Trosorna

Det hela började med ett par trosor. Jag var tjugotre år gammal, i stort sett färdig med min universitetsutbildning, men hade ett par småkurser kvar innan jag kunde plocka ut en examen. På en av de där kurserna fanns en ung söt tjej, något år yngre än jag. Hon hette Åsa, och hade ljuvligt blont hår och en perfekt figur.

Trosorna var ett par vita enkla bomullstrosor. Inga överflödiga spetsar eller broderier, bara helt släta. Åsa hade just dragit dem av sig.

Det var första gången vi gått till gymet ihop, och det var mer eller mindre så att Åsa hade fått övertala mig att följa med. Jag hade känt mig lite småmullig och otränad en längre tid, men det hade inte riktigt blivit av att försöka göra något åt saken. Åsa behöll sin perfekta kropp genom flera träningspass i veckan, och nu hade hon alltså dragit med mig. Jag var helt slut efter passet, och orkade knappt ens stå upp när vi äntligen var tillbaka i omklädningsrummet.

Trosorna gled ner från bänken och hamnade i min öppna sportbag som stod på golvet. Jag skulle förstås ha sagt något, men Åsa var redan på väg till duschen. Hon hade lagt fram ett par rena trosor av liknande modell som hon skulle ta på sig efteråt.

Jag sneglade ner i min väska. Trosorna hade hamnat med insidan uppåt, och jag kunde se en gulvit, lite kladdig fläck mitt i dem. I normala fall skulle jag tyckt det varit småäckligt att titta ner på någon annans smutsiga underkläder. Jag skulle förmodligen ha lyft upp dem utan att vidröra den där fläcken, slängt dem ifrån mig. Men nu blev jag plötsligt fascinerad. Jag hade en annan persons slidsekret precis framför ögonen. Saften från en annan kvinnas kön.

Jag vet inte varifrån idén kom. Jag hade aldrig någonsin varit intresserad av andra tjejer. Jag bodde ihop med en kille, och hade inte ens fantiserat om tjejsex. Men jag överfölls plötsligt av en alldeles otrolig lust att lukta på den där kladdiga fläcken! Försiktigt lyfte jag upp min bag på bänken. Det var fullt med folk i omklädningsrummet. Jag kunde inte göra det här, det var helt uppenbart. I stället vek jag kvickt ihop Åsas trosor, och stoppade in dem i innerfacket på väskan. Sedan tog jag handduken och skyndade in i duschen. Åsa var nästan färdig. Jag hann bara få en glimt av hennes verkligt små, men väldigt fasta bröst, och det lockiga könshåret. Själv var jag helt rakad, och trivdes med det, men jag gillade att se någon som inte föll för alla nya trender, utan behöll lite hår på musen.

– Kan jag komma förbi hos dig senare? frågade Åsa och lindade handduken omkring sig. Vi skulle behöva förbereda de där intervjufrågorna till måndag.

Jag sa att det passade perfekt, min pojkvän var borta hela helgen, och trots att det var fredag hade jag inga planer för kvällen.

– Jättebra, sa Åsa. Då kommer jag vid halv åtta.

När jag kom ut ur duschen hade hon redan gått. Jag klädde mig snabbt, spände fast sportbagen på pakethållaren, och cyklade hem. Hela tiden med de vita trosorna i tankarna.

Hemma i studentlägenheten slängde jag upp handduken och mina blöta sportkläder på tork. Därefter drog jag fram Åsas trosor. De kändes fuktiga.

Jag drog av mig jeansen och satte mig på sängkanten. Gud vad äcklig jag var, som tagit med mig någon annans trosor hem! Och hur kunde jag ens överväga att lukta på dem?

Mina egna spetstrosor kändes varma. Det fanns med all säkerhet en kladdig fläck i dem också, för jag kände mig alldeles konstigt pirrig mellan benen. Jag bullade upp ett gäng kuddar mot sänggaveln, och lutade mig bakåt. Satte mig upp igen. Nej, skulle jag verkligen?

I nästa sekund hade jag dragit av mig både tröjan och bh:n. Jag kände mig lite generad och väldigt naken, där jag låg iklädd enbart trosor. Tänk om min pojkvän skulle ändra sina planer och komma hem nu! Jag som aldrig brukade ta på mig själv på det här sättet. Jag kände på mitt ena bröst. Det var tungt och fylligt, och vårtgården var stor, liksom bröstvårtan. Jag tyckte om mina bröst, och min pojkvän älskade att suga på dem.

Så höll jag upp Åsas trosor mot ansiktet. Framsidan luktade lätt av svett, vilket inte var konstigt, så hårt som hon jobbat på gymet. Jag kände på fläcken. Fortfarande kladdig, sekretet hade ännu inte riktigt torkat. Jag borrade in näsan. Doften av kvinnokön stack emot mig. Lätt syrligt, men en frisk och god lukt.

Jag var tvungen att slita av mina egna trosor. De var blöta och kladdiga. Jag jämförde min lukt med Åsas. Ungefär den samma. Jag lät en hand söka sig ner mellan låren. Det var varmt och väldigt blött där nere. Jag förde upp Åsas trosor mot näsan igen, samtidigt som jag smekte mig själv. Jag kom nästan direkt.

Medan jag snabbt förde två fingrar in och ut ur fittan, ringde det på dörren. Först tänkte jag inte öppna, men så ringde det igen, och jag slängde på mig en morgonrock och kilade i väg mot ytterdörren.

Utanför stod Åsa.

– Hej, jag förstår att du blir förvånad, började hon.

Gud, tänkte jag enkelspårigt. Har hon förstått att jag tog hennes trosor?

– Jag tyckte att om vi båda skulle vara ensamma hemma i kväll, kunde vi kanske vara det ihop? Säg till om du inte har tid eller nåt, då kommer jag tillbaka senare, men jag handlade med mig lite ätbart…

Jag försökte låta bli att tänka på mitt våta kön, och låta bli att titta på Åsas små bröst under t-shirten. Precis som flickbröst. Sanslöst söta.

– Vilken bra idé! Verkligen bra, jag är glad att du kom förbi! Kom in!

Hon sneglade på min morgonrock.

– Jag var bara… började jag stammande. Jag ska byta om. Du kan väl se dig omkring så länge.

Även om Åsa och jag hade bytt adress och telefonnummer, hade hon inte varit hemma hos mig tidigare.

Jag skyndade in i sovrummet, väl medveten om att det inte skulle ta lång stund för Åsa att se hela vår minimala lägenhet. Det var inte mycket att se egentligen, även om vi inrett så mysigt vi kunde med vår magra studentkassa.

Jag hade dragit av mig morgonrocken och satt naken på knä medan jag letade efter ett par rena trosor i nedersta byrålådan. Jag ville inte dra på mig de våta igen. För ett ögonblick övervägde jag att ta på mig Åsas vita trosor, men kände att jag i så fall inte skulle kunna agera naturligt i närheten av henne. Dessutom skulle de vara alldeles för små.

– Oj, hördes plötsligt Åsas röst bakom mig.

Jag vände mig om, och försökte generat dölja brösten med ena armen.

– Jag insåg inte att det här var dörren till sovrummet. Förlåt mig.

Hon stod kvar.

– Du behöver inte skyla dig för mig, vi såg ju just varandra nakna på gymet. Och jag tycker du har en så otroligt fin kropp.

Jag tyckte hela situationen kändes pinsam, men reste mig upp. Hon hade rätt, förstås, vi hade ju just sett varandra utan kläder. Jag behövde inte skämmas inför Åsa. Och hon hade dessutom gett mig en generös komplimang.

– Tack, men det är ju du som har en fin kropp. Jag skulle ge vad som helst för att se ut som du! mumlade jag.

Plötsligt stod hon så nära.

– Vet du vad mycket komplex jag har haft över mina små bröst? De skulle ju passa bättre på en fjortonåring! skrattade Åsa. Det är först nu på senare år jag faktiskt börjat acceptera att det är så här jag ser ut. Men dina bröst! De är helt underbara! Man vill nästan känna på dem!

Vi stod väldigt nära varandra nu. Jag kunde inte avgöra vem av oss som rörde sig framåt.

Jag var längre än Åsa, och hon tittade upp på mig nu. Någon av oss tog ett steg närmare. Plötsligt snuddade hennes fingrar vid min bröstvårta. Mjukt och försiktigt. Den blev stenhård direkt. Hon drog åt sig fingret som om hon bränt sig.

Våra munnar drogs till varandra som magneter. Jag öppnade upp läpparna, sökte och fann hennes tunga. Det var en helt otrolig kyss. Helt otrolig.

När jag drog av Åsas t-shirt, petade jag undan alla tankar på min pojkvän i någon mörk vrå i minnet. När jag knäppte upp hennes skärp och kastade det på golvet, hade jag inte en enda tanke i skallen annat än att jag snart skulle dra av hennes byxor. Därefter ett par vita trosor… Det var med darrande händer jag drog ner Åsa trosor. Det fanns en stor blöt fläck i dem. Hon ställde sig bredbent, och jag satt på knä. Jag lutade mig framåt mot hennes kön. Med näsan vidrörde jag det lockiga könshåret och luktade på henne. Nosade mig neråt. Doften berusade mig.

– Kom, sa Åsa.

Hon tog min hand och drog med mig till sängen. Två par trosor låg på överkastet. Hon tittade förvånat på dem, men viftade bara ner dem på golvet. Jag kunde förklara senare.

Jag lade mig på nytt mot kuddarna, och särade på benen. Efteråt skulle jag undra vad sjutton jag hade tänkt på, men just då kändes det så bra att visa upp mitt blöta kön för min väninna. Hennes händer särade ännu mer på mina lår, och sedan kände jag hennes smala fingrar på mina blygdläppar. Kittlade dem, öppnade upp dem. Ett ögonblick låg hon bara stilla och tittade på mitt kön. Jag blev generad, särskilt när jag själv kunde känna hur det rann om mig. De smala fingrarna strök försiktigt längs slidingången. Fortsatte mot klitoris. Jag rös av vällust. Hennes händer låg plötsligt runt mina lår, höll dem vidöppna, och ansiktet närmade sig mitt kön. Det kändes förbjudet på något sätt, och antagligen därför så vanvettigt upphetsande. Jag såg hennes rosa tunga sträckas ut, och sedan kände jag den. Åsa slickade mig. Runt fittan, och sedan inuti. Orgasmen kramade mig redan innan hon nått klittan med tungspetsen, och jag skakade och gnällde och pressade hennes ansikte närmare.

Mina händer smekte Åsas huvud, och sedan drog jag upp henne mot mig.

– Låt mig utforska dig också, viskade jag hest.

Åsa lade sig passivt ner i sängen. Jag sög in en av hennes pyttesmå men stenhårda bröstvårtor i min mun. Lät handen krama och smeka brösten. Jag nafsade lätt i vårtan, och fick höra Åsa stöna tungt.

Då öppnade jag upp hennes lår och gled ner mellan dem.

Det var fantastiskt att för första gången få se ett naket kvinnokön. Jag kunde ha tittat i timmar på denna utsökta lilla vulva som tycktes ligga uppspärrad framför mina ögon. Jag ville känna på alla delar av Åsas underbara kön. Den erigerade klittan, som skrek efter uppmärksamhet. De mjuka rosa hudvecken, som glittrade av hennes safter. Den lockande ingången. Och längre ner ett par vita rundade skinkor.

Jag kände igen doften när jag stack in näsan i hennes våta öppning. Halvt förblindad av kåthet sträckte jag dit tungan. Smaken av Åsa var ljuvlig. Jag ville fortsätta slicka i all oändlighet. Jag sög in hennes lilla klitoris mellan läpparna, och Åsa skrek högt och började darra i hela kroppen.

Jag såg hur hon slöt ögonen, och smekte sina egna bröstvårtor när hon kom. Hon var så vacker. Jag ville vara över henne överallt. Jag ville slicka hennes kön, smeka och nafsa i hennes hårda små bröstvårtor, kyssa de fylliga läpparna, hålla henne tätt intill mig. Jag ville knåda hennes bakdel under fingrarna, stryka längs de bleka låren. Jag ville dricka hennes safter. Jag insåg också att jag ville pressa in något långt och grovt i henne. Jag ville se den trånga fittöppningen vidgas, och mina fingrar var inte tillräckliga. Jag pullade henne redan med tre fingrar, men kände att jag ville trycka in något större i min lilla späda väninna. Se hennes bräckliga kropp spetsad av något grovt. Jag kände mig vulgär vid tanken, men Åsa slog upp sina blanka blå ögon, och det var som om hon tänkt på samma sak.

– Jag måste bli knullad nu, Erika. Ordentligt knullad. Jag har en strap-on dildo i väskan i hallen…
Jag var i hallen på två röda. Slet upp Åsas väska. Dildon var gjord av svart gummi och enorm. Betydligt grövre än min pojkvän. Jag hade aldrig varit tillsammans med en så välutrustad man. Bara tanken på att låta denna gigant tränga in i lilla Åsa… Otroligt upphetsande!

Fittsafterna rann längs benen när jag knäppte på mig dildon. Den stack ut som en grov lem från mitt underliv och det såg inte klokt ut. Åsa fnissade till och särade sedan så mycket hon kunde.

– Ta mig! log hon.

Och det gjorde jag. Med ett sugande ljud förde jag in dildon i fittöppningen.

Jag behövde inte pressa in den, som jag trott, den gled lätt in i hennes av egna safter väl insmorda fitta. Snart nog låg jag mellan hennes lår och stötte in den grova lemmen, medan jag sög hennes ena lilla bröstvårta så hårt jag kunde.

Åsa skrek rakt ut och klämde fast benen på min rygg så jag sjönk ännu djupare in i henne. När det till slut tog stopp började jag jucka försiktigt med den stora dildon. Åsa arbetade emot och jag knullade henne hårt och länge. Jag blev minst lika upphetsad som hon av synen, och när hon kom var min egen orgasm inte långt borta.

Själv trodde jag inte att den enorma dildon skulle gå in i mig. Det tog emot ordentligt till en början, men när Åsas pekfinger fjäderlätt cirkulerade över klittan, blev jag snart nog så våt och öppen att den gick att trycka in. Jag kände det tjocka gummit mot slidväggarna, och jag kände Åsas mun runt min bröstvårta. Hon sög på den, bet och nafsade så det gjorde ganska ont, men jag njöt ändå. Vi rullade runt i sängen, och Åsas smala pekfinger kördes oväntat in i mitt anus. Orgasmen var svindlande.

Vid något tillfälle sträckte jag ner handen på golvet, fick tag i Åsas trosor och begravde näsan i dem. Hon märkte inget först, men när hon såg mig skrattade hon bara.

– Jag undrade vart mina gamla underbyxor tagit vägen, men jag ser att de fick följa med dig hem!

– De luktar härligt, mumlade jag blygt.

– Du får dem. Om jag får ett par av dina använda!

Det gick jag villigt med på.

Åsa och jag lever numera båda ihop med män, och vi bor långt i från varandra. Men vi skickar mail ibland, och det är alltid extremt upphetsande att läsa vad Åsa har skrivit, och formulera ett svar i samma stil. Få saker gör mig så blöt mellan benen som Åsas snuskiga brev…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *