Inte är man väl otrogen om man har tillstånd?

Min man sitter jämnt framför datorn. Han spelar dataspel och poker kväll efter kväll.
Jag fattar inte varför han ville att vi skulle gifta oss, vi träffas ju nästan aldrig fastän vi lever ihop.
Jag kan med list och lek locka honom till sex kanske två gånger i månaden. När jag väl får fart på honom så är han nog bra, verkar bara som om han har svårt att hitta startknappen.

Med mig är det raka motsatsen, jag är alltid kåt! Har en liten massageapparat som stillar den värsta hungern, men jag behöver äkta vara, jag vill ha blodfylld kuk!
Jag försökte tala med Johan, som min man heter, om saken. Sa att jag var sexuellt frustrerad och behövde mer sex. “Jaha, sa han ointresserat, vad ska du göra åt det då?”
– Jag får väl ragga upp någon annan som hjälper mig som det verkar, sa jag, du har ju aldrig lust.
– Jag älskar dig Johanna och du får göra precis som du vill, sa han och log. Du är faktiskt kåtare än vad jag orkar med. Världen är full av killar som har mer sexuell energi än jag, det är bara att ta för dig.
– Så du har inget emot om jag knullar runt då, frågade jag lite sårat?
– Nejdå, bara du blir lycklig så är allt bra. Knulla på du, det är du värd!
– Jaha du, kände hur gråten satt i halsen. Mer rädd om mig än så är du inte! Var skulle jag hitta dessa kåta grabbar då? Har ju bara varit med dig, så man är ju inte så van att ragga precis.
– Det kan jag dessvärre inte hjälpa dig med, sa han trött. Använd din fantasi, klä dig sexigare och gör dig tillgänglig. Du lär ju inte hitta några killar om du går omkring i slitna jeans och en gammal HellyHansen, eller går här hemma och städar dagarna i ända.
Han ska fan i mig få se, tänkte jag förbannad, inte är jag beroende av en datanörd för att bli tillfredställd!

Satte mig med tidningen och försökte få lite idéer. Mitt problem är inte att jag är ful på något vis, mitt problem är att jag är väldigt blyg. Är enligt många riktigt söt, 173 lång och väger 57 kg, långt rödlätt hår och gröna ögon. Har en frisk och vältränad kropp med fyllig byst och långa smala ben, har fått erbjudande om modelljobb några gånger men tackat nej då jag är så blyg.

När jag träffade Johan så var det han som skötte allt, han förförde mig efter konstens alla regler och tog oskulden på mig i farten. Han väckte lustan i mig kan man säga och har sedan inte haft ork att förvalta den.
Vad var det Johan hade sagt? Klä mig lite sexigare och göra mig “tillgänglig”, hur fan ska jag göra det? Göra mig tillgänglig, hur då?
Eftersom det nu var i början på juni och det hade blivit varmt så kan jag ju börja med att sluta använda trosor, tänkte jag fräckt. Kanske någon snygging märker det och tar vara på tillfället. Ska nog också se till att vara slätrakat och fin både på benen och skötet. Det värsta med att raka mig är att jag själv blir så kåt då. Men vill man vara fin så…

Åter till tidningen, finns det några bra uppslag? Var kan man lättast hitta killar?
Hade ju varit roligt om man haft ett arbete där man träffade lite killar, men det har ju inte jag. Krogen fanns det ju en hel del annonser som försökte locka mig till men hur kul kunde det vara på en skala? Fulla karlar som är ute efter någon att tömma sig i medan dom fortfarande minns något. Nej, fan va pessimistisk jag är! Teater, museum, Finlandsbåtarna eller någon mässa kanske?
Båtmässan kan det vara något? Säkert massor av karlar men säkert lika ointresserade som Johan, bara båtar i huvudet!
Finlandsbåten har jag inte åkt sedan jag var barn och lekte i bollhavet, kan det verkligen vara något bra raggställe. Mycket fylla bland tonåringar och pensionärer är åtminstone den bild jag har efter allt vad jag hört.

Måste väl åtminstone pröva något, allt är bättre än att göra ingenting, tänkte jag. Att prova och bilda sig en egen uppfattning är nog bra. Sagt och gjort, varför inte börja med att testa en finlandsresa?
För att jag inte vill resa själv, inte vågar, inte har lust. Vem skulle jag i så fall ta med mig? Kom inte på någon som kunde hålla tyst om det efteråt. Inte kul om jag hittar ett knull och alla jag känner får veta det sedan! Nej ska jag komma iväg så måste jag nog åka själv och helst lämna blygheten hemma. Annars fick jag väl sitta i något hörn och läsa en god bok om jag inte skulle dö av tristess.
Då jag har ett ganska stort arv efter mina föräldrar som jag knappast rört, är pengar inte problemet. Ska jag testa så är det väl bäst att resa med stil och klass tänkte jag. Kan åtminstone slippa beblanda mig med eventuella skolklasser på det viset. Bokade en resa till Helsingfors i lyxhytt på övre däck med sjöutsikt och tillhörande frukost. Kan detta innebära en liten matros på sängkanten tänkte jag djärvt?

Dagarna före avresan slog jag på stort och inhandlade lite nya kläder, men ingen ny bh eller några trosor. Hade bestämt mig för att min lilla sexresa skulle vara troslös, köpte däremot en snygg bikinin för att ha på soldäck om vädret blev fint.
Har alltid gillat att vara utan bh då jag är stolt över mina bröst, har normalt alltid bh ändå för att inte få dåligt rykte eller skämma ut Johan. Om jag nu är själv och ska försöka vara sexig så kan jag väl få släppa lös dom, tänkte jag glatt? Blir jag frysen eller kåt skulle säkert mina bröstvårtor avslöja att jag inte hade någon bh, men var det inte meningen då?
Kan man verkligen ordna sig en karl så här, funderade jag?
Hur som helst skulle det vara skönt att slippa se Johan hänga vid datorn några dagar.
Han skulle säkert inte sakna mig, han sitter väl på samma plats när jag kommer hem som när jag stack.

Kan gott säga att jag inte var speciellt uppåt då jag åkte, såg framför mig en lång trist båtresa med sjögång och sjösjuka. Kan man vara negativ så…?
Stämningen på båten var inte annat än jag väntat då jag klev ombord. Ett skränande gäng unga killar som tog båten i besittning samtidigt som mig. Tack och lov var det lugnare uppe på övre däck där min hytt befann sig. Hytten var fin och förhållandevis trevlig, inredd som den säkert var för ett par på kärlekssemester.

Jag kände inte för att traska omkring som en yr höna på en nästan folktom båt, så jag bestämde mig för att vila lite. Kunde kanske ta och försöka lätta upp stämningen lite tänkte jag och drog av överkastet. Ställde mig framför spegeln och knäppte upp blusen, smekte mina fasta fylliga bröst och nöp försiktigt i bröstvårtorna. Jag brukar få beröm för att jag har en sexig och fin kropp, synd att jag aldrig lärt mig att utnyttja det bara.
Kanske kan jag hålla med lite om det, tänkte jag då jag fräckt särade på benen och drog upp kjolen till midjan. Fittan såg söt och välrakad ut, kanske log en smula då hon var ivrig och hoppades få lite skoj.
Jag strippade helt och kastade mig naken på sängen, särade benen och smekte fittan medan jag tänkte på alla karlar som skulle kunna få knulla mig om dom har lust. Med flinka fingrar och god fantasi fick jag liv i henne och kände hur jag flödade då jag pressade in ett par fingrar, fan va härligt det vore att få smaka en fin kuk nu! Med vana och långvarig träning lät jag mig komma i en förlösande orgasm. Bestämde att stoppa där och inte låta henne nöjt luta sig tillbaka, måste åtminstone ge karlarna på båten en chans.

Någon timme efter att båten börjat röra sig såg jag över sminket och bestämde mig för att dra på mig en tunn svart klänning som jag just köpt för att den kändes ”vågad”, absolut inget jag normalt skulle sätta på mig.
Om jag ska vara ärlig så var det faktiskt lite upphetsande att se sig i spegeln, klänningen satt som ett andra skinn och framhävde verkligen min smala vältränade kropp, den smärta midjan och min fylliga byst. Normalt hade jag absolut haft bh och trosor till en sådan här klänning, jag tyckte att jag såg halvnaken ut och var nära att fega ur.
Slitsen i ena sidan var hög och avslöjande och när jag tog på skorna blev klänningen nästan farligt kort. Visst var tjejen i spegeln stridsberedd, redo att gå på jakt.
Måste sluta vara så blyg, låta karlarna njuta av utsikten och ta för sig om dom vågar! Fan ta Johan! Behövde absolut något stärkande, tänkte jag. Måste ner och köpa en flaska mod!

Tog hissen till våningen med taxfreebutiken, passerade genom foajen vid receptionen där ett gäng grabbar i övre tonåren fick syn på mig och visade sin uppskattning med rop och visslingar, kul! Jag fyrade av ett vänligt leende mot dom innan jag försvann in i butiken. Kanske får jag nöja mig med att låta någon tonåring belägra mig i nödfall, tänkte jag och log inombords vid tanken på att det fanns hopp.
Köpte en flaska McAllen och en Baileys och tog en annan väg tillbaka till hytten för att se mig om.
Flera yngre killar och några intressanta män åt mig med ögonen och verkade studerade mig noga.
Roligt att se hur karlar med sällskap försiktigt spanade in mig och log mot mig i smyg. Det hade absolut blivit mer folk på båten nu, detta kanske kan bli roligt ändå.

När jag kom tillbaka till hytten kände jag mig upprymd och på gott humör, öppnade flaskan och hällde upp ett stort glas McAllen som smakade gott och lugnade nerverna. Särade benen framför spegeln och drog upp klänningen, lekte med ett finger i fittan och kände att hon var fuktig och redo, helt med på noterna. Intresse fanns det åtminstone på båten, få se om detta kan bära frukt under kvällen, tänkte jag och knullade mig lite med fingret.
Jag måste skärpa mig om jag ska ragga upp någon karl, tänkte jag, svepte glaset och satte på mina högklackade. Hade ett problem, ingenstans att ha nyckelkortet till hytten. Hade ingen lust att släpa på en handväska, men var skulle jag då ha kortet och behövde jag ha några pengar med mig? Skulle ju behöva äta lite.
Fanns bara en möjlighet, stoppade kortet i ena skon och en femhundring i den andra. Mer pengar behöver jag nog inte om jag kan få karlarna att bjuda, tänkte jag och gick ut för att kolla läget. Johan trodde säkert inte att jag skulle våga knulla med någon annan, jag skulle minsann visa honom!

När jag kom till en av barerna hann jag bara stanna till och se mig om innan en karl i vit skjorta och kavaj undrade om han fick bjuda på något att dricka. Han såg betydligt äldre ut än vad jag tänkt mig, men verkade vara trevlig och kunna föra sig.
– Ja tack! Gärna ett glas vitt vin, tack, sa jag och log.

Han beställde och bad mig sitta med honom vid ett litet bord. Vi presenterade oss, han hette Åke, undrade vad jag gjorde på båten och om jag reste ensam? Jag sa att jag var på väg att hälsa på en gammal vän i Helsingfors och att min flygrädsla inte gav mig något alternativ. Han sa sig vara på en ren nöjestripp för att jaga undan tristessen och träffa lite nya människor.
Han åt mig hungrigt med ögonen så jag anade var för slags “nya människor” han menade. Efter lite småprat frågade jag om han hade lust att göra mig sällskap över en bit mat. Gärna sa han och en stund senare satt vi och åt.
Under tiden berättade han snabbt om sig själv, sa sig vara femtiotvå år vilket gjorde mig och mina tjugoett till ett riktigt litet lammkött, mindre än hälften så gammal.

Jag började tveka och såg mig lite förstrött om efter någon annan lämplig karl.
Vi lärde dock känna varann en aning, jag fantiserade vilt då jag sa att kompisen jag var på väg till var en gammal älskare som jag skulle besöka för att hämnas på min mans otrohet.
– Han ska få för att han springer och knullar runt, ljög jag allvarligt.
– Oj då, så synd om dig! Att behöva vara med om något sådant är hemskt, klagade han deltagande. Men att en så snygg och sexig tjej som du ska behöva åka så långt för att hämnas ska väl ändå inte vara nödvändigt? Du kan säkert få vilken karl du vill!
– Tror du verkligen, det var snällt sagt, sa jag och log. Mitt problem är att jag är så blyg och har väldigt dåligt självförtroende, så jag har svårt att tro dig.
– Dåligt självförtroende, du, skrattade han? Du är ju det snyggaste jag sett, du är så sexig och fin att jag nästan får nypa mig. Vill du ha hjälp att hämnas så kommer vilken karl som helst på den här båten att ställa upp, är bara att fråga dom.
– Tror du det, sa jag smickrad. Skulle du till exempel…?
– Absolut, utan tvekan, utbrast han rodnande! Skulle du kunna tänka dig med mig, frågade han stammande?
– Javisst, om du har en hytt och skyndar dig innan jag ångrar mig typ. Jag såg honom djupt i ögonen och log.
Snabbt betalade han notan och förde mig ner till sin hytt.

Det var en sådan där standardhytt med fyra sängar varav två var uppfällda mot väggen. Så snart vi var inne drog jag av mig klänningen och hängde den ordentligt på en galge. Såg hur han chockad stirrade så ögonen kunnat ramla ur när jag naken, så när som på skorna, lade mig på den ena sängen och särade på benen vilket gav honom fri tillgång till mitt nyrakade sköte.
– Ska jag ändå vara otrogen i Helsingfors så kan jag väl ha lite kul och göra det ordentligt, kul att låta dig få knulla mig som tack för maten. Kom snabbt för jag fryser lite! Han slet av sig kläderna och kastade sig över mig, kysste sig fram till fittan där han vispade med tungan. Oj, oj, oj, nu jävlar ska Johan få, han som inte trodde att jag skulle våga!
– Mera, mera, stönade jag högt och manade på honom. Låt mig komma snälla! Gillar du att slicka mig?
– Ja, herregud va fin du är, och va fantastiskt gott du smakar. Vilken otrolig tur jag haft som träffat en liten, ung och vacker tjej som dig!!!

Åke slickade gudomligt och fittan flödade, det stod inte på innan jag fick min första orgasm med någon annan än med Johan. Jag stönade, frustade och kastade mig fram och åter i den smala sängen.
Åke hade slickat fitta förr det märktes då han skickligt lät mig vila tillräckligt länge efter orgasmen innan han fortsatte och därmed snabbt fick mig att komma igen och igen. Spelade på mig som om jag var ett instrument nästan, fortsatte tills jag bönade efter kuk medan orgasmen rasade i mig.
Snabbt hoppade Åke ur kläderna och befriade kuken som stolt visade hur villig den var, ville vara med att leka.
– Knulla mig, snälla knulla mig, stönade jag förtvivlat! Ville inte hinna ångra mig, ville snabbt få in gubbkuken innan dåligt samvete och tankarna på Johan skulle stoppa mig.
Så jävla skönt när den hårda främmande kuken trängde in i mig, fan att jag inte tagit den här chansen tidigare! Hade säkert missat massor av trevliga knull! Om jag ändå gett fan i att sitta och vänta på att Johan skulle få lust och tillåtit mig själv att busa för länge sedan.

Bättre sent än aldrig tänkte jag, mötte hans stötar och manade på honom med små lustfulla skrik och ryggklös. Andades snabbt och stötvis ikapp med honom och såg hur svetten bröt fram i pannan medan han jobbade. Fan va härligt det var att knulla!!!
Det fullständigt plaskade om fittan och jag kom i orgasm på orgasm.
Innan jag visste ordet av så sprutade han krampaktigt och föll ihop som en säck potatis över mig.
Skit, vad gjorde han? Sprutade han inuti mig så där utan vidare? Hade inte haft en tanke på att jag borde skydda mig! Var så van att Johan alltid drog ut i tid och sprutade mig på magen eller nå´t. Hur fan kan jag vara så jävla dum???

Jag knuffade Åke åt sidan, såg nästan ut som om han dött. Luften hade tydligen helt gått ur honom. Gick in på toaletten och torkade av fittan hjälpligt med hans handduk och vatten men bestämde mig för att ta mig upp till min egen hytt och duscha av mig. Kanske kunde man spola ur det mesta med duschen? Drog på mig klänningen och lämnade snabbt hytten.

Var fan var jag någonstans? Vilket håll skulle jag gå åt?
Började trevande och osäkert ta mig fram i hyttgången. Folk började tydligen komma i form för det stojades och skreks lite här och där. I någon hytt knullades det tydligt då dunkande och stönande avslöjade dem. I en annan spelade någon gitarr och sjöng.

Plötsligt kom en långhårig, bildskön och vältränad tonåring skrattande utramlande ur en hytt bara någon meter framför mig. Han var blöt i håret, halvnaken och hade bara en handduk löst knuten kring midjan, sken upp i hela ansiktet då han fick syn på mig.
– Oj vilken snygging, utbrast han! Vi satt just och väntade på dig, är i stort behov av en stämningshöjare. Visst är det du som kommit för att muntra upp oss, vi har just öppnat en låda vin, frågade han och såg intresserat på mina styva bröstvårtor?
– Vilka är vi då, frågade jag med ett leende? Starkt påverkad av det vackra leendet och hans smittande glada humör.
– Det är bara jag och min kompis Danne här. Ut ur hytten dök ett nytt glatt ansikte upp tillhörande en annan handduksklädd tonåring med lite kortare hår, sjutton eller arton år kanske, inte heller han oäven utan ett klart godkänt kap om jag hade varit femton år eller så.

Fick en ingivelse, varför vara en sådan glädjedödare? För kanske sju minuter sedan hade jag haft en gubbkuk som jag kände saknad efter i fittan. Njutit av att knulla med honom fastän han egentligen varit för gammal. Varför inte vara lite trevlig och snacka med grabbarna lite? Hade ju bestämt mig för att “gasa” och roa mig på resan, så varför inte, killarna verkade ju trevliga?
– Är faktiskt lite törstig, hörde jag mig själv säga.
– Ja men så kom in då, sa han glatt. Välkommen!
Han flyttade sig ur vägen och jag gled in i den trånga hytten och satte mig försiktigt bland kläder och bråte på den ena av sängarna. Fick genast ett plastglas vitt vin upphällt åt mig.
– Skål då, sa jag och kände hur kåtheten inte hunnit lagt sig och att känslan av kuken jag nyss haft i mig var påtaglig! Fan, dessa vältränade grabbar hade bara behövt fråga så hade jag villigt särat på benen för dom båda. Hade varit skoj som fan att knulla två killar samtidigt. Åkes sperma sipprade nu längs mina lår.

– Vad har ni för planer för kvällen då?
– Ja vi har tänkt oss att festa till lite, hoppas hitta några trevliga tjejer förstås. Det finns ju en del snyggt på båten, sa den långhårige och såg menande på mig medan han med ett stort bländande leende satte sig på sängen mitt emot. Oj, oj, oj, tror faktiskt att han helt fräckt stöter på mig! Handduken gled isär och visade en bra bit av hans särade lår. Kände hur det pirrade i fittan, jag skiter i konsekvenserna, tänkte jag. Var fortfarande jävligt kåt och dessa killar gjorde inte saken bättre. Jag drack ur glaset och log stort emot honom.
– Jag skulle också vilja roa mig ikväll, sa jag och tittade honom fräckt i skrevet. Kanske är ni i yngsta laget, men jag är nyfiken på vad som gömmer sig där under handduken. Får jag kika lite, sa jag och lutade mig fram utan att invänta svar?

Jag vek undan handduken och blev överraskad av att kuken var så stor, betydligt större än Åkes. Jag smekte den lite med fingret och den reagerade genast, blev hård och styv. Måste få, viskade jag mest för mig själv och gled ner på knä mellan hans särade ben. Greppade den med båda händerna och runkade den försiktigt, såg upp i hans chockade ansikte, det här hade dom inte väntat sig!
Uppspelt och upphetsad slickade jag lustfullt på kukhuvudet medan jag med ett leende såg honom i ögonen. Den smakade rent och nytvättad så jag slukade ollonet några gånger på prov, det var faktiskt imponerande stort. Kuken var uppsvälld och nästan sprickfärdig, större än både Johans och Åkes. Jag blev orolig att han genast skulle komma så jag vände mig till hans kompis.

– Får jag se om du har något jag kan leka med också, sätt dig här!
Vad tar det åt mig försökte en röst inom mig säga, var har blygheten plötsligt tagit vägen?
Danne lossade handduken och satte sig bredvid sin kompis. Kuken var redan stor och styv men inte i samma viktklass som den första, mera så som var förväntat typ. Jag såg honom frågande i ögonen och log.
– Får jag smaka lite på honom?
– Javisst, var det enda som kom över hans läppar.
Jag turades om att suga dom en stund, så snart det började rycka en aning så bytte jag kuk att behandla. Såg hur dom med menande blickar och fåniga leenden såg på varann mellan varven. Tänkte nästan suga av dom på kul men var själv alltför kåt för att riskera att bli utan.

– Vill att ni knullar mig, sa jag. Vill ni det?
– Jaaa. svarade dom nästan i kör!
– Okay, sa jag. Då är det så här! Jag är gift och har aldrig knullat med någon annan. Har aldrig varit otrogen. Men jag är en väldigt kåt tjej som älskar att knulla och ni är så läckra att jag inte kan låta bli er. Min man gillar att spela roulett och har fått lov att vara ifred och spela ett par timmar så jag tänker låta er knulla skiten ur mig fram till klockan elva. Jag reste mig upp och drog av mig klänningen, hängde försiktigt upp den på en galje innan jag lade mig naken på den ena sängen efter att ha kastat ner det som låg där på golvet.
– Fan va läckert! Vilken brud, utbrast den långhåriga. Kolla vilka otroliga fina bröst hon har, vårtor som små hallon!
– Skynda er, kom och knulla mig nu, sa jag. Ville inte att dom skulle få för sig att slicka mig och upptäcka att jag var nyknullad och redan full av sperma.

Danne kröp upp på mig först, sökte mina läppar och kysste mig hungrigt medan kuken svajade mellan mina särade ben. Han var kåt och ivrig och visste inte hur snabbt han skulle få in kuken. Jobbade på bra då han säkert ville imponera på kompisen, knullade mig en bra stund och fick mig att sprattla som en fisk på kroken.
Undrade för mig själv varför jag hade haft så mycket emot yngre killar, det här var ju skitskönt ju! Njöt av att känna hur ivriga dom var.
Just då jag kände att han var på väg att komma, bestämde jag mig för att skita i att vara så förståndig. Lät fittan suga musten ur honom och mjölka kuken duktigt, hade ju ändå redan en laddning i fittan. Han stönade högt och stötte krampaktigt kuken så djupt han kunde då han sprutade.

Tanken slog mig att detta var ett naturens trick för att försöka göra mig gravid. Med njutning locka mig att skita i allt, bara ligga här med särade ben och glatt möta hans ivriga stötar. Samtidigt blir det skönast för honom om han stötvis trycker in kuken så lång han kan då han tömmer sin befruktande last.
Säkert ingår det i programmeringen att jag ska uppfyllas av lycka så att fittan kramar ur honom varje droppe.
Undrar om det också är naturens nyck som gör att jag så villigt låter mig knullas av flera hannar, allt för att chansen till befruktelse och rasens fortlevnad ska bli så stor som möjligt?

När han var färdig och tömt sig ordentligt klev han av mig och lämnade plats för den långhårige kompisen. Kåtheten brann i ögonen på honom när han övertog platsen och pressade in den stora stenhårda kuken i min spermafyllda fitta. Han fick trixa och pressa på en del men jävlar vad skönt det var när den väl var på plats, kände mig mer uppfylld än någonsin. Jag log mot honom och sa:
– Välkommen in kompis! Vilken stor och skön kuk du har, vet du hur du ska använda den också?
– Tror nog det, stönade han och ökade tempot något.

Det var sagolikt skönt att ha två älskare, en som genast tog över då kraften gått ur den första. Killen var en bra älskare och fick mig snart att slänga mig i orgasmvågor på britsen under honom. Han kunde dock inte hålla sig så länge utan tömde sig med en grymtning och några hårda stötar.
Glatt tog jag emot spermaladdningen med benen låsta kring hans lilla söta rumpa. Ska absolut inte bli sista gången jag låter yngre killar knulla mig, det utökar ju utbudet och möjligheterna till ett knull betydligt. Att ha flera samtidigt var bara något jag ibland fantiserat om, trodde inte att jag nånsin…

När han klev av mig trodde jag att det nu skulle vara slut på det roliga, tills jag såg ögonen och den återhämtade kraften i Dannes kuk.
– Får jag knulla dig igen, frågade han gulligt medan han drog i kuken?
– Visst, sa jag. Ni skulle ju få ha mig till klockan elva, orkar ni fortsätta så är det väl bara att ta vara på tiden.
Glatt kröp han upp över mig och så var vi igång igen, fantastiskt!

Under tiden såg jag i ögonvrån hur killen med den större kuken storögt kollade in oss medan han drog i den slappa kuken. Jag vinkade fram honom till huvudändan så att jag kunde komma åt att smeka kuken. Glatt ställde han sig på knä så kuken hamnade i ögonhöjd bredvid mig, vilken vacker kuk han hade! Även i halvslakt tillstånd var den ståtlig och hade gjort sig bra i en porrfilm eller något.
Jag smekte den drömmande medan Danne pumpade på i fittan. Kände hur orgasmen började byggas upp inom mig igen och drog kuken till mina läppar, slukade den och sög den hungrigt. Kuken växte mellan mina läppar i takt med att min orgasm närmade sig och snart kunde jag inte ha kvar mycket mer än det stora ollonet i munnen. Glad och lycklig insåg jag att jag skulle få knulla den också en gång till, skrek i orgasm med kuken i mun!
– Ah, oh, oj, oj ,oj!!! Iiii, oj, huh, huh, huh, Mmmmm, Ahhhhhooohhh!!!

Desperat pressade jag in halva kuken långt ner i halsen för att inte väcka hela båten med mina skrik och kom i mitt livs otroligaste orgasm.

Grabbarna tog väl vara på tiden och turades om att knulla mig så hyttväggarna skakade. Sprutade tre gånger var i min sugande och glädjerusiga fitta medan dom sög girigt på mina styva bröstvårtor. Hur många orgasmer jag själv fick är omöjligt att säga.
Vid fem över elva vart det ett naturligt litet avbrott så att jag tog mig samman och tackad för mig. Kysste dem båda djupt och önskade dem en trevlig fortsättning på kvällen. De kysste mig hungrigt, kramade mina bröst och smekte min kropp.
– Du får gärna komma tillbaka och fortsätta om du lyckas smita från gubben, sa Danne och log stort. Måste säga att detta varit helt otroligt och fantastiskt, vilken underbar tjej du är och vilken härlig kropp!!
– Ja helt enorm, sa den andra. Du ska ha tusen tack för mitt absolut bästa knull!!!
– Tack själva, sa jag och drog klänningen över huvudet. Man vet aldrig, resan är lång så jag kanske letar upp er igen. Såg mig i spegeln och försökte hjälpligt ordna mitt knullruffsiga hår.

– Hur kommer det sig att du är naken inunder klänningen, frågade Danne?
– Hade kanske hoppats att träffa er, sa jag med ett skratt och tassade ut genom dörren.

Väl ute i hyttgången började jag leta mig fram för att komma till min egen hytt, kände mig i stort behov av en dusch. Festande och högljudda ungdomar överallt på detta våningsplan verkade det som. Överraskad passerade jag en öppen hyttdörr där en tonårstjej låg och knullade med en kille över sig. Inte bara jag som får fittan full verkar det som! Hittade så småningom fram till taxfreebutiken, härifrån hittar jag lätt min egen hytt, tänkte jag nöjt.
För att komma till hytten passerade jag våningen med krogar och barer. Här var det packat av folk och många män som åt mig med ögonen. Flera som försiktigt sökte kontakt och ett par som ville bjuda på något att dricka. Med sperma rinnande nerför låren var det inte läge för att låta mig bli uppraggad igen, utan drog mig snabbt vidare till min hytt. Mötte ett stort leende ansikte i spegeln innanför dörren, knappt att jag kände igen mig själv! Ser ut som om den där tjejen har haft det kul, tänkte jag och drog av mig klänningen och hängde upp den.

Det var härligt lugnt och tyst här, som en oas av stillhet.
Såg på min nakna kropp i spegeln, vacker och sexig? Ja, kanske lite då?
Tydligen tillräckligt lockande för att få ordentligt med kuk i alla fall! Tre olika kukar på några timmar! Vad skulle Johan säga om han såg mig nu? Ska jag våga berätta det här? Skulle det göra honom förbannad eller kåta upp honom? Ska jag ringa honom? Bestämde mig för att låta bli.
Det syns ju knappast på mig att jag haft ett sådant otroligt äventyr, förutom leendet som verkar ha fastnat i ansiktet på mig och kanske på fittan förstås. Jag hämtade min handspegel och satte mig på sängen med särade ben för att studera henne.
Oj, oj då! Hon såg liksom öppen och väl använd ut, sliten och rödmosig med intorkad sperma långt ner på låren. Jag doppade fingret i henne och luktade på det, stank av sperma från tre kukar. ”Ingen som vill doppa tungan i dig nu, sa jag högt för mig själv.” Fick en idé och hämtade mobilen som jag har en bra kamera i. Kanske något för Johan att se sedan om han tvivlar, tänkte jag och tog några närbilder på min välknullade fitta innan jag gick in i duschen.

Lät duschstrålen spola ur mig och tvålade in mig ordentligt, både utanpå och inuti. Det var härligt att stå under den varma duschen, rena sig och känna livsandarna vakna. Efteråt smorde jag in hela kroppen och var speciellt noga med fittan som fick flera lager av mjukgörande kräm och ”lukta gott” på sig.
Spred ut mig på det rena lakanet, som ett kors med armar och ben åt alla håll, för att vila lite. Låg och tänkte på mitt äventyr, på Johan och på de ivriga unga killarna, minnet av Åke hade redan bleknat en aning. Det hade varit lite trångt och bökigt i grabbarnas hytt, skulle ju vara läckert att bjuda in dem på en repris till den här dubbelsängen. Tanken på att ha dessa hormonstinna grabbar runt mig här i sängen fick kinderna att hetta och fittan att dregla igen. Har jag blivit sjuk på något vis? Får jag inte nog?

Bestämde mig för att inte ligga där och slöa längre, sova kan jag göra då jag kommer hem. Reste mig och funderade på klädval, den svarta klänningen hade ju verkligen varit en turklänning, skulle jag ta den igen eller testa något annat?
Hade en snygg kjol och blus med mig och ytterligare ett par klänningar, jeans och tröjor förstås. Inget av dessa kläder var så sexuellt laddat som det svarta ålskinnet, ett riktigt bra inköp som det verkar. Slutligen bestämde jag mig för att ta turklänningen igen, hade ju inte haft den länge på mig, den hade mest hängt på någon galje och jag såg onekligen sexig ut i den. Att vara naken inunder ger verkligen en mycket speciellt känsla, kan Paris Hilton och Viktoria Silverstedt så kan väl jag.

Tog ett glas McAllen och funderade lite.
Vill jag verkligen knulla mer ikväll? Ska jag ut på jakt, eller vad tänker jag mig? Har jag inte fått nog för ikväll? Vore det inte bäst att sova och vila ut till i morgon, då skulle jag kunna försöka hitta grabbarna och bjuda hit dem till min hytt och knulla hela dagen? Var inte speciellt intresserad av att gå iland och shoppa i Helsingfors.
Men dom såg ju bra ut så säkert hittar de några småtjejer, knullar och festar hela natten, är bakfulla och dränerade på energi större delen av morgondagen. Känns väldigt osäkert att lita på att de ska orka med att knulla mig då. Nej, jag fick nog det bästa de hade att ge, dags att kolla mitt marknadsvärde nere bland gubbarna.
Knulla eller inte? Känns inte så desperat längre, men om en goding dyker upp så…
Satte på mina högklackade efter att ha lagt ner nyckelkortet i ena skon igen, femhundringen fick ligga kvar i den andra skon för säkerhets skull.

Ja marknadsvärdet verkade det inte vara några större fel på. Ilskna blickar från några konkurrerande tjejer sa allt. Tog mig till stora restaurangen och blev innan jag hann blinka erbjuden en drink i baren av en överförfriskad typ. Jag log emot honom och tackade artigt nej och gick vidare. Kom in till roulettborden och såg mig om.
Det var flera olika bord och ganska gott om folk. En lång blond och kraftigt byggd man, stack ut och drog blickar till sig. Han såg oförskämt bra ut, skrattade och log då han småpratade med folk runt omkring sig.

Lockad av stämningen och vibrationerna kring honom tog jag mig nyfiket närmare. När jag lyckats manövrera mig alldeles intill honom, kände jag mig plötsligt väldigt nervös och liten. Han var en riktigt stor man, säkert omkring två meter och mycket vältränad. Jag låtsades intresserad av spelet och nyfiken på hur det gick. Han gav mig ett leende och en intresserad blick då jag nu stod alldeles bredvid honom.
– Går det bra, frågade jag?
– Nej, svarade han. Har nog inte tur i spel, fortsatte han, log stort och visade sina fina vita tänder. Vad tycker du att jag ska satsa på, frågade han.
– Sex, svarade jag innan jag han tänka mig för och rodnade genast.
– Så det säger du, sa han skrattande och tog en hel trave marker och byggde ett torn på nummer sex.
När kulan stannade på nummer sex trodde jag att hjärtat skulle stanna.
– Oj, oj, oj, utbrast han med ett jätteskratt. Det var inte illa! Nu är det nog dags att sluta spela och bjuda dig på något som tack för hjälpen.
Han växlade in sina marker och drog mig med till ett bord där vi satte oss att väntade på en kypare.

– Så vem är den här vackra damen då, en riktig liten lyckoamulett som det verkar?
Jag berättade att jag heter Johanna, är flygrädd och på väg att hälsa på en kompis i Helsingfors. Han berättade att han hette Patrik och var på en nöjestripp med sin fru, men att hon tyvärr fått migrän och gått och lagt sig i hytten.
– Så synd, då kan du inte satsa på sex då, sa jag med ett litet skratt. Själv förvånad över vad jag sa.
Han studerade mig uppifrån och ner och hans ögon tindrade, det pirrade i hela kroppen på mig och jag var lockad att sära på benen för att signalera tillgänglighet men avstod.
– Som du såg så kan jag satsa rätt tufft på sex ändå, sa han och såg mig leende i ögonen.
Jag tvekade en sekund, sedan lutade jag mig fram för att han inte skulle missa vad jag sa, skulle aldrig klara av att upprepa det.
– Skulle du vilja satsa i mig vore det ett bättre sätt att tacka än bjuda på en drink, sa jag och såg på honom utan att riktigt fatta vad jag sagt eller var all min blygsel tagit vägen, kan det vara McAllen..?
– Har du någon hytt så tror jag att vi hoppar över drinken, sa han. Om jag inte missuppfattar dig helt så borde vi skynda oss, eller hur?
– Jo, sa jag kort. Kanske bäst att jag går först, tappa mig inte ur sikte bara.
– Nejdå, jag kommer efter var så säker, sa han.

Jag gick utan att se mig om, benen skakade och jag hade helst velat springa. Många karlar gav mig uppskattande blickar som jag inte låtsades om. En lång snygg kille stoppade mig och frågade om jag ville dansa?
– Nej tack, kanske senare sa jag och log. Fortsatte att behärskat och inte för snabbt ta mig tillbaka till hytten.
Väl framme vid hytten stannade jag och tog av mig skorna, tog fram nyckelkortet, öppnade dörren och klev åt sidan så att han snabbt kunde smita in då han kom gående straxt efter mig. Snabbt smet jag in efter honom och kastade mig i hans famn. Han lyfte upp mig och kysste mig hett. Jag besvarade hungrigt kyssen.
– Jösses, vår hytt ligger alldeles runt hörnet bara tio meter bort, sa han.
– Hur länge kan du vara borta tror du, frågade jag medan jag öppnade bältet i hans byxor, knäppte upp och drog ner kalsongerna och byxorna till hans knän i en enda snabb rörelse. Undermedvetet hade jag kanske hoppats att en så stor man skulle ha något rejält mellan benen, blev inte besviken.
– Någon timme åtminstone, svarade han.

Bra tänkte jag, då har vi lite tid på oss. Jag puttade omkull honom på sängen och drog av mig klänningen igen, det här är ju inte riktigt klokt! Johan skulle aldrig tro mig om jag berätta detta, fjärde kuken samma kväll, skulle bara tro att jag fantiserat och försökte göra honom svartsjuk.
Patrik var verkligen skitsnygg och hade en fantastik stor och läcker kuk, jag log emot honom och kröp naken upp mellan låren som han villigt särade på.
– Får jag smaka lite, viskade jag. Han nickade tyst och jag greppade kuken utan att på långa vägar nå runt den med min smala hand. Drog mig upp en bit, överraskade mig själv med att hungrigt sluka så mycket jag kunde och försiktigt suga mig fast vid det enorma ollonet. Lekte med tungan i hålet och den lite salta saften som kom ut sög jag som ett dibarn i mig. Sög ivrigt och kände till min glädje att det rann allt mer försats ur honom. Detta gjorde mig upphetsad och jag knullade honom snart med mina läppar, sög och slickade om vartannat.
– Gillar du det, sa jag och log
– Ja, oj, oj, oj, fantastiskt, sa han med darr på stämman. Min fru suger mig aldrig, hon testade det någon gång men tyckte att jag flödade för mycket.
– Det är ju skithäftigt ju, sa jag glatt och kastade mig över honom igen.
Jag fullkomligt älskade att suga ur denna savande bamsekuk och kände mig som ett uppspelt barn. Tänkte att det var synd om honom som aldrig fick uppleva detta, kanske ska jag suga av honom ordentligt? Ge honom värsta blowjobbet? Bestämde mig halvt om halvt att göra det och sög allt ivrigare och fick honom att bli som en stönande sprattelgubbe i sängen.

Fick en idé, hämtade kameran och bad honom ta några bilder då jag sög honom. Han tog kort när jag leende kysste kuken, när jag sög den med tindrande ögon och när jag glatt runkade bamsen med tvåhandsfattning. Vore lockande att våga visa dessa för Johan, då kanske han trodde mig och började ta hand om mig bättre!
Jag återgick till att koncentrerat försöka få Patrik att komma. Han tycktes vara på gränsen hela tiden, men jag lyckades inte få honom att spruta hur jag än försökte.

Till sist blev det prestige och jag gav mig fan på att suga ur honom allt. Sög och runkade så att det kändes som käkarna höll på att gå ur led och läpparna började ömma. Det tog mig nästan en timma innan jag fick honom upp i brygga och han brölade så att jag var rädd att hans fru skulle höra honom när han sköt en fontän av sperma upp i min sugande mun. Jag sög och svalde så fort jag kunde och lät inte en droppe förspillas. Fortsatte att suga ur honom ända till kuken slaknat.
Patrik var helt slut och det tog en stund innan han började kvickna till.
– Kanske måste du gå snart, sa jag, det har snart gått en och en halv timme?
– Jo, jag måste väl det suckade han tungt. Hade väldigt gärna stannat hos dig i natt som du förstår. Det var det härligaste jag varit med om, du är ju helt otrolig! Är rädd att jag inte hinner göra så mycket för dig, men går det att nå dig om jag skulle kunna komma loss i morgon eller så?
– Jag träffar dig gärna om du får möjlighet, sa jag och smekte kuken. Ser fram emot att se om denna ståtliga grej passar i mig. Här får du mitt mobilnummer, skicka ett SMS och säg när du kan komma, ge mig en stund att avsluta vad jag håller på med innan du kommer direkt hit till hytten.
– Jag ska försöka, sa han. Tog mig i famn och kysste mig hungrigt innan han drog på sig byxorna och försvann.

Fittan flödade och jag längtade så jag kunde dö på att träffa honom i morgon. Skulle så gärna vilja knulla med den där stora kuken som säkert kunde hålla igång en bra stund så svårt som det var att få honom att komma. Vore läckert med några bilder på den i fittan också. Hoppas verkligen att han ringer! Stoppade fingret i fittan och kände hur dyblöt jag var, fan jag blev ju bara kåtare av det här!!!

Drog på mig klänningen igen, borstade tänderna och gick för att ordna mig en kuk. Jag var så kåt att jag kände hur det ångade mellan benen. Kanske kunde jag hitta grabbarna för en repris, eller kanske den där snyggingen som bjudit upp mig. Egentligen skulle det nästan duga med vem som helt, var så kåt att jag kunnat spricka! Nu var jag verkligen på jakt!! Hitintills har det nästan bara varit tillfälligheter typ.
Gick ett varv på båten och blev nästan konstant antastad av berusade karlar och tonårspojkar, berusningen hade stigit markant senaste timmen.
Blev riktigt irriterad på alla fulla karlars dumma kommentarer vilket slutade med att jag bad en stor störig typ att fara åt helvete. Han blev förbannad, slet mig i håret och slängde in mig i väggen, kallade mig jävla fitta och en massa skit.

Som tur var så dök det upp tre stora vakter som kastade sig över honom, buntade ihop honom och satte på honom handfängsel. En av dom tittade till mig och frågade hur det hade gått.
– Bra, svarade jag, fick en smäll i huvudet bara.
– Lika bra att du kommer med också, sa han. Föste mig genom gången och nerför några trappor.
Vakten var stor och stark, ett jävla muskelberg liksom, det var ingen mening med att protestera utan det var bara att låta sig fösas med. Han föste in mig i ett rum som såg ut som ett förhörsrum eller något. Tog fram ett par handklovar och sa att han tyvärr måste låsa fast mig medan han hjälpte sina kollegor att ta hand om den där typen. Jag stirrade bara oförstående på honom medan han låste fast mig vid det stora bordet som var fastskruvat i golvet och sköt in en stol bakom mig som han tryckte ner mig på.

Det gick några minuter innan alla tre kom tillbaka.
– Verkar som om vi fått besök av en tjej med klass, sa någon som verkade vara chef av något slag. Du sa att du blivit våldtagen, var det så? Han tog fram något som kunnat vara ett rapportblock och en penna.
– Nej inte alls, han vara bara full och dum, suckade jag.
– Som du förstår så måste vi göra en utredning och se om dina anklagelser är korrekta. Vi börjar med att kroppsvisitera dig, inget att vara orolig för, bara att slappna av så är det snart klart.
En av dom andra kom fram och drog i ett enda drag upp klänningen över huvudet på mig.
– Det var som fan, sa han. Tjejen var nog den lättkläddaste i dag, ingen bh och inga trosor under en tunn liten klänning, verkar som att hon var på jakt efter kuk. Och så jävla fin hon är, ja jag ger henne gärna kuken hon söker.
– Nej sluta, skrek jag!
– Lyssna nu tjejen, vi kan göra det här på två sätt. Vi har ett antal vittnen som såg hur han misshandlade dig däruppe. Ser inte så farligt ut, men det kan vi enkelt ändra på om du vill krångla. Vi kommer säkert att upptäcka tecken på att du blivit våldtagen och tar därför emot din rapport, skickar iväg dig för att nyktra till och om du står fast vid dina anklagelser är du välkommen hit ner igen i morgon. Alternativet till detta är att du blev så illa slagen att vi måste vårda dig här under natten. Om du vill komma lindrigast undan så särar du på benen och ser till att behålla klänningen över huvudet så vi får undersöka dig ordentligt, alternativet är så tråkigt för killen i cellen, det var säkert inte meningen att han skulle slå dig så hårt.

Jag var inte dummare än att jag insåg att jag kunde råka riktigt illa ut om jag inte lät dom roa sig. Jag lutade mig mot bordet och särade på benen. En av vakterna kom fram och smekte mina bröst medan han berömde min kropp. Lät händerna smekande följa formerna av min smala midja, över höfterna och in mellan benen. Han smekte fittan och lät tummen glida in och jucka lite.
– Ja, den här tjejen är helt klart redo för kuk, sa han och särade mina ben ytterligare. Innan jag hann blinka så hade jag en kuk långt upp i fittan, inga långa förspel här inte.
– Oj då, en skön och följsam liten fitta det här, hörde jag bakom mig.
– Jaha ja, på det viset sa en annan, då blir ju du stående där en timme minst om jag känner dig rätt. Jag tror jag går en runda, slit inte ut henne innan jag är tillbaka, kan ju vara värd att prova.
Kuken verkade hitta sin takt typ, malde liksom på i samma tempo hela tiden medan några andra kom och gick i rummet som det lät. Trots hotet om våld och att detta var en pågående våldtäkt, svek kroppen mig och fittan började krama kuken. Jag hade ju konstant varit kåt hela kvällen så fittan kunde väl inte förstå skillnaden. Det stod inte på förrän jag började möta hans stötar i smyg och snart var det tydligt för alla närvarade att det gick för mig, jag kom så det nästan svartnade för ögonen.
– Det var som fan, stönade vakten bakom mig. Tror fanimej att fittan suger musten ur mig! Det var som helvete! Jävlar va skönt! De här måste ni prova! Nu, nu , nuuu, kommer jag!!!
Helt osannolikt, men jag kom i flera orgasmer efter varann då han sprutade i mig.

Nu blev tydligen flera vakter i rummet intresserade, då Tom som den som knullat mig tydligen hette, normalt knullade i “evigheter” utan att komma.
– Fittan kramar otroligt skön, flämtar Tom. Testa du Peter, du kommer säkert inom en minut, ta tiden någon jag sätter en tjuga..
Genast kom en ny kuk in i mig. Den var styv och hård, knullade lite oroligt som om den var rädd för att komma direkt. Jag kunde inte låta bli att jävlas utan kramade medvetet så mycket jag kunde och fick den att spruta nästan genast.
– Ha, ha, ha, det gick ju inte ens trettio sekunder skrattade någon varpå flera skratt hördes runt i rummet. Fan, hur många är dom egentligen här, tänkte jag.
Fler ville knulla mig och dom lyckades hålla sig i varierande längd. Om det gick för mig och fittan kramade vilt så var det kört för dom, kände hur jag flödade och det rann saft och sperma längs benen.

– Dra på henne klänningen, klient på ingång, sa någon plötsligt med myndig stämma. Varpå jag restes upp och klänningen drogs tillbaka ner över mig med ett ryck.
En skrikande blond liten tjej blev indragen i rummet. Hon spottade och svor och kallade dem för slödder och pattrask. Hon hade redan handbojor på sig men fick nu också något som liknade en liten säck över huvudet, så hon inte skulle spotta på dom kanske.
– Ja ha ja, då fick du plötsligt avlösning, sa den som verkade bestämma. Vill du anmäla killen för misshandel och våldtäkt så är du välkommen hit ner när du nyktrat till och sovit på saken. Därmed låste han upp handbojorna och släppte ut mig. Hörde hur tjejen svor och levde rövare innan dörren gick igen.

På darriga ben tog jag hissen upp till mitt våningsplan. Av med skorna och fram med nyckeln, glad över att dom inte hittat den och inte vet vad jag heter eller vilken hytt jag bor i. Kändes skönt att ställa sig i duschen, blev stående där i minst en halvtimme. Tvättade fittan noga, frottétorkade henne och smorde in mig ordentligt innan jag somnade ovaggad och sov i tio timmar.

Vid tolvtiden dagen därpå lyckades jag dra mig upp ur sängen för att ordna något att äta. Drog på ett par jeans och en tröja, kände mig väldigt trött. De flesta såg bakis ut och en del verkade se ner i golvet, kanske anade att dom gjort något dumt. Själv mådde jag efter omständigheterna väl trots allt, huvudvärk, lite sliten och öm här och där men inte värre än väntat.
Många av er läsare har säkert avfärdat min berättelse som fria fantasier, precis som Johan senare gjorde. Med dom förutsättningarna är det inte så roligt att berätta så ingående om vad som hände sedan. Men då jag vill knyta ihop min berättelse så ska jag fortsätta ändå.

Kan tala om att vädret var fantastiskt. Solen sken från en klarblå himmel och soldäck lockade med svaga ljumma vindar. Efter att ha ätit sprang jag till hytten och klädde mig i min nyinköpta bikini, placerade mig i en solstol och slöade med tankarna på gårdagen.
Aldrig i livet att jag tänker gå ner till vakterna och anmäla något. Jag var glad om jag kunde hålla mig undan dom på hemresan. För övrigt hade det varit en otrolig resa! Låg en bra stund och funderade på hur mycket jag skulle berätta för Johan, skulle jag våga visa bilderna. Hur mycket kunde jag berätta, hur mycket skulle han tro på? Slumrade till en aning och vände mig då och då för att inte bränna sönder mig.

Jag hade legat i flera timmar och kände mig oerhört törstig. Öppnade ögonen för att se mig omkring och möttes av ett par vackra bruna ögon som vänligt studerade mig.
– Du måste vara väldigt törstig nu, sa han, Kan jag bjuda dig på något?
Det var den snygga killen som jag nobbat i går. Han presenterade sig som Andreas och hämtade en kall cider åt mig. Han var artig och trevlig, åt mig med ögonen men på ett smickrande och uppskattande vis. Sa att han hade saknat mig i går, var en tjej värd att vänta på som han så flörtigt uttryckte sig. Erbjöd sig att smörja in mig, vilket jag tacksamt tog emot. Undrade vart detta ska sluta då jag genast kände hur min galna fitta började kvittra. Han var en konstnär och övergick snart till att massera mig överallt utom just där jag nu var blöt och redo. När jag säger överallt så menar jag överallt! Han masserade min hårbotten, mina händer, gav mig en fantastisk fotmassage förutom att lustfyllt knåda min lilla fasta runda äppelstjärt som han kallade den.
Jag var så kåt att jag kunnat krypa ur skinnet, redo att locka med honom till min hytt så snart som möjligt då jag stördes av ett SMS på mobilen. Det var från Patrik, han skrev att han kunde komma till mig om en halvtimme, kan leka med mig i ett par timmar om jag har lust? Ville att jag skulle skicka ett tomt SMS som svar om det var okay.

Kände hur min kåta fitta slog frivolter av lycka av att få testa den där underbara kuken. Andreas är fantastisk och har kåtat upp mig enormt, men jag måste lämna honom straxt, svarade utan att blinka på messet. Kanske kan jag både ha och äta kakan tänkte jag och knuffade omkull Andreas i solstolen. Satte mig gränsle över honom, lutade mig fram och kysste honom djupt och hungrigt. Nafsade honom i örat och viskade “Vill ha dig!”. Reste mig sittande och gned sakta min fitta emot hans växande kön medan jag masserade hans vältränade mage och håriga bringa. Såg mig om och ingen verkade se åt vårt håll. Gled sakta nedåt, sög på hans bröstvårtor och kysste en väg ner över hans mage medan jag som av en händelse lade handen rakt över den styva kuken. Klämde och masserade den försiktigt medan jag drunknade i hans mörka ögon.
– Och jag vill ha dig, viskade han.
Jag lade mig ner med huvudet på hans hårda mage och kände kuken mot min hals, såg mig försiktigt omkring innan jag med ryggen emot dom som låg där och solade lirkade upp kukhuvudet ovanför linningen och gav den en snabb liten puss. Jag stoppade tillbaka kuken och reste mig för att se på honom.
– Dessvärre måste jag gå, sa jag. Men under tiden kan väl du planera kvällen? Du får gärna bjuda mig på middag ikväll, skulle vilja ha en date med dig. Är du upptagen eller vill du inte?
– Jag vill, jag vill, sa han. Hur dags?
– Låt oss säga klockan åtta vid receptionen, sa jag. Om du vill får du boka ett trevligt bord någonstans, jag är allätare.
– Hoppas det, sa han och skrattade.

Jag drack ur glaset och gick. Jag var så kåt att jag skakade då jag så snart jag var utom synhåll, småsprang mot hytten. Tre minuter senare släppte jag in Patrik i hytten. Kastade mig på sängen och uppmanade honom att knulla mig.
– Jag är så enormt kåt, stönade jag. Har längtat efter att få känna din härliga kuk knulla mig medvetslös. Sedan du messade har min fitta blivit sjöblöt och trosorna dyblöta vid tanken på att få ta emot din stora kuk, du får komma direkt in om du vill?
– Oj, oj, va jävla sexig du är, sa han och åt mig med blicken. Måste bara smaka lite först.
Han lade sig mellan mina ben och förde trosorna åt sidan medan han borrade in hela ansiktet mellan benen på mig. Han slickade mig skönt och det tog nog inte fem minuter innan jag kom i en sjusjungande orgasm.
– Knulla mig nu! Knulla mig snälla, bönade jag och drog av mig bikinin!

Patrik klev upp och drog av sig kläderna. En vältränad jätte som var skitsnygg, vilket kap hans fru gjorde då hon fångade honom. Jag hade varit rädd att jag missat chansen att få knulla honom ordentligt, såg lyckligt på hur den stora hårda kuken svajade när han rörde sig. Fan så stor han var, vältränad som värsta hulken. Bröstmusklerna spelade då han rörde sig och magen var platt och senig, snacka om sexpack? När han fått av sig och befriat kuken, drog han några drag i den, vilken syn! Att titta på honom var som att se värsta porrfilmsstjärnan, snacka om meatloaf, ha, ha, ha! Ska jag få testa den där, oj, oj, oj?
Kuken var hård och redo, dreglade redan försats, det här ska bli skoj, tänkte jag!
– Kom, kom och kyss mig, skynda dig snälla kom!

Patrik kröp upp bredvid mig i sängen, tog mig i famn och kysste mig hungrigt medan han smekte min kropp. Hans kyss smakade fitta, så kåt som jag var så flödade jag säkert rikligt och han hade hungrigt slickat i sig en stor del som det verkar. Mina händer for som fjärilsvingar över hans kropp, hårda spända muskler spelade under huden, spännande att utforska hans kropp. Han smekte isär mina lår och pressade prövande in ett finger i mitt hungriga sköte. Min kropp reste sig i brygga och juckade emot hans finger, fan så kåt jag var! Mina trevande fingra hittade den stora hårda kuken, smekte och drog i den som för att visa att jag vill ha honom nu.
Han lade sig mellan mina ben och måttade in kuken mot målet, gned det gigantiska ollonet så våra safter blandades. Jag reste mig upp på armbågarna för att se hur det nästan rann safter ur denna underbara kuk, tror minsann att han är lika kåt som jag, tänkte jag glatt. Sakta pressade han sig in och jag särade ännu mer på benen och juckade emot. Chockad märker jag att jag kommer direkt bara av att få denna dreglande jättekuk inpressad i mig. Mina höfter stöter krampaktigt uppåt medan fittan töjer sig till det yttersta och under orgasm slukar kuken.
– Knulla mig! Snälla knulla mig, stönar jag högt!

Han reser sig upp på raka armar, ler mot mig och pumpar kuken ut och in. Efter hand som min kropp anpassar sig efter storleken kan han successivt öka tempot och snart blir jag rekordknullad av denna fantastiska man. Han var helt otrolig, rullade runt med mig och tog mig i alla möjliga positioner. Gav mig ett knull att minnas för livet, så fulländat att jag grät som ett barn när orgasmerna slet och drog i min trötta kropp. Han kunde hålla sig i evighet som det verkade, lyckligt njöt jag honom till fullo och gav mig också tid att låta honom fotografera mig med min telefon.
Han tycktes road då han tog närbilder på kuken med ollonet halvvägs begravt i mig, eller helbilder på mig då jag red den underbara kuken. Vi utnyttjade tiden maximalt så först när det var dags för honom att gå kom han i en orgasm som borde gå till historien.
Han stod på knä nedanför sängen, höll kraftigt i mina höfter när han drev sig själv mot målet. Jag särade benen så mycket jag kunde, han stötte med höfterna och slet tag i en kudde som han med båda armarna våldsamt trycker in i sin mun och vrålar rakt ut mot taket.
Vilken syn! En stor muskulösa man med kroppen som en sprättbåge medan han stöter med höfterna och vrålar i kudden. När han efter en evighet faller samman över mig har all kraft gått ut oss båda.
Som i ett töcken känner jag efter en stund hur han kysser mig mjukt, viskar tack och tassar iväg.

Något sa mig att jag borde ta mig samman, var det inte något jag måste göra? Med tjugofem minuter till godo tar jag mig så småningom samman då jag mindes att jag skulle träffa Andreas. Hoppar snabbt in i duschen och renar min ömma kropp. Känns som om jag körts genom en mangel med ett basebollträ upp i fittan. Tvättar och pysslar om min kropp så att jag ser presentabel ut.
Sängen ser ut som om det varit en krigszon. Där jag legat efter att han gått var en stor våt fläck. Jag ordnade det så gott jag kunde och tänkte att jag nog inte kan ta Andreas med hit.

Träffen med Andreas blev perfekt. Han var en riktig liten gentleman, hade bokat ett trevligt bord där vi satt bra och blev serverade god mat. Han var lättpratad och vi fann verkligen varandra. Han tackade för sällskapet under eftermiddagen och sa med en blink att den varit fantastisk. Vi hade det trevligt och skrattade gott då jag i ögonvrån såg hur Patrik tillsammans med en blond kvinna kom in och placerades vid ett bord. Detta måste vara hans fru, tänkte jag. Hon var säkert några år äldre än mig, blond, smal och väldigt sexig. Hon var vacker och klädd med stil och finess, som om hon arbetade med mode eller skönhetsvård typ. Hon såg väldigt bra ut med sitt långa blonda hår och vackra välformade naglar, nästan så att jag satt och blev svartsjuk.
Jag hade svårt att tänka mig Patriks stora dreglande kuk mellan hennes söta läppar någon längre stund, hon verkade lite för fin i kanten liksom.
Kände hur Patrik sneglade på mig ibland men låtsades inte om det.

Andreas och jag hade det trevligt och tog oss så småningom upp till dansgolvet. Vi hade en jätterolig kväll tillsammans, dansade, flörtade och skrattade. Såg Åke på dansgolvet, han blinkade med ett igenkännande leende och förde graciöst sin danspartner över golvet.
Det slutade med att jag följde Andreas till hans hytt där vi älskade mjukt och kärleksfullt innan jag utmattad och nästan medvetslös slocknade.
Vaknade nästa morgon av att han redan var igång, gled försiktigt ut och in en liten bit med en prövande kuk, kände hur fittan ömmade så mitt humör var inte på topp.
– Om du ger mig lite skön massage så suger jag av dig, sa jag trött.
– Gärna sa han och gav min kropp ett fantastiskt uppvaknande.
Han gjorde verkligen rätt för avsugningen jag gav honom! Tillsammans gick vi sedan ner och åt en frukost innan vi skildes.

Andreas ville träffa mig igen sa han. Jag sa som det var, att jag var gift så jag visste inte om det skulle fungera, Men han kunde ge mig sitt telefonnummer om han ville så att jag kan nå honom om tillfälle ges, kanske hittar jag något sätt att träffa honom på. Därefter gick jag tillbaka till min hytt och tog en dusch. Stod länge och lät vattnet strila över mig medan jag tänkte på äventyret jag haft. Kände mig som en helt ny tjej med alla dessa erövringar i bagaget. Packade mina grejor och gjorde mig redo att kliva av båten. Skulle kännas underligt att komma hem till Johan igen.

Det var kö och packat av folk när jag kom till receptionsplanet. Är väl bara att ställa sig att vänta tänkte jag trött och ångrade att jag haft så bråttom, kunde säker ha vilat på sängen en halvtimme till. Plötsligt fick jag syn på Danne i folksamlingen. Han hade en liten blond fjortis om halsen, en riktigt söt liten tjej så jag antar att det varit en lyckad resa. När han fick syn på mig log han stort och vinkade. Böjde sig ner och hämtade vad som såg ut som ett litet block och en penna ur väskan. Det såg ut som om han skrev något på blocket, rev loss ett blad och vek ihop det. Han kysste därefter tjejen och viskade något i hennes öra, lämnade henne och trängde sig fram till mig.
– Måste bara få ge dig det här, sa han svagt rodnande och gav mig lappen. Därefter vände han snabbt tillbaka till den väntande tjejen.

Jag bestämde mig för att vänta med att läsa lappen till jag inte hade det så trångt omkring mig. När vi kommit av båten och jag satt på bussen vecklade jag försiktigt upp den och läste:
”Hej tjejen! Vi vill väldigt gärna träffa dig igen, det var det häftigaste någonsin! Du har två givna fans i oss, hör av dig!” Därefter stod deras namn och två mobilnummer. Kände hur ett jätteleende spred sig över ansiktet, de är klart att jag borde träffa dem igen!

Tog fram mobilen och bläddrade fram mina bilder, fan så jävla sexigt det såg ut med Patriks stora kuk i mellan mina läppar eller upp i min lilla rakade fitta! Favoritbilderna var nog en där jag leende hade halva ollonet i munnen och ett där han står mellan mina särade ben och precis börjat mata in ollonet i min hungriga fitta. På dessa bilder såg man verkligen vilken stor kuk han har.

När jag kom hem så satt Johan som vanligt vid datorn.
– Hejsan, sa han. Redan hemma? Fick du tag i någon att knulla, frågade han utan att släppa datorn med blicken?
– Det kan du ge dig fan på att jag fick, sa jag lite irriterat.
– Bra för dig, muttrade han. Har du käkat eller fixar du något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *