Tågkupén

Ola såg inte fram emot de närmaste timmarna. Han skulle åka till Belgien på affärsresa, med nattåg. Han hatade att åka tåg! Och inte såg han fram emot affärsmötet som väntade honom i Belgien heller. Ett gäng tråkiga kostymnissar, och så han. Nej, det här skulle verkligen inte bli kul!

Tåget var modernt och personalen var trevlig. Det fick bli en snabb middag, för klockan var mycket och Ola var trött efter en lång och jobbig dag. Han letade upp sin kupé och insåg ilsket att tjejen han beställt biljetten av helt hade struntat i det faktum att han ville ha en kupé för en person. Kupén var redan ockuperade av fyra andra män!

Ola nickade kort mot de fyra och såg sig om i kupén efter en ledig säng. Där fanns två. Båda var överslafer, vilket han ogillade även detta, så han hade inte mycket att välja på. Han stoppade undan sin resväska, med undantag för necessären vilken han tog med sig in på den extremt trånga toaletten och gjorde vad man gör innan man går och lägger sig för natten. När han kom ut i kupén igen var den sista slafen upptagen av en kvinna. Ola såg egentligen inte mer än hennes kroppsformer som avtecknade sig under täcket, men behån som hängde över sängräcket vittnade om att det var en kvinna.

Han klättrade mödosamt upp i sin säng och fick höra en och annan ilsken grymtning från de som väcktes av Olas stök och bök. Nu var han på, om möjligt, ännu sämre humör och låg och muttrade för sig själv under täcket.

När Ola var liten så var han ofta tjurig. I åttaårsåldern upptäckte han nöjet med onani, och fann att just detta hjälpte honom att bli på bättre humör. Resväskan låg långt nere på golvet, men en FIB-aktuellt hade han lyckats smyga in under kudden innan han gick på toaletten. Nu rotade han fram den och tände läslampan. Bilder på vackra flickor i hans egen ålder, underbara kurvor och fuktigt glänsande kön som bara väntade på att få bli slickade, smekta och tagna.

Utan att tänka på det så hade han en hans under täcket. Han smekte sig själv till bilderna på de undersköna flickorna och täcket gled längre och längre ner. Ola märkte det inte själv, men snart låg han spritt naken och runkade, och täcket dolde knappt hans lår ens.

En rörelse i ögonvrån. En tröja som åkt ner från en hög hylla. Men det var inte det som nu fångade Olas uppmärksamhet. Hans blick hade glidit över kvinnan i den andra överslafen, och han såg att hon låg och kisade under sitt uppdragna täcke. Ola blev vågad och fortsatte smeka sig själv.

Ännu en rörelse. Inte en tröja den här gången. Det var kvinnans hand som helt synligt rörde sig under täcket. Kvinnan hade också blivit vågad. Ola såg rakt på henne nu, och hon såg öppet på honom också, med kåthet i blicken och ett lurigt leende på läpparna. Hon drog av sig täcket och Ola såg att hon låg helt naken där under. Och som han trodde så smekte hon sig själv.

Kvinnan sög in sitt pekfinger i munnen och fuktade det med tungan och läpparna. Hon såg ohämmat in i Olas ögon och förde ner handen till sitt sköte. Hon började smeka runt klitoris i cirklar med det fuktiga fingret. Först smekte hon bara klitoris men snart började hon smeka även blygdläpparna. Hon lät ett finger glida in i sin fitta, drog ut det och förde sedan in två. Rytmiskt smekte hon sig själv och förde fingrarna fram och tillbaka i små cirklar.

Ola flämtade upphetsat vid åsynen av den onanerande kvinnan som bara var ett par meter ifrån honom. Han satte sig upp i slafen och lutade sig mot väggen. Nu satt han vänd mot henne och hade full insyn i hennes fitta. Han runkade ivrigt med ett stadigt grepp om kuken och såg förundrat på då kvinnan fortsatte smeka sig själv.

Kvinnans bröst var stora och gungade då hon ivrigt smekte sin mus med handen. Bröstvårtorna var styva och såg härliga ut. Hon satte sig upp i sängen, så att hon satt på samma sätt som Ola, och särade på benen så brett hon kunde. Det var halvskumt i kupén, med undantag för Olas tända läslampa som spred ett svagt, gult sken i rummet, men Ola kunde ändå tydligt se att det sipprade sekret ur kvinnans sköte. Hon förde sin fria hand upp till sitt bröst och kramade det mjukt. Ola stönade till. Bröstet var så stort att det vällde utanför kvinnans hand. Hon tog tag i bröstvårtan och rullade den mellan tummen och pekfingret, nöp hårt i den och drog lite. Hennes ögon var slutna nu och läpparna lätt särade. Då och då slickade hon sig om munnen och det spratt till i Olas kuk varje gång.

Kvinnans smekningar blir allt hetsigare och ett och annat stön undkommer hennes läppar. Även Ola runkar ivrigare, märker att hon snart kommer och han vill spruta i samma sekund. Hon biter sig sexigt i underläppen, verkar ha glömt att Ola är där nu. Smeker sig snabbt och ivrigt med två fingrar på klitoris och en hand runt sitt bröst. Hon börjar rotera med höfterna, så gott det går i en trånga slafen, och spänner varenda muskel i sin kropp. Ola ser att nu kommer hon, och han behöver bara runka ett par drag innan han sprutar kaskader av sperma som träffar taket och hans mage och det upprullade täcket. På den motsatta slafen häver sig kvinnan i en båge och skakar ut sin orgasm i halvdunklet. Hon flämtar så högt att de fyra sovande männen borde vaknat för länge sedan, men snarkningar och tunga andhämtningar vittnar om att de fortfarande är djupt sovande.

Så möts deras blickar, ett leende i samförstånd. Kvinnan drar fram ett nattlinne och drar det över huvudet. Sedan hoppar hon tyst och smidigt ner på golvet, nickar mot Ola att göra detsamma. Han släcker sin läslampa, drar på sig ett par kalsonger och ställer sig bredvid henne. Hon tar hans hand och för in den mellan sina ben. Olas hand blir alldeles härligt kladdig av hennes kåtsafter. Hon ler pilemariskt och går före ut i korridoren. Ola följer efter och de försvinner in i en tom kupé. Men det är en annan historia…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *