Skall Det Vara Så Jävla Svårt Att Runka En Kuk?

Det jag kommer att dela med mig av nu är en nästan sann berättelse. Lika bra att tala om det med en gång, så att inte någon efteråt kommer och beskyller mig för att ha livlig fantasi. Det har jag i och för sig, men inte i det här fallet. Nu är det ”almost the truth and almost nothing but the truth” som gäller. De enda avvikelserna från sanningen är bagateller och avser mest den kronologiska exaktheten i berättelsen, samt viss smärre avvikelser vad gäller ålder. Annars är som sagt berättelsen nästan sann.

Men innan jag kommer igång med själva storyn – lite tankar:

Killar kan vara mer än lovligt tröga ibland. Man vill ju gärna tro att de besitter samma intelligens och fattningsförmåga som tjejer och kanske några gör det, men flertalet av de killar jag träffat verkar ha fastnat i Neandertalare stadiet eller någon förfäder till dem. Nu inte sagt att jag inte gillar killar, för det gör jag. Jag älskar killar – eller snarare deras kukar om jag skall vara riktigt petig – och företrädesvis då deras ståkukar. Från den dag killar kan få ståfräs, till hur långt upp i ålder som helst, bara kuken fortfarande reagerar och reser sig – då är killar intressanta och lovliga byten för mig.

Jag har slutat räkna antalet kukar jag haft i mig, det gjorde jag redan när jag var uppe i 175 – och det var för en del år sen. Sedan dess har det blivit åtskilligt fler och eftersom jag är snygg och har en sexig kropp och inte är särskilt nogräknad, har det i stort sett bara varit för mig att välja och vraka bland killarna.

Och som sagt ålder är irrelevant när jag jagar, likaså utseende och vad det egentligen är jag söker när jag gör mina nedslag på barer, dansställen och andra raggningsvänliga lokaler, vet jag inte riktigt. För inte är det någon man att bilda familj och få barn tillsammans med, nej den tanken är mig totalt främmande. Kanske är det så att jag söker för sökandets skull? Kanske är jag, som min psykolog tidigt slog fast i vår regelbundet återkommande kontakt, helt enkelt tokig i killar – eller snarare i deras kukar? Och på tal om min psykolog, så vill jag passa på att berätta att han är ett undantag när det gäller killars fattningsförmåga. Däremot är hans kuk inget undantag – den är som de flesta killars.

När jag ändå är igång med mina tankar för dagen, kan jag lika gärna passa på att berätta om en rätt rolig episod som hände när jag var cirka 15 år gammal. En episod som också ligger lite till grund för den här novellen.

Det var en varm sommardag och jag och mina föräldrar och min brorsa hade åkt till Ransvik, som är en känd badplats på södra delen av Kullaberg. Badplatsen ligger liksom insprängd i en vik i berget och på båda sidor finns det gott om skyddade platser för de som ville solbada.

Vi hade brett ut filtar och jag och min bror hade fått läsk och kaka. Efter att vi hade fikat sa mina föräldrar att de skulle sola en stund och sen gå ner och bada. Jag och min bror, som inte kände för att sola utan i stället var på upptäckarhumör, frågade om det gjorde något om vi gick omkring och tittade och farsan svarade att det fick vi gärna göra om vi var försiktiga.

Jag och brorsan gick runt lite på måfå och kom så småningom in på ett område där det låg en väldig massa stora stenar lite huller om buller. Och med stora menar jag riktigt stora stenar, mer än två meter höga. Det var nästan som att gå omkring i en labyrint. Här och där låg det människor och solade, en del med, en del utan kläder.

När vi kommit en bit högre upp, hittade vi en plats där vi hade utsikt över en liten skyddad vik med höga klippor på båda sidor. Nere vid vattnet, kanske sju-åtta meter nedanför, låg det två nakna kvinnor och solade. Inget konstigt i det tänkte jag och var på väg att gå vidare, men min bror ville så klart titta närmare på kvinnorna och klättrade ner en bit för att se bättre. Han var bara sexton, men redan en kåtbock och tokig i lite äldre kvinnor och de här var kanske i trettioårsåldern.

Plötsligt hörde jag hur någon andades ansträngt och flämtande till höger om mig. Jag blev nyfiken och lutade mig fram för att se vad det var och upptäckte en naken man som stod och drog i sin kuk medan han tittade på de nakna kvinnorna som låg och solade. Att han runkade, eller i alla fall försökte runka, det förstod jag eftersom jag sett min bror runka några gånger utan att han vetat om det. Men den här mannen verkade inte riktigt få till det och hans kuk var inte ens styv. Kanske berodde det på att han var gammal, eller så var det något annat som hakat upp sig.

Jag kommer ihåg hur roligt jag tyckt det sett ut, när han drog än med vänster än med höger hand i den halvslaka kuken och jag minns att jag tänkte – skall det vara så jävla svårt att runka en kuk?

Hur det slutade för den gamle mannen vet jag inte. Strax därefter kom min bror springande med ett löjligt leende på läpparna och våta fläckar på shortsen och utan att vara detektiv, räknade jag ut att det i alla fall gått bättre för honom än det gått för den gamle mannen.

Men för att knyta an till min inställning angående killars fattningsförmåga, tänker jag berätta om ett av mina första förhållanden. Det var med en kille som var elva år äldre än mig, var lärare och i mina ögon en riktig tiopoängare. Han hade halvlångt cendréfärgat hår, var lång och kraftig och hade ett leende som säkert hade förvridit huvudet på mer än en av hans elever, åtminstone bland tjejerna. Men kanske också hos någon hormonstinn yngling som brukade runka sig till sömns med bilden av en snygg hunk på näthinnan? Vad vet jag? I alla fall så var han snygg och som om det inte var nog så hette han Alexander Jönsson. Jag kommer ihåg att jag sa till honom, att med ett så fint förnamn var det lite synd att han skulle behöva heta Jönsson. Han rodnade då lite och sa att han hade tänkt byta efternamn, men att hans mamma hade protesterat när han nämnt det för henne.

Där skulle jag egentligen börjat ana oråd, men jag var kär och killen var snygg och jag hade mina planer för honom och mig och de planerna inkluderade barn. Men när jag berättade för Alexander om mina planer, sa han att om vi skulle skaffa barn, måste vi gifta oss först, det hade hans mamma sagt. Och där skulle jag anat ännu mer oråd. Men jag var som sagt kär och barn kunde det ändå inte bli tal om eftersom vi ännu inte hade haft sex, trots att vi hade varit ihop i nästan två hela dagar. Men det tänkte jag ändra på, om inte hans mamma hade synpunkter på det också, kommer jag ihåg att jag tänkte när på kvällen låg och onanerade i min säng.

Nu var det väl inte Alexander och tankarna på honom som var den egentliga anledningen till att jag onanerade den där kvällen, han förekom bara perifert i mina perverterade fantasier. Nej onaniobjekten var brorsan och hans senaste flickvän och det jag fantiserade om var hur brorsan låg på rygg i sängen medan jag red hans tjocka kuk, samtidigt som Maria, brorsans flickvän, stod bakom mig och knullade mig i röven med en strap-dildo. Och som om det inte var nog, stod farsan i dörren och runkade för fulla muggar. ( och ni som trodde att jag inte hade nån fantasi? )

Men åter till Alexander – läraren och tiopoängaren. På tredje dagen i vårt förhållande, var jag hemma hos honom och nu tänkte jag minsann se till att det blev något mer av vår bekantskap än bara snack och mesigt hångel. Vi hade precis krängt en pizza och jag kände mig kåt och ville visa upp mig för Alexander. Och eftersom han ännu inte fått njuta av min nakna kropp, föreslog jag att jag skulle strippa för honom. Jag minns att jag höll tummarna för att han inte skulle ringa sin mamma först för att be om lov att få titta, men det gjorde han inte utan log och satte sig tillrätta i soffan, medan jag reste mig för att börja min strip.

Jag hade sett hur de professionella stripporna gjorde på nån film farsan hade, så jag var rätt insatt i hur det skulle gå till. Jag började med att sätta på lite eggande musik som jag hittat i Alexanders skivsamling och ställde mig sen framför honom och började dansa förföriskt. Åtminstone var det min avsikt att det skulle vara förföriskt. När jag hade dansat en stund, satte jag mig ned och stretade med benen och tittade honom djupt i ögonen, tog långsamt av mig mina jeans och slängde dem i ett hörn. Efter det reste jag mig och började långsamt knäppa upp knapparna i min blus, medan jag utmanande slickade mig om läpparna. Jag hade fått för mig att tjejer som slickar sig om läpparna var något killar gick igång på, så jag gjorde stor affär av det. Slängde blusen i ett annat hörn och stod sen framför Alexander i bara bh och trosor.

Alexander hade fullt fokus på mig och något i blicken som jag tolkade som kåthet, men det kunde också vara att han såg dåligt, men jag tror mer att det var som han började bli kåt. Jag vände ryggen mot honom och knäppte upp behån, tog av den och slängde den över axeln. Stod en stund på det viset och dansade och gjorde vad jag tyckte eggande rörelser, vände mig sen om och lät honom se mina bröst. En djup suck undslapp Alexander och för att locka fram ännu fler suckar, kupade jag händerna runt brösten och lutade mig framåt mot honom. Jag minns att det nästan höll på att gå illa, eftersom jag lutade mig så långt fram att jag höll på att tappa balansen, men i sista stund lyckades jag återfå den och kunde ägna mig åt att skala av mig mitt enda återstående plagg – trosorna.

Jag hade sett på farsans filmer att det var när det var dags att ta av trosorna som stripporna gjorde störst affär av sin show och det var också här de drog ut mest på strippen. Så jag försökte göra nåt liknande och började med att dra i troskanten både bak och fram och sen dra ner trosan över först den ena sen den andra skinkan. När jag hållit på med det en stund, tyckte jag det var dags att låta Alexander se allt och med ryggen mot honom drog jag sakta ner trosorna tills de låg på golvet runt ena foten. Min avsikt hade varit att med en elegant bakåtspark få trosorna att flyga i en båge över mig och rakt i famnen på Alexander, men jag missbedömde avståndet och trosorna for i stället ut genom ett fönster som stod öppet.

Jag vände mig snabbt om och tittade på Alexander för att kolla hans reaktion, men han verkade inte ha märkt något av min fadäs, hans blick var som fastnaglad vid min nakna kropp och nu var jag helt säker på att det inte var synfel han hade, utan kåthet och det i ett långt framskridet stadium.

-Gud så vacker – vilken kropp – hörde jag Alexander viska för sig själv. Ett uttalande som fungerade som tändvätska och fick mig att vilja ge honom en riktig live-show innan jag lät honom deltaga i föreställningen.

Jag satte mig i fåtöljen mitt emot Alexander och la upp benen på armstöden och visade maskinen för honom. Särade på blygdläpparna och lät honom beskåda ingången och lät honom också förstå var jag ville ha honom, genom att sticka in ett par fingrar och föra dom ut och in några gånger. Jag såg hur Alexander fumlade med livremmen och fick ner sina byxor och kalsonger och hade väl förväntat mig att han skulle plocka fram en fullt funktionsduglig ståkuk, men där bedrog jag mig. Trots min strip och nu min fittexponering, var det en slak och slapp kuk som kom till beskådning. Lite hopp tändes i mig när Alexander började dra och slita i kuken, eller runka om ni så vill, med det hoppet släcktes efter ett tag när varken hans vänstra eller högra hand lyckades med konststycket att få fräs på staken. Jag minns att jag, precis som vid händelsen med gubben på Kullaberg tänkte – skall det vara så jävla svårt att runka en kuk?

Nu löste sig situationen genom att jag övertog arbetet med att få Alexanders kuk styv och knullade gjorde vi också efter många om och men. Men bilden av tiopoängaren Alexander sittande i soffan, desperat jobbandes med att försöka få upp kuken, den bilden kommer nog för alltid att finnas kvar på min näthinna.

Kan tillägga att förhållandet med Alexander tog slut efter bara ett par veckor. Jag antar, utan att veta säkert, att det var hans mamma som låg bakom? Under den korta tid vi var ihop, fick jag intrycket av att hon låg bakom det mesta i Alexanders liv.

Med så många möten med kukar som jag har upplevt, är det inte så konstigt att en och annan sticker ut lite extra. Kukar som så att säga går utanför normen. Det är inte heller inte så konstigt att det är just dessa kukar jag särskilt kommer ihåg, vare sig det gäller extremt små eller stora, eller kukar som på ett eller annat sätt avviker från det som anses vara normalt.

För att nämna ett av dessa möten var jag en kväll på en av mina favoritkrogar för att dricka lite vin och kanske också hitta nåt nytt ”offer” som kunde bidra till min kuksamling. Nu är det ju självklart inte så att jag i egentlig mening samlar på kukar – hur hade det sett ut – men på nåt sätt är varje ny kuk jag kommer i bekantskap med en ny trofé. Vissa samlar på frimärken, jag samlar på kukar. Jämförelsen haltar något, men ni förstår säkert vad jag menar?

I alla fall så satt jag där vid baren med mitt vin och spanade ut över gästerna, när en ursnygg tjej kom och slog sig ner vid sidan om mig och sa hej. Jag besvarade hälsningen och tjejen fortsatte konversationen genom att presentera sig som Petra. Nu var jag ju inte primärt ute efter att ragga tjejer, men är man bi så är man och det var något hos den här tjejen som gjorde att jag släppte fokuset på killar och koncentrerade mig i stället på att att ge Petra ett så fördelaktigt intryck av mig som möjligt. Vem vet, tänkte jag, det kanske kan resultera i en skön stund om jag sköter mina kort rätt? Så jag kopplade på allt vad charm jag hade och efter en halvtimma lämnade vi baren arm i arm och tog en taxi hem till mig.

Väl hemma plockade jag fram en flaska vin och jag och Petra slog oss ner i soffan och skålade. Vad vi skålade för minns jag inte riktigt, men det var väl det vanliga kliché-artade ”för välstånd och hälsa”, eller nåt liknande? Vi fortsatte samtalet vi inlett i baren och hållit vid liv i taxin och eftersom ingen av oss direkt spottade i glaset, var vi ganska snart rätt så salongsberusade. Efter ett tag skippade vi snacket och ägnade oss i stället åt fysisk aktivitet och plagg efter plagg föll av. Nu hade ingen av oss så många plagg på oss från början, så rätt snart satt vi i bara trosorna och det var då jag upptäckte vad jag hade fått med mig hem.

Förvånad och möjligtvis lite chockad sökte min blick Petras, som tittade tillbaks med en aningen berusad och samtidigt ängslig blick. För att försäkra mig om att jag inte hade sett fel, riktade jag åter blicken mot Petras trosor, men nej, jag hade inte sett fel. Innanför trosorna avtecknade sig något som utan den minsta tvekan var en erigerad kuk. Jag utgick i alla fall från att den var erigerad, annars hade den varit något i hästväg. Efter att omväxlande tittat på det som gömde sig innanför Petras trosor och hennes berusat ängsliga blick några gånger, log jag och sa:

-Wow! Jag drog visst en vinstlott.

Resten av vad som hände mellan mig och Petra, överlämnar jag helt och hållet åt er egen snuskiga fantasi.

Ja den där sista episoden handlade inte så mycket om hur jävla svårt det kan vara att runka en kuk, men det kommer det däremot att göra nu. Och det jag kommer att berätta om hände i vintras.

Jag bor i en lägenhet på tredje våningen. Mitt emot mitt hus, ungefär 25 meter bort, ligger ett precis likadant hus. Med tanke på att husen ligger som dom ligger så har man, om man vill, fri insyn i varandras lägenheter. Jag har länge vetat att det bor en fönstertittare i huset mitt emot. Flera gånger har jag sett konturerna av honom och vid ett par tillfällen har ljuset varit tänt i hans lägenhet och jag har då sett att han stått med kikare i fönstret när han spanat och inte nog med det, han har spanat direkt mot min lägenhet. Nu bryr jag väl egentligen inte så mycket om att han spanar in mig, vill han titta så låt honom titta. Men jag har ändå, av ren nyfikenhet, tagit reda på vem fönstertittaren är och det visade sig vara en äldre man som bor ensam – en före detta polis och numera pensionerad. Jag hade även tagit reda på hans telefonnummer.

En kväll när jag precis hade duschat och kom in i sovrummet i all min nakenhet, kastade jag reflexmässigt en blick mot min fönstertittande grannes fönster. Eftersom jag vid det här laget hade konstaterat att han tillbringade mycket av sin tid spanande i sitt fönster just mot mina fönster, hade jag tagit för vana att kolla in läget innan jag eventuellt rullade ner persiennerna för kvällen. Men just den här kvällen kände jag mig lite full i fan och struntade i att rulla ner. Nu hör det till saken att jag en tid tidigare hade skaffat en egen kikare och inte vilken kikare som helst, utan en tubkikare med stativ. Jag tänkte att den kan kanske kunde komma till användning nån gång om jag kom på min granne med att spana in mig. Jag hade testat den och konstaterat att med hjälp av tubkikaren kunde jag tydligt se vad som hände inne i de lägenheter jag tittade in i. Men jag ville inte bli en ny fönstertittare, så den enda avsikt jag hade med kikaren vara att använda den för att se vad den äldre mannen gjorde när han fluktade på mig.

Jag rullade alltså inte ner utan gick omkring naken i sovrummet och tänkte att om grannen tittar nu så skall han få valuta för sitt tittande. Efter att ha kråmat mig lite, gjort lite armar-uppåt-sträck-rörelser, klämt lite på mina bröst och lite annat smått och gott som säkert hade fått mannen att gå igång om han tittade, så gick jag in i mitt nersläckta vardagsrum och monterade upp tubkikaren och tittade mot mannens fönster. Och mycket riktigt. Där stod han med sin kikare i ena handen och tittade rakt mot mitt sovrumsfönster. I andra handen höll han sin kuk, som han med vissa besvär höll på att runka. Snabbt förflyttade jag mig in i sovrummet igen och lät mannen beskåda mer av min nakenhet, för att sen snabbt rusa in och kolla i tubkikaren hur det gick för mannen. Det gick väl så där med hans runkande. Det verkade som han inte riktigt fick ordentlig fräs på sin kuk och parallellerna med mannen jag sett försöka runka på Kullaberg många år tidigare var slående.

Snabbt in i sovrummet igen för att visa upp mig lite till och sen snabbt in till tuben. På vägen fick jag med mig min mobil. Kollade igen, men mannen hade uppenbara problem och eftersom jag nu var riktigt full i fan och hade hans telefonnummer, så slog jag numret och såg i tuben hur han stannade upp mitt i runket och svarade. Jag sa:

-Hej, det är din granne i huset mitt emot. Jag har sett att du spanat in mig genom fönstret och det är en sak jag undrar över. Skall det vara så jävla svårt att runka en kuk?

Sen stängde jag av samtalet, gick in i sovrummet, drog ner persiennerna och kröp leende ner i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *