Flickvännen, Samuel och jag

Jag började smeka hans lår, och jag såg att bulan blev större direkt. Efter ett tag började hans hand söka sig ner mot min höft och över mitt lår, och då smekte jag upp över hans kuk. Han näsdtan hoppade till, och jag klämde lite på den genom jeansen.

Min flickvän var och hälsade på i sin hemstad, och på telefonen klagade hon för mig hur kåt hon var, och att inget hjälpte. Lite på skämt frågade jag om hon inte skulle träffa Samuel snart – vi visste båda att han var tänd på henne – och hon svarade lite retfullt att hon kanske skulle göra det. Nästa dag ringde hon och sade att hon varit hos Samuel kvällen innan. Så nonchalant som möjligt frågade jag hur det var med honom då, och hon svarade ’väldigt bra’ med förförisk röst.

Vi hade pratat om att involvera andra i vårat sexliv, men aldrig gjort något förut, och jag trodde aldrig att hon skulle göra något med honom, så mitt hjärta hoppade till – och till min stora förvåning gjorde min kuk det också. ’Och?’ var det enda jag fick fram. Hon skrattade lite i andra änden. ’Han var glad att se mig – väldigt glad, om du förstår vad jag menar…’ sade hon. Jo, jag förstod – hon hade flera gånger kommenterat över hur han blev hård bara hon var i närheten. ’Vi satt i soffan och kollade på film, och när han lade armen om mig lutade jag mig mot honom. Det kändes så skönt att ha hans arm runt mig, och jag funderade på vad du sade i telefon tidigare. ’Han smekte min arm mjukt, och det i kombination med bulan i hans jeans gjore att jag bestämde mig.’ ’Vad hände då?’ lyckades jag klämma fram. Jag var stenhård. Hade hon verkligen? ’Du får skylla dig själv, faktiskt,’ sade hon. ’Det var du som satte idéen i mitt huvud.

Jag började smeka hans lår, och jag såg att bulan blev större direkt. Efter ett tag började hans hand söka sig ner mot min höft och över mitt lår, och då smekte jag upp över hans kuk. Han näsdtan hoppade till, och jag klämde lite på den genom jeansen. ’Jag var fruktansvärt kåt, som jag sade till dig, och jag kände hur jag började bli våt. Sammy började smeka över min höft, och jag masserade hans kuk genom byxorna.’ ’Han började försiktigt dra upp min kjol tills hans hand rörde vid min hud, och jag kunde inte hålla mig längre. Jag knäppte upp hans byxor och tog fram hans hårda kuk samtidigt som jag särade mina ben för honom. Han stönade när jag började smeka och runka hans stånd, och hans hand gled ner mellan mina lår.

Det gick som stötar genom mig när hand fingrar rörde vid mig genom trosorna. Jag var redan plaskvåt, och det gillade han. ’Medans jag smekte honom och lutade mig ner för att slicka hans ollon masserade han min fitta med sina fingrar. Med ett finger tryckte han mina trosor upp inuti mig, och det spände skönt mot min klitta. ’Vad säger du om det, då?’ sade hon, och jag kunde höra att hon var upphetsad av att berätta för mig. Jag sade som det var, att jag var stenhård och smekte mig själv, och att hon skulle berätta mer. ’Jag var lite ängslig över hur du skulle ta det, men det var trots allt din idé, och efter att ha känt hans fingrar i mig sådär så fanns det ingen chans att jag skulle sluta. ’Efter ett tag sade jag åt honom att ta av sig byxorna, och när han gjort det satte jag mig på knä mellan hans ben. Jag såg upp på honom, och lutade mig fram och slickade hans kuk, från roten och upp till toppen. Sedan började jag suga honom.

Hans kuk smakade gott, och han njöt i fulla drag av min behandling. Han sade att jag sög fantastiskt.’ Ju mer hon berättade desto hårdare blev jag, och desto svårare var detatt låta bli att komma medans jag långsamt smekte mig själv. ’Medans jag sög honom så smekte jag mig själv, och efter en tio minuter eller så stod jag inte ut längre. Jag reste mig och han tog min hand och ledde mig till sovrummet. Han satte sig på sängen och drog av sin t-shirt, och jag började strippa för honom – långsamt och förföriskt knäppte jag upp min blus och blottade mina bröst för honom. Sedan drog jag av kjolen och trosorna och gick mot honom. ’Han mötte mig i en kyss och smekte av min blus, sedan började han smeka min kropp och utforka den med sina händer. Hela tiden viskade han till mig hur sexig jag var, och hur länge han velat ha mig. ’Han lade mig ner på sängen, och jag särade benen för honom. Sammy kysste mina bröst medans hans hand sökte sig ner mellan mina ben, och över min rakade fitta. Hans fingrar trängde in i mig, och han blev nästan som helt galen. Han tryckte sina fingrar djupt upp i mig och sög och nafsade på mina bröst – knådade dem hårt och bet i bröstbårtorna.

Det gjorde ont, och i vanliga fall hade det nog gjort mig avtänd, men nu fick det mig bara att vilja ha honom ännu mer. ’Jag tryckte honom ner på rygg, och satte mig grensle över honom. Sammy fortsatte smeka mina bröst medan jag tog tag i hans kuk och gned den mot min klitta – det kändes så himla skönt. När han nöp och vred mina bröstvårtor kunda jag inte hålla mig längre – jag tryckte hans kuk mot min våta fitta och pressade ner så han gled in i mig. ’Hans hårda kuk fyllde mig, och jag började rida honom – du kan inte ana hur underbart det kändes att ha en kuk i mig igen. Jag vet att det bara var tre veckor sedan vi hade sex senast, men det kändes som mycket längre. ’Sammy stönade och talade om för mig om och om igen hur skön min fitta var; hur skön kropp jag hade, och jag knullade honom hårt och snabbt tills jag kände att jag var på väg att komma. ’Jag lade mig ner över hans kropp och kysste honom medans jag började jucka snabbare mot honom. Han grep tag om mina höfter och hjälpte till, och jag kom så hårt, och så länge.

Mitt i min orgasm hörde jag honom nästan kvida, och han bet mig i underläppen när han sprutade upp i mig.’ ’Ja, du hörde rätt – jag hade inte ens minsta tanke på att skydda mig; jag är väl för van vid sex med dig – så han fyllde min fitta med sin sperma.’ Det blev för mycket för mig – när jag föreställde mig hur Sammy fyllde min tjej med säd gick det för mig. ’Mmm – det här tänder dig verkligen!’ sade hon förvånat i andra änden på luren. ’Gud…nu är jag sådär våt igen…’ ’Vad gjorde ni…efter?’ lyckades jag stamma fram i efterdyningarna av min orgasm. ’Vi kysstes, och sedan klädde jag på mig och gick därifrån. Vi sade inte ens adjö.’ Hon var tyst en stund. ’Vad tycker du, jag kanske skulle titta förbi honom igen innan jag åker hem – för att säga adjö…?’ Jag kunde inte annat än hålla med, och hon lovade att ringa mig så fort hon varit hos honom igen. Jag hade aldrig trott att min flickväns otrohet skulle tända mig så mycket, men jag var kåtare än någonsin…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *