt att smeka sig själv. Han knullade henne från sidan och snart började jag känna igen ljuden. Han stön kom snabbare och blev allt högre. Han kom och knullade henne med några snabba rörelser när sperman sprutade in. Hon skrek av lust och han slängde ner henne på sängen. Själv ramlade han ihop.

Vi låg där alla tre helt utpumpade på sängen. Jag tittade i taket och funderade lite på allt som hänt. På hur skönt det hade varit i rumpan och på hur jag skulle göra för att skaffa en egen sån där sak. Jag tänkte på hur skönt hon måste ha haft det. På hur hon sett ut när hon förstod att vi var två. Jag var så stolt över vad jag gjort men tänkte samtidigt på hur jag inte kunde berätta det för någon.

Mest tänkte jag nog på hur det skulle vara om hon återgäldade tjänsten, och det skulle hon säkert göra. Jag föreställde mig henne slicka en annan tjej, hur jag skulle knulla den ena medan hon slickade den tredje. Hur dom skulle suga av mig, slicka på min pung och smeka mig. Jag längtade redan. Jag funderade också på att göra om det här någon gång. Fler sådana avsugningar kunde jag inte leva utan. Det slog mig hur vi skulle knulla henne på frukostbordet morgonen därpå. Och i duschen. Jag ville redan se det ljusna.

Snart hördes snusandet, de sov. Jag kröp fram till de små påsarna och tog fram kulorna. Jag undrade hur det hade känts på henne, det hade i alla fall varit skönt. Jag tog upp staven jag hade haft uppstucken i rumpan. Det var en 12cm lång blänkade metallstav. Gud vad skönt det hade varit. Jag funderade på att sticka upp den igen. Men jag avböjde tanken och letade vidare. Jag hittade en kortare stav som var betydligt tjockare på mitten, det var en päronformade sak med en platta längst ner. Jag förstod att man skulle ha den instucken medan man gjorde andra saker och blev lite besviken att vi inte hade provat den.

Helt plötsligt fick en kyss i nacken och kände hur hon kramade om mig bakifrån. –Tack älskling. Jag har aldrig blivit knullad så skönt förut. Ni är gudar i sängen, båda två. Men mest du!! –Tack, svarade jag med ett leende. –Vad har du där sa hon och tog tag i staven.
Jaha, så du är inte nöjd? Frågade hon. –Vill du ha den i rumpan? Jag såg på henne, hon såg kåt ut igen. Helt otroligt. Jag nickade med ett leende. –Lägg dej ner då, sa hon. Jag la mig på rygg och särade på benen. Hon tog lite olja i handen och smörjde in den och mitt anus. Sen tryckte hon den försiktigt mot öppningen. Jag stönade, sen tryckte hon in den ganska snabbt. Jag skrek till av smärta men kände snart hur det skönt det var. Hon smekte min kuk. –Du har ingen lust och knulla mej bakifrån va? Frågade hon. –Jo för fan, svarade jag och reste mig upp. Jag smörjde in hennes fitta och anus, sen sträckte jag mig efter en av de längre stavarna. Jag tryckte in den i henne till hälften, hon stönade och bad om mer. Jag tryckte in resten och slickade henne i örat. Hon stönade. Jag slog henne lätt över ena skinkan. -Knulla mej, rös hon. Jag tryckte in kuken i henne och hon hjälpte till genom att pressa rumpan mot mig. Jag började lugnt och försiktig. Staven jag hade i mig kändes så skönt när jag knullade henne och jag gick snabbt över i ett snabbare tempo. Hon stönad högt och jag smiskade henne över skinkorna. Hon var riktigt upphetsad och bad om att bli slagen mer. Jag knullade henne länge och väl och kände efter ett tag hur svetten rann nerför ryggen. Jag hade nu ett fast grepp on hennes höfter och dunkade på henne hårt.

Hon stönade högre och började gny. Jag kände hur jag också var på väg och lätt det flöda. Hon skrek att hon kom och jag knullade henne så hårt jag kunde för att få det så skönt som möjligt för henne. Detta ledde till att jag också kom och vi fick för första gången på ett bra tag en härlig gemensam orgasm. Hon skakade och jag sprutade henne full för tredje gången. Jag drog ut staven ur rumpan på henne och hon skrek till lite. Sen la vi oss på rygg. Hon låg lite snett över mig.

Efter två minuter sov vi båda djupt. Jag drömde om hur han vaknade och knullade mig i stjärten medan jag sov. Det kanske inte var så konstigt eftersom jag glömde staven. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *