Finlandsfärjan

I mitten på Maj månad hade vi gett upp möjligheten att träffa en man på internet för en trekant. Vi hade på ett par månader blivit rejält blåsta av flera män och insåg att det inte skulle fungera att träffa någon den vägen. Det var lika jobbigt varje gång det inte blev något. Man kan likna det vid samma känsla som att börja på ett nytt jobb. Lite nervös känner man sig, ska man räcka till, sen får man sparken innan man har börjat på jobbet. Den besvikelsen man känner efter att ha blivit blåst är obetalbar. Bäst var när vi satt på ett hotellrum i Köpenhamn och väntade på en kille som skulle dyka upp. När vi ringde upp hans mobil efter att ha väntat en bra stund var den avstängd. Jaja vad göra! Jag bestämde mig för att aldrig mer utsätta mig för fler dårar från nätet. Det fick vara nog med dom vi hade träffat fram till nu.

Ett alternativ som vi funderade på var att besöka en sexklubb i Köpenhamn men efter en del efterforskningar, så insåg vi att det inte var något för oss. Johan föreslog att vi skulle prova att åka Finlandsfärjan. Där borde det finnas möjlighet att träffa trevliga normala män. Fördelen med det skulle vara att man kunde kontrollera personkemin och utstrålning innan man bestämde något. Sagt och gjort biljetter beställdes för en fredag i mitten på Augusti. Johan föreslog att vi skulle försöka se om vi kunde bestämma med några över nätet en sista gång. Aldrig svarade jag, att jag utsätter mig för det fler gånger. Vi träffar säkert några som inte är för fulla, annars försöker vi igen.

Sommaren var varm och skön. Tankarna gick ofta till vår planerade resa. Augusti kom, barnen började skolan. På fredag morgonen lämnade vi villan tidigt. Barnen skulle sova hos farmor. Bilfärden mot Stockholm flöt på med bra fart. Det pirrade väldigt mycket i kroppen medan tankarna for fram och tillbaka. Jag var övertygad om att jag äntligen skulle få träffa ett par snygga och trevliga killar den här kvällen för skön sex med mig i centrum.

Vi checkade in och steg ombord på båten. Hytten var en stor svit i två våningar. Underbart härligt att äntligen vara på väg. Vi vandrade runt lite och kollade in båten. Middagen var beställd till 21.00 så det var gott om tid. Tillbaka till hytten gick vi och lade oss i sängen för att vara utvilade till kvällen och nattens fröjder. Vaknade klockan 19.00, duschade en lång stund samtidigt som jag rakade mig där nere. Tog på mig en vit blus med tillsammans med en halvlång vid sommar kjol. Inga trosor på, ville kunna erbjuda en överraskning på dansgolvet.

Vi åt vår middag och drack en flaska rött till. Efter maten flyttade vi oss in till dansbaren. Vi hittade ett ledigt bord längst in mot väggen. Johan gick och hämtade en öl och ett glas rödvin till mig. Vi började spana efter lämpliga objekt. Jag hade precis hunnit smaka på mitt vin, när det kom fram en snygg och trevlig man i 30 års åldern. Ska vi dansa frågade han mig och log trevligt. Han förde upp mig på dansgolvet. Micke presenterade han sig som. Vi dansade tillsammans och han frågade ut mig om vad jag gjorde på båten. Jag berättade att jag och min man var ute för att roa oss. Vi ville se om det skulle dyka upp något tillfälle för intressant bus. Vadå intressant bus undrade han. Trevliga killar svarde jag och log lite försiktigt mot honom. Han tittade mig djupt i ögonen och blinkade med ena ögat. Jag förstår svarade han. Han tryckte sig mot mig och kramade om mig. Jag kände hur hans lem styvnade mot min kropp. Hungrigt besvarade jag hans kram och pressade mig mot honom. Han placerade sina händer på mina höfter och vi började dansa tätt ihop. Jag tryckte mig mot honom så att vi pressades samman till ett. Försiktigt utforskade hans händer min bakdel. Hans händer smekt min rumpa under skinkorna. Jag förstod att han försökte utröna om jag hade string på mig. Plötsligt blev han lite ivrigare och frågade mig om jag inte hade några trosor på mig. Jag svarade nekande att dom bara var i vägen om jag träffade på något bus. Vi hånglade friskt på dansgolvet och jag började bli kåt. Den här kvällen började verkligen helt fantastiskt. Napp på första kastet.

Han följde mig tillbaka till bordet. Vi satte oss ner och jag presenterade Micke för min man. Johan undrade om Micke ville ha något att dricka. En öl blev svaret och Johan gick iväg för att hämta en öl. Jag hann inte säga så mycket till Micke förrän det kom fram en annan kille till vårt bord. Hej Micke sa han, såg att du hade hittat en snygg och trevlig kvinna som dansar bra. Micke skrattade och svarade att jag var underbar på dansgolvet och att han verkligen rekommenderade honom att prova mig. Killen frågade mig om jag hade lust till en dans. Svaret på den frågan kan bara bli ett, så jag följde på nytt med en man upp på golvet. Den här mannen var lite mer direkt på. Hans händer smekte min skinkor samtidigt som han tryckte sitt svullna kön mot mig. Han sa i mitt öra att han hade sett hur hans kompis Micke hade smekt och hånglat med mig. Jag verkade vara en trevlig kvinna på jakt efter lite äventyr och han ville inte att Micke skulle få allt det roliga själv. Mina händer smekte hans rygg samtidigt som jag pressade mig mot hans hårda lem. Självklart finns det alltid plats för trevliga killar svarade jag honom.

Vi avslutade dansen och jag började bli besvärande kåt. Det här gick ju nästan för enkelt. Två trevlig och härliga män som tydligt visade att dom var intresserade. Johan och Micke log mot mig när vi kom tillbaka och satte oss ner. Tomas och Micke kände varandra. Dom var på båten tillsammans med sitt kompisgäng som hade hållit ihop sedan unga år. Tomas föreslog att vi skulle sätta oss borta hos dom istället. Jag tittade på Johan som log med glittrande ögon. Vi följde med killarna till deras bord och träffade deras kamrater.

Killarna hade satt sig vid ett stort bord med soffor och fåtöljer. Där satt 8 killar och drack öl och pratade högt och ivrigt. Micke presenterade oss för killarna. Jag fick tränga mig ner i en soffa mellan två killar. Det här kunde bli en intressant kväll tänkte jag när jag plötsligt kände en hand försiktigt hamnade på mitt knä. När jag inte reagerade blev han först lite förvånad sen log han mot mig. Långsamt började han att smeka mig upp längs låret samtidigt som han tog med sig kjoltyget upp. Han blottade mina nakna lår. Jag särade villigt på mina ben för att underlätt utforskningen. Killens fingrar hittade fram mellan mina lår och jag hörde hur han stönade till när han insåg att jag inte hade något under. Jag tittade upp och noterade att alla runt bordet tittade nyfiket på mig. Killen på min andra sida började leka med mina bröst. Vilken trevlig tjej ni har hittat sa han och vände sig mot Tomas och Micke. Killarna små tafsade på mig och det var en allmänt upphetsad och erotisk stämning.

Någon som vill följa med på en efterfest i våran hytt hörde jag Johan fråga. Jag började hamna i ett tillstånd där jag var så upphetsad att jag knappt noterade vad som hände. Plötsligt befann jag mig tillbaka i vår hytt tillsammans med 10 främmande män tillsammans med min man. Tur att vi hade bokat en stor hytt så att alla fick plats. Johan satte på musik och plockade fram plastmuggar. Jag hamnade i soffan med två heta killar. Vi grovhånglade öppet inför dom andra. Stämningen var på topp, alla var höga av sexlust. Killarna skrattade och var högljuda. Jag hörde kommentarer om att svenska kvinnor var helt otroliga när det gällde sex. Mina kläder åkte snabbt av samtidigt som killarna började ta av sig sina. Plötsligt reste sig killarna som hånglade med mig och bytte plats med ett par nakna killar i stället. När alla hade fått av sig sina kläder föreslog Johan att vi skulle gå upp på sovloftet. Vi insåg att inte alla fick plats samtidigt. Så det får bli ett kösystem flinade han lyckligt fram. Det bestämmdes att killarna skulle delas in i grupper om två gäng på fyra och ett på tre. För att det inte skulle bli diskussion om vem som skulle börja, så fick dom nummer 1, 2, 3. Någon skrev siffrorna på tre lappar som lades i en skål och jag fich dra lott om vem som skulle börja. Lag tre vann och tre lyckliga killar följde efter mig upp till loftet.

När vi äntligen kom upp och stod mitt på golvet kände jag hur fruktansvärt upphetsad jag var. Nu skulle jag få vara med om något som jag aldrig hade varit med om tidigare. Killarna stod runt mig i en ring och smekte sina kroppar mot mig. Deras händer och tungor utforskade min nakna kropp. Jag kände hur en stor och hård lem smekte mig mellan mina skinkor. Jag stönade högt av vällust. Mina bröst smektes av dom andra två deras munnar sög och slickade var sitt bröst. Ett finger smekte min våta springa och öppnade upp min kropp. Jag tror hon är redo för action hörde jag en av dom påstå. Härligt att vara första gruppen svarade en annan. Jag slängde mig ner på sängen och brede ut mina armar. Redo stönade jag fram. Två av killarna ställde sig på var sin sida om mitt bröst medan den tredje särade på mina ben och lade sig mellan mina ben med ansiktet mellan låren. Jag tog en hård stake i varje hand och börjde att smeka killarna samtidigt som jag kände en tunga som försiktigt vidrörde min klitoris. Jag skrek högt rakt ut. Killarna mummlade något ohörbart. Jag böjde mig upp och började suga på en varm hård bultande kuk på höger sida. Killen placerade sin ena hand bakom min nacke och tryckte min mun längre ner över honom. Jag sög och slickade hans stenhårda lem. Lite vätska sipprade ur honom och ner på min tunga. Det hängde som en silkestråd mellan hans blodröda ollon och min mun när jag tittade upp mot hans stängda ögon. Jag bytte över till den vänstra killen pockande stake. Han log lyckligt mot mig. Sug mig stönade han fram. Lydigt tog jag hans kuk med min vänstra hand och förde honom närmare min sugande mun. Ett långdraget stön lämnade han läppar när jag sakta svalde honom. Försiktigt smekte jag hans tjocka härliga kuk. Min tunga virvlade över hans känsliga ollon. Samtidigt kände jag hur mina fittsafter flöde ur mig, med hjälp av en ivrig tunga. Killarna smekte min skakande kropp. Killen till höger lade sig ner bredvid mig på rygg med sitt ståtliga hårda kön redo. Rid mig snälla du sa han till mig. Jag kröp upp på hans varma kropp, satte mig grensle över honom. Sträkte ut min högra hand mellan mina grenslade lår och hittade hans stora hårda kuk. Smekte den mellan mina blygdläppar som hungrigt gapade efter kött. Placerade hans ollon i öppningen och sänkte mig sakta ner över hans påle. Min kropp skakade av upphetsning när jag hörde hur han flåsade av begär. Jag kände ivriga händer som smekte min rumpa samtidigt som en blöt tunga utforskade min släta skinkor. Killen som hade varit på min vänstra sida placerade sig så att jag kunde fortsätta att smaka på hans underbara kuk. Mina våta blygdläppar gled sakta ner över en otroligt hård och grov kuk. När jag äntligen nådde botten kände jag hans ollon kittla livmoderhalsen. Jag tryckte till lite extra och roterade fittan med en skruvrörelse. Killen stönade lyckligt till och jag kände hur han pressade på under mig. Sakta höjde jag mig upp och lättade på trycket. Mina fittsafter blänkte på hans grova ådriga kuk. Plötsligt kände jag någon stryka vasselin runt anus, ett finger som sakta åkte in mitt andra hål. Jag stönade högt av upphetsning när jag plötsligt insåg att jag skulle dubbelmackas. Killen som hade slickat mig så skönt ville tydligen se om jag kunde köra två samtidigt. Jag kände hur hans ollon letade sig fram till rätt position. Han ökade trycket försiktigt och jag kände hur min kropp slappnade av och tog emot hans hårda kuk. Långsamt trängde han in i mig samtidigt som jag hade en grov bultande lem i mitt varma fuktiga sköte. Det var en helt fantastisk känsla när jag spetsade av två samtidigt och jag skrek rakt ut. Killarna samarbetade och pumpade med rytmiska stötar ut och in i mig. Jag skönk ihop över killens mage och lätt mig bara bli tagen. Det tog inte många sekunder innan dom släppte sin varma säd djupt inne i min kropp. Kille nummer tre slängde sig över mig när jag hamnade på rygg i sängen. Med en hård lång stöt öppnade han upp mig på nytt. Han flämtade högt när han spruta sin vita vätska långt upp i min kropp. Killarna tackade mig lyckligt. Härligt att vara först hörde jag en av dom säga. Nästa gäng hade bråttom upp till mig, där jag låg alldeles kladdig och svettig. Utan finess slängde dom sig över mig och klämde och smekte över allt på min kropp. En efter en tömde dom sig i mig. Jag var knappt medveten om vad som hände utan arbetade bara pliktskyldigt på. Nästa gäng hörde jag någon ropa! Spermafylld fitta redo för mer. Efter två timmar upphetsande sex var killarna färdiga och lyckliga. Jag låg stilla på sängen och kände hur sperma rann ur mina kropps öppningar. Aldrig har jag känt sådan upphetsning och att vara så i centrum för 11 killars uppmärksamhet.

Gissa om jag somnade gott den kvällen

Ett förslag på vad som kan hända på Finlandsbåten för hugade killar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *