Ung och kåt

Jag och min bästa kompis hade runkat av varandra ett antal gånger när vi var i tretton-fjortonårsåldern.
Micke smekte sin stora kuk som låg klistrad mot byxtyget. ”Det här samtalet börjar göra mig lite kåt”, sa han.

Det ösregnade. Jag stod vid vägkanten någonstans mitt i natten och höjde och sänkte tummen i hopp om att någon förbipasserande bil skulle stanna.
Klockan var runt 2.00 och jag var på väg hem från en fest. Jag hade tagit ett par öl för mycket och gått vilse, och befann mig nu på en skogsväg någonstans utan riktning hem.
När jag nästan hade gett upp hoppet om att få lift dök en lastbil upp och stannade bara några meter ifrån mig. Dörren sköts upp och en man i 25-års åldern stack ut huvudet och frågade om jag ville hoppa på.
När jag kommit in i lastbilen frågade han vad jag gjorde ute i ovädret mitt natten. Jag förklarade hur allt låg till men utelämnade ett par detaljer, som att jag hamnat i säng med fel tjej, som råkade vara tillsammans med fel kille. Det värkte fortfarande i pannan efter smällen.

Och minnet av känslan att nästan ha kommit i hennes mun när pojkvännen kom in i rummet fanns forfarande kvar. Jag kände hur kuken började pulsera igen och dolde den med armen.
”Är inte du lite ung för att ränna omkring mitt natten?” frågade lastbilschauffören, som hette Micke.
”Jag är 16”, sa jag, och insåg att det kanske inte lät så gammalt i hans öron.
Han skrattade och frågade om jag hade ’fått nått’ och jag frågade vad han menade i samma stund som jag kom på att han menade om jag fått ett nyp, ett ligg, sex. Jag dunkade huvudet i rygg- stödet och svarade irreterat:
”Nästan. Det gick inte hela vägen.”
”Berätta”, sa han.
Jag ryckte på axlarna och började berätta hur det gått till.

Det är alltid lätt att prata, om vad som helst nästan, när man har lite alkohol i kroppen. Jag berättade detaljerat hur hon hade runkat och sugit av mig under bordet medan mina kompisar suttit bredvid i soffan och snackat med varandra utan att märka nåt. Och hur vi sedan forsatt att ha sex i sovrummet utan att jag ens visste hennes namn!
Jag sneglade på Micke och märkte att hans kuk hade hårdnat lite i byxorna. Jag svalde, och glömde genast bort vad jag skulle säga.
”Så. . .vad hände sen?”, undrade Micke. ”Fick du komma i hennes mun?”
”Ja”, svarade jag. ”Men hennes kille hindrade mig”.
”Hade ni trekant?”

”Ehh, ne. . ”, började jag men ändrade mig. ”Ja, det hade vi.” Lite hyckleri och skrytsamhet gör väl ingen skada, tänkte jag.
Han nickade imponerat. ”Knullade ni henne samtidigt i båda hål?”
”Njae”, svarade jag för att det skulle låta lite mer trovärdigt. ”Vi turades om”.
”Gjorde du något med honom?”
”Nej, han höll mest på med mig”, sa jag och kom på att gaysex kanske inte är nåt att skryta om!
”Sög han av dig?”
Jag svarade inte. Jag hade gjort bort mig och hoppades att vi skulle vara framme snart.
”Har du sugit av någon nån gång?”
”Nej!”, svarade jag.
”Hindrade han dig från att komma i hennes mun för att han ville ha sperman själv?”
Mickes kuk stod nästan rakt upp i byxorna nu, och han dolde det inte! Jag tog ett djupt andetag och svarade: ”Ja, han svalde allting. Men hans flickvän gillade inte hans gayfasoner så hon gjorde slut”. Jag sade det bara för att vara taskig mot killen. Han hade ju gett mig en stor blåtira!
”Ville du hellre komma i hennes mun?”, frågade Micke. Det här började likna ett korsförhör!
”Varför frågar du så många dumma frågor?” undrade jag.
”Jag är bara kåt”, svarade han. ”Det finns inte så mycket kul att göra vid den här tidpunkten så vi kan väl lika gärna tala om ett ämne som jag är övertygad om att vi båda tycker om”. Jag suckade och ryckte på axlarna. ”Visst”.

Micke tänkte efter en stund. Sedan sa han: ”Är det oförskämt att fråga hur många tjejer du legat med?”
Det kunde ha varit en värre fråga! ”Femton” kastade jag ur mig. Egentligen hade jag bara gjort det med två.
”Du måste ha legat i hårt”, sa han och skrattade. ”Hur många har du haft oralsex med?”
”Ungefär lika många.”
”Men inte med någon kille?”
”Nej!”
”Har du inte ens runkat av någon?”
”Det har väl de flesta kompisar gjort med varandra”, kastade jag ur mig utan att tänka efter. Jag skulle aldrig ha druckit så mycket! Men det var faktiskt sant. Jag och min bästa kompis hade runkat av varandra ett antal gånger när vi var i tretton-fjortonårsåldern.
Micke smekte sin stora kuk som låg klistrad mot byxtyget. ”Det här samtalet börjar göra mig lite kåt”, sa han. ”Jag skulle inte ha något emot ifall du runkade av mig”.
Jag svalde hårt, och låtsades som om jag inte hade hört något.

Utanför föll regnet som om inget hänt. Plötsligt tog han tag i min hand och förde den mot sin styva kuk. En obehaglig rysning genomfor mig, samtidigt som det pirrade av välbehag.
Han smekte den stora kuken med min hand, och på något sätt kunde jag inte förmå mig att ta bort den. Jag hade aldrig känt på en så stor kuk förut. Det var både upphetsande och spännande.
”Ta tag i den”, uppmanade han. ”Du kommer att tycka om det.”
Jag förvånade mig själv med att sluta handen runt det svällande byxtyget och kände hur kuken blev ännu hårdare. Min egen kuk var också styv. Jag hade
ju varit så nära utlösning på festen för bara någon timme sen. ”Vänta lite, jag ska bara. . .”, började Micke och knäppte upp byxorna.
Han drog fram den största kuk som jag någonsin hade sett. Jag var så upphetsad att jag tog tag i den direkt och började dra förhuden upp och ned innan han ens hunnit dra av sig byxorna halvvägs. Han saktade in lastbilen och stannade i leran intill vägen. ”Vi stannar här ett tag”, sa han.

Han lutade sig tillbaka i sätet och slöt ögonen medan jag runkade hans stora kuk. Han stönade och vred på sig och jag kände hur min kuk reste sig till maxstånd. Efter ett par minuter bad han mig att sakta ner lite för han ville inte komma än. Sedan tog han försiktigt tag i min nacke och förde ansiktet mot kuken men jag hindrade mig precis när munnen vidrörde ollonet.
”Jag vet inte om jag vill göra det där”, sa jag och kände mig plötsligt alldeles yr.”Jag kan sätta på en kondom”, sa Micke. ”Då smakar det ingenting.”
Lustan övertalade mig och jag gick med på det.Han sträckte sig efter byxorna och fiskade upp en kondom med jordgubbssmak ur fickan.
Jag hjälpte honom att trä på den och böjde mig ned över kuken. Jag slickade på ollonet för att provsmaka lite och slöt sedan läpparna kring det. Kondomen smakade gott och jag hade snart hela kuken begravd i munnen. Jag var så kåt! Jag intalade mig själv att jag aldrig skulle ha gjort detta om jag inte hade haft alkohol i kroppen och att det bara var en engångsföreteelse. Men jag njöt av att höra honom sucka och stöna av välbehag.

Jag sög av honom långsamt och länge medan han smekte min rumpa och gled med fingret över anushålet. Efter vad som kändes som en evighet lyfte han bort mitt huvud från kuken och ställde sig på knä på sätet. Han bad mig vända mig om och drog ned mina byxor till knävecken.
”Puta lite med rumpan”, sa han.
Jag hejdade mig, men gjorde som han bad. Så förde han kuken mot anushålet och lät ollonet glida in. Jag stönade till men hade inga invändningar. Han tryckte på lite och den stora kuken gled in centimeter för centimer. När den var halvvägs inne drog han ut den igen för att sedan köra in den ännu längre. Snart gled den ut och in i en stadig rytm.”Är du ok?” frågade han när han hörde att jag gnällde lite.
”Ja, det är skönt”, stönade jag. Det gjorde lite ont, men det var mest skönt.
Micke drog ut kuken helt, tog av sig kondomen och förklarade att det skulle vara mycket skönare utan. Sedan körde han in den igen och jag blev ännu kåtare av att känna hans hud.
Mickes hårda stötar fick mig att stundom skrika till, stundom stöna av njutning. Det var så skönt, jag hade aldrig varit så här kåt, och jag ville aldrig att det skulle ta slut. Snart kände jag hur hans stötar blev ännu hårdare och snabbare. Plötsligt skrek han till av välbehag och sprutade i mig. Hans sperma fyllde mig och det dunkade i min kuk. Hjärtat slog som trumvirvlar i bröstet.

Det var en stor lättnat när han tog ut kuken ur min rumpa och jag kände hur sperman rann nedför mina lår. Jag vände mig om med min styva kuk pekande rakt mot hans.
”Har du något emot att komma i kondomen?” frågade Micke. ”Jag äger inte de här sätena”.
Jag gjorde som han ville och tog på mig kondomen. När Micke inte visade något interesse av att runka eller suga av mig började jag runka själv, och det dröjde inte länge innan jag sprutade i kondomen. All lusta rann inte bort med sperman men det fick mig åtminstonde att undra vad jag i egentligen höll på med! Men jag ångrade det inte.
Jag hoppades bara att jag kunde ligga med tjejer igen efter det här. Minnet av Mickes kuk i min rumpa överträffade allt jag tidigare varit med om.

Vi sa inte mycket mer på vägen hem. Trots att Micke precis hade knullat med mig så undrade jag om han var gay eller bisexuell över huvud taget. Han verkade inte vara särskilt interesserad av min kuk, trots att han såg ut att njuta av att se på när jag runkade. En rumpa är en rumpa. En mun är en mun. Men jag hade sugit hans kuk! Så det gör mig mer gay än honom.
När han släppte av mig vid mina föräldrars hus sa han i alla fall att det var det skönaste sex han haft på länge. Han ville träffa mig igen nästa helg, och jag kunde inte vänta på hans stora, härliga kuk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *