En flicka från Småland

Dom ser på varandra, utan att säga något, tills Hon skrattar osäkert och frågar ’vad?’. Men Han ser henne fortfarande i ögonen och svarar inte, för Han vet att Hon vet vad som händer efter att de kommit innanför dörren. Hon ler intimt och sträcker honom handen och säger sen med låg röst ’Kom. Kom så ska jag visa dig runt.’ Han tar hennes hand och Hon leder honom till sovrummet.

En Flicka Från Småland

Han sitter på tåget. Hon väntar på perrongen. Han är spänd och nervös, för det här är nytt för honom.

Oroliga tankar far genom hans huvud och hans blick ilar nyfiket och flyktigt över människorna på andra sidan glaset. Han hoppas på att få se henne innan Hon ser honom. Tåget stannar upp.

De träffas strax därpå. Hon är klädd i en rosa sommarkjol som slutar under knäna. Han kramar henne ömsint, och Han är mjuk, för Han har en tjock tröja fastän det är sommar. Det var kallt på tåget. Hon tvingas stå på tå när Han kysser henne, för det gör Han, och Han skrattar inombords. Han ser in i hennes ögon, mörka med smink, och ser att Hon undrar om Han tänker göra som de bestämt.

Hon visar honom var Hon bor, ensam, och tar honom dit. Dom är tysta mest, för dom ör båda lite blyga, och spända, och lite ivriga, men dom pratar med. Dom pratar kort om resan och om dagen, om tiden och om kärleken.

Dom ser på varandra, utan att säga något, tills Hon skrattar osäkert och frågar ’vad?’. Men Han ser henne fortfarande i ögonen och svarar inte, för Han vet att Hon vet vad som händer efter att de kommit innanför dörren. Hon ler intimt och sträcker honom handen och säger sen med låg röst ’Kom. Kom så ska jag visa dig runt.’ Han tar hennes hand och Hon leder honom till sovrummet.

Hon visar honom Sängen först, för det vet Hon att Han vill, och Hon släpper hans hand. Hon är klädd i en rosa sommarkjol som slutar under knäna. Han tycker att Hon är så fin i den. Men nu tar Hon av den. Med ett lätt knyck på höften faller plagget till golvet.

Hon har trosor på sig, fast Han sa att Hon inte skulle det. Det är särskilda trosor som Hon valt ut, och synen av det mjuka tyget får hans blod att koka, och hans öron rodnar. Hon smilar blygt, men utmanande, och Han tycker att hon påminner om en sällsynt vacker, svensk räv.

Hon lägger sig på rygg, för Hon litar på honom, och Hon särar lite på benen och manar honom närmre. Tankarna är många, och frågorna med. Han älskar henne nu, och det känns som att Han ska spricka. Han reser sig i byxorna.

Han tar av sin tjocka tröja, och t-shirten med. Sen kryper Han försiktigt upp i Sängen och lägger sig vid hennes sida. Hans hår är kort och sticker lite grann, och Han lägger handen på insidan av hennes lår.

Och Hon tar av sitt vita linne och Hon rodnar och håller andan, för Hon har ingen BH under, och hennes bröst är små och vita. Hans ögon skrattar för Han älskar det Han ser. Hon har en underbar kropp, smal och fin. Han tar av sig sina byxor och sätter sig upp bredvid henne för att sakta inleda deras älskande.

Han böjer sig sakta över hennes mage och kysser hennes navel, som Han gillar fastän inte Hon gör det. Hans andedräkt är varm och fuktig, och Hon ryser när Han närmar sig hennes bröst. Hans mun omsluter hennes ena bröstvårta och Han suger på den, som ett hungrigt litet barn, och hans händer smeker sakta hennes mage, hennes bröst och hennes kropp.

Sen kysser Han henne, ivrigt och med tunga. Det kittlar sådär skönt och de tycker om det. Dom blir klistriga och våta. Hon smakar sött och lite gott; Han smakar mint och en nypa kanel. Han smeker lätt med tungan och Hon svarar honom snällt.

Så tar Han henne mellan benen och Hon suckar efter andan. Hon lyfter på rumpan för att möta hans smekningar.

Hans hjärta bultar häftigt och Han andas lite tyngre. Han känner henne andas under trosan, och Hon svullnar i hans hand. Han gnider henne sakta, säkert och med kärlek. Sen kysser Han hennes kropp och arbetar sig neråt.

Hennes kropp luktar av parfym och upphetsning och hans näsborrar drar hungrigt in den förföriska blandningen. Långt inom känner Han den svaga kittlande känslan som betyder att Han är redo att börja. Långsamt sprider sig sensationen i hans kropp, och Han känner sig laddad och extatisk. Hon skälver lite grann när Han kysser under naveln, och Hon suckar av lättnad och förväntansfull glädje när Hon känner hans tunga utanpå trosan.

Långsamt drar Han av hennes trosor. Han luktar i dom och lägger dom bredvid sina byxor. Hennes mus är helt rakad, för hans skull, fastän det känns ganska skönt ändå tycker Hon. Hennes släta sköte får henne att se väldigt ung ut, och oskuldsfull och vacker.

Hans lem reser sig nu fullt och den kikar fram bakom hans lena sidenkalsonger i en präktig honnör. Han vill inte ta av sig kalsongerna än, inte riktigt än, så Han knäpper upp fronten och låter penis och pung falla fram genom öppningen. Den står likt ett historiskt monument, hård som sten och pulserande med varmt blod.

Hon sträcker sig efter den, men Han säger till henne att lägga sig ner igen. Han plockar fram en kondom från sin byxficka.

Han kryper ner, särar på hennes ben och begraver huvudet mellan hennes lår. Han slickar henne med bred tunga, rullar ihop den och sticker in den, och låter den tumla runt mellan hennes läppar. Hon rör sig i takt med hans tunga och njuter i fulla drag. Det börjar rinna till, och Han vet att Hon smakar gudomligt.

Han slickar henne en kort stund, innan Han sitter upp igen och granskar henne. Hennes lena mus, blöt från hans saliv och henne själv, blänker inbjudande. Med ett stadigt tag om mandomen i ena handen och den andra på hennes höft, glider Han utan problem in i henne. Hon ör varm och mjuk inuti, och Hon smeker sig själv när Han driver på.

Han vet att Hon inte är oskuld, men Han gillar att låtsas, och frågar henne ’Gör det ont?’

Hon stönar av vallust när Han ökar hastighet och säger åt honom att fortsätta. Hon lyfter benen i luften, för Hon vet att Han älskar det, och särar dom så mycket Hon kan. Han tar henne om och om igen, tills hans kropp vibrerar och Han kommer i henne. Då saktar Han farten och drar sig ur henne.

I beordrande ton säger han då ’Vänd dig om.’ Hon tvekar först, för Hon kommer ihåg det här, men Hon lyder ändå, och ställer sig på alla fyra. Hon svankar på ryggen och Han njuter av vad Han ser. Nyfiket för Han in ett finger i henne. Fortfarande varm, och blöt. Han låser armarna om hennes ben och börjar slicka igen.

Han lapar i sig av henne som ett törstigt djur från savannen vid ett vattenhål. Han älskar att slicka, och Han gör det länge och väl.

När Han mättat sig på henne, och Han är styv och hård igen, vältrar Han sig över henne, och tar henne igen. Med ett fast grepp om hennes höfter leder Han lemmen rätt, och börjar vant jucka. Hennes skinkor daskar mot hans mage, och hans pung mot hennes lår. Svetten börjar rinna nerför kroppen.

Han är nära nu, Han kommer snart. Han smiskar henne lätt på ena skinkan och tar tag i hennes hår. Han lindar det sommarblonda änglahåret runt sin hand, likt tyglarna på en häst, och drar henne sedan fast men bestämt, närmre intill sig. Han kysser henne i nacken och nafsar efter hennes öra och viskar ’Jag älskar dig.’

Han ser färger för ögonen när Han kommer för andra gången i henne, och Han faller tungt i sängen.

Sängen är hans äng, och Hon hans enda blomma. Och där vill Han ligga nu, och smekas och pussas, och ta hand om sin blomma. ’Jag älskar dig,’ säger han…

Han är författaren till den här dikten.

Är du Hon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *