Min knulltokiga fru

För några år sedan var jag o min fru ofta ute o dansade. Inte sällan var vi på motionsdans där det var en brokig samling dansare i alla åldrar.

Min fru Sonja har alltid varit lite utmanande o verkligen inte försökt dölja sin härligt mulliga kropp! Kände mej ganska stolt över att ha en sån fru o brydde mej inte alls om när killar o gubbar formligen dreglade när de såg henne. Det var ju trots allt bara jag som fick gå hem o knulla henne! Om jag vetat vad som väntade så hade jag kanske varit lite mer vaksam på hur hon blev uppvaktad…!

På dansstället Opalen märkte jag att d var några äldre gubbar i 60årsåldern som brukade dansa flitigt m henne o hon gillade verkligen deras smekningar under danserna. Ibland såg d ut som hon njöt för fullt vilket konstigt nog eggade mej en aning.

En kväll när vi hade sex hemma så slant d ur Sonja att hon länge fantiserat om att ha mer än en kuk att leka med, vilket först gjorde mej lite sur men hon kom hela tiden tillbaka till denna fantasi så jag lät henne prata på.

Sonja nämnde att gubbgänget på dansen t.o.m gett henne lite skamliga förslag o var ganska så fräcka i munnen. Två av dom hade direkt sagt till henne att de ville knulla henne. Första gången de sa detta så avfärdade hon detta men när de gång efter anna fortsatte så etsade sej bilden av hur hon låg med flera gubbar samtidigt, sej fast i hennes huvud!!!

Veckorna gick o Sonja åkte ensam på dansen för jag var upptagen m lite annat. Dansen varade mellan 18 o 22,i fyra timmar, men när klockan blivit 23 o Sonja fortfarande inte kommit så försökte jag ringa mobilen men jag fick inget svar. Efter ytterligare en halvtimme kom hon hem. Jag frågade hur dansen varit o hon svarade;

-Jättekul men jag blev kvar en stund o snackade med några!

När vi lagt oss märkte jag att hon luktade lite annorlunda, så jag sa d till henne! Hon tittade mej rakt i ögonen o sa; Hans…bli inte arg nu men jag har upplevt mitt bästa o knull någonsin! Hon berättade att fyra av de äldre gubbarna gett henne lift hem i deras stora Cheva-van. Efter en stund stannade de bilen o sa bara rakt ut…Nu ska vi knulla skiten ur dej! o det gjorde dom verkligen!!! Det kändes helt underbart att ha kukar runt mej, jag sög hur mkt som helst o de verkade kunna spruta flera liter sperma. Sonja blev helt vild under tiden hon berättade detta o jag min dåre blev oxå kåt av denna berättelse! Den natten knullade vi som galningar o Sonja hetsade mej hela tiden med att berätta hur gubbarna knullade henne!

Några dagar gick o d blev dax för nästa dans men nu följde jag med!!! Sonja pekade ut de knullglada gubbarna o jag såg deras blickar på Sonja! Blev otroligt upphetsad när jag tänkte på att dessa gubbar sprutat sin sperma i min Sonja! När kvällen var slut kom två av gubbarna fram till oss o frågade om vi hade lust att följa med dom hem på en fika! Sagt o gjort så följde vi efter deras bil o kom till en villa lite utanför stan. Det var redan flera bilar utanför porten.
-Kom in sa alla gubbarna, lite nervöst.

Väl inne såg vi att det fanns kanske ett 10-tal andra män, som satt o snackade lite. Alla var äldre grånade 60+. Sonja tittade lite oroligt på mej men satte sej i en fåtölj o började prata med en gubbe som hon verkade vara bekant med.

Sonja blev bjuden på en likör till kaffet men jag kunde inte ta nåt eftersom jag körde. De flesta gubbar var nu flitiga med att uppvakta Sonja o jag såg på henne att hennes sexfantasi började skena iväg! Inte menade hon väl att bli gängknullad av alla dessa gamla gubbar???!!!

Rätt som d var var hon försvunnen, jag frågade en kille om han sett henne o han svarade m ett leende att hon är nog bara ute i friska luften ett tag…!
Jag reste mej o gick på toa då jag hörde flera röster på övervåningen o lite dova skratt. Knalla upp för trappan o stannade utanför en sovrumsdörr o kollade in i rummet…

Där på sängen med 6 karlar runt sej, satt min Sonja o lekte med alla deras kukar!!! Hon klämde o sög allt va hon orkade o jag såg även att hon hade sperma på sin blus!!!

Jag gick in i rummet o Sonja såg påmej men var i en helt annan värld för hon brydde sej inte om mej utan sa till gubbarna: _Nu vill jag bli knullad av er alla, jag vill ha hårda kukar i mej…Nuuu!!!!!

Nu följde ett 3timmarsknull som jag aldrig kommer att glömma! Flera gubbar från bottenvåningen kom in i rummet o alla klädde av sej o ville klämma o känna på min fru! Tror de var allt som allt 14 kukar som ville in i hennes heta fitta. Jag orkade förstås inte stå emot utan runkade för fullt när jag såg hur kåt min fru var på att få knulla så många gamla gubbar!!!

Gubbarna verkade kunna spruta sin sperma hur många ggr som helst för min fru var helt täckt men hon njöt hela tiden o blev än mera kåt allteftersom hon blev tagen o nersprutad!

Hur vi fortsatte vårt liv efetr detta, kanske ni funderar över men det går fantastiskt bra men bara så länge Sonja får vara ute o knulla! Och vet ni vad…hon får knulla med vem som helst bara dom är fräscha o rena och att hon berättar för mej hur hon blivit genomknullad, de ggr jag inte är med!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *