Alexandra (del 2)

En dag när jag var hemma hos min kompis (vi kan kalla honom Micke) och hans tjej Alexandra på kvällen. Så sade hon att hon var trött och hon gick in i sovrummet. Hon var nog lite kåt för de hade busat lite i soffan innan. Micke gick in till henne och jag hörde att de busade med varandra. Dörren stod på vid gavel så att jag gick in till dem. Han höll på att pilla och kittla på henne och for runt i sängen. Hon försökte att skyla sig så att täcket inte skulle åka av henne. Han fortsatte att busa med henne. Hon satte sig då upp i sängen med täcket framför sig och ryggen bar emot mig.

Jag ryckt då ifrån henne täcket. ”För helvete” ropade hon. När hon försökte skyla brösten med ena handen och sno Mickes täcke med den andra. Micke slängde då ner sitt täcke på golvet utom räckhåll för henne. ”Det kan du ha” skrattade han. Hon slet då åt sig kudden och höll den framför brösten. Killen körde då ner sin hand i mellan hennes ben och började att smeka henne. ”För helvete, vi har ju folk här” ”än sen då, tror du inte att han gillar nakna flickor då?” sade han.

Jag satte mig ner bakom henne och började killa henne under armarna. Hon försökte hoppa åt sidan för att undkomma mitt kittlande samtidigt som hon försökte skyla brösten med kudden och hindra Micke från att pilla henne mellan benen. Det gick inget vidare. Hon skrattade samtidigt som hon försökte låta arg. Men jag märkte att hon började bli ordentligt kåt av hans pillande och av att jag fanns i rummet samtidigt. Jag började istället att smeka henne sakta över ryggen. Hon försökte då att böja sig framåt för att jag inte skulle kunna smeka hennes rygg.

”Låt han röra dig sa Micke, du ser väl att han blir kåt på dig” Vad jag kunde förstå så hade Micke fått in hela fingret i fittan på henne nu och pullade på. Hon stönade lite samtidigt som hon fortfarande var besvärad över att jag var där. Micke slutade då att pulla henne och puttade omkull henne så att hon hamnade på ryggen. Han började att kyssa henne på halsen och smeka hennes bröstvårtor. Han hade ena benet i mellan hennes så att hon inte kunde knipa ihop benen.

Micke tog tag i min hand och förde ner den i mellan Alexandras ben. Jag var i sen att smeka hennes klitta. Hon försökte fortfarande göra motstånd på samma gång som hon skrattade och var dessutom var hon nu fruktansvärt upphetsat. Micke kysste henne och besvarade kyssen som var lång och blöt. Han rullade fingertopparna runt hennes bröstvårta. Jag fick nu in fingret i hennes, vid detta laget, plaskvåta fitta. Hon gnydde nu och började att så smått jucka emot. ”Knulla henne” sa Micke. ”Nej, du” gnydde hon.

”Av med byxorna och knulla henne” sa han igen. Denna chansen att få knulla denna underbara varelse tänkte jag inte missa, för hur ofta får man chansen att älska med en sådan fantastiskt vacker tjej som Alexandra. Jag slet av mig byxorna och kalsongerna. Kuken stod i full givakt och hela jag darrade av kåthet och upphetsning. Micke drog isär hennes ena ben och jag hjälpte till att hålla isär benen så att jag skulle komma till. Hon försökte fortfarande att göra lite halvhjärtat motstånd som för att visa att detta var fel.

Jag lade mig tillrätta och tryckte till och fick in kuken i hennes blöta grotta. Hennes fitta var något trång men kuken löpte in så fint och jag började att jucka hon slingrade sig som för att komma bort först men efter några juck började hon så smått att jucka emot. Micke höll fortfarande på att kyssa henne på munnen och halsen och på brösten samtidigt som han lyckades få av sig byxorna med en hand. Han lade sig så att han fick kuken i henne ansikte och han tog tag bakom hennes nacke och förde in kuken i hennes mun.

Hon började suga frenetiskt och juckade emot kraftigt samtidigt stönade hon. Nu hade hon gett upp allt motstånd och njöt bara, Jag var kåt som en hingst och det nästan svartnade för mig när jag pumpade på och kände att nu kommer jag, Jag sprutade med våldsam kraft upp sperman i hennes sköte. Jag tror att det var den skönaste utlösning jag någonsin haft. Jag fortsatte att stöta en stund till och hon juckade emot hela tiden snart kom hon ordentligt och hon slutade att suga Mickes kuk och bara stönade högt. Hon fick en kraftig orgasm och det bara ryckte i henne. Jag drog mig ur henne och hon tittade på mig precis som om hon frågade, vad var det som hände nyss? Micke rullar över och lägger sig på rygg. ”Rid mig gumman” säger han. Hon särar på benen över honom och en droppe sperma från hennes sköte faller ner på hans mage. Hon sätter sig gränsle över honom och börjar sakta, sakta rida honom. Hon har inte kommit igång riktigt efter sin våldsamma orgasm. Men snart så rider hon på och börjar så sakteliga att stöna. Micke flåsar och kåtheten lyser i hans ögon.

Hon rider honom fortare och jag börjar att smeka hans pung, han tittar på mig och ler. Jag smeker Alexandra över håret, på nacken över ryggen, på brösten med ena handen och den andra handen masserar Mickes pung. Det blir för mycket för honom och han skjuter sin sats i henne. Han sätter sig upp och Alexandra kliver av. Det har inte gått för henne igen men hon har blivit ordentligt kåt igen. Jag lägger ner henne på rygg och särar på hennes ben och kryper upp och börjar att slicka hennes fitta det rinner lite sperma ur den.

Hon juckar sakta och stönar och smeker sig själv på brösten. Micke tar kuken och stoppar den i hennes mun igen. Hon suger sakta på den han drar ur den ur hennes mun och börjar att runka kuken. Hennes fittsafter smakar gott och smaken av sperman stör mig inte snart känner jag at hon är på väg igen hon börjar att rycka och det flödar ur fittan på henne. Jag slutar att slicka henne och sätter mig. Just då sprutar Micke en sats rakt i hennes ansikte.

Hon sätter sig upp och fnittrar lite. Så söt du är säger jag till henne när en droppe sperma droppar ner från hennes näsa och landar på ena bröstet.

Detta är min andra sexfantasi om Alexandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *