Vanliga skjut i vaginan är det sexigaste jag vet

Jag skall nu berätta för er en gång när jag var 15 år och var på väg hem från en kompis. Det här är också utdrag från min gamla dagbok.

Det var sommarlov och det hade redan gått några veckor. Jag hade varit hos min tjej kompis nästan hela förmiddagen och skulle nu hem till eftermiddagen för en träffa med min kille där. Jag hade ganska så långt att gå då min bästa kompis bodde nästan över en km från mig. Min kille gick i samma klass som jag och vi hade varit ihop sen vi var 13 år. Den senaste tiden hade vi sex flera gånger i veckan och det var nästan det ända som vi gjorde tillsammans. Det var också ganska så tråkigt, tyckte jag faktiskt. Just den här veckan var jag inte så förtjust i att ha sex för jag hade precis fått min mens. Han brukade föreslå att vi skulle ha analsex men efter att ha provat en gång var inte detta något som jag hade något njutning av. För att avleda honom från dessa idéer sög jag honom och runkade. När han sedan fick spruta sin sperma över mina bröst var han ganska så nöjd för den dagen.

Men nu var jag på väg hem till honom. Jag funderade på vad som skulle hända i kväll, min morsa som jag och min lilla syster bodde med jobbade kvällen och min lilla syster var hos vår farsa denna veckan. Jag hade mens, jag var trött ville definitivt inte ha sex med min kille den här kvällen också.

Nu när jag gick där såg jag hur himlen började mulna till med mörka moln drog snabbt fram över mig. Jag förstod att det ganska så snart skulle bli ett himla oväder. Eftersom min binda på den tiden inte var av dagens kvalité, var det svårt att gå så fort som jag egentligen helst skulle ha velat. Jag hann nu inte så många meter förän det började stänka stora droppar från skyn. Regnet fortsatte och började också bli allt intensivare och plötsligt så öppnade himlen sig och regnet fullkomligt öste ner. Efter som det var på sommaren hade jag bara en vit t-shit på mig. Jag blev snabbt genom blöt. Jag försökte ställa mig under några träd men det tog inte många minuter fören bladverket gav vika för det kraftiga regnet. Nu lade jag också märke till att mina bröstvårtor lyste igenom mitt närmast genomskinliga plagg. En äldre gubbe cyklade förbi och glodde på mig så han nästan höll på att köra i diket. Jag stod ändå kvar under trädet en stund men nu hade jag också börjat frysa. Jag förstod också att ovädret skulle vara en bra stund till, så ovädret till trotts började jag gå hemåt igen. För att komma fram till vårt hyreshus var jag tvungen till att gena genom ett villa kvarter. I annat fall skulle min väg bli nästan dubbelt så lång. Nu skulle jag betala nästa vad som för att slippa möta någon som jag känner.

Mitt inne i villa kvarteret hör jag hur någon bekant röst ropar på mig.

-Agneta, kom in här så slipper du regnet. Fan, det var Klas en klass kompis till mig som stod i dörren på deras hus och skrattade. Jag stannade, viste först inte vad jag skulle göra. Men regnet tillsammans med blåsten gjorde att jag nu frös riktigt rejält. Så jag tog chansen. Pinsamt värre stapplade jag in till honom. Han tittade på mig från topp till tå, och log så där lite retfullt som killar gör ibland. Jag försökte dölja mina blodröda styva bröstvårtor som måste ha synts på flera meters avstånd. Jag frågade raskt om jag fick låna deras toalett.

-Ja vist. Sa han och visade mig till dörren. Du kan ta en handduk där i skåpet och så skall jag hämta några torra kläder.

Jag tog av mig allt jag hade så fort jag kunde utan att tänka på att varken stänga eller låsa dörren. Helt plötsligt stod han mitt inne i badrummet med en av sina tröjor. Jag stod där helt naken framför honom.

-Jag kan ta hand om dina kläder om du vill. Jag hänger dom i torkskåpet så är dom torra om någon timme. Sa han övertygande och stirrade på mig.

-Har du ett par byxor också? Frågade jag. Han tittade på mig igen och skrattade.

-Ja vist ja, jag skall se vad jag kan göra. Sa han och skrattade. Nu hörde jag också att han inte var ensam hemma. Det hördes vilda tjut från husets källare. Men Klas var snart tillbaka med ett par byxor och ett stort leende på läpparna.

-Du får ta mina, hopas dom är något så när lagom. Du kan komma ner till oss när du är klädd. Vi väntar. Sa han och gick. Jag försökte ta på mig hans byxor men det gick inte eftersom jag är lite kraftig och har ganska så breda höfter. Klas var ju smal som en speta. Så det fick bli handduken istället.

Efter en stunds funderande gick jag ner i deras gillestuga. Där satt ytterligare två av mina klass kamrater. Det värst var att Jocke var där. Nä, fan tänkte jag. Att Roger var där som jag nog tyckte mest var en mes i skolan kunde ju kvitta. Men Jocke, den kåtbocken. Efter som man nu tittade på en porrfilm förstod jag att Klas föräldrar inte var hemma. Roger blev mycket generad när jag kom ner med en handduk knuten runt magen. Ja, det hade ju inte gjort något ifall den gått att vira minst ett halvt varv till och varit lite längre på det andra hållet. Men nu var det som det var.

Jocke hälsade mig välkommen i gänget på sitt lite speciella sätt, genom att säga.

-Tjenare lilla ”pusan”, kom o sätt dig här i mitt knä så ska du få känna något ”kuligt”. Jag satte mig i soffan mellan Roger och Jocke för att nu titta på en dålig porrfilm. Kilarna stirrade på mig för att se min reaktion. Efteråt har jag fått reda på att det var lite jäkelskap att köra en p-rulle när jag var på besök utan egna kläder. Det var i alla fall oerhört pinsamt att sitta där med dem. Nu var det dessutom helt tyst, bara stönen från TV hördes. Av att sitta så här mellan tre ganska snygga killar och i denna situation började jag också fantisera om vad som skulle kunna händ. Ut och innet som jag såg på TV gjorde också att jag blev lite kåt. Jag såg också hur killarna tittade på mig med jämna mellanrum och att dom önskade att handuken var genomskinlig. Jag kände hur atmosfären i rummet började få en erotisk stämning. Jag förstod nu att jag fick spela huvudrollen för det som skulle hända, bara jag sa till vad man skulle göra med mig. Förbjudna tankar for genom mitt huvud, den ena efter den andra. Men inte helt främmande för att vara ett omöjligt händelseförlopp. Där satt jag nu och hoppades på att någon annan än jag skulle ta det förlösa steget. Men inget hände. Jag såg nu också Roger som försökte titta på annat i rummet än TV. Med sin hand försökte han också dölja sitt stånd. Han satt nu dessutom på ett sådant sätt att hans stånd gjorde ont i hans pung. Jag vet inte vad som flög i mig men jag lade min hand över hans gylf och började smeka honom utanpå byxan. Då kände jag hur Jocke direkt stack in sin handen innan för min tröja och började masserade mitt ena bröst. Då bröt jag samman, nu eller aldrig låt dom få ta mig alla tre, jag skiter i om jag har mens, jag var för kåt för att fortsätta spela oberörd. Jag slängde av mig handduken och lade mig på rygg på soffbordet framför dem.

-Ni får ta mig alla tre, men Roger först sedan Klas. Sa jag, utan att veta varför. Roger tvekade. –Men ta av dig byxorna och gör som jag säger. Sa jag till honom bestämt. Han gjorde till slut som jag sa, fram tittade en liten praktfull snopp böjd som en pilbåge, men stenhård. Han kröp upp över mig jag var så kåt nu och min vagina som också var rinnande av min mens var rejält välsmord. Jag kände inte ens att han tränga in i mig, men jag förstod att han var där. Sakta började han föra den ut och in och efter någon minut var han färdig. Efters som det var första gången för honom, blev nog han mera förvånad än jag när han kom i mig. Klas knuffade undan Roger, klev på men hann inte mer än få in den då han kom. Klas han inte mer än dra ut sin fören Jocke stod beredd att föra in sin vilket han också gjorde hänsynslöst. Han körde några snabba juck och stönade till och tryckte sig i botten på mig. Alltihopa var över på mindre än tio minuter. Där hängde nu tre lyckliga men blodig små snoppar, medan jag fortfarande var skit kåt. Fan, tänkte jag var det här allt?

Vi gick nu till deras bastu. Vid sidan om stod en dusch, där vi kunde duscha av oss. Jag fick gå in först eftersom jag var allra kladdigast. Deras sperma rann nu ur mitt hål ner längs mina ben och på golvet tillsammans med mitt blod. Väl inne i duschen började dom nu massera mig med tvål och sina händer. Att bli masserad av sex stycken händer i en dusch var för mig något alldeles extra. Dom var överallt på mig och efter en stund fick jag också min orgasm. Den var så kraftig att jag var tvungen till att sätta mig ner på en bänk som stod intill duschen. Jocke gick fram till mig och vek isär mina ben och trängde in i mig igen. Hans hade nu styvnat till ordentligt igen. Den här gången juckade han mig i en så snabb takt att jag nästan fick hicka. Jag kände att han fyllde mig långt in för att sedan sätta sig på golvet för att hämta andan. Nu var det Klas tur. Han försökte nu överträffa Jockes snabba takt vilket han också gjorde och jag kände också hur hans sprut kom långt upp i mitt hål. Nu var det Rogers tur men han hade inte fått upp sin ännu. Istället böjde jag mig fram och tog den i min mun. Jag roterade med min tunga så att han föll omkull på golvet. Samtidigt följde jag efter och fortsatte min intensiva attack mot hans ollon med min tunga. Han försökte nu ta bort mig, men både Klas och Jocke tog tag i hans båda armar för att jag skulle få fortsätta ostört. Samtidigt styvnade hans till igen och jag kände efter en stund hur hans sats nu var på väg ut. Snabbt tog jag ut den ur munnen och gränslade honom. Den han precis i botten på mig då han vek sig som en märla på golvet med ett stön. Där satt jag på honom och studerade hans ansikte medan han sprutade mig ännu fullare.

Vi duschade igen och gick in i bastun som nu blivit varm. Vi pratade nu en liten stund, men så frågade Klas om jag ville ta hans i munnen. Och det gjorde jag utan att svara. Samtidigt gick Jocke bakom mig för att ta mig bakifrån i analen, men då protesterade jag.

-Fel hål. Jocke bytte hål direkt och trängde försiktigt in i mig den riktiga vägen.

Sakta med långa rörelser började han köra sin lem i mig så att jag började rysa, medan jag sög Klas. Han ökade nu takten och jag började suga hårdare. Efter en stund kände jag hur Klas var på gång. Hans säd ville jag inte ha i min mun. Men jag kunde inte ta den därifrån då Jocke tryckte på bakifrån. En tunn vätska spruta upp i gomseglet på mig som jag spottade ut direkt..

Nu ville även Jocke bli avsugen, och för att inte vara orättvis så fick även han känna min läppar krama hans lem och min tunga roterade runt ollonet. Hans lem smakade järn då den precis varit i mitt blodiga hål. Jag tog tag i hands pung. Samtidigt började han tryckte mitt huvud hårt mot sitt underliv. Han stötte nu ända ner i halsen på mig. När det efter någon sekund gick för honom, tryckte han så hårt att jag var tvungen att svälja hans sperma som en ren reflex för att inte drunkna.

Roger hade bara suttit och tittat på och jag frågade honom om han ville bli avsugen också men han ville inte.

-Slicka mig då? Frågade jag. Han böjde sig ner och började slicka min blodiga klitoris. Klas och Jocke började masserade mina bröst och kyssa mig i nacken. Det tog inte många minuter fören jag kom i en våldsam orgasm i ett vildt skrik. Roger blodig i sitt ansikte tog nu tag i mig och tryckte in sig i mig igen. Han fick hålla på en bra stund innan han lyckades få sin tredje utlösning in i mig. Det kändes som om det gick för mig hela tiden när han gökade mig. Detta var för mig också det bästa skjutet denna eftermiddag.

Vi satt nu och pratade i bastun en stund. Jag ville fortfarande ha mera, och jag försökte att runka, suga den ena efter den andra, men det var bara Klas som lyckade göra mig lycklig en gång till. Det var i hallen precis innan jag skulle gå. Klas tog fram sin lem igen frågade om jag ville försöka igen. Jag tog den i munnen och han styvnade till så pass att han kunde pressa in den i mig bakifrån. Han fick hålla på några minuter innan han kom i en ganska så meningslös orgasm. Situationen där jag står och håller i en stolpe med båda mina händer och mina nytorkade byxor nerdragna till knäna och han står i kalsingar och spänner på mig bakifrån var en skön och sexig nästan djurisk känsla.

Jag förklarade straxt innan jag skulle gå vad som varit bäst för mig och vad jag tycker är bäst med sex. Vi bestämde därför att nästa dag skulle killarna göra ifrån sig bättre. Då skulle vi ha en tävling om vem som kunde göra flest juck i mig innan det gick för honom. Vi bestämde tid redan till förmiddagen. Min kille, honom hade jag nu vid det här laget redan glömt för länge sedan.

På detta sätt höll vi nu på varenda dag i över tre veckor fram tills Klas föräldrar hade semester denna sommar. Med avbrott för Lördag och Söndag när Klas föräldrar var hemma från sina jobb förstås. Även en och annan träff ordnade vi under hösten också. Så det blev rätt många tävlingar. Till slut började man ställa krav på mig, så att jag inte längre tyckte det var roligt. Det var väldigt synd, för detta har varit den bästa tiden i hela mitt sexuella liv. Jag älskar oralsex och att få mycket sperma i hålet, inte i munnen, ansiktet, analen eller på magen mm. Jag avskyr analsex. Vanliga skjut i vaginan är det sexigaste jag vet.

Trotts att jag bara var 15 år slogs det många rekord den sommaren och hösten. Samanlagt hade jag sex med 10 olika killar det året var av en var över 30 år. Det längsta samlaget varade i över 50 minuter. Som mest hade jag 22 samlag på en och samma dag med 5 olika killar och 9 egna orgasmer. Detta är fortfarande ett rekord för mig trots att jag idag hunnit bli 36 år och haft grupp sex några gånger sedan dess. Det enda rekord som jag slagit senare i livet är hur snabbt jag kan få en orgasm. Men det är en helt annan historia som jag tänker hålla för mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *