Chefens fru

Jag jobbar på en firma med ett 30-tal anställda och vill berätta om en liten incident som inträffade i sommar när vi hade en firmafest hemma hos min chef.

Vi hade börjat tidigt med mat, dricka och lite lekar i trädgården och allt eftersom kvällen gick blev det mer dricka än lek. Så småningom började folk troppa av allt eftersom de fått vad de tålde eller mer där till. Själv satt jag och min chef och snackade över kanten på vars ett glas. Chefen är en glad och trevlig kille i dryga 40-års åldern som inte precis spottar i glaset så efter ett tag upptäckte jag att jag nog satt och pratat för mig själv en stund – chefen satt med hakan på bröstet och snarkade gott.

Jag satt kvar en stund och sörplade i mig av min grogg medan jag försökte komma fram till om det var dags att gå hem eller ej. Då kom hans fru in och tittade till oss. Birgitta som även hon är runt de 40 är en pigg och glad tjej som dessutom ser ganska bra ut, även om hon nog är lite överviktig.

Gittan gick fram till sin gubbe som satt och sussade sött – Jaha, han lär ju inte duga mycket till för resten av natten. Sen gick hon fram till mig – Det var ju synd, men du som jobbar åt honom kanske kan jobba istället för honom i natt? Uppenbarligen hade även hon fått i sig en och annan droppe i kväll. Jag var lite för vimmelkantig för att komma för mig att svara med en gång och när jag slutligen öppnade munnen för att protestera lutade hon sig fram och kysste mig.

Utan att tänka besvarade jag hennes kyss och lyfte mina händer till hennes bröst. Vi stod så en stund, Gittan lutad över mig med händerna på mina lår, farligt nära mitt skrev, och jag med händerna på hennes rejält tilltagna pattar. Till slut drog sig Gittan tillbaka och satte sig på huk mellan mina ben och började smeka den växande bulan i mina byxor. Då såg jag hur Hasse (chefen) fortfarande satt och snörvlade i fåtöljen och jag blev genast rädd och tveksam. – Hasse då? sa jag, han sitter ju här bredvid….. Och tittade bedjande på Gittan. – Han vaknar inte ur den fyllan än på ett tag. Var det enda svar jag fick innan min gylf drogs ner och min nu välfyllda lem lirkades ut i friheten. Gittan började sakta smeka längs mitt stånd medan hon såg mig in i ögonen – Inte vill du väl avbryta nu heller? tänk vad Hasse skulle säga om jag berättade för honom att du försökte förföra mig i kväll? Jag visste inte vad jag skulle tänka eller svara på det utan bara mumlade något om inget när mina byxor åkte av.

Gittan lutade sig ner och tog mig i munnen. Hennes läppar slöts om ollonet hon tungan vispade runt med tungan innan hon slukade hela mitt stånd samtidigt som hennes naglar klöste mig ganska hårt på pungen. Gittan sög och slickade min stake med vild frenesi och smackade och slaskade från hennes mun. Hennes fingrar var över allt, på pungen, runkade mig, upp och bak mellan mina skinkor. Efter en tag hade jag fullt upp med att hålla tillbaka en utlösning och jag fick tänka på att annat än vad som hände mellan mina ben. En sak som verkligen hjälpte var att titta på Hasse som fortfarande satt i fåtöljen och sussade.

Äntligen släppte hon sitt grepp om min kuk och ålade sig upp i soffan – Kom nu min lille hingst. Medan jag kravlade på henne hörde jag Hasses snarkningar och hur det fortfarande fanns folk kvar som festade på bottenvåningen. Hon drog upp sin kjol till midjan och blottade sina fylliga lår medan jag knäppte upp hennes blus och frilade hennes bröst. Jag kysste henne djupt innan jag gick ner till hennes pattar. Får väl erkänna att jag alltid varit något bröstfixerad och nu njöt jag att smeka dessa stora bröst, slicka och suga bröstvårtorna och tänkte inte längre på Hasse som satt bakom min rygg.

Snart ville Gittan ha min tunga på annat ställe och tryckte ner mig mot sin mus. Jag drog av henne trosorna och sänkte mig ner in mellan hennes lår. Kåtruset hade ersatt alkoholruset och jag började lapa i mig av hennes fittsafter. Lät tungan följa skåran upp till klittan och sög in den i munnen. Gittan lade upp ena benet på soffans ryggstöd så jag fick fritt tillträde till hennes heligaste och jag lät först ett sedan två fingrar glida in i fittan. Med tungan på klittan drog jag ut fingrarna och började istället massera hennes anus.

Gittan stönade ganska högt nu och vred sig fram och juckade mot mina fingrar med baken. Jag började trycka in ett finger i röven på henne och juckade sakta innan jag tryckte in ytterligare ett. Gittan blev vild och började trycka arschlet mot mina fingrar, ingen tvekan om att hon gillade vad jag gjorde i alla fall. Jag lät fingrarna stanna i hennes röv och koncentrerade mig åter på klittan. Slickade och sög, ökade tempo och tryck. Gittan började snyfta och gnälla och skaka i kroppen när hon närmade sig orgasmens topp.

Då jag var rädd att hon skulle skrika rätt drog jag ur fingrarna ur hennes häck och stoppade andra handens fingrar i hennes mun. När hon nådde toppen trodde jag att hon skulle bita fingrarna av mig dra ut mitt hår med rötterna. Jag trodde hon skulle segna ihop efter en sån orgasm – men icke! Hon var snabbt över mig, knuffade ner mig på rygg, grenslade mig med sina stora vita lår, styrde in min kuk och satte sig brutalt så den i en stöt trängde in i hennes kött ända till roten.

Men hon red mig inte länge innan hon drog ut mig och flyttade bak kuken till stjärthålet i stället. Hon satte sig försiktigt och pressade in den en liten bit, satte tillbaka den i fittan för att smörja in den igen och sedan tillbaka till arschlet. Så höll hon på till kuken var nästan helt inne och då började hon sakta rida mig. JISSES! VAD TRÅNGT DET VAR! Gittan andades genom tänderna i långdragna väsningar. Mina händer som knådat hennes bröst fick stödja henne så hon inte trillade ner över mig. När jag tog ner ena handen och gnuggade klittan mellan fingrarna kom hon omedelbart en andra gång. När hennes andra orgasm drog genom kroppen krampade hennes anus och klämde åt runt min kuk så jag omöjligtvis kunde hålla igen min orgasm.

Varje sats kändes som en explosion när den passerade hennes hårt slutna muskel. Jag hade aldrig varit med om något liknande. Sprut efter sprut skickades upp i hennes anal och jag såg bara ett färgflimmer framför ögonen. Jag orkade inte hålla hennes tyngd uppe längre och hon föll samman över mig. Vi låg svettiga och utmattade en stund innan vi med långsamma rörelser började klä oss. Vi sade inget utan gick till vars en toalett för att snygga till oss lite innan vi åter blandade oss med mängden där nere.

Vi har aldrig pratat om det efteråt och det har tyvärr aldrig upprepats. Jag jobbar fortfarande för Hasse och vi är bra kompisar även om jag nuförtiden har lite svårt att se honom i ögonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *