Efter Festen

Min hustru Carina är med i ett gäng tjejer/kvinnor som relativt regelbundet brukar sammanstråla och äta gott och rosa sig. De är 6-7 stycken fasta gruppmedlemmar plus ett par lite mer sporadiska som inte kommer så ofta på grund av att de flyttat från staden eller dylikt. De är ganska jämnåriga 43 – 56 och har haft sina träffar i drygt 10-12 år vid det här laget. Träffarna ambulerar mellan de olika hemmen och nu var det så dags för Carina att arrangera en träff så med det följde automatisk utvisning av alla manliga familjemedlemmar. Det var tur att det var sen augusti och relativt varmt ute så jag tog och lassade in lite fiskegrejor i bilen och styrde kosan mot ett par sjöar som normalt brukade ge ifrån sig välgödda öringar och ena och annan abborre.

Kvällen började fint med lätta moln, lite lagom insektsliv och en sjö där det vakade regelbundet. Jag drog på mig vadarbyxorna och gick försiktigt ut längs en grundrygg till dess jag stod till midjan i vattnet och där började jag metodiskt att fiska av grundet omkring mig. Fiskarna var hela tiden uppe och nafsade på fluga men ville inte ta trots att jag ofta bytte imitation och mitt humör sjönk i takt med att nappen uteblev. Till slut var vaken borta och sjön låg spegelblank och död. I nordväst började himlen bli svart och molnen såg hotfulla ut så jag vadade i land och plockade skyndsamt ihop mina pinaler och drog mig mot bilen som stod parkerad drygt 30 minuters vandring från sjön.

Jag hann halvvägs innan himlens portar öppnade sig och ett våldsamt, kallt och elakt regn vräkte ner över landskapet och dränkte nig halvt om halvt. Jag hade inget regnställ och var snart blöt in på bara kroppen och började frysa så att tänderna skallrade. Jaghalvsprang till bilen och slängde in den genomsura utrustningen innan jag snabbt klädde av mig och satte mig i bilen endast insvept i en filt som jag brukar ha liggande där bak i händelse av övernattningar vid fisketurer. Darrande av köld fick jag fart på motorn och satt huttrande och väntade på att bilvärmen skulle komma igång.

Att köra därifrån nu var inte att tänka på. Regnet dånade på biltaket och sikten var i princip noll trots att vindrutetorkarna gick för fullt. Så sakta började det pysa in lite varmluft i bilen och jag fick känsel tillbaka i mina stela fingrar och tår och ytterligare 30 minuter senare började regnet avta och jag kunde, fortfarande bara i filten, sakta börja rulla framåt på den vattendränkta skogsvägen. I sakta fart styrde jag hemåt och det ihållande regnet gjorde att jag bara kunde köra i 60-70 km/h så det dröjde till halv två på natten innan jag kunde parkera på garageuppfarten.

Det lyste fortfarande i köket och vardagsrummet så jag antog att Carina och hennes kompisar, i alla fall några av dem, fortfarande var kvar så jag smög endast i min filt in genom källaringången och ner till bastun för att torka mig och ta en värmande dusch innan jag gjorde mig presentabel. När jag kom in i duschrummet var det tänt och jag hörde dämpade röster från bastun och förstod att Carina med anhang hade tagit en nattbastu. Jag knackade på och det tystnade i bastun men sen hörde jag Carinas röst som frågade vad som stod på och jag förklarade hastigt vad som hänt och frågade om det skulle dröja länge innan jag kunde få låna bastun. Det var tyste en stund innan jag hörde viskande röster och fnitter inifrån bastun.

Du kan få komma in och basta med oss om det är OK hörde jag Carina säga, varken Gun eller Lena har nåt emot det. Jag tackade och virade en handduk om livet och drog efter andan och öppnade dörren. På bastulaven högst upp satt tre nakna damer, hustru Carina, den frodiga Gun och lie smala långa Lena som jag kände väl, dock hade jag aldrig varit i en bastu med dem förr. Kvinnorna fnittrade lite och skylde sig halvhjärtat inför mina blickar. De var värmerosiga om kinderna, ja även på andra ställen och lite blanka på ögonen. På ett litet bord stod både öl och vin i en hin kallvatten så det hade nog förfriskat sig där i bastun och säkerligen tidigare på kvällen vid måltiden.

Jag nöp en öl och slog mig ner på bastulaven lite längre ner som går i vinkel mot de två andra och knäppte upp ölen och drack ett par djupa klunkar. Medan jag blev utfrågad om min fisketur skannade jag av de tre damernas behag. Carinas kropp känner jag väl sedan drygt 30 år och de övrig har jag sett så lättklädda som bikini eller baddräkt så jag passade på att studera dem lite närmare. Gun är mörk, lite kort och knubbig med stora dallrande bröst och bred rumpa. Jag hann lägga märke till att hon hade en rejäl buske mellan benen som dolde allt vad sköte som fanns för mina blickar. Lena var nästan motsatsen till Gun. Smal och lite gänglig med långa ben och små men ganska fasta och nosiga bröst och hon är ljusare än de flesta och hennes kön var såvitt jag kunde se renrakat eller åtminstone välansat.

Jag drog några nya klunkar ur ölburken och njöt av den goa värmen och situation att få sitta tillsammans med dessa tre nakna kvinnor och prata och umgås. Mest var det förstås tjejsnack och med en liten fräck tvist och kvinnorna fnittrade hejdlöst i sitt lite mer berusade tillstånd medan jag småskrattade och ibland hängde jag inte med på skämten måste jag erkänna. Då och då försvann de ut en i taget för en svalkande dusch och de gick helt oblyga utan en döljande handduk så jag kunde obehindrat supa in deras behag vilket gjorde att jag kände hur det tinglade till i min lem som hittills vilat slak och trött. Nu fylldes den lite och blev lite grövre och lite längre. Jag vet inte hur mycket mina damer la märke till det men jag såg, nästan kände, hur deras blickar då och då löpte över min lem.

Klockan hade väl blivit vid pass två då en mobil ringde och Gun sprang med gungande bröst ut och svarade och vi hörde hur hon bestämde en hämtningstid. Hon kom fnittrande in i bastun och berättade att hennes man var på väg att hämta henne, hon bor ett par mil utanför staden, så hon måste slita sig från oss. Hon försvann ut i duschrummet och vi hörde vattnet strila en kort stund. Femton minuter senare gläntade hon på dörren för att säga adjö och Carina, som den goda värdinnan, följde med henne upp och såg till att hon kom tryggt iväg. Jag blev således lämnad ensam i bastun med Lena vilket inte gjorde nåt då samtalet flöt på bra under inverkan av vin och öl. Lena var lite sluddrig och blev stundtals lite småfräck i sina skämt och jag såg hur hon, medvetet eller omedvetet, lät benen glida isär så att hennes kön, det var rakat, exponerades ordentligt för mig.

Jag försökte låta bli att titta men min blick drogs magnetiskt till Lenas lår och höfter. Hon surrade på och lät i förbi farten en hand glida upp för låret och över blygden så att läpparna särades en aning och banne mig var det inte glittrande vått mellan dem. Min kuk tog ytterligare ett hopp och svällde och började nu bli obekvämt styv när den sakta lättade från pungen och inte gjorde det saken lättare att Lena roat iakttog min lem med ett snett leende. Jag ursäktade mig med att jag måste duscha och försvann ut ur bastun bara för att kollidera med min fru som naken återvände till oss. Jag måste ha utgjort en skön syn – rödmosig och med halvstånd flyende ur bastun! Carina tittade först förvånat på mig innan hon fnittrande pekade på min lem och frågade vad Lena hade för sig egentligen. Jag hasplade ur mig ett försök till förklaring men Carina la bara ett finger över mina läppar för att tysta ner mig samtidigt som hennes andra hand snabbt slöt sig om min stake och hon drog ett par snabba runkdrag innan hon viskade i mitt öra att hon ville leka lite ikväll och se vad som kunde hända.

Mitt hjärta slog ett dubbelslag och det snurrade till i min skalle! Ville Carina att vi skulle ha sex med Lena kvar eller rent av tillsammans med henne!? Innan jag hunnit samla mig och frågat var Carina borta och jag såg bastudörren stängas. Carinas beröring och hennes sexiga budskap gjorde att min kuk nu stod i full prakt och vippade framför mig. Jag drog automatiskt ett par drag och kände den sköna känslan när förhuden rullades över ollonkanterna men behärskade mig och släppte greppet och steg in i duschen. Cold stod det på markering och duschstrålarna var lika kalla som regnet tidigare under natten och gjorde så att min lem segnade ner till acceptabel storlek innan jag återvände till bastun. Carina och Lena stannade upp i samtalet för ett ögonblick och mönstrade min lem innan de återgick att tjattra.

Jag intog åter min plats på bastulaven och knäppte upp en ny öl och tömde den nervöst innan jag drog efter andan och kastade mig in i samtalet. Kvinnorna hade inte lika sedesamma poser nu som tidigare under kvällen utan exponerade frikostigt sina behag för mig och alltid var det en irriterande svettdroppe som måste styrkas från ett bröst, venusberg, lår eller sköte. Självklart var jag inte opåverkad av detta och min kuk var lättväckt och började snabbt anta en ståndaktig position mellan mina ben. Lena och Carina tittade roat på mig och mitt köns transformering och kom med små antydningar om mitt tillstånd och vad det kunde bero på. Till slut var det rent löjligt att försöka dölja ståndet så jag lutade mig bakåt mot den heta bastuväggen och lät min glada ståndare peka mot taket i full frihet. Både Lena och Carina tystnade lite och mönstrade min drabant och återigen kunde jag nästan fysiskt känna deras blickar bränna i skinnet.

Samtalet gled allt mer in på sex och Carina berättade oblygt för Lena om en av våra mer spännande träffar med ett KK-par på västkusten och medan hon pratade smekte hon sina fasta bröst och ner över magen, då och då gjorde handen en avstickare ner mellan blygdläpparna. Lena satt stum och lekte med ett av sina bröst och smekte sig på ena lårets insida men inte ända upp till fittan som jag tycket var lite svullnare, lite rödare, lite våtare. Jag slöt handen om min bultande lem och drog sakta, sakta förhuden från ollonet och det tittade fram blålila och blankt. Med långsamma rörelser runkade jag min styva lem och Lena stirrade hänfört på hur min hand gled upp och ner för kukskaftet. Laddningen i bastun var nu enorm. Det nästan luktade sex, kåthet och lust och man hörde lätta flämtningar och suckar av kättja.

När Carina var klar med sin sexiga berättelse bollade hon över ämnet till Lena som uppmanades att berätta något spännande. (Lena är den enda singelkvinnan i sällskapet, singel dvs. frånskild med ett par vuxna utflugna barn. Hon har varit singel, förutom enstaka bekantskaper, så länge jag minns.) Efter lite tjat från Carina och mig började hon berätta om en semesterresa för några år sedan där hon fick ihop det med två killar sista kvällen och om hur hon haft en trekant med dem Medan hon, ganska detaljerat måste jag säga, berättade började hon sakta smeka sig själv medan hennes blick vandrade mellan Carina och mig. Carina fingerpullade nu sig själv helt öppet och själv onanerade jag med långa kraftfulla tag medan jag såg hur kvinnorna fingrade på sig själva.

När Lena avslutat sin berättelse genom att beskriva hur hon tagit emot de båda männens sperma i sin fitta tystnade hon och lutade huvudet tillbaka och lät två fingrar tränga in i sitt våta sköte. Carina flyttade ner ett steg på bastulaven och hamnade strax under mig. Med ivriga händer stötte hon bort min hand och så började hon smeka min stenhårda stake, hon lutade sig fram och slöt sina röda läppar om det blanka ollonet och så sög hon in halva kuken i munnen och behöll den så en stund medan tungan svepte runt kukskaft och ollon. Hon sög kanske 15-20 sekunder men det räckte för att jag skulle få de första känningarna av en orgasm. Carin släppte ut kuken ur munnen och tittade på Lena och frågade om hon inte ville smaka på min fina kuk.

Alla hämningar verkade nu ha blåst bort och Lena var inte nödbedd utan stod snart på knä mellan mina särade ben och smekte ivrigt kuken med lätta händer. Carina drog sig undan lite och tittade med lysten blick på hur Lena runkade och lekte med min ståndare. Efter en kort stunds handpåläggning lutade sig lena fram och styrde ollonet mot sina halvöppna läppar. Sakta lät hon min kuk glida in i munnen, långt in, nästan till roten tog hon den innan hon med jämna sugande rörelser bearbetade mig. Det var skönt och sexigt att sitta här med kuken djupt inne i Lenas mun och känna hur hennes tunga masserade ollonets undersida medan jag tittade på hur min hustru Carina ivrigt tittade på oss samtidigt so hon smekte sin fitta och sina bröst.

Våra blickar möttes och hon log illmarigt mot mig och reste sig upp och gled ner bakom Lena och började försiktigt smeka över hennes rygg och mage. Lena ryckte till men gjorde inget för att avvisa Carina som fortsatte att utforska Lenas kropp. Jag kunde se hur hon greppade de små brösten och tvinnade vårtorna mellan sina fingrar så att ett svagt kvidande undslapp Lena som alltjämnt bearbetade min allt sprutfärdigare kuk. Carina blev modigare och började smeka Lenas stjärt med en hand och jag kände hur Lena ryckte till och förstod att Carina nått hennes sköte och smekte över det. Lena verkade inte ha något emot Carinas smekningar utan satte istället upp en fot på den nedersta bastulaven och beredde henne därmed fritt tillträde till sitt allra heligaste, hela tiden guppade hennes huvud upp och ner över min sprickfärdiga stake.

Carina tittade upp på mig och undrade om jag hade det skönt. Jag nickade stumt tillbaka och fattade tag om Lenas huvud och hjälpte henne hålla rytmen samtidigt som jag juckade försiktigt med höfterna och väste fram att jag snart skulle komma. Carina log och sa att jag bara skulle spruta allt vad jag kunde och att hon nu hade två fingrar långt inkörda i Lenas fitta som dröp av saft och att hon kände hur fittan kramade om fingrarna. Detta och Lenas sugande mun blev för mycket för mig! Med ett långt kvidande sköt jag upp mina höfter och tryckte Lenas mun ner över kukskaftet och så kom min utlösning farande med enorm kraft. Pungen drog ihop sig och kuken spändes och darrade till och så avlossade jag första laddningen djupt nere i Lenas svalg. Hon ryckte till men jag höll emot och sprut nummer två följde med samma kraft! Lena slet sig lätt hostande lös och släppte taget om min kuk med läpparna så att den vita satsen rann längs skaftet hon fortsatte runka mig genom hela orgasmen och den resterande spermaladdningen hamnade på hennes hals, haka och bröst. Lena runkade min kuk i extas och jag fick lugna ner henne så att hon inte bröt den när den började slakna lite i hennes grepp.

Samtidigt som min mjuknande lem släppte ifrån sig sista dropparna sperma sjönk Carina ner på knä bakom Lena och började kyssa hennes stjärt och sköte. Lena hoppade till av förvåning men blev stående kvar om än mer svankande och slöt ögonen. Kanske var det första gången som en annan kvinna kysste och slickade henne tänkte jag och försökte se lite bättre av vad min fru höll på med men utsikten från min position var dålig. Jag satt dock kvar och började leka med Lenas bröst. Jag nöp och smekte omväxlande hennes styva bröstvårtor och Lenas andhämtning började bli allt häftigare och små pikanta kåtstön undslapp henne då och då. Efter en stund reste sig Carina upp och drog med sig Lena och satte ner henne på en bastulave och särade på hennes ben och dök ner mellan dem och började slicka Lenas vidöppna fitta samtidigt som två fingrar löpte in och ut mellan de lätt svullna blygdläpparna.

Jag var inte sen att kasta mig över Lenas övre regioner och började slicka och kyssa hennes bröst, hals och öron. Lena kved och ålade sig som en krokad mask och kved av vällust. Med ena handen styrde hon Carinas huvud så att hennes ivriga tunga skulle nå de allra känsligaste och skönaste ställen. Medan jag bearbetade Lenas toppiga bröst började jag dra lite i min kuk i hopp om att den skulle resa sig och jag skulle få tillfälle att köra in den i Lenas fitta. Min fantasi gjorde att kuken styvnade ganska snabbt och var redo för en ny omgång. Under tiden hade Lenas stönande och juckande med underlivet ökat och det såg ut so om hon njöt intensivt och var på väg att komma. Jag ställde mig på knä bredvid henne och lät mitt blanka ollon smeka hennes hårda bröstvårtor och Lena tittade storögt på min styva kuk och log inbjudande mot mig. Jag körde fram kuken mot hennes mun och villigt särades läpparna och ännu en gång kände jag Lenas tunga runt mitt ollon och jag juckade försiktigt i hennes mun.

Plötsligt stelnade Lena till och kved långdraget och darrade lätt i hela kroppen, det gick för henne! Carina lapade på mellan hennes ben och Lenas underliv juckade mot hennes tunga. Snabbt drog jag mig ur Lenas mun och ner bredvid Carina. Med ivriga rörelser drog jag henne åt sidan och ställde mig mellan Lenas utspärrade ben och måttade in min vippande lem mot hennes vidöppna skåra. Carina var snabbt där med en hand och styrde mig rätt och vi såg hur mitt ollon tvang isär Lenas blygd och hur kuken sjönk in i den värma slidan. Jag tryckte mig in i botten och fattade sedan tag om Lenas höfter och bak och började knulla henne med hårda snabba stötar som fick hennes röda blygdläppar att kavlas mot mitt kukskaft när staken löpte ut och in i det välsmorda hålet. Samtidigt som jag knullade den stönande och frustande Lena hjälpte Carina till och smekte hennes klitoris med snabba fingra. Lena studsade med underlivet så att jag fick kämpa för att hålla henne kvar på kuken och hon stönade och skrek omväxlande ut sin orgasm eller orgasmer för hon verkade komma gång på gång.

Till slut orkade inte Lena med mer utan hackande bad hon oss att sluta. Motvilligt drog jag ur kuken ur hennes fitta och Carina släppte hennes klitta. Jag var långt från att komma så jag snodde helt sonika runt Carina och böjde henne framåt och efter lite bökande slank kuken in i hennes välsmorda sköte. Jag satte igång att knulla Carina med långa djupa, lite långsamma, stötar och lekte lite med ett finger i hennes anusöppning. Carina stönade välmående och vickade med höfterna så att min kuk skulle komma åt på alla sköna ställe i fittan. Vid hennes sida låg Lena flämtande som en landad fisk och försökte komma till sans i den heta bastun och efter en stund satte hon sig upp och drog efter andan ett par gånger innan hon stapplade ut ur bastun på darriga ben. Jag sa till henne att lämna dörren öppen. Vi hörde hur hon vred på duschen för att svalka sig och någon minut senare var hon tillbaka med en betydligt klarare blick.

Lena ställde sig bakom mig. Hon var härligt svalt blöt då hon trycket sig mot mig och smekte mig över bröst och mage ner mot underlivet. Hon följde med i min juck och till slut var det hon som styrde mina rörelser samtidigt som hon smekte mig, kramade min pung och min bak. Carina började närma sig sin klimax, det hörde jag på hennes kåtljud och jag kände hur hennes slida kramade allt mer runt min pumpande kuk. Hon började smeka sig själv på klittan och gnydde i falsett och bara någon minut senare kom hennes första orgasmvåg sköljande över henne och fick hennes fitta att sluta sig om min kuk. Lena trycke mig hårt mot Carinas bak och med min lem djupt inne i hennes sköte kände jag hur hon kom ännu en gång innan slidan släppte sitt grepp om kuken och Carina slappnade av och gled av min alltjämnt styva stake. Lena var inte sen att ta den i besittning genom att sjunka ner på knä framför mig och ännu en gång sluka min lem.

Lena började suga med kraftiga drag. Med ena handen runkade hon den del av skaftet som hon inte fick in i munnen och med den andra handen smekte och klöste hon lätt på min pung som skata började dra ihop sig inför den nalkande uttömningen. Ivrigt arbetade Lena för att få mig att komma och hon tittade ibland upp på mig med leende ögon. Jag grepp hennes axellånga hår och hjälpte till med juckandet varpå hon släppte taget om kuken och sa till mig att hon inte vill ha stasen i munnen. Jag nickade stumt och kände första sprutvarningen och mumlade ett par varnande ord till min kuksugerska. Lena lät kuken komma ur munnen och började istället slicka på den. Hennes tunga löpte längs hela skaftet, ollonet, dess undersida, runt roten – ja det var inte en del av kuken som undslapp hennes tunga. Samtidigt runkade hon mig med bestämda tag. I ögonvrån såg jag min kära hustru som intresserat tittade på porrscenen som utspelade sig framför hennes ögon.

Jag stönade fram sprutvarning två och Lenas tungarbetet blev än mer intensivt och jag darrade i hela kroppen av upphetsning när jag kände hur min klimax kom rusande längs ryggraden. Med ett kort rop släppte jag loss min utlösning och kuken började pumpa kvällens andra sats i korta snärtiga strålar. Trots att det nyligen gått för mig var sperman tjock och krämig och sprutade ut över Lenas tunga, läppar och kinder medan hon oförtrutet slickade och nafsade på min pulserande lem. Snart var hennes ansikte härligt spermavått och åsynen av hennes hämningslösa lek med mitt organ gjorde att min utlösning fortsatte ett bra tag längre än vanligt och det kändes som kuken pumpade ut decilitervis med sperma. Till slut var jag tömd, min kuk skrumpnade i Lenas kladdiga hand och hennes tungas beröring av mitt ömma ollon var nästan smärtsam så jag puffade varligt undan hennes händer och mun. Lena reste sig upp, smetig av min sperma, och med ett belåtet uttryck i ansiktet. Hon strök bort lite av kladdet från munnen innan hon konstaterade att en ny dusch var behövlig.

Medan Lena duschade satte jag mig bredvid Carina som halvlåg på bänken och pustade ut. Vilken tjejfest, sa jag skrattande, och även Carina började bubbla av fnitter. Lena återvände från duschen och föll in i samtalet och höll med om att festen fått en annorlunda avslutning än vad hon trott men det var inget fel som det nu blivit. Vi kom överens om att det var för sent för Lena att ta sig hem och att hon därför skulle sova kvar hos oss. Trötta som vi var orkade vi inte bädda upp i gästrummet så Lena fick krypa ner mellan mig och Carina i vår dubbelsäng. Kvinnorna somnade i samma stund de la huvudet på kudden medan jag låg och funderade på om det var läge att hoppas på en repris imorgon bitti…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *