Början på ett lyckligt förhållande – Porrnovell

Fredrik förde handen över Saras lår som en inbjudan till att ta allting ett steg längre. Den mysiga kvällen i soffan med hennes bästa vän skulle snart förvandlas till någonting betydligt härligare och öppna dörren till njutning som hon aldrig tidigare hade upplevt. Sara hade under en lång tid haft starka känslor för Fredrik, men deras filmkvällar var alltid oskyldiga – tills idag. Kanske var det hennes tajta leggings eller urringade topp som hade fått Fredrik på humör eller så hade han äntligen tagit modet till sig att visa sina känslor för Sara.

lyckligt förhållande

Jag tycker verkligen om dig

Från lårets ovansida fördes handen inåt, närmare Saras intima delar som bultade av upphetsning. Fredrik lutade sig mot Sara och viskade i hennes öra de vackra orden som hon så länge hade väntat på: ”Jag tycker verkligen om dig”.

Utan att någon av dem ens hunnit blinka tog Sara tag i hans hand och förde honom in i sovrummet. Då hon väntat så länge på just den här stunden hade hon förberett med sexhjälpmedel som kondomer, glidmedel tillsammans med annat smått och gott. Dessa sexhjälpmedel skulle komma väl tillhands medan de experimenterade, utforskade varandras kroppar och njöt av varandras sällskap.

Då de båda var oerfarna provade de sig fram för att se vad som kändes rätt. Sara hade även sparat undan ett par spännande sexleksaker som de båda var ivriga att prova på. Ett sexhjälpmedel som verkligen gjorde under var en mjuk penisring i silikon som Fredrik förde över sitt kön för en kraftigare erektion. När Sara penetrerades kändes det som en flodvåg av underbar njutning som hon aldrig ville skulle ta slut. Hon stönade hans namn medan rörelserna blev snabbare och snabbare. Efter en sista stöt fyllde han henne med värme och det klibbiga resultatet av deras upplevelser tillsammans.

Än var den mysiga stunden i sovrummet inte över, och lekarna hettade till när Fredrik föreslog ett sexhjälpmedel som man inte gärna tackar nej till: en fräck vibrator i len silikon. Med en app styrs den vibrerande njutningen, så med mobilen i hand gav han Sara den mest fantastiska upplevelsen. Efter en underbar kväll tillsammans somnade Sara och Fredrik under täcket medan de höll om varandra hela natten lång. Det var en kväll som de aldrig skulle glömma, och många fantastiska stunder väntade på dem framöver. Det här var början på ett lyckligt förhållande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *