En för kort bussresa

Jag kom fram till busshållsplatsen som var smockat med folk. Jag suckade för mig själv och trängde mig fram för att kunna se på tavlan när nästa buss skulle komma.

Typiskt tänkte jag, bussen som kommer var också trång och fullproppad med folk. Jag kände mig trött och ville bara hem och käka lite efter jobb och sen sticka till gymmet.

Plötsligt kände jag en skön parfym i luften som doftade så gott och fräscht. Jag vände mig om och såg hennes mörka hår som hängde nerför ryggen över hennes ljusa kappa. Jag fortsatte med blicken neråt och såg hennes runda skinkor som spände ut hennes kappa som var knuten i midjan. Fuck tänkte jag… vilken puma. Bussen stannade och det visslade i bromsarna… nåväl tänkte jag och börjar trängas upp på bussen.

Jag hamnade precis bakom henne och när vi kommit in i bussen stod alla väldigt tätt och jag stod fortfarande precis bakom henne. Hennes mobil ringde och hon svarade; ”Ja det är Mia.” Det lät som en göteborgsk brytning och jag kände mig mer och mer upphetsad på henne, fastän jag inte ens sett hennes ansikte. Jag tänkte att det är ju ingen som ser om jag sträcker ut min hand lite. Folk står ju som packade sillar och ingen tittar neråt. Och om hon blir sur kan jag bara spela oskyldig tänkte jag och låtsas vara helt ovetande.

Jag tog ner min hand och tryckte den mjukt mot hennes ena skinka utanpå kappan. Den var rund och kändes så skön. Jag väntade mig att hon skulle vända sig om och ge mig en örfil eller en arg blick – men inget av det. Jag började smeka hennes skinkor ordentligt och klämde lite på dom bara efter en halv minut. Hon bara stod där och min kuk blev stenhård direkt. Jag kan nästan sätta på att hon putade mot min hand.

Jag måste få av slampan av bussen. Få in henne i en port eller nåt, tänkte jag och fortsatte smeka hennes skinkor… plötsligt märkte jag hur kappan blev slapp och hängde löst.. jag tittade ner och såg direkt att hon hade knäppt upp bältet i midjan… visst var det varmt på bussen när alla folk stod så tätt… men det var inte därför hon hade knäppt upp den.. jag kunde knappt förstå det… jag började fumla lite för att få in min ena hand innanför kappan utan att medpassagerarna skulle upptäcka nåt….en äldre man stirrade dock lite konstigt på mig… men jag tänkte inte på det mer… jag fick in min hand och kände något tunt tyg utanpå hennes skinkor… jag klämde ganska hårt och upptäckte att det var en kort kjol hon hade på sig under kappan… jag smekte ner min hand på baksidan av hennes lår för att känna lite hud… hon kändes så len… hennes runda mogna lår var fantastiska….

Det här var en klassisk kvinna… och jag kunde sätta på att hon hade små minimala trosor på sig under kjolen… trosor som jag skulle vilja trycka in i hennes mun samtidigt som jag knullade henne hårt….men det skulle nog inte hända så jag fick nöja mig med det här och göra bästa möjliga… dom där runda skinkorna var i alla fall mina under den här bussresan… jag smekte in min hand innanför hennes kjol oh började tafsa på hennes skinkor… dom kändes varma och sköna….jag tittade på gubben igen men han tittade åt ett annat håll.

Det kanske såg lite konstigt ut men jag kunde inte hålla mig längre… jag började gnida upp min stenhårda stora bula i mina byxor mot hennes höft… och jag började tafsa över hennes skinkor och hittade till slut den lilla stringen som gick in mellan hennes skinkor… Jag hade rätt tänkte jag… den här sexiga slampan hade små trosor på sig.

Jag tog ut min hand från under hennes kjol och tog upp den och kliade mig lite på hakan och tittade mig omkring. Jag slickade lite på fingret och försökte göra det så omärkbart som möjligt. Sen tog jag ner handen igen och råkade stöta i min armbåge på en ung kille sidan om. jag nickade ursäktande åt honom, men han förstod för det var ju så trångt på bussen. Jag förde upp sakta in min hand innanför hennes kappa igen och upp längs hennes lår in under kjolen…..sen tryckte jag mitt blöta finger mot hennes anus. Jag pressade mjukt fingret hela tiden och till sist gav hennes trånga anus med sig och fingret gled upp mjukt i häcken på henne…
Nu putade hon märkbart, och gav ifrån sig ett stön utan att vända sig mot mig.

Jag började sakta rotera mitt finger i häcken på henne in och ut… runt och runt…..Jag var tvungen att ta ut kuken….skulle folket börja röra på sig då skulle förmodligen folk upptäcka det… så jag höll tummarna om en minut till innan vi skulle nå nästa hållplats… jag pullade hennes anus allt snabbare….och tog ut min kuk… smekte den ett par gånger väldigt försiktigt och stelt… och försökte se oberörd ut och tittade ut genom dom stora bussfönstren… tio sekunder senare sprutade jag ner hennes – förmodligen dyra kappa och hade fortfarande fingret upp i hennes så trånga och sköna rumpa….

Jag stoppade snabbt in kuken och trängde mig framåt i bussen och när jag gick förbi henne tittade vi varandra djupt i ögonen och hennes kinder var alldeles röda… hon var så snygg. Jag log lite mot henne och sniffade på mitt finger och steg av bussen. Hade jag tidigare sett hur snygg hon var och vilka stora bröst hon hade… så hade jag förmodligen kommit ännu fortare…

Skaffa Busskort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *