På våran strand

Det jag nu skall berätta om hände sommaren 2000, i mitten av juli på våran semester närmare bestämt.

Jag och min flickvän Jenny brukar åka ut till ett jättefint ställe där vi brukar bada. Det är ett underbart ställe som man måste gå en bit från vägen för att nå. När man kommer till stranden så är den lång och fin och oftast med väldigt lite folk. De få människor som brukar vara där är oftast något par och/eller någon barnfamilj och gemensamt är att alla verkar bada nakna, vilket vi också gör.

Det är gott om plats så man kan utan problem hitta en plats där man kan ligga lite skyddad och en bra bit från andra om man så vill. Vi tycker om att ”mysa” ibland så vi brukar lägga oss på ett lite mer skyddat ställe.

Den här Söndagen var det riktigt kanonväder, 26 grader och klarblå himmel, så vi packade ner fika och filt och for till våran favoritstrand. När vi kom dit var det inget folk på stranden men klockan var ju bara nio så det var ju lite tidigt. Vi brukar oftast vara där tidigt så att man kan ta vara på hela dagen.

Vi gick till den del av stranden där vi oftast ligger. Platsen är omgiven av lite buskar och högt gräs så den syns inte om någon passerar nedanför trots att det bara är ca tio meter till vattnet.

Jag la ut filten och ställde ner fikakorgen, vi hade tagit av oss skorna redan tidigare och gått barfota i den varma sanden så nu hade Jenny bara sin klänning på sig. Jenny drog klänningen över huvudet och lade den bredvid filten och stod nu där naken, Jenny har aldrig trosor under klänningen när vi far hit och jag tycker att det är lika underbart varje gång hon tar av sig klänningen och står där naken i solen. Hon har enligt mig en fantastisk kropp, lagom vältränad med en fin rumpa och små fina bröst, hon blir bara vackrare för varje gång.

Jenny var lite svettig sa hon så hon gick ner till vattnet för att bada. Jag var också varm efter promenaden genom sanden så jag tog av mig skjortsen och tröjan och gick efter henne. Vattnet var underbart, varken kallt eller varmt utan lagomt svalkande mot våra nakna kroppar. Vi skvätte lite vatten på varandra å skrattade så som barn brukar göra, man blir ju lite barnsligt glad när sommaren bjuder på sådana här dagar. Vi tog varandra i hand och jag pussade Jenny på munnen, sedan gick vi upp till filten för att lägga oss och låta solen torka våra nakna kroppar.

Jag tror att vi båda somna till en stund för vi var lite trötta trots allt. Vi hade delat på en flaska ”rött” kvällen före och kom inte i säng så tidigt. Hur som helst så vaknade vi till och var rejält svettiga och måste svalka oss nu! kände mig lite yr av solen eller vad det nu kunde vara. Vi tog med freeceby´n och gick ner till vattnet och bokstavligen slängde oss i, underbart att få svalka sig och känna vattnet mot naken hud, sedan ställde vi oss i vattenbrynet och börja kasta ”freeceby”

Vi såg att det hade kommit några till till stranden men det var inte fler än vanligt. Efter en stund ser vi att det kommer någon gående mot vårat håll. Det visar sig vara en tjej i kanske 17-20 års åldern, hon brer ut sin filt i sanden ungefär 15 meter från oss och ställer ner sin ryggsäck. Sedan klär hon av sig och går ner för att bada. Även hon badar naken och hon verkar se bra ut.

Efter en stunds plaskande i vattnet kommer hon fram till oss och hejar. Hon ser verkligen bra ut, fast å fin kropp med en smal midja och fin rumpa. Hennes bröst var ganska stora men ända väldigt fasta och med en fin form. Jag ser att hon tittar lite på min kuk, Jenny brukar ”frisera” eller helraka mig. Nu hade jag en liten triangen ovanför penisroten som fortsatte till den lilla ”hårsträng” som går upp till naveln, och vad det verkade så gillade hon det hon såg!
Jenny är själv helrakad och kan inte tänka sig något annat och jag älskar att hon är så. Vi tycker att det är fräscht och sexigt med rakat (eller som på mig nu då, välansat). Mia var själv helrakad och solbränd över hela kroppen. Dessutom såg det ut som hon var piercad..

Hon frågar vad vi heter och om vi brukar bada här ofta. Så Jenny berättar att vi heter Olle och Jenny och att vi brukar fara hit så ofta vi kan. Hon berättar att hon heter Mia och att det är andra gången hon är här och att det är andra gången i sitt liv som hon badar och solar naken, men att hon gillar det verkligen och tycker att hon borde ha provat det tidigare men att hon har varit för blyg.

– Ja då har du missat något! säger Jenny å jag samtidigt, varpå vi alla tre tittar på varandra å skrattar åt Jennys och min gemensamma kommentar.

Vi frågar Mia om hon ville kasta lite freeceby med oss så att hon skulle känna sig mer ”hemma” på stranden eftersom hon var här ensam, och det ville hon samtidigt sa hon att det var snällt av oss att vara så vänliga och trevliga! Så vi kastade freeceby en stund och sedan fråga Jenny Mia om hon hade något fika med sig eller om hon ville fika med oss, för vi var fikasugen nu. Hon svara att hon hade bara ett äpple och en flaska vatten med sig, så hon tackade ja.

Jenny sa åt Mia att hon kunde hämta sina grejer och lägga sig vid oss istället, så hon gick å hämtade sina saker. Vi gick upp till våran filt och börja plocka fram fikat, nu kom Mia och hon lade sin filt och ryggsäck bredvid våran filt.

Vi fikade och pratade om allt möjligt och Mia berättade att hon var 20 år och studerade och att hon var singel. Jenny å jag berättade om oss och att vi var 25 och 27 år gamla. Efter en lång stunds pratande sa jag att jag måste lägga mig och vila lite, kände mig lite ”seg”
efter fikat. Jag lade mig på rygg och somnade tydligen ganska omgående.

Jag vet inte hur länge jag sov men jag väcktes av Jenny som nöp mig i näsan, yrvaken hör jag Jenny säga:

– Och vad drömmer du om då!

Känner då att jag har fått stånd! Gud vad pinsamt! Rycker åt mig en handuk för att dölja ståndet. Då säger Jenny:

– Vad fjantig du är!
– Tror du inte Mia har sett ett stånd förut!

Mia fnissar och tittar bort. Jenny tar av mig handuken och säger att jag skall vara stolt och visa Mia vad fin den är. Jenny lägger sin högra han på min kuk och säger att hon har berättat för ”Mia” hur mycket hon tycker om mig och att jag är en underbar kille, dessutom har hon berättat att eftersom det oftast är lite folk på den här stranden så kan man ”mysa” lite om man vill!

Jenny tar nu tag kring kukroten och reser upp kuken mot himlen. Jag ligger kvar på rygg och skäms, faktiskt ganska rejält, men jag litar på Jenny, för vi känner varandra allför väl. Jenny berättar för mig, samtidigt som hon börjar smeka kuken långsamt med fingrarna, att hon frågat Mia om hon gillade min kuk, för hon hade också märkt att Mia tittat på den, och då hade Mia lite generat sagt att den var fin och lite ”upphetsande”. Mia hade berättat för Jenny att hon aldrig i verkligheten sett en kille som var ansad så som jag var, och att hon tyckte det var ”läckert” med killar som rakade sig eller ansade rejält men att hon aldrig haft nöjet att vara med en sån kille. Hon tyckte också att det var fräschare å sexigare så.

Jenny fortsatter med att halvrunka mig långsamt och jag märkte att Mia tittade på min kuk som nu var rejält blodfylld. Jenny drar nu ner förhuden så att ollonet kommer fram och jag vill inget hellre än att
hon skulle ta kuken i munnen å suga mig, men hon forsätter att runka mig långsamt för hon vet vad jag vill men brukar retas med att säga ”den som väntar….”, så hon fortsätter.

Nu skämdes jag inte längre heller för Mia verkade gilla situationen av hennes blick att döma. Jenny frågar om Mia inte tycker att kuken är ”läcker”

– Joo! får Mia ur sig lite tyst.

Då frågade Jenny om hon vill känna på den själv!

– Jaá sa Mia lite försiktigt.
– Men har du inget emot det då? frågade Mia Jenny med en liten klump i halsen!
– Absolut inte! men bara när jag själv är med! svarade Jenny.

Mia reste sig å satte sig på min andra sida och tog tag i kuken och fortsatte runka mig långsamt. Nu satt Jenny och tittade på Mia där hon satt och runkade mig lika långsamt som hon själv hade gjort. Både
jag och Jenny såg att Mia var lite kåt nu, å jag själv var ju riktigt kåt. Jag såg att Jenny också gillade det som hände men höll masken.

Jenny sa att jag älskade att bli ”sugen” långsamt och att Mia fick prova det om hon ville. Mia böjde ner huvudet och pussade sugande på ollonet.

– Åh underbart tänkte jag!

Mia lyfter huvudet och säger till Jenny att jag har en grov kuk och att det måste vara underbart att bli knullad av den. Jenny svara att den är perfekt och att Mia skulle få bli knullad av mig om hon så önskade. Mia log då.

Mia forstatte med att leka med tungan upp och ner på kukskaftet och runt roten på kuken och då och då låta kuken komma in i hennes varma mun. Efter en stund sa Jenny:

– Mia du måste ju också få din del så låt Olle få slicka dig!

Mia gjorde som Jenny sa och grenslade mitt ansikte så att jag kunde komma åt å slicka henne samtidigt som hon sög mig. Nu låg jag här i en 69:a med en tjej som vi känt i kanske två timmar och vart kommenderad av min flickvän! Overkligt men underbart!

Mia var verkligen kåt nu! för hon ”gnydde” å vred sig hela tiden, samtidigt som hon sög mig underbart. Själv så slickade jag Mias blöta fitta på samma sätt som jag slickar Jenny, d.v.s. långsamt och omsorgsfult. Dessutom älskar jag ju att slicka en rakad blöt mus och känna att tjejen njuter. Och visst var det som det tidigare sett ut att vara, Mia var piercad i klitoris. Varje gång jag kom åt ringen med tungan så ”gnydde” hon till. Har aldrig slickat en piercad tjej tidigare så det var härligt när man nu fick göra det och att det är tydligen som dom säger att det ökar njutningen för tjejen.

Nu började det närma sig för mig, så jag sa åt Mia att stoppa.

– Lägg dig på rygg befallde jag henne!

Hon gjorde som jag sa och jag tog tag i hennes ben och satt mina händer i hennes knäveck och tryckte försiktigt ner benen så att knäna kom ner på sidan om huvudet. Medans jag tittade på hennes underbara kropp där hon låg framför mig med sina stora bröst och blanka fitta
och vänta på att få bli knullad av mig så sa jag åt Jenny att styra in kuken vilket hon villigt gjorde. Det var en underbar känsla att komma in i Mia, lagon trång och rejält våt. Jag började att knulla henne långsamt och kunde samtidigt se det hela och njuta av synen att se kuken fara in och ut i en fin fitta och nu dessutom med en så vacker tjej på en fin badstrand med min flickvän bredvid.

Mia bad mig knulla henne hårdare å fortare. Jag ökade tempot långsamt för jag kände att jag var nära nu! Mia tyckte väl att jag inte tog i riktigt så hon tog tag i mina skinkor å stötte mig hårdare å fortare.
Mias kropp spänner sig plötsligt i en båge och hennes huvud dras bakåt, samtidigt känner jag att fittan drar ihop sig rytmiskt och liksom kramar kuken. Jag förstår då att hon kommer och detta kramande runt kuken blir för mycket för mig så jag stöter några gånger hårdare och så kommer jag i henne, aahh!

Nu sjuker jag ihop över henne och hon kramar mig hårt och pussar mig över hela ansiktet samtidag känner jag att det fortfarande kramas kring kuken, mindre men flera små sammandragningar. Det känns underbart!

Jenny sitter fortfarande bredvid å tittar på vilket vi tydligen glömt bort. Jenny ler emot mig å Mia när vi tittar på henne. Mia å jag ligger kvar en stund å kramas å pussas. Sedan säger Jenny att vi har gjort oss förtjänta av ett svalkande bad nu. Så alla tre går ner till vattnet och Mia och jag blaskar av oss. Jenny frågar Mia om vad hon gillade att bli knullad av mig, hon svarar att det var underbart för hon hade inte knullat på ett helt år!

– Då var du värd det tycker jag! sa Jenny å log mot Mia.

Sedan vi badat en stund så sa Jenny:

– Nu måste det väl vara min tur att få bli ordentligt knullad, eller hur Olle?
– Joo det är väl inte mer än rättvis, skrattade jag.
– Jag skulle också vilja göra om det, om ni vill ha med mig? sa Mia.
– En trekant, undrade Jenny.
– Ja, jag skulle vilja prova det med er, sa Mia å tittade lite försynt på Jenny.

Jenny skrattade och gav Mia en puss på munnen och sa att det var nära att hon inte kunde hålla sig ifrån oss nyss men att hon inte tordes ta steget utan ville att vi skulle få knulla själva. Jenny sa till Mia att vi hade fantiserat om en till tjej men inte riktigt hade vågat tagit stege fullt ut tidigare. Så det vart en glad överraskning för oss när Mia nu kom med förslaget

Vi gick sedan upp till filten å lade oss och började småhångla alla tre. Men det är en annan historia…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *