Äventyr i Odessa

Odessa har alltid varit en stad jag ville besöka. Det var namnet som lockade; satte fantasin i rörelse. Nu var jag här. Efter en dagas sightseeing längs de breda avenyerna var jag mätt på pampiga byggnader och storslagna trappor. Jag gick till hotellet och tog en dusch. I kväll så skulle jag träffa henne. Vi hade träffats i Turkiet, Marina från Odessa. En ukrainsk skönhet som kunde få en stelopererad att vrida på nacken när hon passerade. Hon var brunnet med ett hår som föll i slingor som ett mjukt långt draperi ned till ryggslutet. Marina var kort och hennes lilla uppnäsa blev än mer uttalad av att hon på ett flickaktigt sätt tittade upp på människor runt henne. Hennes bruna något grönmelerade ögon var glada och lekfulla, alltid flörtande.

I Turkiet hade hon retat mig till vansinne; alltid flörtande med mig, men inget mer. Hon blev förorättad av dem som trodde att hon gav sig till vem som helst bara för att de kom från väst. Vi hade kommit bra överens och det fanns en spänning där. Nu var jag här i hennes hemstad Odessa. Hon hade lovat i det senaste SMS:et att jag aldrig skulle glömma den här kvällen.

Vi möttes på ett litet torg nära mitt hotell. Hon var sagolik. Läppstiftet framhävde munnen som inbjöd till tankar om kyssar; och annat. Hon hade en liten glugg mellan framtänderna. När hon lade huvudet på snedd och log såg hon ut att ha en ålder som knappt var lovlig. Hon fyllde dock snart 25 år.

Jag fick en varm kram och drunknade i ett moln av parfym. Skinnet från hennes korta skinnjacka kändes svalt när jag lade armarna om hennes axlar. Hon pladdrade på. Marina var ingen blyg flicka. Jag blev som förhäxad av hennes gulliga accent när hon talade engelska. Trollbunden följde jag hennes bestämda steg. Hon ville gå till en bar hon kände till och ta en drink. Gående snett bakom henne var det svårt att slita ögonen från de små runda stjärthalvorna som rörde sig under den korta skinnkjolen. Hon rörde sig på ett sätt som förde tankarna till bakdelen på en häst i sakta skritt. Det långa håret böljande i vågor över ryggen, höfterna rörde sig rytmiskt, bysten guppade under det tunna linnet, väskan hängde nonchalant över ena axeln. I bland kastade hon med huvudet och såg på mig över axeln med en retfull blick.

Baren var rökig och full med människor, främst män. Hade jag varit själv hade jag inte vågat gå in på detta något sjabbiga ställe. Här fanns gott om grovhugna män. Marina log och sa att hon tyckte om riktiga män som vet vad de vill. Därför brukade hon gå hit. Jag blev osäker på om hon menade vad hon sa eller om hon retades. Vi trängde oss fram till baren. Marina kände bartendern. Hon hävde sig upp över baren och ställde sig på tå på fotstången. Jag stod tätt bakom och hennes stjärt trycktes upp mot mitt underliv. Jag kunde inte dölja mitt tillstånd. Marina gav mig en blick över axeln och log. Hon vände sig sedan om och försökte få kontakt med bartendern. Lite retfullt rullade hon med stjärten mot mitt underliv. Det var trångt i baren. Flera män stod tätt inpå oss. De hade dock alla ryggen mot oss och var involverade i konversationer. I mina öron ringde orden: ”Jag gillar män som vet vad dom vill”. Må det bära eller brist. Jag tog tag om Marinas höfter, kände med handen över den korta skinnkjolen och masserade hennes stjärthalvor. Hon reagerade inte utan fortsatte att försöka få kontakt med bartendern.

Det var då jag upptäckte det. Min hand gled över skinnkjolens kant och jag kände hud. Där fanns inga trosor. Marina lutade sig nu ytterligare framåt för att bli sedd av bartendern. Det här var galet. Det var så många människor här. Vem som helst skulle kunna se om de vände sig om. Men jag kunde inte hålla mig. Sakta lät jag min hand glida in mellan stjärthalvorna under den korta kjolen. Mina fingrar mötte ett par våta blygdläppar. Marina var mjuk och varm. Mer än jag någonsin kunde drömma om. Jag började massera. Synen fick mig nästan att svimma. Marina lutade över bardisken. Hennes hår föll i slingor över disken och ryggen. Hennes jacka hade åkt upp och den korta toppen gjorde att man såg hennes smala midja bar. Den korta kjolen dolde de små runda stjärthalvorna – nästan. Det gick att ana vad som fanns under. Vad min hand nu hade funnit.

Jag kunde se hur hon njöt. Hon vred lite på huvudet och jag såg att hennes ögon var slutna och läpparna halvt skilda från varandra. Så kom bartendern. Marina ryckte till, log mot honom, småpratade lite och beställde en drink. Hela tiden rörde sig mina fingrar.

Skulle jag våga? Det var ju fullt med folk här. Alla vara män runt mig, grovhugna män. Jag var i ett främmande land. Marina var vacker. Jag var från väst. Såklart att vi hade blickarna på oss. Men ingen tycktes låtsas om oss. Jag var tvungen. Försiktigt drog jag ned gylfen. Jag släppte ut min värkande påle. Försökte dölja det med handen. Marina kände vad som hände. Hon började rulla med höfterna. I övrigt ignorerade hon mig. Inga blickar. Mitt ollon rörde vid hennes blygdläppar. Jag lade händerna på hennes höfter. Nu fick hon sin drink. Hon lutade sig bakåt och kastade med huvudet så hennes hår föll i en kaskad över mitt ansikte.

Hon var trång. När hon hade lutat sig bakåt träddes hennes fitta upp på min hårda lem. Jag rörde mig försiktigt ut och in. Mina händer höll stadigt om hennes höfter. Upptäcktes vi nu skulle jag inte kunna sluta.

Marinas fitta kramade min lem. Hennes mjuka hår föll över mitt ansikte. Jag såg hur hon läppjade på sin drink och lät tungan spela över glasets kant. Hon lyfte upp oliven på tandpetaren med ena handen och lät läpparna omsluta den. Aldrig har jag sett en kvinna utstråla sådan oblyg kåthet i ansiktet. Jag stötte hårdare gång efter gång. Vi märkte inte hur tiden gick. Marina slickade njutningsfullt av fingrarna som var lite salta av oliven.

Stjärthalvorna tryckte mot mitt underliv. Sakta lät jag ena handen glid ned mellan hennes ben. Jag ville känna hennes våta fitta när jag pumpade henne. Till min förvåning upptäckte jag att där redan fanns en grov hand som masserade hennes klitoris. Jag blev först lite chockad. Det gick inte att se vilken av männen runt oss som handen tillhörde. Vi var upptäckta. Vem mer såg? Tanken kändes upphetsande. Då Marinas fitta var upptagen av min lem och främlingens hand rörde jag min hand upp under toppen. Jag tog Marinas ena persikostora bröst i min hand och kände de styva bröstvårtorna. Sakta började jag massera.

Marina stönade nu lätt. Jag kände hur hennes fitta började pulsera och kram min lem. Det kittlade i kukroten. Marina ställde ned glaset. Bartendern råkade komma förbi. Han log och sade något. Hon svarade, log och flörtade lite. Jag borrade ned mitt ansikte i hennes hår och stötte till. Marina tog tag med händerna mot bardisken. Bartendern såg frågande på henne. Deras blickar möttes just när fittan våldsamt kramade min lem som sköt kaskad efter kaskad i Marinas trånga fitta. Bartendern sänkte förläget blicken.

Först nu upptäckte jag hur trångt det var i baren. Män trängdes och knuffades runt omkring mig. Jag knäppte försiktigt mina byxor. Jag såg hur Marina rättade till skinnkjolen. Då gled som av en händelse hennes väska från axeln ned på golvet. Hon böjde sig ned på knä för att ta upp den. Jag såg ned och såg hur hennes graciösa hand rörde sig upp längs ett byxben. En grov hand hade förts in under Marinas näsa. Hon visste nu vilken man handen tillförde.

Paralyserad såg jag hur hon ogenerat plockade fram en grov lem ur byxorna. Hennes händer greppade den. De röda naglarna syntes tydligt mot den bleka lemmen. Marina satt på knä och runkade främlingen. Sakta förde hon läpparna mot lemmen och lät dem omsluta den. Hon sög den ut och in. Man såg lemmen puta ut i kinden. Håret for över hennes ansikte när hon rullade på huvudet och sög allt mer girigt. Jag kände hur jag började bli allt mer kåt av att se henne med främlingen. Jag såg hur flera män nu sneglade mot Marina. Hon tycktes aldrig kunna sluta suga.

Marina lät lemmen glida ut ur munnen och började slicka den med sin tunga samtidigt som ena handen höll ett stadigt tag om den. Håret föll över halva hennes ansikte och hon såg retfullt upp på mig. Med naglarna krafsade hon lätt på främlingens pung och en satts sköt ut över hennes ansikte. Hon såg upp mot främlingen och gav honom en puss i luften. Sedan stoppade hon in hans slaka lem i byxorna. Marina tog väskan över axeln och reste sig upp. Fortfarande med sperma i ansikte och hår såg hon med oskyldig min upp mot mig och sa. ”I am a good girl, but I can be a slut to. You like?”

Jag såg i ögonvrå hur flera män såg längtansfullt mot henne. Marina såg det jag såg. Hon log så att gluggen mellan tänderna syntes och frågade ”Shall we go or shall we stay?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *