Frun fick två

Mitt resande i jobbet tog allt mera tid efter att vi flyttat till en mindre stad för två år sen. Inte konstigt att vi då tappade vi kontakten med våra gamla knullkompisar. Inte en trekant eller fyrkant sedan vi flyttade från storstan.

Min fru som heter Britt förstår antagligen att jag på mina jobbresor inte nöjer mig med att sitta på hotellrummen och runka till en porrfilm. Jag förstår att hon också tar chansen när jag är bortrest.

En morgon när vi knullade råkade jag kuka ur och hela morgonsatsen hamnade på lakanet. Jag såg hur hon bytte lakan innan jag drog för en tvådagarsresa. När jag kom tillbaka hade hon åter bytt underlakan. Inta svårt att gissa någon varit där och grisat.

För två veckor sen frågade jag Britt just som vi knullat klart om vi inte skulle bjuda hem några av våra gamla knullisar. Hon tände direkt på förslaget och kom med flera förslag på några par vi haft kontakt med men också på ett par ensamma kåtbockar.

Jag berättade att min före detta jobbarkompis Stefan var skild. Då har kanske inte smakat fitta på flera månader, skrattade frugan. Jag talade inte om att jag på mina jobbresor hälsat på honom och att vi båda två knullat hans fru före skilsmässan.

Alltså föreslog jag att vi skulle bjuda Stefan. Så blev det, jag tog telefonen och ringde Stefan. Han var direkt med på noterna trots att han hade 26 mil att åka.
Jag blir så less på att sitta framför datorn och runka skrattade han och sa att det faktiskt var på tiden att jag bjöd igen så att han fick sätta på min fru.

I fredags anlände Stefan. Britt mötte honom med en kram och en djup puss. Vi satte oss direkt till bords och allt eftersom nivån sjönk i vinflaskorna blev historierna fräckare.
Stefan berättade flera fräckisar där han inte sparade på de runda orden. Britt berättade mycket fräckt och detaljrikt hur hon råkat se företagets tjocka chef sätta på en av de yngsta tjejerna. Han hade lika tjock kuk som mage skrattade hon.

Efter middagen tackade Stefan för maten genom att krama frugan. Kramen övergick till rena hånglet, de kysstes, ingen vanlig tackpuss utan en djup tungpuss medan han smekte hennes rumpa.

– Om ni flyttar undan vardagsrumsbordet och sätter er i soffan ska jag kolla om ni gillar efterrätten, sa Britt och gick fram till stereon och startade en lugn låt

Jag kollade in Stefan och såg att han hade en rejäl bula. Frun började med små danssteg och vickade på höfterna medan hon smekte utanpå kläderna.
Jag tittade på min kompis som verkligen såg ut att njuta. Britt gungade förföriskt till musiken, grep tag om de guppande brösten, lyfte och smekte dem innan hon knäppte upp blusen, knapp för knapp.

När hon knäppte upp den sista knappen och lät blusen falla till golvet slickade sig Stefan förtjust om munnen.
Britt drog ner dragkedjan i kjolen och knäppte upp knappen. Kjolen föll till anklarna och hon sparkade iväg den över golvet.
Nu dansade hon i sina nya trosor och en spetsprydd behå. Den tunna trosan kunde inte dölja hennes stora buske, svarta fitthår spretad ut på sidan av trosan.

Den rytmiska och sexiga melodin hetsade henne att ta ut svängarna medan hon smekte brösten och den bulliga magen ner mot trosan.
Jag sneglade på Stefan och såg att bulan nu var ännu större. Själv satt jag också med en bultande ståkuk.

Med händerna bakom ryggen knäppte Britt upp behån och kupade händerna under brösten och lyfte av det spetsprydda plagget. Hennes stora och tunga bröst guppande när hon dansade fram mot oss. Vårtorna var stora som geléhallon, mörkt röda stod de rakt ut.

Stefan satt och smekte sitt stånd utanpå byxorna och hade lättat lite på livremmen. Jag såg att frugans trosa var så blöt i grenen att den klistrat fast i hennes kåta fittskåra.

– Mera…visa mera, stönade Stefan

Hon dansade fram mot honom och ställde sig bredbent med framskjutna höfter och frågade:

– Va vill du se
– Jag vill se ……… mera ……mera, stönade Stefan med hes röst
– Britt, visa Stefan fittan, flinade jag
– Jaa, visa fittan, flåsade han

Frugan snurrade runt och vände ryggen till. Vi såg att trosan skurit in mellan skinkorna. Hon svängde och vickade på rumpan innan hon satte händerna innanför trosan. Sakta sköt hon ner trosan och exponerade sin breda rumpa.

– Erik, satan vilken sexig rumpa din fru har, berömde Stefan
– Gillar du min stjärt, frågade hon
– Jaaaa, väste han

Hon sparkade av sig trosan. Med särade benen och fötterna brett isär böjde hon sig framåt och putade med rumpan mot oss så vi såg rakt in i rövhålet. Så böjde hon sig lite till så att vi såg rakt in i fitthålet.

När hon vände sig om och smekte brösten såg jag hur Stefan stirrade med kåtblanka ögon. Hon dansade eggande framför oss medan hon smekte sig över den bulliga magen ner mot musbusken. Med ett finger drog hon längs fittläpparna som var svullna och glittrande våta av kåtslem.

Hon dansade fram mot Stefan, smekte sig ner över magen, drog ett finger i fittskåran, pullade ut och in och smekte klittan mellan tummen och pekfingret.
När hon visade upp fingret som glänste av fittsaft och stack det i munnen såg det ut som min kompis ögon skulle trilla ut.

Britt fortsatte dansen, brösten guppade, höfterna gungade fram och tillbaka medan hon pullade fittan med ett finger. Med andra handen nöp hon och skruvade på än den ena än den andra bröstvårtan.

Fingret gled ut och in i fitthålet. När hon tog bort handen såg jag att klittan var större än vanligt och stack ut som en blåröd vindruva.

Britt ställde sig bredbent mitt framför Stefan och sköt fram fittan mot hans ansikte men backade snabbt när han var på väg att sätta tänderna i den blöta fittan. Stefan hade nu stuckit in handen i gylfen och runkade kuken.

Det gjorde mig så satans kåt att veta att han snart skulle köra in den i min fru, knulla henne och spruta fittan full med sås. Ännu kåtare blev jag av att tänka på att jag sen skulle knulla min frus fullsprutade fitta. Det var så länge sedan jag knullade en nysprutad fitta.

– Ska bara jag vara naken, frågade Britt med en kåt blick

Vi var blixtsnabba, på nolltid fick av oss allt. Där stod direkt två vrålkåta gubbar med kukarna i luften.

Jag sneglade på Stefans blåsvullna kuk som svajade med huvudet alldeles glansigt av kåtsaft Såg att hans håriga pung var alldeles spänd.
Ingen av oss kunde hålla handen borta kuken med min kåta fru framför oss. Stefan ställde sig framför henne och började runka sakta med långa drag.

Jag tittade ner på min egen kuk och såg att en seg kåtsträng hängde ur det öppna ögat. Smetade ut kåtdropparna över mitt blålila kukhuvudet med tummen. Det kändes som att kuken växte ytterligare, det värkte i pungen.

Min fru satte sig i soffan, snabbt var Stefan nere mellan hennes ben. Han böjde sig ner och svepte med sin sträva tunga över hennes svullna fittläppar. Jag såg hur hans tungspets vispade några gånger över klittan innan han körde tungan ut och in i fitthålet så att hon stönade och suckade högljutt.

– Fan också, det smakar mera, sa han och tittade på mig
– Smakar vad då, frågade jag
– Din fru smakar kåt fitta, flinade han alldeles glansig i ansiktet av fittslem

Han fortsatte, slickade och sög på klittan som om det var en karamell. När hon drog upp benen så att hon låg nästan dubbelvikt slickade han neråt i stjärtskåran ner mot rumphålet.

– Ge mig kuken… kuken …. kuken…… , väste Britt med hes röst

Stefan lyssnade inte utan fortsatte med att borra in tungspetsen i röven, tungknullade henne i rövhålet.
Plötsligt lyfte han upp hennes ben och sög in fittan i munnen. Det smaskade om hans läppar när han girigt sög på frugans kåta fitta.
Jag hörde hur han sörplade och hostade till när han svalde fittsaften.

Nu kunde min kåta fru inte stå emot längre, hela hon började skaka och spändes i en båge.
Hon saxade fast hans huvud med benen rakt ned i fittan och kom med ett gallskrik, ett långt och vasst skärande skrik som måste ha hörts in till grannarna.

Så småningom släppte hon långsamt ned benen men höll hans huvud i sina händer medan hon flämtande och gnyende hämtade andan. Hon fortsatte att frusta ljudligt, men när hennes andhämtning hade börjat bli mer regelbunden vred sig han ur hennes grepp.

Stefan tittade på mig och skakade på huvudet. Förmodligen hade han aldrig hört ett sånt hjärtskärande ljud från en kvinna i orgasm.
När hon släppte taget om hans huvud satte han sig bredvid henne i soffan.

– Erik nu ska din kåta kärring rida kuk, stönade Stefan och lutade sig bakåt i soffan

Britt gick ner på knä och slickade längs staken, runkade, sög och slickade, tog en pungkula i munnen, sög och kittlade kulorna med tungspetsen.
Plötsligt tog Stefan tag om låren och drog upp benen. Nu nådde hon att slicka hans håriga stjärtskåra ner mot rövhålet. Jag såg hur Stefan vred sig, andades våldsamt, stönade och stånkade allt ljudligare, när frugan snabbt gled med tungan över rövhålet medan hon sakta runkade kuken.

Hon slickade i hans håriga stjärtskåra. Han stönade våldsamt när hon borrade med tungspetsen i rövhålet medan hon runkade honom. Hon tungknullade honom i röven och runkade samtidigt hans kuk.
Jag förstod av Stefans ansiktsuttryck att frugan bara behövde dra några snabba drag för att skicka honom över gränsen.

-Fan klarar inte mera, skrek Stefan

Min fru reste sig, vände honom ryggen och backade sakta mot honom. Stefan tog tag runt hennes mage med ena armen, med den andra handen riktade han in sin blåsvullna kuk rakt upp i fitthålet.
Britt tog först kukhuvudet, juckade lite upp och ner, liksom runkade kuken med fittläpparna innan hon sakta sjönk ner till roten och tog hela långa kuken.

Underbart att se, Stefan skönt tillbakalutad i soffan med min fru spetsad på hans långa kuk. Med ett belåtet flin började hon rida.
Stefan var het på gröten, tog tag i hennes höfter för att hjälpa till för att öka takten. Såg hur fittslemmen flödade och blötte ner hans svullna pung.

– Erik kom du också, väste frugan

Nu förstod jag vad hon menade, kom ihåg hur vi provat samma ställning med en dildo som extra kuk. Hon hade flera gånger pratat om att hon ville prova med två kukar i fittan. Nu var det dags, min kåta fru skulle få två i fittan.
Vilket läge för en dubbel, Britt och Stefan satt precis i läge.

Jag ställde mig på knä, helt perfekt läge. Britt tog tag i min svullna kuk och styrde den längs Stefans fittvåta kukskaft. Sakta lyckades jag trycka in kukhuvudet, Britt lutade sig bakåt
Jag tryckte på, kände hur min kuk gled mot Stefans hårda skaft.

Helt otroligt, halva kuken inne, två kukar i frugans fitta.

– Jaa, bra, två kukar i fittan, så jäkla skönt med två underbara bögpojkar, väste Britt
– Va fan är du bög, flåsade Stefan
– Lugn Stefan snart ska vi ge min kåta kärring två satser

Började med korta snabba juck för att inte kuka ur. Gud vad upphetsande hela situationen var. Lyckades komma i bättre läge, kunde körda lite längre drag.

Det finns inte ord att beskriva hur skönt det var när våra sprutklara kukar gled mot varandra.
Så satans skönt när min kukskalle gled över Stefans, kände hans sträng mot min.

– Erik, jäklar vilken skön kuk du har, flåsade min kompis
– Jaa fan va skönt ….. känner du kuk mot kuk

Jag juckade i slow motion för att riktigt njuta, riktigt känna när mitt kukhuvud gled över hans fläns för att stanna skalle mot skalle.

Det dunkade i min kuk, det spände i pungen. Jag trodde att den skulle explodera vilken sekund som helst. Såg att Stefan svettades kopiöst, han var alldeles röd som en kräfta i ansiktet.
Jag förstod att han också var sprutklar.

– Satan jag sprutar snart, flåsade Stefan
– Jaaaaaaa…., väste frugan så saliven sprutade

Båda två såg ut som om de skulle svimma vilken sekund som helst. Jag var lika nära, drog några långa juck och tryckte på hårdare.

Då kände jag plötsligt hur Stefans kuk svullnade och ryckte till. Jag tryckte in kuken till max. Obeskrivligt att känna hans kuk pulsera och spruta.
Någon sekund, kanske tiondels sekund senare, kände jag satsen forsa genom min kuk.

Fan så otroligt, vi sprutade samtidigt, sprutade samtidigt i min frus fitta.
Mer behövde inte frugan heller, kände ur fittan drog ihop sig runt våra sprutande kukar.

Vad hände, svimmade jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *