Som hon vaknade

Hon hade kort svart hår och skulle snart fylla 21. Vi hade knullat en del men hon ville mer än vanilj och så hade vi resonerat oss fram till ett halvt rollspel. Några regler och så att hon ville bli överraskad. Jag hade fått kopior på hennes nycklar och så lät jag tiden gå. Tre dagar gick innan hon ringde. Nej jag hade inte glömt, ja det skulle bli av.

En dryg vecka gick och jag införskaffade lite tillbehör.

01:45 natten mot torsdag packade jag väskan och åkte hem till henne. Jag låste tyst upp och smög mig in. Hon sov och lyckligtvis rätt tungt eftersom jag inte kunde låta bli att bullra när jag packade upp två par madrasserade klovar, en stång med benfästen i var ända och ett par intressanta stavar. Jag gick in i sovrummet, ett lakan täckte henne, hon var mycket vacker därhon låg glömsk av världen. Rätt små bröst som jag ville ha det. Smal midja och en nästan rund liten rumpa. Jag drog försiktigt av henne lakanet, hon låg lätt på sida på rygg. Ett par vita bomullstrosor var allt hon hade på sig och frampå var det en liten liten fuktfläck mitt för fittan. Aah hennes kramande lilla mus. Jag tog hennes båda armar och förde dem ihop ovanför hennes huvud-klick-satt dom ihop. Försiktigt särade jag hennes ben och satte stången mellan-klick-klick-så var hennes ben vitt i sär. Och hon sov fortfarande – otroligt. Jag såg en av hennes favoritstavar vid fotsidan och gissade att hon lekt sig mätt och trött på egen hand.

Nu låg hon på rygg helt utlämnad och sov som inget hade hänt. Jag började massera hennes fitta utanpå trosorna och efter en stund började hon göra små samlagsrörelser och kanske började hon vakna till. Jag fortsatte ända till hon var rejält våt och jag trodde nästan jag väckt henne då jag lät ett par fingrar glida in under troskanten och upp i härligheten. Jag fingerknullade henne till hon nästan slog upp ögonen. Då tog jag hårt tag i henne och vände henne på mage, min kuk stod redo, förde troskanten åt sidan och stötte bestämt kuken i hennes anal. NU vaknade hon. AAj vad det gjorde ont – vad är det som händer. Oj är det du.

Det var mörkt i rummet och hon låg bortvänd. Jag knullade henne lugnt och smärtlätena byttes i kåtstön och hon började spela sin roll i spelet. Hon började be om mer och mer och pratade vad snusk hon fick i sitt huvud: Min fitta brinner du måste hjälpa mig komma knulla mig i fittan din bock etc…

Jag drog ur och gick på hennes klitoris och våtöppning som en diskmaskin. Ta loss mig skrek hon, jag måste få vara med.Men icke sa nicke. När jag slickat mig fittmätt vände jag henne på rygg igen och nu var hon så drabbad att hon inte fick fram ett ljud bara ett djupt stön som lovade tung orgasm. Jag satte mig på hennes bröst och sa åt henne att öppna munnen. Hon vägrade självklart. Det var en sak hon inte var så sugen på – suga kuk. Jag passade på när hon skulle säga något mer och stoppade in den i hennes mun med orden, gör så gott du kan min lilla knullhora. Jag vet inte om hon sög men jag var över kåt och munknullade henne och slutligen la jag satsen i hennes ansikte.

Sedan lekte vi i timmar men det var så här hon vaknade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *