Flickan i spegeln

Såhär brukade det inte vara. Inte förr. Jag kände aldrig såhär innan jag åkte på det där ridlägret. Alltihop började av en ren händelse…

Jag hade duschat på flickornas gemensamma toalett på lägret i nästan en hel vecka innan jag upptäckte felet. Vem det nu var som hade utformat duschrummet hade antingen varit en fullständig idiot eller en riktig kåtbock. Det spelade ingen roll vilket, för felet kvarstod ju. När jag sköljde mitt hår under vattnet råkade jag öppna ögonen och se upp mot taket. Kaklet där uppe hade en djupt mörkblå färg, vilket gjorde att hela taket fungerade som en stor spegel. Jag mötte mina egna ögon med blicken. Då jag såg mig omkring över taket fick jag syn på en annan flicka som precis kom in i duschrummet. Eftersom jag stod utanför hennes synfält bakom duschdraperiet så anade hon inte att jag betraktade henne då hon tog av sig sin badrock och stod naken där hon väntade på att vattnet skulle bli varmt.

Hon hade mörkt hår och en attraktiv kropp. Precis innan hon skulle till att gå in i sin dusch så pressade hon handflatorna mot sin svanken och lutade sig bakåt för att sträcka på sig ordentligt. Just i det ögonblicket kunde jag se henne i all sin skönhet. Hennes bröst var små men vackert formade med hårda bröstvårtor som fick mitt underliv att svagt börja pulsera. Jag hade inte ens tänkt på en kvinna på det sättet förut, men upptäckten av min voyeuristiska sida lockade mig. Jag stannade länge i duschen den kvällen och såg på medan flickan tvättade sig. När hon började ansa sitt könshår med rakhyveln kunde jag inte låta bli att smeka mig själv.

Efter det började jag att se fram emot att duscha, det blev den bästa stunden på dagen. Alla de vänner jag umgicks med och snackade om killar med under dagarna i stallet, stod jag senare på kvällen och tittade på i duschen. Jag såg hur de smekte sig själva över hela kroppen under duschens varma strålar, i tron att ingen såg dem bakom draperiet. En flicka rakade till och med bort allt sitt könshår medan jag såg på.

En lördag stod jag i duschen som vanligt, då en flicka smet in med sin pojkvän i hälarna. På ridlägret det året var det bara flickor som deltog, så hon måste ha smugit in honom på något sätt. De kramades och smektes i duschen medan jag såg på. Tillslut vände han henne om men då försvann han magiskt i ångorna från duschen. Det jag såg nu fick mig att helt glömma att killen ens var där. Flickans kropp slungades rytmiskt framåt mot duschväggen och hennes skinkor vibrerade i samma förtrollande takt. Något liknande hade jag bara sett på porrfilmer förr. Jag onanerade ivrigt medan flickan reste sig upp igen så att hennes vackra bröst blev synliga för mig. Hon smekte sina bröst och drog hårt i bröstvårtorna – och snart nästintill skrek hon ut sin orgasm. Jag var tvungen att bita mig hårt i läppen för att inte börja gråta när jag kom samtidigt som hon.

Ett par veckor senare började det dra sig mot slutet av ridlägret. Jag ägnade kvällen åt min numera sedvanliga voyeuristiska sida medan jag smekte mig själv närmare och närmare klimax. Jag blundade en stund för att frammana bilden av flickan som haft sex inför mina ögon för inte så länge sedan. Jag kunde fortfarande se framför mig hur hon upphetsat smekte sina bröst och njutningsfullt blundade och stönade. Ibland föreställde jag mig att jag satt på knä framför flickan och slickade henne samtidigt som hon lystet såg ner på mig och mötte min blick med hungriga ögon. Jag öppnade ögonen igen och svepte med blicken över taket för att leta efter inspiration. Plötsligt mötte jag en annan flickas blick i spegeln. Det var en flicka som varit ganska anonym under hela ridlägret, verkade inte ha några direkta vänner och drog sig ofta undan när det var festliga tillställningar på gång. Nu lutade hon sig mot duschväggen och onanerade, liksom jag. Vi stannade upp båda två och vek generade undan med blickarna.

Jag försökte duscha färdigt så fort som möjligt, ville komma ut före den andra flickan. Men efter bara ett par minuter så kunde jag inte låta bli att se upp mot taket igen – jag hade verkligen blivit tänd av att hon upptäckt mig, och att jag upptäckt henne. Hon var den enda som var i duschrummet, förutom jag själv. Hennes blick mötte min igen och jag såg skyndsamt åt ett annat håll. Herregud, vad upphetsad jag var! Jag ville bli färdig med det jag påbörjat tidigare, men jag visste att jag inte skulle klara det utan att bli upptäckt. Försiktigt sneglade jag uppåt igen och till min förskräckelse var hon inte kvar i sitt duschbås. Jag hittade henne igen, nu utanför båset där hon började gå nerför raden med duschar mot min egen. Hennes kropp såg fantastisk ut, så vitt jag kunde se, och jag var minst lika upphetsad som jag var nervös.

Mitt duschdraperi drogs åt sidan, och där stod hon. Hennes mörkblonda hår var blött och låg slickat över hennes huvud och ner över nacken. Hon hade de mest underbara bröst jag någonsin hade sett. Hennes bröstvårtor var hårda och pekade uppnosigt mot mig i den kyliga luften. De var mörkt rosa och såg härligt inbjudande ut mot hennes blekvita hy. Hon var smal, men kurvig och hennes könshår var kortklippt och rakat i en liten trekant på blygdbenet.

– Vad tittar du på? frågade hon, nästan elakt.

– Jag, eh… förlåt, stammade jag.

– Varför då? frågade hon då, och innan jag hann svara så hade hon klivit in i duschen till mig och dragit för draperiet igen.

Mitt underliv värkte och savade av att vara så nära den här vackra, nakna flickan.

– Du ser upphetsad ut, konstaterade hon.

Jag försökte säga något, men jag kunde inte. Hon förde ett finger mot sina läppar, manade mig att vara tyst.

– Oroa dig inte, det är jag också. Och jag vill att du ska ta hand om det för mig.

– Hurdå? frågade jag samtidigt som en ny våg av könssafter rann nerför mina ben.

– Ta mig, var allt hon svarade.

Hon sträckte ut sin hand och smög in den mellan mina ben. Jag stönade försiktigt. Hon uppmuntrade mig med ett leende och drog åt sig sin hand som nu var kladdig av mina safter. Så omfamnade hon mig. Hennes mun sög sig fast vid min och hon letade in sin tunga i min mun. Hennes ena hand hittade mitt bröst och kramade det mjukt. Hon lät tummen sakta smeka över min styva bröstvårta. Hennes andra hand tog tag om min skinka och hon pressade sina höfter mot mina. Våra svullan kön vidrörde varandra och jag rös av upphetsning och iver.

Hon drog sig tillbaka och jag öppnade munnen för att protestera, men då sög hon in mitt bröst i sin mun. Hennes tunga retade och lekte med min bröstvårta och jag kunde inte låta bli att reagera på hennes lek. Jag sträckte mig ner och förde in min hand mellan hennes ben. Jag smekte centrumet för hennes njutning med en sällan skådad iver, medan hon sög och slickade på mina bröst som ingen kille någonsin gjort – varken förr eller senare. Snart övergick hon till det andra bröstet och jag började krama och smeka hennes bröst. De kändes så sköna i mina händer att det nästan räckte för att få mig att komma. Jag böjde på nacken så att jag kom åt att suga på hennes bröst, precis som hon sög på mitt. Den känslan var helt otrolig.

Jag ville inte sluta, men hon drog upp mitt huvud och med ett busigt leende föll hon på knä framför mig. När hennes tunga smekte huden runt mitt kön för första gången skakade jag till. Hon grep om mina höfter och vred på mig så att hon skulle komma åt bättre. Hennes tunga var skickligare än en killes. Hon slickade mig, nafsade på alla mina hudveck och tryckte sin sammetslena tunga mot min pärla. Jag darrade av åtrå, flämtade efter luft. Aldrig någonsin hade det känts såhär skönt. Så slöt hon läpparna om min kärleksknopp som om det var en manslem. Hon sög mig, hårt och skoningslöst. När jag slutligen fick min utlösning och orgasm befriade mig så vek sig knäna under mig och jag föll ner på knä bredvid henne.

Flickan reste sig upp och erbjöd mig ivrigt sitt villiga, väldoftande kön. Och jag kände att jag ville göra just det mer än något annat. Jag begravde mitt ansikte mellan hennes ben, sög på hennes läppar och lekte med hennes pärla med tungan medan mina händer njöt av hennes bröst. Jag förde ner en av mina händer för att smeka henne medan jag frossade i hennes safter. Genast kände jag hennes kropp skälvande närma sig en orgasm. Jag följde hennes exempel och sög hennes knopp som vore den en manslem. Kladdiga könssafter rann ut över min hand och hon kramade om fingrarna jag begravt djupt i henne.

När allt var över så gick hon bara sin väg. Hon gick ut ur duschen och samlade ihop sina kläder och handdukar. Turligt nog för mig så kom hon tillbaka dagen därpå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *