Black power

Jag heter Anna, är 24 år och studerar till sjuksköterska i en mellansvensk stad. Är förlovad med Stefan, en jättegullig kille som jag varit tillsammans med sedan gymnasiet. Han är min förste och var länge min ende älskare – vi har det bra ihop och skall gifta oss när han blir klar med sina studier. Jag har aldrig ens tänkt tanken att vara otrogen, och jag är helt säker på att min fästman är likadan.

Det jag nu skall berätta hände en sommardag, en fredag för ungefär ett år sedan. Jag och en kompis satt på ett kafé i stan och småpratade om allt och ingenting. Mitt emot mig satt två svarta killar. Båda verkade vara i min ålder, välklädda, talade lite bruten amerikanska. Säkert utbytesstudenter, kanske från något afrikanskt land, tänkte jag. Efter en stund gick min kompis sin väg, men jag satt kvar och njöt av vårsolen en stund till. Jag märkte att de två svarta killarna tittade åt mitt håll ibland, men tänkte inte närmare på det.

Plötsligt kom en av killarna över till mitt bord. ”It’s much sunnier over here. Do you mind if we join you for a short while?” frågade han med ett stort leende. Han hade en tunn, lite uppknäppt vit skjorta, gråsvarta linnebyxor och log så vänligt mot mig att det var omöjligt att säga nej. Daniel och James, för så hette dom, slog sig ned. Vi konverserade lite ansträngt, men båda var hur trevliga som helst, kom från Kamerun, studerade ekonomi och skulle stanna i Sverige till sommaren. De var uppmärksamma, glada och artiga som nästan inga svenska killar brukar vara. Och snygga. Båda var påtagligt vältränade, med bländvita tänder och vänliga bruna ögon. Jag blev förvånad över att jag tyckte de var så söta – jag har aldrig tyckt att svarta killar är särskilt attraktiva, även om jag veta att många tjejer tycker att de är fina. När jag reste mig för att gå till min föreläsning hörde jag mig själv säga ”My boyfriend is away for the weekend. Would you care to join me for dinner tonight?”.

Jag förstod nog inte så mycket av den eftermiddagens föreläsningar, satt mest och funderade, drömde och planerade, blandat med attacker av dåligt samvete. Vid sextiden på kvällen vinkade jag av Stefan som skulle åka på möte med någon bilklubb över lördag och söndag. Jag skyndade mig iväg för att handla, och åkte sedan hem för att städa och förbereda middagen. Klockan åtta stod James och Daniel utanför dörren, lika artiga och trevliga som förut. Vi tog en drink och satte oss i soffan, pratade och skrattade, och de sista resterna av dåligt samvete försvann alldeles.

Mina kompisar skulle nog inte ha trott sina ögon om de sett mig, som de nog uppfattar som lite hämmad och hemvävd, ensam på middag med två kolsvarta män. De skulle nog ha blivit än mer förvånade om de sett hur jag efter middagen satte på soft musik på CDn och bjöd upp Daniel. Vi dansade tätt omslingrade en bra stund, och jag kände snart att han blev påverkad. Vi hade slutat prata nu, och jag gick bort till James i soffan, satte mig i hans knä och kysste honom länge och ömt. Medan vi hånglade kom Daniel över och började pussa på mina ben. Han drog upp min klänning, sökte sig långsamt uppåt med sina läppar och nådde trosorna, som vid det här laget var genomvåta. När Daniel stack in tungan blev det nästan för mycket för mig, med en virvlande tunga i min mun och annan mellan mina ben.

Jag kände mig yr och lycklig som nästan aldrig förut, och tänkte inte ett ögonblick på att det jag gjorde skulle vara fel på något sätt. Jag reste mig upp, tryckte ned Daniel i soffan bredvid James och ställde mig på knä framför dem. Snart hade jag lirkat fram två härliga, svarta saker som jag ömsom smekte, ömsom pussade. Båda var stenhårda och grova, och tanken på att jag snart skulle få ha dem i mig var fantastisk. Jag reste mig, tog av mig kläderna och satte mig på Daniels mage, kysste honom ömt och lät honom komma in i mig. Gud, vad härligt det var…

Jag kommer egentligen inte riktigt ihåg vad som hände sedan, bara att jag älskade med än den ene, än den andre. När det till slut gick för mig, efter den utan jämförelse underbaraste halvtimman i mitt liv, hade jag James inne i mig, med Daniels gulliga tunga i mitt stjärthål. Sen lät jag dem komma på mitt ansikte och på mina bröst, det var faktiskt nästan lika fint.

Vi träffades ett par gånger till under våren, och det var underbart, förbjudet och upphetsande varenda gång. Daniel och James reste hem i början av hösten, men de skall komma tillbaka om ett par veckor. Gissa om jag längtar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *