En Midsommarsaga

Det gick inte att föreställa sig bättre väder en midsommarafton. Solen lyste från en klarblå himmel, en lätt bris fläktade och termometern visade på behagliga + 28 grader! Allting andades frid och förväntan.Kvinnan njöt i fulla drag när hon lät sin nakna kropp smekas av det kristallklara vattnet. Hon tog några långsamma simtag för att sedan vända sig om för att flyta på rygg. Kissandes mot de skarpa solstrålarna förnam hon plötsligt en pockande lustkänsla. Det var som om hennes kropp invaderats av plötslig och intensiv åtrå. Hon kände hur bröstvårtorna styvnade och hur en kåt ilning for genom hennes underliv. Hon förde ner ena handen och smekte lite lätt över sitt sköte. Ett par fingrar letade sig in i öppningen och hon rös av lust .Jag måste få utlösning – tänkte hon. Inte här i vattnet, men var? Hon vände sig om och fick syn på en liten holme i sjön bara ett femtiotal meter bort. Med ivriga simtag tillryggalade hon snabbt den korta sträckan till holmen och steg iland.

Snabbt såg hon sig omkring, men kunde inte se någon annan människa. Fortfarande stående började hon smeka sig själv och så kåt som hon vid det här laget var, dröjde det inte länge innan hon kände att en orgasm var på väg. Just när hennes utlösning kom, sjönk hon ner i sanden, skrevade brett med benen och bearbetade frenetiskt sin klitoris med två fingrar. Orgasmen var kraftig och hela hennes kropp genomfors av skälvningar. Sakta tonade utlösningen bort och hon log för sig själv. Fullständigt tillfreds slumrade hon in på den mjuka sanden, medan solstrålarna och den lätta brisen fortsatte att smeka hennes kropp.

Kvinnan, som seren och tillfredsställd låg naken i sanden på den lilla holmen, var en strålande vacker uppenbarelse. Hon hade axellång mellanblont hår, som glänste av lyster. Hennes ansiktsdrag var klassiskt vackra och ögonen intensivt gröna. Brösten var stora och fylliga och hade stora vårtgårdar. Midjan var slank, liksom höfterna och benen vackert välformade. Området kring hennes mest intima delar, var för tillfället bevuxet med kort svart hår. Som hos många tidlöst vackra kvinnor, gick det inte att se exakt vilken ålder hon var i. Hon kunde varit allt mellan trettio och femtio. Det enda man kunde utläsa var att hon var en mogen och ovanligt attraktiv kvinna. Där låg hon nu och sov i den varma sanden, medan hennes drömmar gick på upptäcktsfärd i ännu oupptäckta världar.

En bit bort stod en ung man på huk bakom en buske. Han hade iakttagit kvinnan ända sen hon gick i land på holmen. Fascinerad hade han sett hur hon smekt sig själv och hört hur hon stönat. Han hade förstått att det hade gått för kvinnan. Synen av den vackra kvinnan hade gjort honom ordentligt upphetsad och kåt och fått hans lem att växa innanför hans snäva badbyxor.
Nu när kvinnan låg och tycktes sova där på stranden, visste han inte riktigt vad han skulle ta sig till. Hans lem spände styv innanför hans badbyxor och pockade på uppmärksamhet. Hela hans kropp ville vara där i sanden med kvinnan. Smeka henne, kyssa henne och bestiga henne. Men hans blyghet och höga moraliska värderingar, fick honom att tveka att visa sig för kvinnan. Men – tänkte han, vad kan vara fel i att få utlopp för sin egen lust. Ingen ser mig ju.
Raskt tog han av sig badbyxorna, tog tag i sin lem och började runka. Hans grova ollon glänste i solen och ett par droppar visade sig på toppen. Han blundade och tänkte på kvinnan. Hur hon grenslade hans styva lem och red honom. Hur hennes stora bröst smekte hans ansikte. Hur hennes mun sökte hans och kysste honom ivrigt. Han ryste av välbehag och kände hur hans utlösning var på väg.
Just innan han skulle spruta, slog han upp ögonen och fick en chock. Bara en liten bit framför honom satt den nakna kvinnan och tittade på honom.

”Är det skönt?” – frågade hon med ett litet leende.

Förskräckt släppte den unge mannen taget om sin lem. Han kände hur skamkänslan steg i honom över att bli ertappad i en av de mest privata akter som finns. Han kände hur han ville fly när kvinnan sa:

”Varför slutade du? Jag tyckte om att titta på. Jag har alldeles nyss också gjort det skönt för mig. Det var härligt! Såg du mig?”

Den unge mannen svarade lite blygt att det hade han gjort och det var därför han hade blivit tänd och kåt.

”Vilket gott betyg. Jag känner mig hedrad! Men det verkar som om hedersbetygelserna börjar avta” – sa kvinnan leende med en blick på mannens lem.

Mannen tittade ned och såg att hans kraftfulla stånd hade slaknat lite, även om den fortfarande var tjock och blodfylld. Trots chocken av att kvinnan ertappat honom, var han fortfarande kåt. Han hade ju varit så nära utlösning.

”Kom och sätt dig” – sa kvinnan. Jag heter Lena.

” Eh – Klas” – sa mannen och gick fram och satte sig bredvid kvinnan.”Jag såg när du gick iland. Jag trodde jag drömde. Jag har aldrig sett en vackrare kvinna än du.”

”Så du smickrar” – sa kvinnan och log. – ”det tycker jag om. Du ser förresten inte så illa ut, du heller. Välskapt både här och där” – sa hon med ännu en blick på hans lem.

Mannen rodnade lite och försökte dölja sin mandom med händerna. Men kvinnan sa att nu när de sett varandra nakna, fanns det ingen anledning att dölja något.

”Var gör du här ute på en liten holme alldeles ensam” – frågade kvinnan.

”Jag bor på andra sidan sjön och ibland brukar jag ro ut hit för att koppla av. Jag har ekan på andra sidan.”

”Jag är här på semester och badade. Jag blev kåt och gick iland här för att tillfredsställa mig!” – sa kvinnan rättframt. ”Jag trodde jag var ensam på holmen”.

”Jag måste erkänna att när jag såg vad du gjorde, så blev jag otroligt tänd. Ja – kåt, om du vill!” – sa mannen lite förläget. ”Något så upphetsande tror jag aldrig att jag har sett!”

”Men det var ju synd att det inte hann gå för dig” – sa kvinnan. ”När du upptäckte att jag tittade på dig var du rätt nära va?”

”Ja – väldigt nära. Men jag blev så chokad och förlägen, liksom tagen på bar gärning.

De satt tysta en liten stund. Tysta som för att penetrera den situation de hade hamnat i. Tysta som för att loda sina känslor. Tysta som för att överväga nästa steg. Plötsligt sa kvinnan tyst:

”Jag kan hjälpa dig!”

”Va – hjälpa mig?”

”Ja, jag kan hjälpa dig så det blir skönt för dig”

”Ja men – inte kan du väl….”

”Tyst nu med dig. Det är bara vi här och ingen har ett dugg med att göra vad vi tar oss till. Dessutom börjar jag bli kåt igen. Det är nog du som har bidragit till det.”

Kvinnan satte sig på knä framför mannen och tog försiktigt tag i hans lem. Hon liksom vägde den i sin hand. Hon lät handen fortsätta in under pungen som hon varsamt masserade. Hon böjde sig fram och kysste mannen ömt och uppfordrande. Han besvarade ivrigt hennes kyss, samtidigt som han grep efter hennes bröst.
Medan deras läppar och tungor utforskade varandra, kände kvinnan hur mannens lem åter växte och blev stor och styv i hennes hand. Hon avbröt kyssen och tittade ner på det svällande organet.

”Nu visar den mig heder igen” – sa hon leende och började dra skinnet fram och tillbaka över det svällande ollonet.

Mannen stönade av kåthet och förde ivrigt ner en hand till hennes skrev. Han fann en plaskvåt och feberhet öppning och förde in ett finger i hennes grotta. Stående på knä, smekte de varandras kön tills båda var på orgasmens gräns.

Då hördes en kvinnoröst ropa:

”Lena! Lena!

Mannen och kvinnan hajade till och slutade med sina smekningar.

”Det är min väninna” – sa kvinnan tyst – ”hon letar väl efter mig. Jag bara försvann innan. Hon blev väl orolig. Jag måste ge mig till känna.”

Hon reste sig och ropade:

”Här – Lisa! Här!

”Var är du?”

”Här borta!”

Småspringande kom en ung och vacker mörkhårig kvinna fram till dem. Hon var klädd i gul blus och svarta shorts. Hennes bröst gungade förföriskt när hon sprang. Hon gjorde stora ögon när hon såg det nakna paret. Hon skrattade till lite tyst och sa:

”Jag kom tydligen och störde. Det var inte meningen, men jag var orolig för dig Lena. Du bara försvann! Och så går du och hittar en man!

”Jag kände för att vara för mig själv en stund. Ja – och så hittade jag Klas. En riktig raring. Och en gentleman! Vi hade en skön stund tillsammans när du kom”

”Hej” – sa Klas lite förläget, medan han utan större framgång försökte skyla sin svällande lem.

”Vad gjorde ni då?” – sa Lisa med en blandning av nyfikenhet och förebrående. ”Knullade?”

”Så långt hade vi inte hunnit” – sa Lena roat. ”Och jag vet inte om Klas hade velat. Han är väldigt blyg av sig.”

”Då ska du inte göra honom generad” – sa Lisa, med blicken riktad mot Klas lem.

”Du får ursäkta Klas, men Lisa och jag är väldigt öppna mot varandra. Vi brukar kunna prata om precis allt!”

”Ja du förstår”. – sa Lisa med flörtig blick. ”Vi är som syskon. Vi delar det mesta”

”Slå dig ner nu när du ändå är här. Passa på och sola. Det hade jag tänkt, innan jag träffade på Klas.”

”Om ni inte har något emot det så.”

Raskt tog Lisa av sig blusen och shortsen och stod naken framför Klas och Lena. Även hon var en strålande vacker kvinna. Inte lika lång som Lena, men lika välskapt. Klas gjorde stora ögon när Lisa slog sig ner vid sidan av honom.

”Nå visa nu vad ni höll på med, när jag kom och störde” – sa hon.

”Lugna dig!” – sa Lena – en sak i taget. ”Jag börjar bli törstig.”

”Jag har lite saft och smörgåsar i ekan” – sa Klas. ”Jag kan hämta!”

Snabbt reste han sig och gav sig halvspringande iväg. Sedesamt höll han ena handen för skrevet medan han sprang.

”Han är för gullig” – sa Lena.

”Och riktigt snygg också.”

”Men han måste vara rätt frustrerad vid det här laget” – sa Lena och berättade vad som hänt, om hur nära det varit för Klas vid två tillfällen.

”Oj då” – sa Lisa. ”Då kan man snart inte titta på honom förrän han sprutar.”

”Nej – nu skall det nog inte mycket till.”

Just då kom Klas tillbaka och eftersom han bar på en flaska i ena handen och en korg i andra, kunde han nu inte skyla sig. Där han gick vajade hans lem från sida till sida. Han kom fram till kvinnorna och satte sig.

”Här är saft och smörgåsar” – sa han.

Eftersom alla tre var både törstiga och hungriga, lät de sig väl smaka.
När de ätit färdigt, la de sig ner på rygg och lät solen smeka deras kroppar. Klas låg i mitten och de båda kvinnorna tätt intill honom. Lena reste sig på armbågen och sa:

”Du ser Klas – nu har du kommit över din blyghet. Att vara naken är inte så märkvärdigt. Fast det är klart. Det kan vara mer problematiskt för män att vara utan kläder. När ni blir upphetsade syns det ju rätt så tydligt.”

Lisa skrattade till, reste sig även hon på sig och sa:

”Jag kände en kille en gång. Han kunde inte ens se en naken skyltdocka utan att få stånd! Han var helt hopplös. Minsta lilla – så fick han fräs. Fast det var inte mycket till fräs. Minsta lilla – ja det passade på honom.”

”Vad tror du Klas? Tror du att storleken har betydelse för oss kvinnor? Ju större – desto bättre? Tror du vi kvinnor tänker så?

”Eh – jag vet inte. Jag har aldrig riktigt tänkt på det på det viset. Det beror väl lite på hur man använder den? Eller?

”Det har du alldeles rätt i. Hur man använder den är A och O. Men skulle den sen vara välväxt också, så är det inget minus. Eller hur Lisa?”

”Nä – det är inget minus. Snarare ett plus. Själv tänder jag på stakar modell större. Men det är klart. Det gäller förstås att kunna använda den på rätt sätt.”

Där han låg med två nakna tjejer intill honom, och med tanke på det som dryftades, och med tanke på att han två gånger den senaste timmen hade varit på väg att få utlösning, så riktigt kände han hur kåtheten brände i hans kropp. Han kände hur hans lem styvnade och snart hade den växt till sin fulla längd. Och nu var han för kåt för att ens försöka dölja sitt tillstånd.

”När man talar om välväxta stakar, så står de i farstun” – sa Lena skrattande. Hon sträckte fram handen och tog tag i Klas lem. ”Han är väl välväxt? Eller hur, Lisa?”

”Jo – det kan man lugnt säga. Den håller måttet med råge.”

Klas kände nu hur all hans blyghet var som bortblåst. Dessa två fantastiskt vackra kvinnor, pratade om de mest intima detaljer som om det vore den naturligaste sak i världen.

”Det är väl inget särskilt med den” – sa han – ”den bara é så´n.”

”Jo – men det finns säkert många killar som skulle vara avundsjuka på dig. Tror du inte det, Lisa?”

”Jo säkert. Och den är inte bara välväxt. Den är vacker också. Om man nu kan säga så om en kuk.”

”Jo det tycker jag” – sa Lena. ”Tjock och lång och med ett stort härligt ollon! Känn Lisa!”

Likt en stafettpinne lämnade hon över Klas påle till Lisa, som formade fingrarna runt den.

”Ja tjock é den” – sa hon. ”Titta! Jag får inte runt mina fingrar!”

Lena lutade sig fram med ansiktet så nära Klas lem, att han kände hennes andedräkt mot den.

”Ja jag ser” – sa hon. ”Får se om jag får runt mina”

Klas såg hur båda kvinnornas händer greppade kring hans stång. Vad é det som händer, tänkte han plötsligt? Två vackra kvinnor som pysslar om min kuk! Drömmer jag? Han knep sig hårt i armen, men det var ingen dröm. Det här händer på riktigt, konstaterade han.

Kvinnorna hade, under Klas funderingar, regelrätt börjat runka hans ståndare. De hjälptes åt med var sin hand och hans kåthet tog nya höjder. Plötsligt kände han en mun omsluta hans ollon. Det var Lisa som inte kunnat motstå att smaka på kuken. Lena kom upp med ansiktet tätt intill Klas och sa:

”Jag vet att du varit nära två gånger, så jag tycker att du skall låta det gå för dig. Sen kan vi vila ett tag innan vi fortsätter våra lekar. Spruta i Lisas mun. Hon älskar sperma!”

”Ja! Kom i min mun!” – sa Lisa mumlande med munnen full av kuk.

Lena lät Klas dia hennes bröst, och snart kände han hur hans utlösning kom rusande genom kroppen. Hela hans underliv brann av kåthet och med ett stön kom han i Lisas välkomnande mun. I sprut efter sprut tömde han sig, medan Lena gned sina stora bröst mot hans ansikte.

När utlösningen ebbat ut kände Klas sig helt tömd och fullständigt tillfredsställd.

”Det där behövde du, va?” – sa Lena med ett litet skratt.

Klas log mot henne och nickade. Lisa reste sig på knä och log hon också, medan sperman rann ur hennes mungipor.

”Du sprutade så häftigt, att jag inte hann svälja allt” – sa hon. ”Men Gud vad gott det var. Jag älskar sperma. Tror du att vill spruta en gång till sen, så jag får smaka mer?”

”Hallå där” – sa Lena skrattande. ”Du har inte ensamrätt på Klas sperma. Jag kanske också vill ha lite.”

”Ta lite här då” – sa Lisa och tryckte en spermablöt kyss på hennes mun.

Klas såg fascinerat på hur de båda kvinnorna smågnabbades. Han såg hur nära vänner de var och när Lena besvarade Lisas kyss med öppen mun, anade han att de var mer än så!
Trots att det precis hade gått för honom, kände han redan hur lusten återvände medan han betraktade de båda kvinnornas heta kyss. Han reste sig på knä intill dem och smekte dem över ryggen och ner över deras ändor. Han stack in fingrarna mellan deras stjärthalvor och fann deras blöta öppningar. Han lät fingrarna glida ut och in och de stönade och gnydde.
Deras läppar skildes och Lisa sa:

”Vad skönt det känns, Klas. Fortsätt!”

”Ja fortsätt” – sa Lena.

Medan han smekte deras kön, gned kvinnorna brösten mot varandra. Nu hade han stånd igen och hans kuk stötte mot deras lår. Kvinnornas händer sökte sig till hans lem och båda grep om den. Kvinnorna turades också om att kyssa Klas och ibland kysstes de alla tre.

En lång stund stod trion och kysste och smekte varandra. Men så drog sig Lisa undan och la sig ner på rygg i sanden med skrevande ben.

”Nä, nu måste jag få kuken i mig. Jag är så kåt och har inte känt en kuk i mig på evigheter. Ta mig, Klas!”

”Vad säjer du, Klas?” – sa Lena – ”Ser hon inte härligt inbjudande ut? Ta henne nu, så vill jag att du tar mig sen!”

Klas kunde bara hålla med om att Lisa verkligen såg härligt inbjudande ut, med vitt utspärrade ben och en ljuvligt frestande grotta som glänste av fittsafter.
Klas var nu ordentligt redo igen och hans stolta stake stod stor och svällande. Hetsad av de både kvinnorna, kröp han ner mellan Lisas ben och riktade kuken mot hennes öppning. Sakta trängde han in i hennes mörker och kände hur hennes fittväggar tänjdes ut av hans stenhårda stake. För varje centimeter han trängde in, stönade hon allt häftigare.

”Oh vad skönt. Oh vilken skön kuk du har, Klas. Och så gott den gör i mig!” – stönade hon.

Lena satte sig bredvid och strök Klas över ändan med handen. Hon förde in en hand mellan hans ben och kramade pungen. Rytmiskt masserade hon kulorna, medan han långsamt förde kuken av och an i Lisas plaskvåta fitta. Klas kände hur han växte ytterligare inne i Lisa av Lenas sköna behandling. Gång på gång nådde hans kuk botten och varje gång gick det som en stöt genom Lisa. Plötsligt tryckte hon sig hårt mot honom och skrek rakt ut:

”Det går för mig. Åh – jag kommer.”

Klas tryckte sig hårt in i henne och kände hur hennes safter sköljde över hans kuk. Hon darrade till några gånger medan hennes orgasm saktade ebbade ut. Hon slog upp ögonen och tittade med glansiga ögon upp mot honom och sa:

”Oj, oj,oj – vad skönt. Det där behövde jag verkligen. Ta nu Lena också. Jag ser hur hon längtar.”

Lena kunde inte gärna förneka att även hon ville ha Klas. Även för henne var det länge sen hon haft en man i sig. Senaste gången hade varit en inte helt lyckad episod. Hon hade träffat en lång och mycket tilldragande man på en fest. Dom hade dansat hela kvällen och hon hade fallit för hans charm och chevaljeriska sätt. Hans odelade uppmärksamhet hade både smickrat henne och väckt hennes kvinnliga lusta.
Nästan förhäxad av den snygge mannens intresse för henne, hade hon följt med honom hem efter festen. Han bodde i en oerhört flott takvåning i centrala stan. Hela våningen andades rikedom och lyx. Mannen hade blandat till var sin drink och de hade satt sig i en enorm soffa som stod mitt i det jättelika vardagsrummet.
Ganska snart hade de börjat kyssas och det dröjde inte länge förrän de hade fått av sig det mesta av kläderna. Lena hade känt en brinnande kåthet och en ilning av förväntan i underlivet.
Raskt hade hon fått av sig de sista plaggen och gjort sig redo för att ta emot den snygge mannen. Hon hade lagt sig ner på rygg och särat inbjudande på benen.
Mannen hade ivrigt slitit av sig sina kalsonger och hon hade sett en hastig skymt av ”honom”. Omedelbart och utan en tanke på henne hade han kört kuken i henne.
I samma ögonblick som mannen trängt in, hade hon känt hur han hade släppt sin säd och fallit ihop som en trasa över henne och somnat.
En stund hade hon legat kvar där på rygg, med den sovande mannen över sig och undrat vad som hänt. Hennes lust var som bortblåst och successivt ersatts av en blandning av besvikelse och ilska.
Efter ett tag hade hon skakat av sig mannen, snabbt klätt på sig och lämnat våningen.

Det var efter den händelsen Lena hade tröttnat på män – åtminstone tillfälligt – och i stället träffat Lisa, som hon upplevt några fantastiska månader tillsammans, även om de då och då hade pratat om att det ibland saknades en man i deras liv. Kanske inte hela tiden – men ibland.

Och nu hade de en man och nu var det Lenas tur att få känna på denne mans stolta stake. Hon sa:

”Lägg dig på rygg! Jag vill rida!”

Lydigt la sig Klas på rygg, med sin svällande påle i vädret. Den glänste av Lisas safter och Lena tyckte den såg otroligt härlig ut. Hon satte sig över Klas och styrde med van hand in kuken in i sin våta springa. Med knyckiga rörelser fick hon in hela härligheten – ända in till botten. Ett förnöjt stön kom över hennes läppar och hon himlade med ögonen.

”Mm – gott! Gott med kuk! Kuken i mig. Mm!” – mumlade hon osammanhängande och började rida.

Hon red med långsamma rörelser. Hon lät nästan hela kuken komma ut innan hon åter sjönk ner över den och lät den komma in igen så långt den kunde.
Gång efter gång upprepade hon samma rörelse men i allt snabbare tempo. Hennes andhämtning blev allt hetsigare och plötsligt stelnade hon till, när en kraftig orgasm skakade hennes kropp. Hon tryckte sig hårt mot Klas och hon nästan vibrerade medan utlösningen sköljde genom hennes kropp.
När orgasmen ebbat ut, sjönk hon ner över Klas och gav honom en kort kyss.

”Tack! – sa hon flämtande. ”Tack”

Lisa hade hela tiden legat bredvid och intresserat tittat på hur Klas grova kuk åkt in och ut i väninnans fitta. Hon hade smekt Klas över hans bröst och mage och kittlat hans könshår. Hon hade masserat Lenas clitoris med lätta smekningar och känt hur hennes egen kåthet tilltagit allt mer av att se väninnan spetsas av Klas härliga kuk. När det gick för Lena hade Lisa haft handen nere i sin springa, masserat den häftigt och kommit även hon.

Lena låg alldeles stilla med huvudet mot Klas bröstkorg. Hon kände sig fullständigt tillfredsställd.
Hon tittade på Lisa som mötte hennes blick. Lisa log och såg även hon fullkomligt nöjd ut. Lena tänkte att nu hade de båda fått känna en man i sig igen efter så många månader – och vilken man sen!

”Vad skönt vi har det, eller hur?” – sa hon rakt ut utan adress. ”Bara vi på en liten holme en midsommarafton och ett fantastiskt väder. Tänk vad livet kan vara underbart!”

”Ja” – sa Lisa – ”livet kan verkligen vara underbart. Jag känner mig helnöjd! Men vad säjer ni. Tycker ni inte att vi ska ta ett dopp? Vattnet ser härligt inbjudande ut.”

”Jo det gör vi” – sa Lena. ”Vad tycker du Klas. Känner du för att bada?”

”Gärna för mig. Jag behöver nog kyla ner mig lite. Ni båda har gjort mig så kåt, så att jag tror jag spricker.”

”Ha, ha , ha” – skrattade Lena – ”Klas har anammat kåtspråket. Det är så det ska låta!”

Hon reste sig och Klas kuk åkte ur henne med ett ”plopp”. Det var fortfarande stor och styv och ställde sig i givakt upp över hans mage. Lisa slickade sig lystet om läpparna när den styva lemmen åter kom ut i frihet. Hon tänkte på all den härliga sperma hon så gärna ville smaka på igen. Men, tänkte hon, vi badar först.

De gick hand i hand ner till vattnet och vadade ut en bit. Så här vid midsommartid var vattnet fortfarande lite halvkyligt, men ändå behagligt att bada i. Lisa och Lena doppade sig direkt, men Klas stod tvekande kvar med vatten upp till midjan.

”Doppa dig” – ropade Lena – ”det är jätteskönt!”

När Klas ändå tvekade, simmade kvinnorna fram till honom, tog honom i var sin arm och drog ner honom.

”Skönt, va?” – sa Lisa”.

”Jo det är det faktiskt. Det är faktiskt riktigt skönt” – sa Klas utan att riktigt mena det. Han tyckte i själva verket att det var rätt så kyligt.

En stund plaskade de runt i vattnet och uppförde sig nästan som småungar. Klas hade vid här laget kylt av sin värsta ”brunst”, men kände att det inte skulle mycket till för att väcka den igen.
Efter att ha plaskat runt en stund, simmade Lisa in till stranden och la sig i vattenbrynet på en stor sten.
”Jag lägger mig här och torkar” – ropade hon till Klas och Lena, som var fullt upptagna med att stänka vatten på varandra, Då och då kom deras kroppar i beröring med varandra. Klas ”råkade” ta på Lenas bröst och hon ”råkade” få in handen mellan hans ben. Aktiviteten kåtade upp dem mer och mer och de bestämde sig för att ansluta sig till Lisa, för att få henne med i deras ”kåta upp varandra – lek.”

”Nu kommer vi” – ropade Lena till Lisa. ”Är du beredd”

”Jag är alltid beredd” – sa Lisa och skrevade brett med benen.

Lena vadade in de sista metrarna och fortfarande stående i vattnet, begravde hon ansiktet mellan benen på Lisa.
Klas tittade storögt på. Han hade aldrig sett en tjej slicka en annan tjej och synen var otroligt upphetsande och fick hans lem resa sig i sin fulla längd.
Han såg hur Lena förde tungan upp och ner mellan Lisas blygdläppar, hur hon lät den tränga in i öppningen och såg hur hon sög på hennes clitoris. Lisa stönade högt och vred underlivet fram och tillbaka av njutning.
Plötsligt slutade Lena med sin behandling. Hon vände sig till Klas och sa:

”Vill du ta över. Jag vill se när du slickar Lisa”

”Oh ja” – stönade Lisa. ”Slicka mig, Klas! Det går snart för mig”

Han förde ner huvudet mellan Lisas lår. Han lät tungan svepa längs hennes springa. Hon var plaskvåt och hennes blygdläppar var brännheta. Medan han allt ivrigare slickade henne, märkte han hur Lena satte sig framför honom och sög in hans stenhårda kuk i sin mun.
Just då exploderade Lisa i en våldsam orgasm. Klas hade tungan långt inne i henne och kände hur hennes fittmuskler arbetade och hur hennes fitta savade.
Han kände hur hans egen utlösning byggdes upp inom honom och hade inte Lena slutat suga på hans kuk, hade han exploderat i hennes mun!
I stället reste hon på sig, vände sig om, stödde händerna mot en sten och sköt ut ändan mot honom.

”Ta mig bakifrån” – befallde hon. ”Ta mig hårt”

Klas ställde sig bakom henne och styrde in kuken i hennes blöta fitta. Han tryckte på in till roten och Lena gnydde av kåthet.
Klas, som nu var kåt bortom förnuftets gräns och mycket nära utlösning, förde kuken med hårda och bestämda tag ut och in i hennes allt blötare fitta. Lisa hade rest på sig och gjorde sitt bästa för att hetsa honom till stordåd. Hon kysste honom, smekte honom över ändan och viskade kåta ord i hans öra. Klas smekte Lisas fitta, medan hans kuk for allt snabbare av och an i Lena och när hon ropade att det gick för henne, släppte han sin ymniga sats djupt inne i henne, medan Lisa kramade hans pung som för att mjölka ur honom all hans säd.

Så berättas historien om hur Klas mötte Lisa och Lena, en solig och vacker midsommarafton. Det berättas också att flera möten, dem emellan, ägde rum på den lilla holmen den sommaren. Ryktet säger också att Lena blev gravid med Klas, men valde att fortsätta leva tillsammans med Lisa. Det ryktas också att Klas träffade sin blivande fru på den lilla holmen, sommaren därpå.
Ytterligare ett rykte gör gällande att holmen ska ligga i en sjö någonstans i Skåne. Men som sagt, allt detta är bara rykten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *